FREDAG

Hur står det till med er då? Själv mår jag bra, i guess.. tabletterna som jag äter nu får mig att skratta åt minsta lilla grej :/. Aja, känner mig lite småtrött och orkar inte ens blogga, vill bara krya ner i sängen och sova mig bort. Men det är ju bio ikväll så :). Vi ska se på filmen Leo. Har aldrig hört talats om den så vi får hoppas att den är bra annars kommer jag ångra mina 90:-. Jag har även CSN-kortet men man kan bara få rabatt om man går på bio måndagar-torsdagar. Alltså, man får ingen rabatt om man går på bio på helgerna :/. Det är fan sjukt men aja..

OCH, måste dessutom se till att vara hemma senast ett. Varför? Jo, för att min älsklingfilm med min älsklingsskådis Hustle & Flow börjar då på Canal+ First och på Canal+ Drama börjar Purpurfärgen. Skrev ju lite om de båda filmerna i min blogg. De filmerna är såå.. shit, går inte att förklara de måste ses! Se till att göra det people, hihi!
Nä nu ska jag dra och städa lite i rummet och sedan börja fräscha upp mig,
blogg you later!

SHOPPING.

Hejhejhej!

Kom hem nyligen efter att ha köpt lite grejer. Köpte ingenting märkvärdigt som kläder eller så. Köpte lite annat, nämligen multipreparatet Enomdan för 59:- från apoteket och så köpte jag ett armband från Lindex, hörlurar, Cosmopolitan, Comviq Kompis påfyllning och "Drawing Pins". Inget märkvärdigt som sagt. Åååååhh orkar inte blogga just nu, haha! Helt död, bloggar senare istället! ;D

TEMADAG.

Fick veta för ett tag sen att vi tydligen inte ska ha några lektioner idag just för att det är temadag. Jag har inget emot det, haha! Nu får jag iaf äntligen städa mitt rum. Har alltid velat göra det men har inte haft någon ork så nu får det bli av. Måste putsa fönstren, dammsuga och moppa. Känner även för att gå igenom garderoben och se efter om det är något plagg som jag har missat och inte längre vill ha för att sedan göra mig av med det. Har faktiskt funderat på att ge bort kläderna jag inte använder till second hand butiken i Tumba. De kommer nog bli glada, för det är såå mycket haha!
Visst är det snällt av mig? =)

SOMETHING NEW.

JA! Nu har jag äntligen lyckats få den där kanten runt bloggen som jag alltid har velat ha.
Nä, nu är jag lycklig som satan..  xD

TORSDAG

God morgon på er!

Blööö mår så illa, har gjort det i tre dagar nu plus huvudvärk, inte bra inte bra.. men men, jag är en tuffing och jag kan klara av detta, aight? ;). Och som ni ser så kunde inte jag låta bli att göra något nytt med bloggen så jag ändrade färg, bakgrund, header det ena och det andra. Men tror nog att jag kommer hålla mig fast vid denna den är ju snygg så why not?

Idag har jag bestämt mig för att gå till second hand butiken antingen innan eller efter skolan. Börjar 12.20 och slutar 14.50 idag och efter skolan idag ska jag väl till stan, möta upp Evelina och sno hennes skinnjacka, haha! Måste först höra mig av till henne så att hon inte glömmer bort det, you never know! :) Oj! Höll nästan på att glömma att jag även måste laga mina skor, KLACKEN HAR GÅTT AV! Satana.. dessa jävla skor..
Men nu måste jag duscha och så och 12.00 ska jag äntligen dra ut. Till skolan dårå.. Orkar inte vara hemma längre har varit det för mycket. Satt inne två hela dagar alltså lördag & söndag och hela dagen igår. Vadå boring?! Aja, blogg you later!*


*Förresten, kommer även kunna mms'a in vad jag har köpt idag i bloggen så ni får se de senare ;)

ONSDAGAR PÅ TV3.

Nu kommer jag komma med en kanske dum fråga men håller de fortfarande på med Girlylicious?

Jag kommer ihåg när den började för första gången. Först började Men in trees, efter det kom Americas Next Top Model och sedan Lustgården. Alltså, bästa! Det går inte att överstiga de tre. Och med tiden så har de även tagit in Close to home och annat skit. Allvarligt, man vill ju inte kolla på när en tjej försöker att fånga bovar. Det tycker iaf inte jag ;p men men, det är även synd att de slutade visa Lustgården den var så bäst! Saknar de Girlyliciousonsdagarna med kärlek, mode och sex..

..nåväl. Idag kommer Myggan :D woohooo! Haha, blir ju glad! Det går rykten om att det är sista avsnittet som kommer idag. Om det är så, tar jag självmord.

THE FINAL COUNTDOWN.

EXAKT EN VECKA KVAR & SEN FYLLER JAG ÅR!
Det pirrar i magen. Har väntat på denna period så länge så det inte är sant! Nackdelen med att fylla år så sent är att man inte kan njuta av att vara 17 under det året man fyller år. Visst, år 2008 finns ju men buhu på det! Har funderat väldigt länge på om jag fortf. ska fixa ihop något när jag fyller år.. Vill jättegärna men känner att jag inte har någon energi för det men vi får se hur det blir :). Har även bestämt att den 5 december, den dagen jag fyller år, så ska jag inte säga något om att jag är 17 förräns klockan blir 16.01. Det är tiden jag föddes. Ska försöka få alla att följa det men tror inte att någon kommer att bry sig ;p haha! Åh, längtar, trots att det är en keff ålder..

ONSDAG

God morgon!

Eller kanske inte en så god morgon, vaknade med ett sånt dåligt humör. Och så var jag även trött och ingenting gick som jag ville, ingen bra kombination men tänkte att jag kunde bortse från det och ha en bra skoldag. Nej nej, istället terroriserade jag omkring här hemma och hatade allt och alla. Har inte ens ätit frukost, var såå förbannad. Allt är kaos i mitt rum nu. Kastade sker och ting omkring i rummet på morgonen. Eftersom att jag var på ett sånt dåligt humör så frågade jag mamma om jag kunde stanna hemma idag. Hon lät mig och sa inget mer om det för hon visste att jag skulle bli mer förbannad och börja kaosa omkring, haha ;p. Men men nog om det..
Nyligen i Facebook så hittade jag en bild från i måndags då vi fick bli fotade och fotografera under fotolektionen. Här kommer en:



Alla bara hänger och klänger på mig när jag försökte vila lite på golvet. Ni kanske undrar varför just på golvet men jag blev så varm efter all skuttande och hoppande när vi skulle ta bilder så jag lade mig ner på golvet där det var svalt haha! :D Ska försöka se efter fler, då lägger jag in de. Blogg you later!

TEMADAG 29 NOV.

Den 29 november är det temadag i skolan. I skolan så finns det en massa lappar överallt där det antingen står svartskalle, blatte, bimbo, nazist m.m. och så datumet. Svart på vitt, en enkel affisch. Lapparna har stått överallt i skolan i snart mer än två veckor och ingen visste vad det var och efter en lång tid fick man veta att det var för temadagen. De ska visst räkna ihop rösterna imorgon och då får man veta vad det kommer att bli för tema. Och då måste alla i skolan klä ut sig på det som har blivit utvald. Hmm.. bara det inte blir nazist för hur fan ska jag kunna klä ut mig som nazist? Haha! Nåväl, vi får se hur det blir håller er uppdaterade om det ;)

TISDAG

Hej hå!

Hur står det till med er då? Jag har så ont i livmodern. Känner hur den drar ihop sig och så är det magen också. Skitans! Och så till projektet så ska alla låna en bok som är skrivet av en författare som kommer ifrån ett engelsktalande land. Boken jag läser heter Hon simmade i havet vid Guanagaspar. Lånade boken förra veckan i onsdags och nu ska man läsa klart den tills imorgon och jag har inte ens läst halva! Imorgon ska man skriva läslogg och fick även veta idag att vi ska ha matteprov på fredag! Samma dag som redovisningen av projektet. Nu blir man ju galet stressad, är inte van med prov och allt sådant skit. Ni får hålla tummarna för mig och hoppas på att det ska gå bra! :D


Näpp, nu ska jag se på tv. Funderar även på att köpa glass men vet inte om jag orkar nu när min livmoder jävlas så mycket! Usch, ibland får jag verkligen lust att dra bort fanskapet! Blogg you later!

