31/12 07

Nu är det ju nyårsafton. Efter tolv ju. Har suttit länge och funderat ut vad mitt nyårslöfte skall vara och har äntligen kommit på. Men det säger inte jag nu, får återkomma med det den 1 januari 2008. Vad konstigt det känns att skriva så men jag vänjer mig. Tänkte göra en årsresumé men började ju blogga i oktober så det får bli nästa år istället. 

Mår inte heller så värst bra, känns som att mitt huvud ska sprängas i bitar.
Hoppas det inte blir såhär imorgon. 

INKÖP

Denna skall jag införskaffa imorgon till nyår:

353617-58

GinaTricot 199:-
Passar utmärkt till mina boots.
Får köpa ett par strumpbyxor så att det inte bli så kyligt om benen, haha! :D

SÖNDAG

Hallojsan!

Ursäkta denna sena bloggande men tänkte helt enkelt inte på att göra det på morgonen. Smart va? Men nu är jag här iaf. Vaknade nyligen, känns inte som om jag har sovit. Vet att jag somnade runt halv sex men fan, äh skitsamma.

Nu sitter jag iallafall här och smuttar i mig en kopp varm choklad och det är så gott! Ska snart fixa om denna franska manikyr på mina naglar, noppa ögonbrynen och städa mitt rum. Det är dags med det nu annars kommer det väl för fan börja krypa fram otrevliga saker, inte så kul. Det blev ingen Åhlens idag, orkade inte med det så istället var jag med Adissa, Sara och Therése a.k.a. Ekman. Adissa och Ekman solade medans jag och Sara väntade utanför, efter det gick vi till Mackis och mobbade några fjortisar. De såg verkligen hemska ut med deras stjärtsalva på läpparna och en av fjortisarna hade världens vårta på näsan som såg ut att spräckas vilken sekund som helst.
Usch, hatar verkligen denna "folkslag". UTROTA ALLA FFS!

Skrivs sen! <3

-

Kom hem för ett tag sen efter en kväll med Sara. Åhh, hennes bebbe är så söt! Nu ser den mer ut som en bebis än innan, sådär normal. Haha no hard feelings, men alla vet att jag inte gillar bebisars utseende när de föds. Men som sagt så köpte vi naturgodis i Willys och även Mackismat.. det trodde jag inte att vi skulle göra men lika bra det, var hungrig som fan. Kollade även på Hajar som hajar. Den var inte så bra, tröttnade väl efter en halvtimma. Hände inget speciellt in the movie så nä, pass säger jag bara.

Imorgon, eller idag, ska jag åka in till stan och shoppa mer. Vad får vi se, kommer förmodligen åka själv. Om någon annan vill följa med så får den för mig spelar det ingen roll :D. Och så kanske det blir bio med Yurena senare på kvällen men vi får se om det blir av. Förhoppningsvis.. längesen jag träffade henne.

Men nu skall jag ta min vidriga Hårkontrolltablett, må illa av smaken och sluta blogga för natten.
Skrivs imorgon! Eller menar idag.. <3

NATURGODIS & HAJAR SOM HAJAR

Hej igen!

Trodde inte att jag skulle blogga nån mer idag men här är jag!
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan runt kvart över sju träffa Sara. Måste bara få träffa hennes bebbe idag. Vi ska se på Hajar som hajar som börjar klockan nio på Kanal5. Har faktiskt aldrig sett den så hoppas att den är bra då. Innan ska vi köpa en massa gött och tjocka oss framför tv'n. Hon, jag och bebbe. Ska köpa en massa naturgodis, har varit såå sugen på det så det inte är sant så today is the day! :D

Nu måste jag hoppa in i duschen men innan jag sticker måste jag bara säga; Hårkontrollstabletten luktar kaninmat! Tog mig ett tag innan jag stoppade in den i munnen, haha! Skrivs sen!


LÖRDAG

Hejsan!

Kom hem för ett tag sen, var nere i centan och köpte Hårkontroll. Passade även på att fylla på mitt kort. Gick och la mig runt tre halv fyra i natt. En vän till familjen kom på besök igår och vi satt uppe med mamma och pratade som fan om allt och alla. Kul, kul.. kanske inte så kul för nu har jag huvudvärk för hon inte kunde låta bli att gå in och ut i mitt rum och väcka mig och störa mig.. Dumsnut, haha ;p! Nåväl, idag ska jag kanske till Täby för att träffa en polare som jag inte har träffat i över ett år. Hoppas det blir av då, för hon är nämligen sjuk stackarn. Men vi får se hur det blir =).

Blöööö, har inte lagt in kläderna som jag tvättade i måndags förra veckan i min garderob. Måste få det gjort annars blir de ju smutsiga. Men innan det måste jag lägga mig ner på sängen och vila! Känns som om huvudet ska snart sprängas bort.. Blogg you later!

FREDAG

God morgon!

Här är jag ännu en gång och har smått ont i högra örat :/.. men det går nog över snart (i hope!). Igår la jag mig med världens huvudvärk. Det berodde ju på shoppingen igår, det vart ju så varmt i alla affärer och alla människor överallt men det blev nog värst på kvällen. Runt halv två på natten känner jag världens cigglukt och jag förstod inte först vart det kom ifrån för mamma röker ju inte och hon sov ändå. Kom sedan på att grannen ovanför röker och varje gång hon står på balkongen så kommer det alltid in så jag gick till alla fönster för att sniffa lite och se om det kom därifrån, men icke sa nicke. Då blev jag verkligen förbannad för det var ju tack vare det som min huvudvärk förvärrades. Så när jag skulle in till mitt rum igen så känner jag lukten ännu en gång. Men nu var det från ytterdörren. Blev asrädd för vi har ju en "välkomstmatta" utanför.. kollar genom kikhålet, ingen där. Öppnar dörren och jag började hosta som fan! Urk, all lukt kom fan från porten! Luktade föööörjääävligt och mitt måste ju självklart vara vid hallen! :@.. snabbt som attans tog jag in mattan och öppnade alla fönster. Inte så smart, blev skitkallt på morgonen men äh! Men nu är allt bra, nu är det högerörat som gäller :/.. nåväl! 353617-54

Ätnligen har studiebidraget kommit. Mamma och jag gick till Nordeabanken för någon vecka sedan och fixade så att pengarna skulle in till mitt konto istället. Men valde att istället få in 900:- och att 150:- skulle in till mitt sparkonto. Inte mycket, men alltid något =). Men måste köpa busskort, blö så tråkigt! Ska även köpa denna kosttillskott Hårkontroll från Hälsobutiken nere i centrum. Den är för hud, hår och naglar som ni säkert redan vet. Köper det endast för mitt hår, har redan fin hy och fina naglar. Det tar ca 1,5 - 2 månader innan man ser resultat men no problem, bara det funkar och blir fint till sommaren så =). Blogg you later!

SEX AND THE CITY

23.00 börjar sex and the city på TV3. Bästa! Så roligt att de sänder den hela tiden nu på trean, lyckorus!
Ska passa på att fixa alla mina kläder innan den börjar och lägga in de i min garderob och även rensa lite.. hittar alltid en massa skit där. Kommer nog inte bli så mycket bloggande idag, har en för jävlig huvudvärk :(.. men who knows? Nu måste jag iaf stänga av datorn och låta den vila lite..

353617-53

Dessa brudar är för sköna, men gillar Samantha mer ;)

TORSDAG, SHOPPING

Hejsan allihopa!

Kom hem för ett tag sedan efter en väldigt lång shoppingdag. Har huvudvärk och ont i fötterna :( inte så schysst.. trodde inte att jag skulle hitta något idag men det gjorde jag! Köpte tre plagg och två kosmetikprodukter;

En kort svart cardigan med 3/4 ärmar och nio små knappar från Esprit.
En rosa v-ringad basictröja även den från Esprit.
Linne med skotskrutigt tyg med olika gröna nyanser från Att.
Garnier Clean & Fresh ansiktsvatten.
Moisturizing Lip Gloss, Natural Brilliance, från IsaDora.

Synd att jag inte har kamera, annars skulle jag visa på bild :(!
Förresten, så köpte min polare Sour ett pack örhängen till mig. Det är "bling-bling" örhängen, eller snarare "pluppar", tre par i tre olika storlekar från H&M trots att jag sa åt henne att icke köpa men man kan ju inte tacka nej :) Tack så mycket!

Och så lunchade vi i Wok house, galet gott, blev mätt väldigt snabbt. Ska se till att luncha där istället för Mackis nästa gång man shoppar i stan. Men inte bara för maten utan även för en väldigt het kille som jobbar där! La di dah, haha! Men nu ska jag bort från datorn, dricka hallonté och gama i mig ostbågar. Blogg you later!

TIRED FEET

Kom hem för ett tag sen efter en kväll med tjejerna. Eller inte alla dårå, utan var med Adissa, Lucia, Therése och Sara. Det var kul att äntligen få träffa Sara, hennes bebbe och de andra tjejerna. De skulle sola och medans de gjorde det fick jag vänta utanför själv med endast butiksägaren som sällskap. Men känner honom så det var okej. Efter det gick vi till Mackis, åt och pratade skit och efter det gick vi hem. Har varit så trött idag så det var nog bäst att jag åkte hem.

Imorgon ska vi in till stan och shoppa loss. Får se om jag hittar något då. Behöver inte så mycket men vill helst köpa nagel- och kroppsprodukter. Och en ny BH. Köpte en från H&M för inte så längesedan men mina rattar har verkligen växt så måste köpa en ny. Får se om jag hittar då, förhoppningsvis.. håll tummarna för mig! :D

Vi tar tåget härifrån 10.23 och måste alltså vakna runt 8 för det tar verkligen hundra år för mig att duscha! Galet, men i love it! Blogg you later!