ST. ANGER!

Jag blir helt.. gaaaaaaaahhh!! Kan inte hitta en resonlig, billig biljett till Göteborg. Ska använda mitt studiebidrag för att betala biljetten som ligger på 1050:- och alla biljettpriser ligger över det. Hmmm.. can't ask my madda för hon ska ju också hänga med ner till Göteborg men förhoppningsvis så får jag pengar när jag fyller år och då får det gå undan :). Rykten går om att en digitalkamera väntar mig när jag fyller år..

Mjo förresten! Skulle ju berätta om filmen jag kollade på igår eller förrgår eller när fasiken det var. Filmen jag kollade på var nämligen En geishas memoarer. Nån som har sett den? Ännu en bra film, den absolut bästa japanska filmen som jag har sett men den här gången så blev jag nästan tårögd när jag såg den. Nackdelen med filmen är nog det att när man kollar på den så känns det som att filmen vägrar ta slut! Haha inte bra! Förutom det så är den som sagt asbra! :) Kolla på den för er som inte har sett den!


MÅNDAG, CASTING.

Hejhej!

Hur står det till med er då? Själv mår jag super! Är galet glad! Fick ett efterlängtat mail idag nämligen från Arkadia Models. Wiiiiiiiiiiiiiiieeeeee, ska på casting den 7 december så tyvärr blir det inget för min födelsedag. Hade planerat att hitta på något när jag fyller år trots att jag inte ville det men sedan kom det här så åt helsike med planen för födelsedagen, haha! :D. Sitter och kollar efter flygbiljetter till Göteborg just nu, ska dit med mamma. Brorsan får vara hos hans kusin, vi kommer ändå hem samma dag så :). Ååååååååhh, längtar som fan! Fan att det inte redan är december, nu blir man ju ledsen. Ska börja träna direkt efter detta inlägg, måste komma i form. Visst det blir inte resultat snabbt men det kommer att bli bättre för mig när jag tänker på att jag iaf har försökt, visst? =). Och imorgon ska jag börja springa och gå istället för att ta bussen hem. Kommer troligtvist börja springa men att gå istället för att ta bussen hem efter skolan, hell no! Jävla backe, men ska iaf försöka :).

Idag så var det en asrolig fotolektion. Läraren sa till oss att idag så kunde man, om man ville, ta en paus från det man arbetade med, dra iväg och bli fotad eller fotografera någon annan. Såå kul! Älskar ju att fotografera och bli fotograferad (ibland!). Fick hem en massa bilder idag, ska försöka smuggla med mig mer imorgon, haha!

Men nu blir det lite plugg och efter det, träning.  Vill så gärna ut och springa men det är så kallt :(. Nåväl, blogg you later!

SÖNDAG

HEJHEJ!

Hur står det till med er? Är galet trött, vaknade nio idag för att kunna se filmen Purpurfärgen på Canal+ Hits. Den här ComHem-boxen är inte bra för mig, kommer ruttna framför tv'n hela tiden nu. Nån som har sett den? Går inte att beskriva, den för för bra! Den är från 1985 men utspelar sig i början på 1900-talet. Oprah Winfrey och Whoopi Goldberg är med i filmen, Oprah är för skön men det blir synd om henne senare i filmen. Tänker inte avslöja, ni måste se den. Om ni inte har gjort det, se till att göra det! Senare på Canal+ First kommer en av de bästa filmerna som jag har sett. Berättar senare vilken jag menar! ;)



      

MYGGAN, MY BABY.

Tänkte bomba er med lite Myggan-avsnitt (a).



ÄLSKAR DE TVÅ FÖRSTA! Älskar den första när det kommer till slutet och älskar den andra när han "stannar upp" i skrattet. Den bästa avsnittet hittills är ju den som kom i onsdags med Alex Schulman. Taskiga de är :O ;p Men älskar alla Myggan-avsnitterna, för sköna! Den näst sista gillar jag bara för hans sjuka skratt, resten är inget att ha ;p


ALOE VERA.

Jag blir helt sick! Så besatt av denna växt, tycker att den är så fin. Vilken tror ni att jag pratar om då? Just precis, växten Aloe Vera. Blotta tanken på att den är så bra gör inte saken bättre. Måste köpa när jag får studiebidrag.


(bild lånad från Ikea)

SOMETHING NEW.

Såja, nu har jag fixat en ny layout som jag ska försöka hålla iallafall i mer än en vecka.
Ingen speciell layout men den inger en värme i varje individs hjärta, inte sant?
Nä nu flummar jag, hihi!

HUSTLE & FLOW.

Kollade nyss på Hustle & Flow, helt själva på Canal+ Drama. Har sett den en gång tidigare och måste säga att den här filmer är bara för bra! En bra berättelse om livet i "the hood" och kampen för överlevnad och respekt. Självklart så finns det lite komedi i filmen men fan vad den berör! Värd att se på. Filmen får fem av fem möjliga. Så kul att vår ComHem-box äntligen är på rullande band, så många bra filmer som man kan se på och plus att vi har Cartoon Network! Hallå? Kan det bli bättre? Skulle inte tro det va..





       

LÖRDAG/BABYSHOWER.

Goddag, goddag!

Är det fridens med er då? Själv mår jag bra men är liiiiite trött. Kom hem elva igår och fick skjuts av min kompis Lucias bror. Farligt, haha! Men kul, istället för att lämna av mig en "lång" bit utanför porten som man vanligtvist gör (ni måste förstå vad jag menar!) så valde han att istället stanna bilen nästan några centimeter framför porten. Vilken gentleman! =). Hade det så kul på babyshowern igår. Tjejerna designade tårtan med två olika färger. Halva tårtan var rosa och ena halvan var blå och det beror på att ingen av oss vet könet på Saras bebbe. Men fasiken vilken god tårta, ångrar mig nu att jag endast tog en bit och självklart ville jag ha en blå tårta. Ääääälskar färgen blå. Och så fick hon självklart en massa presenter. Man fick ju fan tankar på att själv få barn nu, iaf jag. Det sötaste hon fick var nog haklapparna med alla veckordagarna på. Übergulligt!

Och som ni har märkt så valde jag att inte gå på CUF-festen igår. Valde att istället vara med tjejerna. Lite hjärtekrossande men vad gör man? =). Måste bara se till att gå på nästa oavsett vad! Och på måndag ska en av ledarna höra av sig till mig och så ska vi även bestämma möte nu i veckan. Det ska bli kul, hoppas det går bra då.



Näpp, sitter här helt nyduschad och måste faktiskt börja smörja in mig med min Nivea Soft :D. Blogg you later!

FREDAG.

Hejhej!

Mår inte bra idag, magen kurrar som in i helvete och har en sån huvudvärk. Pluggar med projektet nu, håller fortfarande på med att översätta allt som jag har skrivit till engelska. Höll på med det runt halva dagen igår och håller fortfarande på med det idag. Det är mycket, believe me. Men jag är ändå bra på engelska så det är inga problem! =) Flummar för fullt! Lyssnar på min iPod och sjunger, inte särskilt fint dock. Som sagt, flummar.

Förresten, det var ett tag sen som jag såg *******! Får damp, jag vill se honom, måste få bli glad igen.
Buhu, denna hemska vecka.. Shit, börjar låta som en poet! Haha, poet utan att jag vet! HAHAHA!

Ser ni? Flummar för fullt.. synd om mig, ack & ve!
Lunch 11.30, LÄNGTAR! Vårrullar med ris. Minnen om matkriget i Albyskolan.

SKOLA.

Urk! Är skithungrig, slutar 14.50 idag som sagt men först måste ju jag möta upp Ekman. Hon ringer inte tillbaks ju! Skickade sms men hon har nog skola, dumma jag som jämt ska störa andra under deras lektioner, haha! Seeeeeen ska jag hem till min bebiskusin, hon är så söt! Efter en massa gosigos med henne så ska jag göra en fet middag till mig. Förstår inte varför jag jämt ska vara så galet hungrig! :/ Aja, nog om det ;p

Blev ett kort inlägg orkar inte skriva mycket nu, hihi! Blogg you later!

I'M FAR TO COOL.

Adam Tensta - My Cool


TORSDAG.

God morgon!

Hur står det till med er då? Själv mår jag bra men är lite seg, vaknade för runt en halvtimma sen. Idag blir det en kort skoldag, börjar 12.20 och slutar 14.50. Projektdag idag med. Urk! Orkar inte mer med det. Hoppas att i nästa projekt så ska man jobba själv. Det funkar bäst för mig. Efter skolan så ska jag troligtvis möta upp Ekman och vara med henne en kort stund. Shit, har inte träffat henne eller de andra tjejerna på kanske två veckor. Det var som fan.. men aja! =). Funderar även på att dra till piercaren och byta ut denna långa skit till en kortare. Det värsta är när man ska sova för eftersom att jag inte kan stänga munnen helt på grund av den långa makapären så dreglar jag som fan! Inte så fräscht, men först måste jag ringa till de och kolla efter om det kostar något. En del säger att det kostar 100:- och en del säger att det ingår i priset. Blir väldigt förvirrad så väljer att ringa först så jag inte kommer dit utan pengar ;p.

Men men, nu ska jag fortsätta med det jag faktiskt höll på med dvs. fortsätta med frukosten och fortsätta fixa min iPod. Blogg you later!


LITE SÅDÄR FÖR HAPPY.

2 VECKOR KVAR OCH SEN FYLLER JAG ÅR!
Längtar, längtar, längtar! Blir 17. Är så glad trots att det är den absolut sämsta åldern att fylla enligt mig. För gammal för ung08 och ett år ifrån alla klubbar och krogar. Men ska inte tänka på sådant sätt, ska endast njuta, njuta och åter njuta. Frågan är ändå vad jag ska göra när jag fyller år. Fyller trots allt år på en onsdag i år, dåligt ju! Vill inte göra något innan jag fyller år för det kommer att kännas onödigt och tror inte heller att jag vill fixa något efter att jag har fyllt år för det känns onödigt ;p. Haha! Så negativ men det är så jag känner. Önskar mig en digitalkamera och får jag inte det så vill jag ha pengar. Om jag endast får pengar när jag fyller år så vill jag ha digitalkameran till jul :D.

TORSDAG.

Hallojsan!

Hur står det till med folket idag då? Jag börjar må lite bättre, hade världens migränattack på morgonen så jag skippade skolan och fick ruttna hemma. Blev väckt runt sju tiden på morgonen av att min lillebrorsa kusse kom med hennes dotter och bad min moder att passa henne för att hon skulle jobba. Lugnt det, hon är så söt! Men hon verkar verkligen gilla att skrika 24/7. Typiskt, där satt jag med en hemsk migrän och så ska hon börja skrika och hänga och klänga. Förutom det så är hon världens gulligaste!

Idag måste jag fortsätta plugga om Cypern, den ska lämnas in om ca 2 veckor och jag måste för fan göra om allt! Skrev allt på svenska när den tydligen skulle vara på engelska. DET VISSTE JAG INTE! Satan i gatan så nu blir det en rejäl omskrivning. Men nemas problemas, har ändå inget annat för mig så ;p.
Men nu väntar jag på att Simpsons ska börja och efter det blir det food, plugg och ännu mer Simpsons :) Blogg you later!

SOMETHING NEW.

Såja, nu har jag bytt header och layout ännu en gång.
Vet inte varför jag valde rosa, kände bara för det.
Nice huh? ;D

TISDAG

Hello hey!

Kom hem för en stund sen, kul va? ;p
Bildtemat tid var menat för att ta vilka bilder som helst men som hade något med tiden att göra.. fick improvisera lite. Valde att göra något med klimatet, gick inte så lyckat men tyckte att denna uppgift var enklare än den första. Vi ska fortsätta med detta på måndag och då ska jag verkligen försöka framkalla de andra bilderna och ta hem de. Minne för livet ju =) hehe.. nåväl, nu måste jag plugga lite och sedan ska jag, mamma och brorsan handla food, ska försöka smuggla med mig något smarrigt (a)
Blogg you later!

GOOD MORNING REVIVAL.

God morgon!

Allt bra med er då? Själv mår jag super! Blir bara ett snabbt inlägg här, måste hinna borsta tänderna, ta på mig tröjan och ytterkläderna. Idag ska vi fortsätta med att framkalla bilderna som vi tog i tisdags (i guess) och sedan ska vi ut och ta nya bilder. Nåt med tid sa läraren. Förstod inte ett piss så ska se till att fråga honom idag om det ;p. Ska på något sätt försöka få in bilderna på bloggen som jag tog i tisdags. Men det är endast två bilder då, men ska försöka framkalla och få hem de andra bilderna idag :). Nu när jag ändå är duktig med det. Det är så kul att framkalla men man blir så dum när man måste vara inne i det så kallade "röda rummet" hela dagarna :/. Och man kan ju självklart inte heller gå ut genom dörren utan det finns som någon slags sluss som man måste gå eller förlåt, SNURRA igenom så att det inte kommer in något ljus in i rödrummet.. aja craazy ;p

Näpp nu måste jag dra, blogg you later runt 16.00 ;D.

NERVOUS BREAKDOWN.

Förstår inte.. är nära till ett sammanbrott. Vet inte vad jag ska ta på mig på fredag, så många olika idéer. Man vill ju vara fin till festen. Funderade även på svart med silvriga detaljer, inte guld. Det är så vanligt tycker jag. Undrar även när det hela kommer ta slut, stod aldrig på kortet bara att det börjar 19.00 :/. Nåväl vi får väl se.. en helkväll med morsan, haha vi får se hur det blir :). Har slängt mina kläder överallt i rummet, helt virrig som en gammal tant. Oh no! Fattar inte hur jag kan panikera omkring idag när det endast är måndag vi får väl se hur det blir på torsdag mwuhaha! Näpp nu måste jag lugna minna sinnen, ska nämligen sova. Kaaaaaaaaanske bloggar jag på morgonen, we'll see..
Blogg you tomorrow!

LYCKORUS

Min absoluta favoritlåt!
Amy Winehouse - Tears dry on their own


SOMETHING NEW.

Nu har jag bytt header och layout.
Lite sådär myspys, haha! Vad tycks?

MÅNDAG

HALLOJSAN!

Ursäkta bloggtorkan men har verkligen inte orkat skriva! Haha dumt ju.. men men här är jag! =)

Dagen har gått finemang! Pratade med min f.d. lärare och vän till familjen om det fortf. fanns plats i CUF. Det fanns det! Så nu är jag en av de, hihi! Ska bli kul. En fot in i politiken. CUF står för Centerpartiets Ungdomsförbund. Blev även bjuden på en CUF fest på fredag som är för de som är medlemmar och nya medlemmar i CUF/Centerpartiet. Jag ska dit med mamsen, brorsan får stanna hos hans dagislärare eller hos hans pappa. Vi får se hur det blir! =)
Har redan börjat fundera på vad jag ska ta på mig. Funderar på en svart tubtop. Får gå till min kusin som har många tubtops. Ska även fråga om hon vill haka på, det var längesen man träffade och umgåddes med henne trots att vi bor inte mer än 10 minuter ifrån varandra, haha!

Framkallade även bilderna idag i skolan som vi tog på första dagen med Foto. Asballa bilder! Ska framkalla mer imorgon. Inga jag kan lägga in i bloggen såvida jag inte tar kort på de med en kamera som jag inte har, men men. Imorgon ska vi ta fler nya bilder. Läraren sa något om tid, det var det enda man fick veta förstod inget men berättar mer imorgon =).

Nä, nu ska jag spela lite NP och sedan blir det plugg. Blogg you later!

LÖRDAG

Hejsan!

Hur står det till med er då? Själv mår jag bra men har lite ont i gommen. Tungan har ju svullnat ner lite nu så jag kan verkligen känna piercingen nu. OCH DET ÄR JOBBIGT! Kan inte "slå ihop" munnen innifrån, haha! Dreglar när jag sover för fan, katastrofalt! Men aja nog om det! Bloggar så sent för att jag orkade verkligen inte blogga på morgonen. Låg och degade på sängen och kollade på TV. Har spelat lite Sims nu och har äntligen bytt blomjord och vattnat blommorna! Yes! I'm såå duktig :D.

Äh, nu orkar inte jag fortsätta blogga, ska göra mat nu och samtidigt spela Sims :D
Blogg you later! (maybe!)