ANNANDAG JUL

Goddag!

Hur står det till med er? Är galet pigg men har så ont i ryggen. Sov lite konstigt, vet inte varför men brukar jämt sova på en sida hela natten. I know, i'm weird ;p. Idag är det mellandagsrea och vill så gärna ut och shoppa loss med presentkortet från Åhlens men fan vad ont jag har i kroppen. Undrar hur länge denna rea gäller? Eller är det bara för idag? Isåfall är det synd om mig, för jag kommer säkert inte åka idag. Haha, håller inte koll på sånt (a).

Men om ca en timme ska jag iaf möta upp Sara och hennes bebbe! Åh, så längesen man träffade de två. Måste se om bebben har vuxit några cm. Bebisar växer verkligen skitsnabbt så får de om hon är en i gänget.
Men nu måste jag dra och börja med min fixination, skrivs sen! <3

JULDAGEN

Hejsan! Kom nyligen hem efter att ha firat jul hos mormor. Kände verkligen inte för det, var verkligen inte på julhumör men det blev av iallafall =). Som present fick jag ett presentkort från Åhléns med 1000-nånting kronor. Blev lite glad. Men den kommer nog ligga hemma länge, har ju redan allt jag behöver. Men ska iaf köpa något till Stefan sedan får det vara. Får se om jag hittar något som han kommer att gilla då :D.

Har faktiskt inte så mycket att skriva just nu men kommer jag på något så skrivs vi sen!

FÖRFÄRLIGT

Nån som har testat Tena Lady Extra? De är förfärliga. Och med det menar jag själva tjockheten. Nu vet jag hur det känns att ha en pung för fan. Men gillar ändå att den är tjock för då känner man sig säker och den absorberar mer men nej, fy alltså hatar när man ska behöva "känna" bindan. Men tyvärr så var detta den enda jag kunde finna här hemma idag. Beställde gratisprover från deras hemsida. Vart lite orolig när de kom ner i brevlådan fär någon månad sedan då jag fick känna på de. Så tjocka, skulle fan kunna använda de som kuddar! Nä nu överdriver jag men ni förstår vad jag menar. Urk, den får 4 av 5 möjliga av mig. Den är ju annars bra, känner mig säker osv. men ett minus för att den är lite för tjock. Vill helst inte tänka på hur feta deras tamponger är då..

VILKEN BEUNDRARE!

Jag vet att det finns de som dyrkar min blogg men att nån ska försöka sno min design? Det trodde jag aldrig..

Fy fy Therése! :D

MIAMI INK

Nu är det Miami Ink på tv och självklart kommer jag att ha ögonen på Kat von D. Hon är bäst bäst bäst!


353617-51

ANALT ELLER VAGINALT?

Igår kväll vart jag väldigt uttråkad och sökte efter ordet "analsex". Don't ask why men när jag är uttråkad så kan jag göra de sjukaste sakerna. Hamnade i VeckoRevyns hemsida och fick även läsa hur de förklarade hur analsex går till. Lite spännande och småkul tills jag hamnade till kommentarerna och hittade denna:

"Usch och fy! Rumpan bajsar man med! Munnen äter man med! Det är endast könsorganet man skall använda när man skall sätta barn till världen! Det är inte för nöjes skull! Gud gråter!"

Slår vad om att det var en extrem troende person som skrev detta men jistanes vad jag skrattade! Men tycker faktiskt detsamma. Rumpan bajsar man ju med för fan. Blir äcklad av blotta tanken av att det finns folk som faktiskt njuter av att köra in sin kuk i ett rövhål och folk som njuter av att få en kuk i sitt rövhål. Alltså.. nasty?
Detta påminner mig om en berättelse som en kompis vars namn vi icke skall nämna berättade till mig:

Det var ett tonårspar för något år sedan som bestämde sig för att ha analsex hos flickvännen. Allt gick bra till en början men när killen skulle dra ut den så gjorde han det visst lite för snabbt så något pajade med tjejens ringmuskel så all skit bara flög ut på killen och över andra ställen som därefter spydde på henne. Och inte nog med det, tjejens föräldrar kom hem efter bara några minuter. Men det är inte det värsta, allt detta hände i hennes kök. Snacka om pinsamt.

Förstår egentligen inte varför man väljer att ha analsex. Visst, alla får ju göra som de vill och det respekterar jag men det är inget jag skulle vilja testa på.
Jag har rumpan för att med skita, inget annat!


NORGE

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1515192.ab

Klicka på länken. Sjuka människor det finns alltså..

EN TILL.

1. När gick du upp idag?
Bra fråga..

2. Diamanter eller pärlor?
Diamonds are a girls best friend

3. Senaste filmen du såg på bio?
Leo

4. Favorit-TV- program?
DH

5. Vad åt du till frukost?
Kanelbullar

6. Vad är ditt andranamn?
Divine

7. Din favoritmat?
Tjockismat

8. Vilken mat gillar du inte?
Äcklig mat

9. Favoritchips?
Hmm.. räknas ostbågar? ;p

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Palla CD när man har iPod

11. Vilken bil kör du?
Brorsans

12. Favoritmacka?
TOAST FFS!

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med?
Osociala jävla självmordsmänniskor

14. Vilka är dina favoritkläder?
Allt

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
LA

16. Favoritklädmärke?
Bryr mig inte om märken

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Har inte tänkt så långt

18. Favorittid på dagen?
Eftermiddagen

19. Var är du född?
Solna

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Fotboll :D

21. Coca Cola eller Pepsi?
Sprite

22. Fotboll eller ishockey?
Båda

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Inget av de

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Jag kanske är gravid

26. Vad ville du bli när du var liten?
Neej vill inte berätta..

27. Bästa barndomsminnet?
En av de bästa var när jag dampade i Skärholmen C och kastade min Babyborn på någon eller något ;p

28. Varit i Afrika?
Ja, hälsat på pappa

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Haha nej men skulle vilja

30. Varit med om en bilolycka?
Nej

31. Favoritdag i veckan?
Hatar alla dagar

32. Favoritrestaurant?
Mackis xD

33. Favoritblommor?
Fuck blommor

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Mackis xD

35. Äger du en cykel?
Hahaha jag!?

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Wtf?..

37. Läggdags?
Runt två i think..

38. Vad lyssnar du till just nu?
Brorsans leksaksbilar

39. Favorit färg
Blå!

40. Hur många tatueringar har du?
Bara en, men ska göra fler


SUNDAY MORNING

Hejhej! Hur står det till med er? Själv dampar och brakar jag omkring i mitt rum. Blev så förbannad i morse när jag till min fasa upptäckte blod i kisset på morgonen. Aaarghh! Damp, har inga tamponger heller så nu måste jag ut och köpa och jag orkar bannemej inte med det. Får be mamma fixa till mig när hon kommer hem från jobbet. Ve och fasa, fitta vad ont det gör i magen. Och alla dessa huskurer som kokhett vatten i en jävla påse som man ska lägga för magen hjälper inte mig. Och inte något varmt bad heller och tragiskt nog biter inte några värktabletter på mig heller så det verkar som om jag får sitta här idag instängd i mitt rum och sura loss. Vilket också betyder att jag kommer ha min mens under jul men det är skitsamma, palla julen fan. Ååhh denna jävla mensvärk som jag måste stå ut med i ca sju dagar om inte mer beroende på om Gud älskar mig eller inte. Fy fy fy..

Nä nu, ska jag äta en massa kanelbullar och dricka te samtidigt som jag ska kolla på min bästa vän just nu på Kanal5, Grinchen. Tyvärr på svenskt tal but what do you do?

353617-50

Han förstår mig, palla jul..

GOD DAMN IT

Damnit.. i think i'm pregnant. Måste boka tid hos ungdomsmottagningen fort som fan för att testa mig. Oh Lord, what will i do? Men visst skulle det vara gulligt med en liten mulattbebis? :D

---

Här sitter jag och äter pizza ännu en gång..
kommer fan få fetma snart!

äsch!

På måndag är det jul och har noll julkänsla.
Tragiskt!

LÖRDAG

Goddag, goddag!

My back is killing me så sov inte så bra inatt vilket leder till att jag är skittrött just nu. Gick och la mig runt tre. Kollade på Inget är heligt med Magnus Betnér (re-run) runt elva och spelade lite för mycket Sims under nattens gång. Igår var det chill hemma med mamsen och brorsan och vi tjockade i oss pizza. Andra dagen med pizza och skulle kunna äta en till.

Idag måste jag ännu en gång städa mitt rum, har inte gjort det på flera veckor och måste även fixa naglarna innan de fuckar sig. And we can't let that happen, now can we? Funderar på fransk manikyr.. har filat ner de till en rak form istället för en rund. Har även märkt att de inte bryts av lika lätt då. It's all good..

Har inget planerat inför ikväll men ska kanske vara med brudarna om de inte har något annat för sig med deras andra polare, we'll see =) skrivs sen!

zZz

Can't sleep..

PRODUKTER PÅ G!

Halloj!

Är äntligen färdig med min beställning från Yves Rocher. De har de absolut bästa produkterna just för att deras ingredienser kommer från naturen och inte är testat på djur. Efter Yves Rocher asbra produkter kommer Garnier. Och där tar det slut =) haha! Detta beställde jag:

353617-48
1. Sebo Spécific, Mild rengöring med peelingeffekt.
2. Stärkande nagellack.
3. Luminelle, Mild rengöring med kamomill för ögon-makeup.
4. Baume Nature, Lystergivande läppbalsam med Aprikosextrakt.
5. Baume Nature, Vårdande läppbalsam med Mandelextrakt.