VÄRK

Ajajaj vad min rygg värker! Har spelat jättemycket på datorn ända sen jag kom hem runt fyratiden! Besatt? Haha, spelade nämligen The Sims. Den första, gratis! ;D Downloadade den, visste inte att det skulle funka så jag blev riktigt happy! Älskar The Sims lite för mycket.. mwuhaha! Har inte gjort något speciellt under kvällen, bara varit med the family. Skönt var det, orkade ändå inte göra något idag. Har fortfarande inte bytt blomjord till mina växter! Shit, det måste göras ikväll. Jorden är snustorra, måste byta och vattna innan mina älskade växter dör ut FFS! :(

Nu hade jag tänkt att läsa lite i boken jag lånade från skolan Självkänsla Nu! Har inte så mycket kvar av den boken och efter den ska jag börja med Ego Girl. Ska bli spännande! :) Vem vet, kanske fortsätter spela lite Sims senare? Fan, borde själv bli en Simmare.. nåväl ska börja med läsningen nu, blogg you later!

HOME AGAIN

Kom hem nyss, slutade egentligen 13.20 idag men gick direkt hem till en klasskompis Jessica tillsammans med min andra klasskompis Sophia a.k.a. Fia. Det var såååå roligt där! Bor så fint, Jessica har typ som en egen lägenhet med eget minikök och badrum och toalett. Skitmys! Det är egentligen en och samma lägenhet fast med två olika rum om ni förstår? Ena rummet är egentligen en lägenhet som man kan hyra ut till någon annan med Jessica och hennes moder valde att det rummet skulle vara Jessicas egna lilla vrå, mysmysmys! Ni kanske inte förstår vad jag menar men svårt att förklara ;p. Vi åt en liten middag nämligen fullkornsspaghetti med köttbullar, så gott med halvnyttigt mat, haha! :D

Gick även förbi H&M idag och köpte en enkel lila linne. Har funderat länge på att skaffa en men tänkte att jag kunde dröja med några veckor för att se om jag verkligen ville ha en och jag blev tokig så jag köpte en idag för 49,50:-. Och fick även choklad! Jupp, man fick ta gratis kexchoklad från butiken hur många man ville. Tog bara två på gund av dess halvokända märke ;p

Men men orkar inte blogga mer så ska spela lite, blogg you later!

FREDAG

Hej!

Hur står det till med er då? Själv är jag galet trött men mår ändå så hyfsat bra! Just nu har jag projekttid sitter här i datasalen och pluggar inte.. säg mig någon som gör det? ;p Nej men, anledningen till det är att jag pluggade klart med allting igår och skulle skicka det till min mail så jag kunde skriva ut det i skolan idag men glömde bort det så här sitter jag helt sysslolös. Idrott idag, äntligen! Eller hoppas iaf att det blir idrott annars har jag släpat omkring med en tung väska i onödan :O.

Och snart är det lunch! Är dödshungrig! Om ca 10 minuter, har lunch 11.30 varje dag. Jobbigt, särskilt på onsdagar och fredagar när vi börjar så tidigt som 08.30, usch fy! Idag blir det potatisbullar med lingonsylt, mums!
Ska gama idag igen, men nu måste jag se till att börja med nånting iaf.
Blogg you later!

LITE SÅDÄR MYSPYS!

Hej på er!

Har äntligen städat halvklart mitt rum. Det enda som måste göras är att slänga all skräp i papperskorgen och byta blomjord sen är det klart! Har även bytt glödlamporna i huset till miljövänliga lågenergi lampor, känner mig så duktig! :) Har precis gjort klart mat åt mig och brorsan. Vi båda blev väldigt sugna på köttbullar och potatismos. Jag valde att "krydda till" det hela så tillsammans med ketchup så slänge jag på lite vitlöksdressing. Det är sjukt gott! Mamma har fortfarande inte kommit hem, shit har inte sett henne på nästan tre dagar nu :/. Hoppas hon kommer hem snart. Jag och min bror sitter här i mitt rum, han äter vid bordet och jag sitter här och bloggar lite och väntar på att Day After Tomorrow ska börja på riktigt! Seg början ju. Ja, jag har tv i mitt rum.
Yes, nu börjar det! Någon mer som ska se på den? Filmen är bara för bra!

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA



Stockholm i mitt hjärta, lalalalaa..
Älskar storstaden, speciellt på kvällen, jul och under sommaren. Härligt härligt! Och den här bilden är bara så mysig! Är född och uppvuxen i Stockholm, inte dirket i storstaden men det är ju ändå Stockholm :). Det finns folk i andra svenska städer som inte tycker om oss sköna stockholmare och det är synd. De ser oss som snobbar, ytliga, patetiska och själviska personer som tror att vi är mycket bättre än alla andra. Men så är det inte! Och att vi ska ha en lustig dialekt? Hmm.. Och det sjuka är att de som tycker så om stockholmare har aldrig ens satt sin fott i Stockholm. Låter ju lite komiskt.. Nåväl, jag älskar Stockholm och kan inte tänka mig att flytta härifrån nångång! Sån härlig stämning med underbara människor. Känner inte alla men det är ju så man tycker om sin fina hemstad.
Stockholm rocks, så är det bara.

TORSDAG

Hejhej!

Åh, så mätt! Bara gamar.. igår år jag runt sex fullkornsmackor, yoghurts och gröt och drack ett stort glas mjölk till frukost. Till "middag" åt jag sex-sju chicken nuggets och då vart jag fortfarande hungrig efter det! Och nyss åt jag sju fullkornsmackor och drack 1½ glas juice. And i'm still hungry.. förstår inte vad det beror på. Men jag har ju alltid varit en gam men inte såhär mycket. Ähh det löser sig :) Funderade även på när jag ska tillbaka till piercaren för och byta ut staven mot en kortare stav. Vet inte om jag skulle dit igår eller om det är onsdag nästa vecka? Hmm..

Sov hos Stefan inatt med. Har sovit hos honom i två dagar i rad nu. Så skönt, trots att han nästan knuffar mig ur sängen :D. Men det var kul att äntligen få träffa honom efter snart mer än en månad. Det lite myspys, sådär gulligt :). Och lite till (a)..

Skippade skolan idag med, mår skit! Bara snorar och hostar, jävla skitvinter! Oftast förväntar man sig att solen ska vara på sin sida under dessa vinterdagar men nej nej.. är det bara jag som tycker att det blir mycket kallare när solen är framme? Usch fy! Näpp nu ska jag lägga mig på sängen och läsa klart min bok och förhoppningsvis somna, hejdå!

ONSDAG

Hej hej hej!

Ursäkta bloggtorkan igår :$. Men hann verkligen inte blogga särskilt inte när jag skulle till Stefan på kvällen. Kom hem för en timma sen. Skippade skolan idag, orkade verkligen inte måt inte heller så bra :/.. Igår kunde jag ju chilla hemma ensam men valde att istället dra till Stefan. Frågade honom om han ville komma till mig men han ville inte så jag åkte till honom istället, vill heller inte sova själv! Jag köpte pizza till oss två och så satt vi och mumsade framför Simpsons. Vart lite för excited igår, det var ju sjukt längesen jag träffade Stefan så vi tyckte att det var dags att träffas :). Förhoppningsvist träffar jag honom nu i helgen också men vi får se. Ska iaf träffa Yurena, det måste jag så hoppas det blir av!

Åt nyligen en brakfrulle med gröt, fullkornsmackor, tre Yoggi yoghurts och ett äpple. Var så hungrig när jag kom hem, men inte när jag var hos Stefan. Hmm.. wonder why? ;)
Näpp, nu ska jag chilla framför tv'n. Bloggar mer senare om första dagen med Foto, pööözzzz!

HALLELUJA!

YES! Mamma kom hem nyss med det bästa av allt, OSTBÅGAR!
..är den lyckligaste tjejen i världen!

PUPPYLOVE!

Kolla på de små liven! Det är min polare Saras chihuahua som fick valpar inatt. Är inte de söta? :D. Det blev två pojkar, har inte sett de än men måste se de snart! Se och njut!



Det är så jobbigt och fult att det ska vara blå ramar runt bilderna, vill få bort det!
Någon som vet hur?

MÅNDAG

Hej hej!