Skönhetsprodukter is the shit!
Får inte nog av de. Om man beställer varor för över 150:- så slipper man betala frakt och man får även välja en premie av två som är en vit halsduk och mössa eller tre produkter i prova på storlek. Valde produkterna till mamsen =). Vet att det med frakten är allmänt men vet inte om man måste vara medlem för att få välja premie men kör bara! Allt blev sammanlagt 167 kr och can't wait tills de kommer. Men det kommer nog ta ett bra tag för imorgon är det ju helg och sedan jul. Bittert, borde ha tänkt på detta innan men whatever ;p.

Förresten så är det mellandagsrea hos Yves Rocher. Rabatt på hela 60%!
Klicka på reklamen på min blogg och beställ för fullt! Och glöm ej, varor för över 150:- ger dig fri frakt.


STACKARN..

Tycker faktiskt att det är synd om Brittans och hennes olycksaliga liv. Att media är jämt ute efter henne osv. Men den här gången så tänkte jag; "hon är nog tokig ändå":

353617-47


Vad fan tänkte hon på?

ANGER MANAGEMENT

Kom hem för ca en timme sedan med brorsan, så trött vill bara lägga mig ner på sängen och sova men måste passa brorsan tills mamma kommer hem. Vill så gärna börja på boxning. Har så mycket ilska inom mig för vissa saker som jag inte behöver ta upp och det skulle vara skönt att ta ut det på en säck än på en människa. Min mamma insisterar även på att ta mig till Hallunda till BUP, Barn och Ungdoms Psykologi. Min lillebror som bara är fyra år går där och snart är det min tur. Ska köpa boxningsset och ha det i mitt rum. Ni vet, säcken, handskar och hela skiten. Tänk vilka muskler jag kommer att bygga upp, haha! Morsan vill skicka dit mig för hon oroar sig att jag ska slå sönder något här hemma. Har gjort det en gång när jag bodde i Alby då kastade jag en stor blomkruka på tvn när jag och mamma tjafsade och en gång nu när jag bor i Tumba, då jag gjorde hål i väggen, tog sönder min garderobsdörr och krossade en spegel. Hon är även orolig över att jag ska göra illa brorsan.

Nä nu revealar jag lite för mycket. Börjar få ont i ryggen nu så ska bort från datan, fixa käk åt brorsan och fortsätta se på Oprah. Blogg you later!


FREDAG

God morgon på er!

Sitter här och kollar på Vakna Med The Voice. Bästa morgonprogrammet, det är den som gör mig på så gott humör varje morgon. Men det förstörs ändå alltid innan jag drar till skolan. Men men shit happens.. idag är det ju julavslutning, känner verkligen inte för att gå men vill ju träffa alla för en sista gång och även hämta min älskade halsduk från Elins skåp. Längesen med min babe =(! Börjar 9 men mamma och bror väckte mig ännu en gång för kanske en halvtimma sedan och har så ont i magen och livmodern. Blää, orka va tjej ibland!

Passar brorsan till 18.00 idag med och vi får väl se vad som händer efter det. Har faktiskt ingen julkänsla. Mamma frågade mig igår kväll vad jag ville göra på julafton men jag sa bara att jag skiter i det hela att jag aldrig har brytt mig om julen (har faktiskt aldrig gjort det!) och så gick jag därifrån. Orka jul, same shit varje år ändå!
Fan nu blev jag på dåligt humör.. äh blir bättre sen med mer The Voice =) ..skrivs sen!

INGET ÄR HELIGT!

Vet ni vem Magnus Betnér är? Han är en av de skönaste människorna jag vet! Hans program "Inget Är Heligt" har premiär just nu 21.00 på Kanal5. Han kommer fan bli skjuten nån dag med tanke på att han är så öppen med sina tankar och säger vad fasiken han vill om allt och alla såsom rasister, invandrare, handikappade, tv-kändisar, politiker osv. Sköning, sköning.. missa inte!

353617-46

NÄÄEEEJE MEN JÖÖSZZEESZ!

Kolla in dessa skor som jag har upptäckt:


353617-45353617-44


Från DinSko och är helt fäst vid de. I synnerhet den vita. Är egentligen inte så förtjust i pumps men man vet aldrig när en exklusiv occasion kan dyka upp. Vill köpa iaf en av dessa innan utbildningen i januari men det är mer än en månad kvar så jag hinner, i hope. Om de nu finns kvar då.. håll tummarna nu ;)

INGA LEBBVIBBAR MEN..

..HON ÄR SÅ FIN! :(

FREAKY FUCK!

Öhhrrr, vilken übertråkig torsdag!

Vanligtvist brukar det vara askul att skippa skolan, gör mycket hemma då men inte idag. Är helt seg i både kropp och knopp och bara ätit pizza med brorsan och kusinen. Men nu kom mamma hem så nu får hon för fan ta och passa hennes son, jag är helt slut.  Ska sova snart är så jäävla trött! Och imorgon ska jag till skolan för att kolla på någon jävla julshow. Orkar inte vara hemma nån mer bara sitta och ruttna. Efter det ska jag dra därifrån fort som fan orkar inte heller vara i skolan.. Haha trött på livet?

TORSDAG

Hejhej! Hittade en jättefin jacka från H&M som ska bli min till nyår, stämplat!
Checka in den:

353617-43


För 298:- ska den bli min. Kommer nog bli lite kyligt men får köra lager på lager och mössa, vantar, halsduk. Eller kanske inte en fet halsduk, får hitta något tunnare annars kommer det att se sjukt ut. Och så får man ta på sig långisar och då slipper man klaga på kylan :D. Visst är den snygg? Yes, i know.. men nog om det.

Hur står det till med er? Själv mår jag bra trots att jag vaknade kvart över sex för att brorsan och mamma kom in till mitt rum. Mamma jobbar idag och brorsan ville inte sova själv så han fick sova med mig. Ska även vara barnvakt på lördag och söndag men det är ändå på dagtid så det är lugnt. Ofta jag gör något under dagarna.. hell no, inget för mig!

Hade även en sjuk dröm som handlade om min blogg och Blondinbella. Jag hade skrivit värsta hat-inlägget om handikappade och de som sitter i rullstol. Verkligen ett förbannat wannabe-Hitlerinlägg och Blondinbella läste det och vart bara tvungen av någon sjuk anledning att skriva om det i sin blogg. Men det visste inte jag utan fick veta det efter alla ilskna kommentarer som jag hade fått. Snacka om att jag blev förbannad.. direkt åkte jag till Chokladkoppen, satt vid ett bord och väntade tills hon skulle börja jobba. Då skulle jag slå till tänkte jag.. Haha! Helt galet men kommer inte ihåg hur det tog slut för det var då som mamma och bror kom in i mitt rum.

Nog med bloggandet annars blir det ett för långt inlägg, skrivs sen! <3

Lyckad kväll med CUF

Kvällen gick otroligt bra! Fick träffa förbundsordföranden Magnus Andersson och det var trevligt att äntligen få träffa honom IRL. Han är hur skön som helst såsom alla andra från CUF. Och ja, det fanns söta killar. Vi pratade om allt som t.ex. jobb för ungdomar, klimatet, vår kampanj osv =). Roligt som fan var det! Längtar till nästa cafémöte. Har även fått en ny vän. Ingrid heter hon och är 20. En sån härlig tjej, precis som mig. Samma humor och allt. Vän för livet, haha :D! Drack tre koppar kaffe, inte bra.. fick så ont i magen i tåget på väg hem från mötet för ett tag sen. Blöö, aldrig mer. Fick med en lapp med all verksamhets plan från januari till maj. Många upptagna dagar men såå värt det! Men det som är så bra är att jag varken kommer missa min brors, Adissas eller min mors födelsedag =). Superduper! Ska "höja" mitt medlemskap till att bli en promotor. Känner mig inte redo än för att bli aktivist men kommer så småningom bli det med tiden, i hope. Känner mig så engagerad i det här så det inte är sant. Längtar så mycket efter fler och fler möten.

Men men, nu ska jag fortsätta med Scrubs och ostbågar. Blir ingen skola imorgon för mig, orkar inte. Få gå på avslutningen på fredag istället. Skrivs imorgon! <3

ONSDAG

Hejhej!

Hur står det till? Själv mår jag bra, är peppad inför ikväll. Var uppe igår och funderade på vad jag skulle ta på mig. Men kom sedan fram till att det var skitsamma vad jag tog på mig. De vill inte ha mig där för mina kläder direkt ;p. Men men, dagen har gått bra. Ändrade mina val så valde istället Grafisk Kommunikation som första val och Foto som tredje. Man har lättare att få jobb och man pluggar även foto i Grafisk Kommunikation så det är lugnt. Den 9 januari vill skolans kurator prata med mig. Om vad kommer förevigt vara ett mysterium, även för mig. Men kör bara =)!

Ähh, nog om med detta. Sska äta lite Cheeriosflingor nu och sen dra. Kommer nog bli hungrig efter mötet så får väl köpa något i Pressbyrån inne i stan eller så =).
Blogg you later!

PROPPMÄTT

Hej igen!

Har precis ätit en tidig julmiddag med mamma, bror och brors dagisfröken/vän till familjen. Det var trevligt, hon kom med julklappar till oss. Till mig gav hon guldsmycken och ljus som doftar nybakta pepparkakor. Härligt :D. Till brorsan köpte hon polisleksaker och mamma fick också smycken. Urgulligt, tack så mycket!

Åhh, jistanes min mage! Åt jättemycket potatis, korv, köttbullar, skinka m.m. Kunde inte sluta äta, så jävla gott! Och ja, jag kommer fortfarande orka/vilja äta det till jul inga keffa kommentarer nu. Nåväl ,sitter här och kollar på Miffo i en väldans stor t-shirt min såkallade pyjamas. Äger ingen heller. Förstår inte varför jag ska lägga ut pengar på det när jag kan plocka fram en stor, skön t-shirt och använda den istället. Ähh, alla är ju olika :).