Allt bra med er då? Själv mår jag sådär bra ;p. Fick sluta tidigare idag, alltså 14.00. Idag var det sista dagen med Grafisk Kommunikation och imorgon börjar vi med Foto. Äntligen! Har väntat på detta jättelänge. Och efter Foto kommer vi att ha Ljud. Då får man även hitta på en massa konstiga ljud till t.ex. toaletterna dvs. att när man t.ex. öppnar toalettdörren så kanske man får höra en tjej som som skriker precis som på skräckfilmerna och man får även göra olika larmsystem som t.ex. säga att toaletten måste evakueras annars öppnas dörren om fem sekunder och så. Det ska bli kul! ;). Kom hem nyss, var och hämtade brorsan från dagis. Mamma är ute och fixar fler presentkort :D. Då blir det mer shopping som gäller, hihi! Men jag klagar inte (a).
Nä nu ska jag vara med brorsan och måste även plugga lite, blogg you later!

MIAMI INK.

Valde att istället kolla på Miami Ink. Älskar tatueringar så det var viktigare än Ranking the stars. Längtar efter min nästa tatuering så mycket! :( Ähh nog om det. Tråkig dag idag. Typiskt, det är ju söndag. Undrar varför det är så.. det kanske inte är en så tråkig dag ändå. Man tror nog det för att man har låtit sig bli intalad till det. Men ähh skitsamma det är en tråkig dag och så kommer det alltid att vara FFS!

Har äntligen fixat mina naglar, hade tänkt att göra det på dagen så att jag kunde ha det överstökat men nej nej. Spenderade hela dagen till att sova. Det är ju det söndagarna är gjorda för, sova och ruttna framför tvn. För min del, datorn.

20.30 börjar Parlamentet. Nån mer än jag som brukar kolla på den? De är sjukt sköna! Ska sitta framför vår feta tv i vardagsrummet och glo på den samtidigt som jag fortsätter med mina ostbågar :D.
Men nu måste jag fixa något att äta, känner mig sugen på Italiensk Minestrone-soppa.. yummie!
Blogg you later!


PROBLEM!

Hörni? Jag har ett problem! Jag vet inte vad jag ska kolla på, Ranking the stars eller Miami Ink? Älskar båda. Dumma de är som måste sända de båda programmen på samma tid. Hmm..? Får zappa mellan kanalerna varje gång det blir reklam.


RE-RUN.

Här sitter jag, kollar på Desperate Housewives och gamar i mig ostbågar. Kan det blir ännu mer sorgligare? Funderade på vad jag vill ha för present när jag fyller år. Och jag har kommit fram till att jag vill ha en tatuering. Har redan en på armen men nu vill jag göra en ovanför högra skuldran. Det ska vara mitt namn i gammal skrivstil från 1600-talet. Skitsnygg! Tänker inte lägga in den i min blogg, tänk om någon snor den? :) Och min nästa tatuering ska vara tre stjärnor på ryggraden i tre olika storlekar. Kommer bli många stjärnor på min kropp, haha!


Nån som har hört denna låt? Den är sjukt bra, här är en preview,
Plain White T's - Hey there Delilah:


SOMETHING NEW.

Har ändrat designen nu.
Inget speciellt. Nå, vad tycks?

SÖNDAG

..och så var det Fars dag.



0/24

FINITO.

Så, nu har jag tvättat bort sminket och även tvättat ansiktet, borstat tänderna och rengjort munnen med Listerine. Och vad kan man göra nu? Hmm.. sitter här i myspyskläder och är extremt uttråkad. Har tjockat mig färdigt nu och känner att jag kommer att spy närsomhelst. Men hoppas inte på det. Har redan rengjort munnen orkar inte göra om det. Trots att jag är så uttråkad så känner jag mig ändå så lugn. Har äntligen fått spendera tid med familjen. Och även min brors dagisfröken och hennes kille. Trevlig tjej och en het kille, mums! Och så kommer jag in till mitt sköna rum. Doften av växten jag köpte idag har spridit sig i rummet. Luktar så gott. Nu skulle det sitta fint med en bra bok som boken jag lånade i skolbiblioteket för någon dag sedan. Härligt härligt.. Kollar åt sidan på databordet och ser att jag inte än har öppnat min andra Risifrutti. Vad tycker ni? Ska jag få i mig det eller ska jag bara lägga mig ner på sängen och läsa en bok? Tufft val? Jarå.. Det som stoppar mig är bara tanken av att jag efter måste rengöra munnen ännu en gång och det orkar jag inte med. Verkar som om jag får ta mig till sängen och ligga där med en bok eller lägga mig under täcket och kolla på Saturday Night Live. Vilket som.. bara jag lägger mig på sängen. Men har ingen energi för det, för trött. Har vandrat omkring i Ikea i fyra timmar. Så lat, det är ju bara två steg till sängen. Mjo så trött är jag men får kämpa. Hörs imorgon!

NICE PRICE.

Tänkte aldrig på att jag kunde leta runt på IKEA's hemsida och "låna" bilder därifrfrån. Men här iaf det som jag hittade idag. Var trots allt proppfullt och nästan tomt överallt. Man såg bara en massa huvuden och gula ikeapåsar.




Växten heter  Gardenia Jasminoides och kostade 79:-. Krukan kostade 19:-/st (annars kostar den 15:- på hemsidan). Tog tre såna, har ju två växter till hemma till er som inte har förstått det. Visst är blomman snygg? Luktar så jävla gott! Mamma är inte så förtjust i den men det skiter jag fullständigt i. Såg nyss på deras hemsida att de även har växten Aloe Vera. Visste ju inte hur den ser ut som växt men nu när jag vet så ska jag köpa den nästa gång jag drar dit :). Endast 39:- ju. Men nog om det, se och njut för nu ska jag fortsätta med ostbågarna och Disneydags trots att den strax är slut, blogg you later!  xD

HEJ HÅ!

Kom hem nyss. Hostar, snorar, fryser och är trött! Så jävla kallt där ute och så ska man bära omkring på en massa påsar. Så istället bestämde vi för att ta en taxi hem. Hittade tre krukor och en blomma som jag dog för! Den är sjukt snygg, kan tyvärr inte ta bild på den har ingen digitalkamera men kan försöka med mobilen och sedan mms:a den in till bloggen =). Men nu orkar inte jag skriva så mycket mer, ska tjocka mig framför Miami Ink med cocosbollar, RisiFrutti, kanelbullar, saffransbullar och ostbågar. Blogg you later!

fasiken.

Nån mer än jag som inte kan sova?
Pratade nyligen med Stefan i 54 minuter.. inget skoj, serious stuff.
Men inget som jag tänker ta upp med er =) ..mwuhaha!

Nä nu ska jag lägga mig på sängen och vila, förhoppningsvist så somnar jag.
Måste även vänta och se om Stefan ber mig ringa upp. Får sova med mobilen ännu närmare mig, så att jag inte missar det den här gången! :O
God morgon!



0/25

Skönhet

- Se till att alltid ha fixade naglar.
Naglarna behöver inte vara lackade med en väldigt röd färg men med fixade naglar så menar jag verkligen fixa! Och det innebär att man ägna nån tid under dagen att lacka på nagelolja, ta bort död hud med en nagelbandsremover, ösa på med nagelbandscreme och sedan lacka på med en genomskinlig nagelstärkare. Gör detta varje gång du väljer att lacka på en färgad nagellack för bästa resultat!
- Smörj in kroppen med en bra kroppskräm efter varje dusch.
Efter att ha duschat och peelat och/eller skrubbat kroppen, se till att smörja in din kropp! Den jag använder är då Nivea Soft Body&Face Cream. Superbra! Man vill ju inte heller gå runt med en torr kropp som liknar någon dinosauriehud heller! Plus, så känner man sig så avslappnad. Iaf jag (a). Testa på denna kräm från Nivea, hur bra som helst.
- Noppade ögonbryn.
Vissa brukar göra felet med att noppa för mycket. Det vet jag, jag brukade noppa så mycket så att jag blev tvungen att fylla i de, men inte längre. Men noppa inte bort allt, ta bara bort de som stör och som gör så att det ser galet ut. Det blir bäst så. ;)
- Ansiktsmask & hårinpackning en gång i veckan.
Man vill ju inte förstöra huden på ansiktet med en massa masker flera gånger i veckan. Samma sak gäller håret. Visst ditt hår repareras och får en massa vitaminer och så men att tvätta och blöta håret ofta förstör det mer än du anar. Så försök använda hårinpackning och ansiktsmask högst 2 ggr i veckan med jämna mellanrum. Till mitt hår använder jag Gliss hårvårdsserie Oil Nutritive. Det bästa för mitt hår! Och till ansiktet använder jag ansiktsmasken som finns att köpa i H&M Montagne Jeunesse. Billigt och så värt det!
- Kropp & hälsa
Det absolut bästa som finns är att dricka ett stort glas vatten så fort man vaknar (eller kanske efter kissandet annars blir det kaos!). Du blir mer pigg under dagen eftersom att kroppen får vätskan som den behöver efter många timmars sömn. Försök sedan att få i dig minst 2 liter vatten till under dagen. Då slipper du se trött ut och få en hemsk gråaktig färg på ansiktet. Tro det eller ej men ibland kan jag få det! Men av dew bästa grejerna som man kan göra är ju att sova utan smink och tvätta/smörja in ansiktet morgon och kväll. Dessa två använder jag (LÄNK) (LÄNK)

Tack för visad hänsyn, haha! Ville dela med mig lite av mina skönhetsrutiner och testa för fan på dessa produkter som jag har länkat till, de är för bra för och vara sanna! Enjoy och blogg you later!
 

SUPER!


HEMMA.

Dagens korvstroganoff var inte god! =(. Den var sådär mild, den förra hade en massa olika kryddor i så den var super men inte dagens. Satans mattanter, kan inte göra god mat!!!! Åsnejbajs.. nåväl. Slutade halv tolv idag, blev ingen idrott för tydligen så är idrottsläraren i Italien! :O:O.. ingen visste ju om det dumma människa. Hehe jag klagar inte! (a). Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, är så sjuk orkar inte med nånting men händer det något kul så varför inte? :) Om jag orkar.. Imorgon blir det kanske Ikea, måste köpa fler grejer till mitt rum som en ny lampa, bäddset osv. Kommer bli mycket det men det är skitsamma.. presentkort! =) Men nu ska jag bort från datorn, funderar på att träna lite, hihi!
Blogg you later!

FREDAG

KORV STROGANOFF IDAG!
..galet glad!



0/26

SUCK ON MY SALTY CHOCOLATE BALLS.

Shit, har missat en kvart av South Park. Vart så upptagen med att tvätta bort sminket, tvätta ansiket och borsta tänderna men ska försöka hänga med nu, sov gott allesammans!


AAAJS KÅÅLD!

Här kommer de två bästa reklamerna som någonsin har funnits i tv's historia. Eller rättare sagt, två av samma :).





Dör alltid av garv när han kör sin lilla MJ-grej, haha! Palla kämpa med att grilla ute i det kalla.
"Dat iz rili kåld, aaaajs kååld!" FÖR SKÖNA! :D

TORSDAG

Shosan!

Allt bra med er då? Själv mår jag så jävla bra! Skönt att få sova ut idag. Börjar ju om runt 3 timmar och några minuter alltså 12.20, som vanligt på torsdagar.. har redan ätit frukost och sminkat mig. Duschade igår natt så slipper göra det idag, smart va? ;p haha! Idag 10.00 ska jag ner till tvättstugan. Glömde bort några plagg från när jag tvättade sist :$ Måste även tvätta mina sängkläder, så mycket men så lite tid. Men det ska nog gå, aight? ;). Fram tills tio så ska jag fixa lite mer i rummet, fixa naglarna och rensa lite saker. Speciellt kläder! Ni kommer ju ihåg att jag storstädade i rummet och blev så glad över att jag slängde alla gamla kläder men nej nej missade ju en massa så ska passa på att göra det :).

Hade en sjuk dröm om att jag försökte piffa upp min blogg för att få en killes uppmärksamhet. Någon kille som heter Jonathan! :/ Vem fan känner jag som heter Jonathan?! Kommer även ihåg i drömmen att den dagen jag gjorde allt det där skulle vara idag och då missade jag skolan bara för att piffa upp min blogg för en enkel individs uppmärksamhet. Hur galen är man inte då? Haha! xD

Nä nu ska jag dra, ha det bäst! Blogg you later!




0/27

MYGGAN

Stackars Myggan har cancer =( På läkarundersökningen så frågar Myggan vad det är och då säger läkaren  "Tumör i prostatan, lika stor som en apelsin!". Och när Myggan frågar om man kan göra något åt det så får han svaret

"Nix pix fillejix!" Vilken diss! Haha stackarn, tappar hår och grejer. Men det löser sig nog med gamle polaren Myggan! ;D Hehe pratar om honom som om han finns på riktigt! :| Jistanes, men nu är det dags för Seinfeld. Har stekt mina chicken nuggets. Ska äta det med vitlöksdressing. ÄLSKAR VITLÖK! Men nu måste jag fortsätta med detta :D Blogg you later (maybe!)


MYGGAN

Är det bara jag som tycker att Myggan på Kanal5 är den skönaste serien? Ikväll har han ångest, hypokondri och svårt att kissa, missa inte! Oh shit, nu börjar det, ciao!


SHOW OFF.

Åååhh huvudvärk! Jag som blev glad över att jag hade äntligen fått skippa det. Har varit "huvudvärkslös" i mer än en vecka nu. Förr kunde jag ha det varje dag i två veckor. Orsak: Okänd. Men men, tror att det måste ha något med att jag har slutat med mina p-piller som sagt. Min kropp var ju så van med alla dessa piller men var ju tvungen att sluta. Om jag hade fortsatt med det så skulle det ha gått ett år den 5 december. Och det är inte alls bra att äta p-piller så länge så det var dags nu. Men nog om p-piller :D det jag egentligen ville visa var min läppglans som jag älskar så mycket. Nämligen Vevay Lipgloss. Den har en härlig rosa färg som gör så att du får snygga fylliga och mjuka läppar. Så här blev det på mig:
 
353617-5353617-4 


Visst är den snygg? Fick den av en tjejkompis, helt oanvänd. Först när jag såg den tänkte jag att jag skulle få några fula röda läppar men icke sa Nicke. Enjoy!

SOMETHING NEW.

Har bytt profilbild nu, roligt att variera. =)
Visst, ni ser inte mitt face men det är skitsamma!

ONSDAG, evil inlägg!

HEJSAN!

Hur står det till med er då? Själv mår jag så jävla bra! Michelle förstår nog varför. Får inte nog av honom. Tänker inte nämna hans namn men han är ursnygg! Shit, måste få kontakt med honom. Såg honom idag i matsalen. Han kollade på mig jättemycket, han har världens hetaste blick. Och jag kollade på honom, riktig het ögonkontakt. Fick även ett litet smile på köpet.. ÅFAN HAN GICK FÖRBI DATASALEN NU! Tror jag dör! Ögonkontakt igen! Mitt hjärta går i 180 nu, måste få tag på Michelle snabbt som attan. Hon svarar inte på mina sms, hon har nog lektion. Haha, dumma jag som stör henne men det är skitsamma. Fan att jag inte gick i tvåan istället, då kunde ju jag garanterat få kontakt med honom för då skulle jag gå i hans klass med Michelle, men nej nej.. IV kom i vägen :(. Men äsch får försöka ändå. Michelle får bli budbäraren i detta onda spel.

Pratade med henne idag under lunchen. Då frågade jag om han fortfarande var på G med tjejen och då sa hon att hon gillar honom mer än vad han gillar henne. Hon försöker verkligen och han bara går with the flow. Haha, stackars brud! Och jag såg henne idag. Det enda jag kan säga är, alla har verkligen olika smak på tjejer. Fyfan alltså.. men aja, ska förstöra mellan de.. det lovar jag ;)




0/28

so fresh so clean.

Hejsan hoppsan! Nu är jag här, nyduschad och fin, haha! Ska alldeles strax torka mig och smörja in kroppen. Sitter här just nu i handduk och kollar på South Park. Måste lägga mig tidigt idag, börjar 08.30 och innan skolan måste jag panta burkar! Ska köpa fler Varma Koppen med frukt, galet gott fyfaan! Jag har upptäckt till min förvåning att på fredags så blir det.. ja ni kan ju gissa själva; KORV STROGANOFF!!!!! Jävlar vad jag kommer att gama, bryr mig inte om piercingen, haha!! Igår var det god mat i skolan raggmunk med lingon. Tycker inte om det så mycket men det är det godaste hittills. Idag vart det både lax/fiskpudding. Vägrade gå till matsalen så gick direkt till Mackis med brudarna från skolan. Hehe ska sluta prata om mat nu, sorry :$ ;p.