Och imorgon är det möte. Can't wait! Ska bli kul!
Måste fan lägga mig snart. Ska bädda ner mig i sängen och samtidigt kolla på Miffo tills jag somnar. Kanske bloggar imorgon efter skolan om jag hinner dårå annars hörs vi efter mötet. Ha det bäst!

TISDAG

Hejhej! Kom hem för ett tag sen och konstigt nog så var ingen hemma. Galet, mamma och brorsan är alltid hemma när jag kommer hem så det är inte så kul, inte van. Nåja, här sitter jag, smuttar i mig varma koppen med frukt och ser på Simpsons. Skoldagen gick bra, var ovanligt pigg idag men mot slutet så höll jag på att sacka ihop. Under lektionen fick vi ljudlägga en kortfilm. Det var kul men det vart jobbigt att försöka hitta perfekta ljud som passade in. Så usch på det. Igår gjorde vi samma sak, almost, men då fick vi lyssna på en röstinspelning där allt var sne. Personen smaskade, hostade, sa fel osv. hela tiden. De skulle man försöka fixa så att när man spelade upp inspelningen igen så skulle det låta som om allt var perfekt. Mycket roligare för det tog ca fem minuter sen var man klar.

Fick ett mail från en av CUF's ledare om att jag är välkommen till ett möte imorgon i stan kl. 18:00. Åh, det ska bli kul :D. Missade festen förut så denna möte tänker jag inte missa. Ska även följa med på en utbildning i januari i Lidingö. Ska bli kul, längtar redan! Nu ska jag fixa ihop något att äta men vi hörs! Blogg you later!

THE TONIGHT SHOW

Hej igen! Ursäkta men är det jag som är trög eller är det nån mer som har lagt märke till detta?
Vad i helvete har hänt med The Tonight Show?

Jag saknar honom! Han är så lustig! Bättre än jävla David Letterman, ffs! Han var min underhållare under de sena nätterna då jag icke kunde sova. Skandal ju.. Om det är så att kanal5 inte sänder hans show mer (om det skulle vara så vill jag jättegärna veta vafan varför!) så tycker jag att de gör ett misstag. De borde sända den igen :'(!
Nä nu kommer jag ha en sömnlös natt.
TACK SÅ JÄVLA MYCKET FÖR DET, KANAL 5!!!!!!

353617-42

Jay Leno, come back!

TISDAG

Hejhej! Kom hem runt elva men vart tvungen att dricka mycket kolsyra när jag kom hem. Har varit så sugen på det jättelänge nu.. Idag efter skolan så åkte jag direkt hem till Stefan. Blev inget igår så det fick bli idag. Var hos honom i ca tre timmar men det var mys =). Åt pizza idag men köpte en egen, Stefan ville inte ha :(. Tänkte bjuda honom men noooo! Dumma ;p.. Men trots det så var det hur mys som helst, hade ju inte träffat honom på jättelänge. Och ja, det blev lite vilda äventyr, twice ;)

Men nog om det, imorgon börjar jag halv elva. Sista dagen med ljud denna vecka men vi ska fortsätta med det efter jul och sedan ska vi visst börja på de inriktningar som vi har valt. Mina val:

  1. Foto
  2. Rörlig bild
  3. Grafisk kommunikation

Hoppas verkligen att jag kommer in på mitt förstahandsval. Och idag var det första dagen utan Nico i skolan. I miss her :'(! Och senaste nytt, hon kommer hem den 10 januari, två dagar efter att skolan börjar igen. Åhh, härligt!
Inget mer bloggande idag, men bloggar mer imorgon! <3

UTMANING

Blev utmanad av Suzanne. Utmaningen är att jag ska skriva ner minst 5 saker jag är förtjust i och/eller vill ha.

  1. JULLOV!
  2. Vill ha en digitalkamera, har tjatat om en jättelänge nu FFS!
  3. Vill även ha en systemkamera, man får de bästa bilderna.
  4. Kläder, kläder, kläder!
  5. Smycken, and lot's of it!
Kom bara på fem grejer som jag verkligen vill ha, hihi! Och jo, glömde nästan pengar vill väl alla ha? =)


 

353617-41353617-40

FIXINATION

Hej på er! Här sitter jag och kör lite fixination och det jag gör är att fixa/lacka naglarna, noppa ögonbrynen, kolla på komedin Are We There Yet på tv3, blogga och bläddra lite genom mina Cosmopolitan. Mycket eller hur? Hehe jag tycker om att göra många saker samtidigt.  Men men.. ursäkta bloggtorkan denna dag men ni borde bli vana nu när det kommer till bloggtorka på söndagar. Jag orkar inte helt enkelt. Så enkelt är det.

Nåja, ha en fortsatt trevlig kväll och gör som mig. Se på komedin på TV3. Den är asrolig och skulle egentligen börja 22.00 men Svenska Hjältar var fett trög på att ta slut så den började runt fem över istället. Skrivs imorgon och då ska jag äntligen få köpa naturgodis!

SOMETHING NEW. (again!)

Som ni ser så har jag ännu en gång gjort något nytt, fyra nya saker för den delen.

  • La till en klocka. Snyggt.
  • Tog bort en av reklamerna, den som låg vågrätt. Fult. Den bara stack ut.
  • Där min bild finns och allt annat, så fanns det två länkar där det stod Lydia.
    Tog bort den ena.
  • Har även gjort om rubrikstilen med texten och storleken.


Jag är ju lite av en bloggexpert jag =) Hihi!


MIAMI INK

Nu är det Miami Ink på TV6. Bästa serien! Älskar Kat von D och hennes 18 stjärnor hon har på ansiktet. Nån mer som gör det?


SÖNDAG

God morgon!

Brorsan väckte mig idag 06.14 genom att komma in i mitt rum och fråga om han kunde sova med mig. Lillen vågade inte sova själv i mamsens rum för hon började ju jobba på morgonen. Så han kom in i mitt rum runt sex och vi somnade till halv tio. Är fortfarande helt jävla seg för han sover som en klocka. Men nu är vi iaf vakna och han sitter i vardagsrummet, äter frukost och kollar på Ensam hemma medans jag sitter här i mitt rum och ska snart äta frukost.

Denna söndag ska jag faktiskt hem till Stefan så fort som mamma kommer hem. Har inte varit ute på två dagar så jag tänkte att jag kunde vara med Stefan, det var ju ett långt jävla tag sen jag träffade honom eller ens pratade med honom i telefon. Innan inatt då när han vart full, haha! Gulleponken..
Nä nu ska jag äta frukost och ska packa my bag redan nu så jag kan sticka så fort som mamma kommer.
Blogg you later!

-

..daaaaaamn it's good  xD

RAVIOLI & SNL

Här sitter jag, ser på Shrek och väntar på att raviolin ska bli klar. Måste vänta ca 5 minuter till and i'm hungry now! 353617-37
Väntar även på att SNL ska börja. Det enda vettiga som finns på tv nu. Bara skit som de visar på helger och det är ju ledsamt. Denna lärdag har jag inte gjort nånting bara suttit hemma och varit barnvakt och brorsan. Imorgon blir det samma procedur men jag tycker ändå inte om att göra något på söndagar så det är ju lugnt. Kussen kom inte idag och jag är lite besviken så ska ringa honom imorgon och skälla ut honom rejält, haha!

Men nu måste jag rusa till köket och se efter raviolin i ugnen. Tillsatte lite riven ost och "sprinklade" lite örtkrydda på med vitlök, basilika och hela köret.. mums! :)
Trevlig kväll!

IN THE SUMMERTIME..

Har ju berättat om att jag ska/vill till USA sommaren 2008. Men nu börjar jag bli lite tveksam. Och då menar jag att på nyheterna så for man jämt höra på nyheterna att nån eller en massa personer har blivit skjutna i nån köpcenter eller bara när de har varit ute och promenerat. Blir lite rädd för jag vill ju inte bli skjuten när jag ska ut med polarna och shoppa loss. Så nej, vi får se hur det blir =). Däremot vill jag även åka till Paris och shoppa loss. Det är ju så jävla billigt där så det inte är sant och kollade på Travelfinder efter den billigaste biljetten för fyra pers inkl. flyg och hotell (paketresa) för tio dagar, tur och retur såklart och ett fyrbäddsrum. Allt blev sammanlagt 15.930:-. Billigt or what?!

SOMETHING NEW.

Har gjort om min blogg ännu en gång!
Denna gång hjälpte polaren Michelle mig. Det är hon som har fixat min header så att den ska vara så stor och även själva designen på den. Visst blev det snyggt?

Kommer nog hålla mig till denna layout jättelänge.
Tack så mycket för hjälpen! Läs hennes blogg.

AFTONBLADET

Aaww, en jättesöt tjej kom nyligen och undrade om jag ville köpa Aftonbladet. Gullet bar på en bunt med tidningar och gick runt i höghusen och sålde tidningar till alla. Självklart köpte jag för 10:-.
Eftersom att jag är galen i pengar och jämt vill ha, så kanske jag också kan börja sälja Aftonbladet till alla hyresgäster?

LÖRDAG

God morgon på er!

Här sitter jag och lever en dag till och det finns absolut ingenting spännande som kan hända i mitt liv. Låg vaken nästan hela natten och funderade på om det inte fanns något jag kunde göra under mina tre resterande sista år som tonåring som kunde få mig att verkligen minnas mitt tonår. Tragiskt nog kunde inte jag komma på något, tröttnar snabbt på saker och ting så även om jag skulle börja med något så vågar jag inte ens tänka på hur allt skulle sluta. Hmm, negativt tänkade jag vet men svårt att förbise det. 353617-33

Och på fredag startar jullovet. Hoppas verkligen att det snöar till jul och nyår. Man kan se redan nu hur fucked up vår klimat är. Inte så schysst. Jag blir vettskrämd, tänk om det skulle bli nya day after tomorrow? Vem vet, det kan ju hända.. klart det kan. Usch vill inte ens tänka på det. Idag lovade min kusin att han skulle komma och lämna min födelsedagspresent som jag hade hoppats på att få redan helgen under veckan då jag fyllde år. Lovade mig en digitalkamera vilket jag verkligen verkligen hoppas på att få! Annars bombar jag hans mobil idag med. Mamma jobbar idag med så sitter här med brorsan i mitt rum. Blogg you later!

Love you, bro!


HETT HETT HETT!

Åhh! Älskar Shakiras klänning så!
Den är fin just för att den matchar med roligt nog med hennes hår och hennes hy. Det bara glowar något otroligt om henne. Och skorna hon har valt ut.. beautiful! Och klänningen framhäver verkligen hennes absolut heta former! En sån klänning vill jag ha. Konstigt, gillar inte ens klänningar men bra att ha i garderoben. Man vet ju aldrig när ett "klänningstillfälle" kan dyka upp ;). Den blir ännu snyggare när hon står där på röda mattan. Hoot!


353617-32

You like?

FREDAG

Hallojsan!

Här sitter jag, helt proppmätt, kollar på Nanny och bloggar. Är lite grinig faktiskt. Nicolina åker till Thailand nu på söndag och kommer tillbaks nån dag efter jullovet. Kommer sakna hemma skitmycket. Hon fyllde år i onsdags och hade planerat att fixa ihop något till oss brudar idag men tyvärr. Hennes farbror hade köpte en massa hamburgare, läsk, chips vad du vill. Men det fick lite förhinder så det blir inget men trots det så undrade hon om några av oss fortf. ville dra hem till henne efter skolan för att äta upp allt för hon ville inte att allt bara skulle ligga där och ruttna. Men endast två pers kunde så vitt jag vet. Jag kunde inte för jag vart tvungen att hämta brorsan från dagis kl. 3 och passa honom tills mamma kommer hem, den ena kunde inte för hennes mamma hade nyligen brytit benen så hon vart tvungen att hjälpa henne med saker och ting osv. Synd det, önskar verkligen att jag kunde gå till henne men tyvärr, det får visst bli nån dag när hon har kommit tillbaks :). Eller så kanske hon hör av sig senare och undrar om jag kan komma förbi, who knows?

Vad händer ikväll:
Vet inte, bryr mig inte. Mamma kommer nog hem sent idag så jag blir nog fast hela kvällen med brorsan. Men vi får se =).
Blogg you later!

SOMETHING NEW.

Har gjort något nytt ännu en gång.
Nu har jag däremot ändrat textstil! Finally.. tog mig nästan tre månader fr.o.m. när jag startade bloggen för att lära mig hur man gjorde! Haha seg eller vad, men nu är det fixat and i'm so happy! =)

2008

Ursäkta bloggtorkan!

Men dagen har varit så seg, har verkligen inte orkat med något. Har mest suttit och funderat på onödiga grejer. Typiskt.. Kan inte bara år 2007 gå mot sitt slut? Inget gott har kommit med denna år ändå, same shit hela jävla tiden. Får hoppas på att nästa år blir tusen ggr bättre. Det här med nyår har jag knappt tänkt på. Eller knappt och knappt har bara tänkt ut vilken klänning jag vill ha. Ja exakt, ni läste rätt, en klänning! Tycker egentligen inte om varken kjolar eller klänningar. Tycker att jag har så fula ben så de knappt behöver synas, därför skyler jag de med jeans och mjukisar men jag tänkte att det kanske kunde bli en förändring med det hela till nyår.
Nån som har tänkt ut ert nyårslöfte?

Tycker att det är lite onödigt, man håller ändå inte det. Förra året så var mitt nyårslöfte att jag skulle mörda en kille som jag hatar något enormt! Men blev det av? Nej.. och det är ju synd att han fortfarande vandrar omkring på Stockholms gator. Får nog anlita en torped som får göra smutsjobbet åt mig.

Oj, blev ett halvlångt inlägg här. Hade inte tänkt med det men det blev som det blev. Måste sussa snart, ska nämligen lämna brorsan imorgon också för mamma jobbar tidigt. Och jag som börjar 8.30 och ska även köpa naturgodis innan skolan. Mums.. ska hämta honom från dagis också, inga problem! Sån vana.. Kanske bloggar senare,
vi skrivs sen!

TORSDAG

Halloj!

Kom hem nyss efter att ha varit i brorsans dagis i mer än två timmar. Det var kul! Lekte med barnen efter deras Luciatåg, skulle kunna jobba där. Men då får ju jag självklart inte jobba i samma avdelning som min bror för de oroar sig för att jag kommer ha mycket mer uppmärksamhet på honom än alla andra. Fuck that, jag har varit med honom varje dag i över fyra år så det får fan räcka ;p!

Luciatåget var så gulligt! Alla dessa småbarn. En av de roligaste måste nog vara när alla barnen kom in och skulle ställa sig på scen. Ni kan ju fundera ut vem som var längst? Haha, jupp my brotha! Och när hans dagisfröken signalerade med händerna att de skulle sjunga högre så förstod inte han och trodde att man skulle vifta med händerna sådär "eeey oooh!", haha ni förstår ;p. Försökte hålla mig så att jag inte skulle dö av garv och även mitt i allt så skriker han ut:" DÄR ÄR MIN SYSTER!" och pekar på mig! :O Jag ba nooo! ;p Haha, gullunge..

Det enda jag har ätit idag var en lussebulle och drack ett halvt glas apelsinjuice men är ändå inte hungrig :/.
Ska se till att äta ordentligt innan jag drar till skolan. Börjar ju 12.20 så jag missar ju lunchen. Inget speciellt ändå, Risgrynsgröt. Urk! Nåväl, kanske bloggar efter skolan. Vi skrivs då! xD

BUHU!.. JAG VILL INTE!

Och imorgon måste jag vakna runt sex på morgonen för att kunna lämna brorsan på dagis och om jag orkar ska jag även kolla på när de gör deras Luciagrej. Pööhh, orkar inte men har faktiskt aldrig varit med när han har uppträtt och eftersom att mamma inte kan vara med så får ju jag ta hennes plats =).

Så skall dra och sussa nu,
blogg you tomorrow!

GIRLS OF THE PLAYBOY MANSION

image31


En av de bästa tv-serierna på tv. Dessa brudar är ååh! Särskilt Kendra Wilkinson (vänster). En sån sötis :). Hon till höger ser ju för fan ut som en mamma :/. Vart fan hittade de henne?
Nu börjar ju programmet på Kanal5.. missa inte!
Kanske bloggar senare om jag kommer på något att skriva om.

THAT'S HOT!

353617-29Åhh! Hittade en ashet korsett från hemsex.se som jag så gärna vill ha! Tjejen på bilden var inte fin så fick ta bort hennes face. Men schysst kropp och fina rattar hade hon iallafall =) haha! Inget speciellt med utstyrseln, ganska enkel men ändå så fin! Kostar 995:- och fan att jag inte har pengar annars skulle den bli min, garanterat! Tills vidare får jag drömma och fantisera ;p.






Bild: Lånad från hemsex.se

ALMOST FINISHED

Är strax klar med hemsidan, har jobbat med det länge och vart tvungen att vila lite.

Imorgon ska min bror ha någon Luciagrej på dagis och det måste såklart börja tidigt så som 7.15. Och jag ska lämna honom för mamma jobbar. Åhh satan. Och jag som hade velat få sova ut när jag ändå börjar 12.20 :(! Ska lämna honom fort som fan och sedan komma hem och sova. Om jag lyckas dvs.. kanske blir alltför pigg och då blir ju jag bara på dåligt humör hela dagen. Men det varar aldrig länge, inte när man är med tjejerna i skolan hihi! Särskilt med Jessica idag i skolan under Mediekunskapen. Eftersom att det är den sista lektionen och man oftast är galet trött och flummig så stör vi alltid alla andra. Ibland är det vi två och ibland inkluderar även Paulina och Fia. Inte för att ni vet vilka de är men det är skitsamma ;p.

Tro det eller ej, men måste snart börja städa mitt rum igen! Har mina kläder överallt, skyller på att jag har för mycket kläder och en garderob i mitt rum. Not good! Livet skulle vara enklare utan en garderob i sovrummet, inte sant?

HEMSIDA

Kom även på att jag idag från Datorkunskapen tog en massa papper med info på om hur man kan göra en egen hemsida och sedan fixa till den genom att lägga till en cool layout osv. Ska testa det nu, wish me luck!
Blogg you later!

EN TILL

Här kommer ännu en lista (wow, "skitkul" men är så bored!):


- Vilken är det mest pinsamma band du lyssnat på?
Hmm.. vet faktiskt inte
- Hur många timmar har du suttit som mest vid datan?
Oj, hur fan ska jag veta det?
- Blondin eller brunett?
Brunett med lite röda nyanser
- Vilken färg har du på texten på msn?
Svart
- Vilket stjärntecken är du?
Skytten
- Har du diskmaskin?
Ja
- Rakar du av dig dina ögonbryn?
Hell no! Skulle ta år och dar, jävla buske
- Har du husdjur?
Nej, men vill ha :(
- Vilket smeknamn gav din mamma dig när du var liten?
Fan vet jag
- Är du kär i någon just nu?
Nope
- Har du sagt "lol" någon gång under ett samlag?
Hahaha Gud nej! Eller?..
- Har du ätit godis för hundra kronor?
Ja, vem har inte?
- Vad är du beroende av?
Mina vitamintabletter och blogg
- Vad har du för fobier?
En massa
- Hur lång är du?
1,72 långa cm
- Om du var ett verktyg, vad skulle du vara då?
Hammare, gillar att slåss och banka på folk (a)
- Sover du med gosedjur?
Nope
- Vad har du som ingen annan har?
Bra fråga
- Vilken mobil har du?
Nokia 2760
- Vem var den senaste du fick mms av?
Ingen, haha!
- Vem var den senaste du fick sms av?
Nicolina
- Vem ringde dig senast?
Mamma
- Är du förlovad?
Nej!
- När duschade du senast?
Inatt runt ett..
- Vem tänker du på nu?
Min bror som irriterar mig


ONSDAG

Hejhej på er!