Hade tänkt att lägga in låten som jag sa gör mig glad men kunde inte hitta på Youtube så det fick skita sig, men låten som gör mig glad är självklart Salem al-Fakir  - Good song. Den är klart en av de bästa låtarna, ingen tvekan om det! Mwuhaha..

TUNGRAPPORT:
Kan äntligen säga bokstaven S. Och pratar inte längre som ett jävla mongo och kan även äta vanlig mat. Idag åt jag potatis med lax och någon asgod sås till! Mammas mat är helt klart bäst, så det så!

Men nu måste jag smörja in kroppen och ansiktet och fortsätta glo på South Park och sedan sova. Orkar jag, så bloggar jag på morgonen, blogg you later!

EN TILL.

Vad såg du på tv sist? Simpsons
Vems blogg läste du sist? Wendelas
Vad åt du sist? Åt sist potatis med lax, surplade sist fruktsoppa
Vem pratade du med sist? Mamsen
Vem ringde du sist? Mamma
Vem messade du sist? Stefan
Vad läste du sist? Kalle Anka
Vem pussade du sist? Min bror =)
Vem kramade du sist? Brorsan
Vem bjöd du sist på något? Mamma, en kanelbulle. Haha så generös! =)
Vad köpte du sist? Ansiktscremen från Garnier


En riktig familjedag som ni ser =)


TISDAG

Tjollahoop!

Allt bra med er då? Själv mår jag toppen! Kunde ha börjat blogga tidigare men vart så upptagen med att hitta en fin blå färg för rubrikerna till varje inlägg men kunde, som ni ser, inte hitta någon fin blå färg så den beigeaktiga fick duga. Var i H&M idag och köpte denna produkt:

image3 Har redan en likadan den rosa varianten Garnier Soft, men insåg idag på morgonen att den var nära sitt slut så jag passade på att köpa denna. Den rosa varianten tycker jag är den bästa ansiktcremen som jag har testat på så nu måste jag även testa den gröna. :D. För 54,50:- kan den bli din! Haha reklamerar här.. Siter här just nu och surplar i mig Varma Koppen med frukt. Köpte den idag, den är sjukt god! Ska köpa fler imorgon. Dagen har gått super, äntligen klar med allt i Grafisk Kommunikation. På måndag är det vår sista dag med det (i think & hope!) och efter det så kommer vi äntligen ha FOTO! Är galet glad!! Hoppas det blir det nu då. Kommer ihåg att när vi egentligen skulle ha journalistik så sa de att det skulle bli foto. Och när vi egentligen skulle ha grafisk kommunikation så sa de att vi istället skulle ha ljud :S :/. Skumma lärare vi har ;p. Nåja, nu ska jag fortsätta med Two and a half men och efteråt ska jag fixa naglarna. Lägger in en lista, en "dagens låt" & en tungrapport senare,

blogg you later!




0/29

glädjerus.

Hejsan hoppsan!

Vad gör ni då? Jag fixar och trixar i rummet, ni vet dammsugar och så. Lite boring men vad ska man göra? ;p. Idag var jag i H&M och köpte dessa grejer:

 
353617-2


Köpte även deras parfym Prague. Ni vet de som kostar 19,50. Den luktar galet gott! Har testat på Niveas krämer och de är så bra men hade ingen själv så jag passade på att köpa. Köpte burken istället för tuben. Burken kostar 49,50 och tuben kostar 29,50. Onödigt att köpa tuben för om man köper tuben och verklign älskar krämen då kommer man ju självklart burken efteråt så varför inte bara köpa burken på en gång? Annars har man ju betalat 80:- och det är inte schysst! :) Haha drar värsta predikan, men iaf nagelpoleraren kostade 14,50 så allt blev sammanlagt 83,50:-. Det var det jag ville komma fram till ;p.

Förresten, den 5 december blir jag 17 och det är exakt om en månad så det kommer bli en liten countdown nere i hörnan efter varje första inlägg för att påminna mig själv om att det inte är  så långt kvar trots allt! :) Ville bara berätta det så att ni inte undrar vad det är för något. Blogg you later!





1/0

MÅNDAG

Tjollahoop!

Allt bra med er då? Själv mår jag bra trots mensen och min rinnande näsa. Och så har jag börjat hosta också, shit! Inte så bra att vara sjuk när man har en piercad tunga. Tror att jag har blivit smittad av morsan eller så kanske det är piercingen. Har hört och läst om att en piercad tunga sänker immunförsvaret väldigt mycket. Plus att det är kallt ute, så det kanske är piercingen som är boven här! Nej usch, får inte tänka så :(.

Har just nu Grafisk Kommunikation. Håller på och finslipar med affishen. Till min förvånad så fanns det inga fel, men det förvånar mig inte jag är ju så bra på engelska. Ni kanske tycker att jag verkar lite stuck-up när jag säger så men jag tycker själv att jag är bra på engelska, sådetså! Min livmoder tar kål på mig! Bara blöder och blöder :( .. Haha sorry, bara tjatar om mens mens mens. Men nu måste jag fortsätta jobba, blogg you later!


SÖNDAG

Tjohejsan!

Jo jag vet, bloggtorka sorry.. Disaster, disaster.. Nåväl, hur står det till med er då? Själv känner jag mig glad men ändå nere. Vaknade idag med en inte så farlig smärta i "muffen". Efteråt började det göra ont i livmodern. Nästan som mensvärk fast värre. Låg och ruttnade i sängen i ca två timmar innan jag kunda ställa mig upp. Efter flera timmar av smärta så kom den lilla bloddroppen som vi alla tjejer väntar på sååå mycket *host!!!!!!*. Fy fasiken vad arg jag blev! Men smärtan kom nog p.g.a. jag har slutat med mina p-piller. Vanligtvist när jag får mens samtidigt som jag äter p-piller så känner jag bara en pytteliten magvärk och det är allt. Innan jag började på p-piller så brukade jag ha lika bajsont i magen som jag hade idag men idag var nog värst. Fyfaan.. aja. Idag har jag inte gjort något speciellt. Typiskt söndagar ju, det är ju vilodag/tråkigdag. Mamma är just nu i Ikea. Vi har även presentkort där på nästan 6000:-, tror det är mer. Så jag skrev en lista på saker som jag vill ha i mitt rum, ska ju göra om. Så vi får se om morsan hittar det. Men nu ska jag möblera om i rummet, är så uttråkad! Ha det bäst!

DAGENS BEAUTYTIPS: DEPEND.

Här kommer ett beautytips från Depend (svengelska) för er alla som är som mig och måste ha snygga naglar!

image1

Har självklart själv testat på dessa produkter och måste bara säga att de kickar ass! Man kan tycka att priset är lite väl mycket men det är såå värt det! Här ser ni (iordning):

  • Depend's Nagellacksremover
  • Depend's Färgstärkare
  • Depend's Allt i Ett-lack
  • Depend's Nagelbandsremover
  • Depend's Nagelolja
  • Depend's Nagelbandscreme
  • Nagelborste (ej från Depend)


Skitbra produkter! Det finns även Topplack, Baslack, Nagelstärkare, Fransk manikyrset, Vit nagelpenna m.m.
Kommer tyvärr inte ihåg priset men kolla efter de i H&M, där finns det en massa Dependprodukter att välja mellan så det är bara att välja och vraka! :D.
Blogg you later!


.

Allmänt bloggar

LÖRDAG, DAG 3.

Hejsan hoppsan! Hur är det med er då? Själv mår jag inte så bra, tror jag börjar bli sjuk efter den sena kvällen igår. Sorgligt nog blev jag en av en massa offer att vara ute när det snöade. Såg ni det? Satan i gatan.. snö är okej när det är jul eller nyår men annars nej tack! :D. Från början snöade det bara lite, det var jag som skrek ut:" FAN DET SNÖAR!!". Och då vart de andra som jag var med helt glada och killarna började räcka ut sina tungar för att försöka få "smaka" på några snöflingor medans jag stod kvar och surade och svor.  Men efter ett tag så slutade det och då gick vi hem till en av the dudes där vi chillade och rökte vattenpipa. Eller de, jag kan inte nypiercad ju! Efter ca en timme när vi skulle dra då vart det iskallt ute och fortsatte snöa, inte mycket men det var mer än vad det var innan. Och såklart måste busshelvetet vara försenat så man tvingas stå där och frysa. The dudes fortsatte med bussen till Visättra medans jag och Tessan gick av i Tumba station. Hennes buss stod där, men inte mig :). Och då bara måååååååååste det börja snöa ännu mer! :@ Det var sjukt kallt och jag var inte speciellt välklädd om man säger så, en tunn tröja, mjukisar och jag var smart nog som hade mössa på mig. MEN NO HALSDUK AND NO VANTAR!

Aja ska inte sitta och gräva ner mig i denna hemska händelse. Men jag kan bara säga att jag vart förbannad när jag såg de där satans snöflingorna. Har som tur kvar mina solglasögon från H&M. Stora med vita bågar. De är perfekta till vintern då det är snöstorm och man är rädd om ögonsminket! :D

LÖRDAGKVÄLL: Kanske åker hem till Stefan eller är med tjejerna, vet inte än. Han ska höra av sig idag så :). Jag och Stefan äter jämt pizza och jag klagar inte. Det är asgott men bara vi inte gör det idag, synd om mig då :(.
Men nu ska jag dra härifrån, orkar inte skriva en rapport om tungan, blir ett för långt inlägg då (a) blogg you later!


tjollahoop!

Är det någon mer förutom mig som har Lunar? Tycker det är askul med en massa ragg hir & dit, haha! Inga i min ålder men men.. Besök mig på lunar schmeekit. Och vad är grejen med Ansiktsbok? Helt ärligt, jag fattar ingenting. Det är inte så at jag inte förstår engelska men den är så rörig. Ska inte tracka ner på hemsidan men det är så jag tycker. Har själv ansiktsbok och försöker förstå hela konceptet men tyvärr. Men planerar inte på att ta bort den, ska kämpa med den tills jag verkligen förstår grejen med Ansiktsbok! :D Nån som är villig att hjälpa mig? (a)


FREDAG, day 2.

God morgon, god morgon!

Hur är det med folket då? Själv mår jag finfint. Min tunga med :D. Svullnaden har gått ner kraftigt. Det är väl bra? Nästan.. för nu känner man verkligen staven och det blir svårare att prata. Låter som att jag har vatten i munnen. Idag blev det gröt till frukost igen. Gick mycket lättare att äta det idag och Listerines äckliga smak börjar avta steg för steg men säger inte att det är gott, hell no! 11 dagar kvar med det äckliga, tyck synd om mig :(.

Idag ska det för fan bli H&M, vill verkligen ha tröjan & pyjamasen. De är så urgulliga :). Konstigt, hatar ju färgen rosa :/ Och jag berättade ju att jag skulle "storstäda" mitt rum? Mm, hittills så har jag bara rensat min garderob men det är mycket kvar.

  • Måste fortsätta rensa och städa i garderoben
  • Tvätta min spegel och fönstret
  • Byta sängkläder
  • Slänga soporna
  • Dammsuga/moppa
  • Rensa underkläds- och sminklådan
Jupp, mycket det. Vet att det kommer ta tid men nånstans där emellan måste jag smita ut till H&M innan de stänger för jag är ganska seg av mig när det kommer till att städa rummet. Palla stressa sig juu! Ska snart börja med det men först blir det lite spel & moneymaking på NP :D.
Blogg you later.

@ HOME.

Kom hem för ca 45 minuter sen, har hunnit ta bort mitt smink och byta om. Sitter just nu och surplar i mig en Italiensk Minestronesoppa. Sjukt gott! Idag var jag som sagt hos Adissa. Idag var det jag, Therése, Vivianne, Lucia och Sour hos henne. Fart på en gång, oftast tar det alltid lång tid innan det blir lite röj men idag så vart alla som en flock hyenor runt popcornen, godiset och allt. Satan i gatan.. Vi kollade även på EMA. Tessan blev lite för happy när Tokio Hotel uppträdde, i don't know why.. Men jag, Lucia och Adissa blev sjukt glada när Mika uppträdde :D Mot slutet av kvällen så började jag och Lucy fucka ur till "Mika - Love today". Den är såå bra, han är för fan bäst! JA DET ÄR HAN!!
Är ju så snäll så jag bjuder på dessa:







Visst sjunger han bra? :)
Sköjer munnen just nu med Listerine, blir sjukt galen smakar så vidrigt! Har även en sån huvudvärk, får det alltid efter att ha varit med de :O Men nu ska jag lägga mig ner på sängen och fortsätta med Jay Leno och kanske sova ;p Sov gott people!

don't be fooled by the rocks that i've got.

Sitter här och surplar i mig en kopp kycklingsoppa och har även på ansiktsmasken. Jag deklarerar denna dag som chilldagen. Bara chill chill chill! Är inte på humör för att göra något speciellt. Vädret gör mig sjukt deprimerad. Försöker se dagarna från den ljusa sidan men det funkar inte.. längtar bara tills vintern är slut då det äntligen är sommar och man är proppad med en massa energier som är redo att disponeras under de heta sommardagarna. Och av någon konstig anledning så fick jag en liten självförtroendekick av piercingen. Skitskumt :/.. Alla som känner mig, elller de flesta, vet att jag inte har ett bra självförtroende. Har även dampat och skrivit i min pa att jag är världens fulaste som inte borde leva. Men det var gamla jag, som knappt orkade leva.. Nu kämpar jag varje dag med att tänka positiva saker om mig själv. Att jag älskar mig själv för hur jag är som person vet alla men det är bara det yttre och det fysiska. Är ingen fet slembobba som är hemma och jäser utan jag är väl lite knubbig, och dvs mage. Det har ju alla egentligen, kanske onödigt att älta sig i tänker ni? Tycker jag med, men det är inget som bara försvinner ur huvudet efter några minuter utan det är något som jag har ältat mig i i flera år. Tro det eller ej, men faktiskt ända sen barnsben. Ingen är ju perfekt, det vet jag. Men man blir så bombarderad av media nu för tiden. Ska inte prata illa om media, pluggar ju med det men säger bara att de är en del av problemet. Men nog om det. Trots alla leénden och all glädje som ni ser i mina bilder så finns det faktiskt en tjej bakom fasaden som varje dag mår sjukt illa och känner sig så jävla deprimerad. Ibland försvinner lusten att leva och det är dumt att tänka så, det är det men när man mår gravt illa så kommer ju det bara en massa negativa tankar fram. Och det är inte bara de yttre missnöjerna som får mig att må så dåligt, utan det är gamla sår som vägrar att läka. Mestadels från min barndom men det är inget jag tänker skriva om här eller ens vill berätta till mina nära och kära. Visst det kan vara skönt att prata med någon om det men nej vill hålla det inom mig.
Some things are just not meant to be said.

Men ska inte sitta här och deppa mig. Ska nu se på Simpsons (försöka pigga upp mig!) och efteråt blir det fixination sen blir det myskväll hos Adissa.

DAG 1.

Hejsan hoppsan!

Allt bra då? Jag är skiiittrött! Satan i gatan.. Det gick bra att äta frukost, inte så konstigt egentligen eftersom att jag åt gröt men det gick bättre än vad jag trodde. Trodde knappt att jag skulle kunna svälja men det gick galant! Det var nästan som att jag inte hade någon piercing så det är ju bra :) Letar runt på nätet efter olika tungsmycken men den jag vill ha mest är ett med mitt stjärntecke på! Hittade en på en hemsida men dumma dumma jag tänkte aldrig på att spara hemsidan i mina favoriter :(. Men ähh, får söka igen.

Måste även köpa två paket filmjölk till att börja med. Man blir ju mer mätt på det än att surpla soppor. Det blir iaf jag, blir ni det? Har även kommit på tre andra materiala stuff som jag vill köpa. Två diadem, en i silver och en med leopardmönster och ett silvrigt armband med små detaljer på som t.ex. hjärtan, stjärnor osv. Har ju en silvrig hårklämma, tre silvriga halsband och ringar men inget armband. Inte bra, inte bra.
Och Listerine börjar smaka lite bättre men är fortfarande lika stark men den smakar inte lika hemsk som den gjorde igår. Usch ville spotta ut det efter fem sekunder! :/

Men nu måste jag bara plocka undan lite i rummet sen blir det vaniljté och ansiktsmask, mwuhaha!
Blogg you later!


RSS 2.0