Hur står det till med er då? Själv är det väl rätt ok. Är bara så trött som vanligt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att min käre vän Nicolina fyller år idag. GRATTIS GUMSELUNSAN! <3 äntligen 16, haha! xD
Ääh, onödigt att blogga. Försökte lägga in en lista men skit, det vill inte funka så får lägga in det senare =)

Fick förresten veta nyss att jag blev Godkänd på foto. Är inte nöjd med det med tanke på att jag vill gå foto senare men hellre det än ett IG. Blogg you later!

MÅNS & AGNES

Är det bara jag som verkligen inte tycker om MQ's reklamer?

Många tycker ju att de är så söta tillsammans med jag tycker personligen att det ser så falskt ut. De passar inte ihop, kunde inte de ha hittat några andra? Jag menar, jag ska vara ärlig och inte leka smart men jag vet faktiskt inte vilka andra kändisar som skulle passa till det men ändå. Stör mig så mycket på den reklamen. Men gillar kläderna dock! ;)

image28

JÄVLA BOX

Hej igen! Hemma nu, kom hem för ett tag sen men bara för att äta (tycker inte om skolmat!) och byta om och även ladda mobilen. Den dog när jag var på väg till skolan imorse när jag pratade med Sara och fy vad jag hatar att inte ha en mobil som funkar! :O Men men nu är jag här :) Ska snart byta om, orkar inte med jeans och en åtsittande tröja så ska byta till mjukisar och något annat till överdelen. Börjar halv ett igen, orkade inte kolla på lunchbio, ändå dåliga filmer. De första veckorna visade de Gudfadern och Gud vad bra den är! Nu återstår det att se tvåan, man vill ju hänga med ;p. Idag börjar de med Hajen, har sett den hundramiljontals gånger så pass på den FFS.

Nä men måste fortsätta med det jag höll på med, blogg you later! =)
P.S. Måste för fan ringa till ComHem också angående boxen, det får jag inte glömma!

TISDAG

God morgon god morgon!

Hur står det till med er? Själv är jag förbannad! Ve och fasa.. kanalerna funkade inte denna morgon men igår kväll gick det visst såå bra att komma fram! :@. Ringde kundtjänst och då sa de att jag måste uppdatera kortet ännu en gång genom att sätta på en kanal i boxen och låta det vara i 60 minuter och när den tiden har gått så ska jag bläddra fram och tillbaka. Och skulle inte det funka så måste jag göra om allt :/! Ingen chans, kommer ringa de igen för bästa snabba resultat, åsnor.. håll tummarna för mig om att det ska gå bra för annars kastar jag boxen rakt in i väggen :).

Nåja, idag händer inget speciellt. Måste boka tid hos ungdomsmottagningen, får inte glömma bort det ;p. Måste även se till att börja plugga idag. Skulle ha gjort det igår men orkade verkligen inte och var ju ändå med Sara så det gick ju inte så får se till att få det gjort idag. Ska även prata med min matte- och engelskalärare om ett "extraprov". Vill försöka höja mitt betyg så gått det går i matte för jag suger verkligen på det och har som mål att få MVG i engelska för jag vet att jag är bra på det och damn it jag ska ha mitt MVG :D!

Börjar 10.10 idag. Mediadag som vanligt på måndagar och tisdagar. Det stör mig att vi bara har våra mediadagar två dagar i veckan men men det är ju så systemet funkar :) Blogg you later!

BILDER PÅ MARIAM!

Senaste nytt:
Fick bilder på min kompis Saras absolut urgulligaste unge!


353617-27

353617-25

Isn't she adorable? Och här kommer en bild på hennes chihuahua Smulans valpar:

353617-26


Ni har nog redan sett bilderna på hennes blogg men måste visa de här också, hihi! (a)

WHAT A BEAUTIFUL MORNING.

Imorgon 07.35 börjar min film! Eller iaf en av de, Get rich or die tryin'. Är inte så förtjust i 50 Cent men min älsklingsskådis är ju med och kanalerna funkar igen! :D So happy..

MÅNDAG

Hallojsan!

Hur står det till med er då? Själv mår jag bra men är trött nu för jag fick gå en lång väg hem till mig från Sara. Har varit hos henne ända sen klockan ett för att hälsa på ungen. Hon är så söt och har de finaste blå ögonen! Hon ser så rolig ut när hon gäspar och när jag kollade på henne när jag kom hem till Sara så rynkade hon på pannan, haha! Vadå hata? ;p. Nej men hon är urgullig och så liten. Hon såg ut som en groda när hon låg på soffan med benen helt utsträckta och stilla i luften. Men det tog fan flera timmar innan jag kunde se hennes ögon :O. Retades lite genom att ta bort nappen och röra lite på henne så att hon skulle blänga på mig men nej nej ;p Men till slut gick det iaf och jag är såå glad =).

Dagen har gått bra. Första dagen med Ljud, började 9 och slutade halv tolv då vi har lunch. Sket i att äta gick bara dit för att träffa polarna sen stack jag hem till Sara :). Lite onödigt att gå till skolan, kollade bara på en film från 80-talet med John Travolta och när filmen tog slut så skulle man skriva ner på en lapp som man fick vilka ljus man hörde. Tråkigt men vad ska man göra? =)
Ska kolla på Simpsons nu, blogg you later!

MATORGASM!

Kollade nyligen på Jackass (bästa!) och fick en sån jävla sug för sushi!
Sushi är en av de godaste maträtterna som jag har ätit. Har dock bara ätit det en gång men hoppas verkligen att jag kommer äta det igen någon dag. I ICA säljer de en så kallad "sushi-353617-23pack" för 60:-. Vill köpa men vi får se hur jag känner mig imorgon. Gillar inte de där med ris och lax eller räka på. Usch! Gillar bara de runda grejerna med sjögräs eller vad det är runt om. Yummie! =) Särskilt när man doppar det i sojasås.. ååhh, vad det börjar vattnas i munnen, haha!

Sushi, probably the best thing in the world!


NEJ NEJ NEJNEJ NEJ!!

Åh satan!  Varför funkar inte kanalerna?! :/

Berättade ju förut att vi hade fått en ComHem-box med en massa olika kanaler runt 200 kanaler om inte mer. Och nyligen satte jag på boxen för att kolla lite på tv och då märkte jag att det endast fanns åtta kanaler för man måste ju välja 8 favoriter men de visar inte! :@ Hade lust att kolla på Toon Disney men nej nej!.. jävla as!

De kanaler vi valde var Fashion TV, The Voice TV, TV4Fakta, Canal+ First, Canal+ Hits, Toon Disney, TV1000 och den sista kommer jag inte ihåg ;p tror att det är TV4 Komedi men är inte så säker men det är skitsamma. Lekte värsta mekanikern när jag försökte leta efter kanalerna men vågade inte fortsätta. Vart rädd att jag skulle råka ta bort allt :O! Buhuu, hoppas det löser sig snart annars R.I.P :'(

SÖNDAG

Hejhej!

- Hann inte blogga på morgonen så får ta det nu.
Hur står det till med er? Själv mår jag bra men är galet trött! Kom nyligen hem från mormor, råkade somna när vi kollade på gamla videos som vi spelade in för några år sedan, haha ;p. Skulle egentligen hem till Sara idag och hälsa på det lilla livet men orkade inte åka från mormor, var ju så jävla trött men ska nog dit imorgon efter skolan. Om jag kan och om det går. Hoppas bara inte att hon hinner åka till stan innan.

Förlåt för en sån dålig uppdatering idag men blö och blä, hann aldrig på morgonen ju. Åkte hemifrån runt tolv-tiden och vaknade runt tio, halv elva. Sorry! Men lovar att det blir bättre imorgon ;)!
Blogg you tomorrow or maybe later!

NJÄE, INTE MIN GREJ

Det här är alltså mitt första sexinlägg. Och jag vill inviga detta med att visa en bild på den knasigaste dildon jag någonsin har sett. Nämligen denna gröna larv:I Rub My Wormie

Enligt mig så ser den mer ut som en leksak för småbarn än en dildo. Och ful är den också.. Nä den skulle jag inte vilja ha i mig, skulle ju vara lite svårt att fokusera på saker & ting sexuellt. Men alla brudar är ju olika :).
Började småskratta när jag såg vad den hette:
I Rub My Wormie. Men kom igen, naaaasty ;p haha!

Bild: Lånad från hemsex.se

WASA SANDWICH

Har precis ätit 3 "paket" Wasa Sandwich Red Chili Pepper. Den är galet go'! Och nu sitter jag här och mumsar i mig en stor skål med Cheerios =). GOTT SOM FAN. Pratade i telefon med Sara för ca en timme sedan och jag nästan "tjöt" av glädje varje gång jag hörde bebisen i bakgrunden. Man får ju fan lust själv att skaffa barn tidigt men man vet ju aldrig vad som kan hända. Ska träffa henne och bebisen imorgon och ska verkligen göra mitt bästa med att finnas där för henne när hon behöver mig och så. Älskar dig såå, gumselunsan! <3

Ååhh, vill ha mer Wasa Sandwich! Ska köpa fler imorgon! Haha, förstår inte. Jag bara äter och äter, what's wrong with me?! Buhuu..

353617-22

IT'S A GIRL!

Kl. 04.43 lördagmorgon kom det ett nytt liv till världen. En liten flicka vid namn jag inte vet än ;p.
Hon vägde 3065 gram och var 49 cm lång. Åååhh vi har alla väntat på denna dag så länge.. Hon var beräknad att komma den 10 december men icke sa Nicke, hon hade bråttom. När sara kom till sjuhuset så var typ halva huvet redan ute, Shit säger jag bara ;p haha! Men allt gick bra iaf, skitnice! Hoppas att jag får träffa det lilla livet snart.

Idag passade jag på att byta tungstav och smycke när jag ändå har pengar. Köpte värsta blingbling-smycket. Vart svårt att välja om jag skulle köpa pärlsmycket eller blinget men blinget fick följa med hem. Det fick även ett svart baslinne från H&M och ett par silvriga runda örhängen med små diamanter på från Lindex också göra.

353617-20353617-19

Örhängen 49,50:-  Linne 49,50:-. Örhänget ville/skulle jag köpa när jag fick studiebidraget i november men fan glömde :/. Aja nu har jag det iaf :). Men såg ett till jättefint halsband från Lindex som jag bara måste köpa: 353617-21

------>
Den är inte så snygg på bild från nätet, likaså med örhängerna men fan vad snygg den var i butiken men ville inte köpa den för det skulle bara bli impulsköp så jag vill avvakta med det och så om jag konmer att känna likadant om några dagar. För 79,50:- kan den bli min, mwuhaha! Till er som inte ser vad det objektet föreställer, så är det en fågel.
Passade även på att fixa klacken på mina boots som vart helt söndermalda. Eller ja, mamma tvingade mig ;p.
Köpte även Cheerio's. De är galet goda! Mamma tyckte att jag var tokig just för att hon inte är förtjust i flingor, haha! Sötnos..

Men skall bort från denna tekniska makapär och börja dammsuga mitt rum!
Blogg you later!

BABYBOOM!

SARAS VATTEN HAR GÅTT NU! Nu jävlar blir det brått till sjukhuset, haha!  xD


-

Kom hem för ett tag sen efter en efterlängtad kväll hos Ekman. Det var vi tjejer och två andra killar som jag inte känner så jag var med Sara i köket och åt popcorn och lussebullar =). Men allt var inte såå trevligt. Sara ska ju föda barn den 10 december, förmodligen innan just för att hon hade en massa värkar idag stackarn. Hon kunde varken sitta eller ligga så hon fick stå hela tiden. Antingen det eller luta sig mot diskbänken. Ville hjälpa henne så men det finns ju inget man kan göra, inte ens hon själv. Men nu är hon iaf hemma och vilar så vi får hoppas på att allt blir bra :).

Imorgon, eller idag, ska jag köpa en mindre tungstav och en ny kula. En jättefin pärla som jag dog för så fort jag såg den. Mamma börjar jobba halv sju på morgonen och brorsan ska vara med hans lärare/vän till familjen nästan hela dagen imorgon så jag kommer vara hemma själv tills dess.
Men men känner mig så trött så ska byta om till min porriga nattlinne och sedan glo på tv tills jag somnar.

- Har även funderat på att skapa en ny kategori, nämligen sex där jag kommer skriva lite om sex, visa bilder på sköna (och med det menar jag coola) dildos m.m. Saker jag har testat på och inte testat på men vill gärna ;p. Kul va? Får se om det blir lyckat. Hoppas, är värsta sexexperten ju.
Nä nu ska jag dra, skrivs imorgon!

FINT.

Hittade nyligen tre jättefina plagg från GinaTricot som jag bara måste köpa innan resan till USA (långt kvar men måste vara förberedd!).

353617-18

Klänningen och t-shirten sitter ihop och är det snyggaste jag nånsin har sett! Pennkjolen likaså just för att den har en "hög midja". Jättebra fär iaf mig som har en knubbismage och vill dölja det. Inte för att den sitter åt som en korsett men iaf nåt. Jättefin om man har en lång t-shirt som man självklart har i kjolen (till er okunniga) med en inte alltför låg urringning men ändå låg och helst utan tryck. Klänningen är också superhet! Gillade den asfina mörkbruna färgen och knapparna. Många tycker inte om när det finns knappar på "bystområdet" men jag tycker om det mycket särskilt om det är snygga knappar som sitter där för då blir det uppmärksamhet på rattarna, haha!
Måste ha dessa plagg i min garderbob, snarast!

DEN HEMSKA, MEN ROLIGA, OLYCKAN

Glömde även att berätta en kul grej!

När vi väl var i stan och på väg mot pendeltåget så insåg vi (jag och Nicolina) att vi bara hade 4 minuter på oss innan pendeltåget skulle komma och då vart vi ju tvungna att lägga på ett kol så vi rusar allt vad i kan. Och när vi kommer till spärrarna där man tar pendeltåget så ser vi att det kommer ner en massa människor så då börjar vi ju springa upp för trapporna fort som fan och Nico, det där djuret, springer rakt på en kille mellan 23-26 år och välter honom så han ramlar ner för trappan! Och hon skiter i, hon bara fortsätter springa. Fyfan vad jag skrattade trots att jag vart andfådd (keff kondis!). Och det var inte någon låg skratt utan en förjävlig hög skratt och när man är andfådd så låter inte det särskilt vackert, haha! Och så frågar hon mig när vi väl sitter i tåget om jag såg hur hon krockade och välte killen? Helt glad dessutom, det fick mig att skratta ännu mer! Fy fasiken alltså!  xD

Ni borde ha varit där fan. Alla kollade bak och förstod inte varför Nico inte bad om ursäkt men kom igen vi hade ju för fan bråttom till tåget. Dör av garv bara jag tänker på det, haha! Nico din maniac <3

SOMETHING NEW.

Nu har jag bytt bakgrund. Den förra var för "färgglad". Haha, knappast men det blev bara för mycket kände jag så hittade en annan Burberry-bakgrund som jag tycktre var lite mys. =)
Vad tycks?

TORSDAG

Hejhej!

Ursäkta denna sega bloggande men har inte orkat har varit så trött! Men men, idag så gick vi som sagt på utflykt till Polismuséet. Det var faktiskt spännande och se alla polisbilar och poliskläder som har funnits i alla dessa århundraden. Både kvinnokläder och mänkläder. Fan männen hade det värst mellan början av 1800-talet och 1920-talet. Man såg att alla polismän då hade världens ölmagar för alla "rockar" som de hade då var ju så stora runt magen. Ack och ve.. Och på övervåningen så skulle man leka detektiv. Det fanns olika föremål överallt i rummet och i mitten av rummet så fanns det något som liknade en brottsplats och man skulle lista ut vilka vad för nåt som gjorde så att det hela såg ut som en  brottplats. Det var inte kul för jag orkade verkligen inte med det haha! Men blev mer intresserad efter att få veta att de hade härmat en brottsplats och en händelse som faktiskt har hänt. Attans tänkte jag och blev allt mycket roligare! :D. Konstigt jag vet men ähh..!

Och idag vaknade jag 05:15. Wanna know why?
Jo för att jag ville se på en film som min älsklingsskådis är med i. Nämligen Hustle & Flow som jag alltid har tjatat om, haha! Den började 05:30 men vart tvungen att vakna en kvart innan om jag verkligen skulle orka kolla på den. Och det gjorde jag och gick sedan och la mig direkt efter alltså 07:20, hehe ;p!
Men men, nu ska jag fortsätta med Joey, blogg you later!

FOTOLEKTION

Här kommer några pics från fotolektionen i måndags och igår:



Den första bilden är originalet och sedan ville läraren att man skulle vara lite hi-tech så fick både retuschera och ändra lite i bilden som att göra färgerna starkare, svartvit och göra bilden mer "slät" som han kallar det ;p. Hehe, inget speciellt men tycker verkligen om den här bilden. Man fick som uppgift att fota en bild som man tyckte skulle kunna passa som en bokomslag. När läraren visade min bild så sa några i klassen att det kunde passa till en arkitektbok och att det såg ut som en simhall. Haha gullungar =)! Klicka på bilderna för att se de större!
(OBS! Bilden öppnas i samma fönster)

UTFLYKT

Imorgon blir det visst utflykt. Undrar vart vi ska då, hela årskursen ska åka och det viskas omkring om att vi ska till Heron City men lärarna säger att det är en hemlighet. Hmm.. vi ska iaf samlas klockan elva utanför våra klassrum. Som fan, vi som egentligen ska börja 12.20 på torsdagar. Jävla åsnor, haha! Men men berättar mer imorgon ;)


MY BIRTHDAY

Hejhej på er!

Allt bra med er? Jo själv mår jag bra. Några i skolan förstod inte varför jag inte var så uppspelt idag för att jag fyller år. Hehe bryr mig faktiskt inte så mycket om min födelsedag. Det är bara som vilken annan dag ;p. Men när jag blir 18 däremot då jävlar :D. Fyller även år på en fredag, shit fasiken aja. Kom hem för kanske en kvart sen och har gjort i ordning några mackor som jag ska äta innan jag drar iväg på Öppet Hus i stan.

Och idag i matsalen så sjöng såklart tjejerna till mig och förvånansvärt så sjöng alla andra i matsalen och började klappa händerna. Hahaha, de firar mig (a). Och så sjöng de för mig när vi hade datakunskap, haha skämmigt förväntade mig inte något sådant om jag ska vara ärlig. Ähh bara gulligt =)
Sitter även här och blir tokig, måste få pengar så jag kan beställa en till film FFS!
Haha, blogg you later!

CRASH

Filmen tog slut runt åtta men kunde inte blogga innan var tvungen att plugga. Iallafall, filmen var iallafall galet bra! Det var så gulligt att få se min älskling så sårad för i de andra filmerna så är han en jävla hardass, haha! Åhh, mitt hjärta smälte Måste se till att beställa fler filmer med honom, haha! Ähh nog om han! Längtar så mycket till språkresan. Imorgon ska jag och Therése som sagt gå på öppet hus för mer information. Och så fyller jag även år imorgon. Blir 17, keff ålder men vad ska man göra? =)

Nä men ka dra och sova nu ska upp tidigt imorgon börjar halv nio. Känner mig för att sminka mig imorgon just för att jag fyller år. Har faktiskt varit osminkad i mer än en vecka nu även när jag har skola. Orkar inte bry mig, samma människor man träffar varje dag i skolan ändå. Och tjejerna i skolan insisterar på att sjunga för mig i matsalen! Ingen chans att jag drar dit, skämmigt ju ;p men men.. godnatt på er så "skrivs" vi imorgon. Blogg you tomorrow!

TISDAG

Hejhej!

Hur står det till med er då? Själv mår jag bra men har så ont i magen. De här tabletterna gör så att jag får gaser i magen. Kraftiga gaser, haha! Men annars är det helt okej :). Fick äntligen hem mitt älskade avi från posten och det betyder att min film har kommit, jaaaa! Ska strax dra och hämta den och genast börja kolla på den med morsan. Men först måste jag bara lägga upp mina bilder på mig vägg, tänker jämt på det men gör aldrig det! Nåväl, idag var det också sista dagen med foto och jag hann aldrig framkalla en bild som jag har velat ta hem. Men ska fråga läraren om jag inte kan få fixa det nån dag nu i veckan =).

Nä nu ska jag börja med bilderna och sedan dra, blogg you later!


-

Ähh, sket i filmen så sitter här i mitt rum och kollar på South Park istället,
so much better! =)

GET RICH OR DIE TRYIN'

Filmen tog slut för ca en timme sedan och den var så jävla bra! Måste ha den i min dvd-samling! Eller jag menar, min pågående dvd-samling, haha! Såg även min älskling! Han är såååååå jävla fucking het! Men såg lite för mycket av honom nämligen hans genitalier och låt mig säga att den inte är liten hahaha! Nä usch nu snuskar jag mig här men nog om det, den här filmen är så värd att se!
Se till att göra det för fan! Nä nu börjar nästa film med min babe nämligen Big Mommas House 2. Åh, så skönt att ha ComHem-box. Blogg you later!

353617-14

MÅNDAG

Hejhej!

Hur står det till med er? Själv har jag galet ont i magen men klarade ändå skoldagen. Imorgon är det ju sista dagen med foto, inte kul alls och efter det ska vi börja med Ljud. Tror knappast att det kommer bli kul men man kan väl alltid hoppas. Och vi ska tydligen på utflykt på torsdag. Är det något kul och bra väder så hänger jag med annars inte fyfan ;p! Öööhh mår så illa och magvärken gör inte saker och ting bättre och så måste jag även sätta upp bilderna från de andra fotolektionerna. Men efter det så ska jag för fan lägga mig ner i sängen och vila och tänka på något annat än magen :(.

Och 19.05 börjar Get rich or die tryin' och 22.00 börjar Big Mommas House 2. Måste se på de två filmerna just för att, ja vad tror ni? Min älsklingsskådis är med i de båda filmerna :D! Alltså det här är inte bra, tycker om honom för mycket. Måste minska på denna kärlek.. haha!

Blogg you later!

SPRÅKRESA.

Jag och min polare Therése har bestämt att vi ska åka på språkresa till LA under sommaren. Vi kommer vara borta i ca 2-4 veckor. Det ska bli så kul. Nu på onsdag (min födelsedag) ska vi på öppet hus för mer information. Blev lite oroliga över priset när det låg på runt 23 000:- plus fickpengar men oavsett det så ska det nog gå. Jag vill iaf, vill du Ekman? Haha :). Och när man klickar på Boende på hemsidan så står det endast Värdfamilj som det enda alternativet trots att på övrig information på hemsidan så kan man välja om man vill bo på campus eller hos en värdfamilj oavsett ålder.. skumt :/.

Nåja, nu ska jag sätta in lite låtar i min iPod och sedan få min bror att sova och efter det sova själv. Ska nämligen lämna honom på dagis och det är ju innan jag börjar så vi får se hur det går =) Mamma kommer hem om runt 20 minuter..
Godnatt people!

SÖNDAG

God kväll!

Ursäkta denna keffa blogguppdatering men jag har suttit framför tvn som en tok idag. Är på en toppenhumör, vet faktiskt inte varför men så är det bara, man ska inte klaga! =) Beställde nyligen en film där min älsklingsskådis är med, nämligen filmen Crash. Nån som har sett den? Har hört att den är hur bra som helst och verkligen berör så vi får se om jag tycker detsamma. Ni tycker nog att jag är galen som beställer en film som jag inte har sett innan men jag måste erkänna att jag är förälskad. Ja precis, jag är förälskad, haha! Det återstår tre filmer till som jag ska beställa där han är med i, kommer ha värsta samlingen av filmer med honom här hemma hihi (a)! Men kolla in hans blick:


353617-13

Är inte den bara för het? Haha! Han har de absolut snyggaste gröna ögonen som jag nånsin har sett i hela mitt liv! Jeeeeesuus.. Såg nyligen en film på TV1000 med honom som heter Their eyes were watching God. Sjukt bra och han är så jävla het där så man dör! Ville fan hoppa på tvn varje gång han dök upp i tv-rutan, haha! Lite creepy hur mycket man kan gilla någon ;p nåväl..

I WISH, I WISH..

Jag sitter här hemma och flippar! Vill så gärna åka till Los Angeles, helst sommaren 2008 om det går, haha! Ååååhh blir tokig! Sitter och kollar nu hur mycket en biljett skulle kosta. Haha allt står inte bra till med mig säger jag bara ;p. Hoppas det blir av, är helt jävla inställd på att åka dit haha! :)

353617-12

Skulle inte det vara härligt att gå längs Los Angeles gator där man kan shoppa, festa, chilla på stranden och äta på de finaste restaurangerna? Nån dag..

COSMOPOLITAN

Är det bara jag som beter mig på detta vis? Som sagt så köpte jag Cosmopolitans decembernummer för två dagar sen, och jag har inte ens läst en endaste sida förutom horoskopen. Så är jag alltid, haha! Vet inte varför jag väntar några dagar innan jag börjar läsa och det är oftast morsan som typ snor den ifrån mig och vägrar ge tillbaka ;p.
Nån som har läst den?

353617-11

LÖRDAG

Shohejsan!

Hur står det till med folket idag då? Själv mår jag toppen, tack vare kosttillskottet och multipreparatet jag köpte i torsdags. Känner att jag har mer energi för det mesta nu, förr så var ju jag största latisen så det inte är sant. Har även märkt att jag har fått bättre syn, haha! Och när jag vaknar så känner jag mig så pigg och utvilad. Det har jag aldrig gjort och jag har bara tagit två tabletter på två dagar. Ska ta mitt tredje strax.. Nice, kommer känna såhär i de resterande tre månaderna. Det luktar gott när man öppnar burken men smaken är blää och blöö! Urk, men det är sånt skit man helt enkelt får tåla :).
1 tablett innehåller:
Vitamin A, C, D, E
Vitamin B1, B2, B6, B12
Niacin
Folsyra

Innan jag började blogga och efter brakfrukosten så tänkte jag att jag kunde ta mina mått och eftersom att jag är på jakt efter en ny BH så tyckte jag att det var dags. Jag blev chockad!

September '07:                 December '07:
Byst: 103                             Byst: 99
Midja: 77                             Midja: 74
Stuss(höft): 107                Stuss(höft): 99


Hela 4 cm från brösten, 3 cm från midjan och 8 cm från höften!!
Galet, är så glad. Och jag har visst D-kupa, har alltid trott att jag hade C-kupa men icke sa Nicke. Alltså har jag bh-storleken 80D. Nice va? Undrar hur mycket jag har gått ner i vikt. Sist vägde jag 74 kg och var 1,72 cm. Måste även kolla längden, den är fan skum. Ibland växer jag några härliga centimeter och ibland krymper jag några sketna centimeter. Inte bra, inte bra.. Har som mål att väga 64 kg, hoppas jag kommer dit! :) Nu när min mens är slut så kan jag äntligen börja träna FFS! Vågar inte göra något när jag har mens, haha! Och idag är det ju första december, alltså två dagar till min namnsdag och fyra dagar till min födelsedag. Nä nu ska jag ta en tablett och sedan dega framför Toon Disney. Måste även börja välja kanaler som man vill ha kvar från ComHem-boxen. Imorgon har det gått tio dagar, fy ju :(
Nåväl.. blogg you later!

ONT I NACKEN.

353617-10


Halloj halloj! Kom hem nyss och har en sån huvudvärk (som vanligt). Som sagt så kollade vi på filmen Leo den var inte så värst bra tyvärr :/. Ångrar mina 90 spänn, haha! Men men nog om det, nu har jag iaf bytt om till mjukisar och ska snart vandra vidare till vardagsrummet för att se min älskade film Hustle & Flow. Om jag inte somnar framför tvn, så bloggar jag senare och berättar mer om idag (tror att jag kommer att somna! ;p)

Blogg you later! (maybe)

RSS 2.0