usch och shopping.

Nån som har smakat Listerine Fluoride? So nasty.. sköljde munnen med den nyligen och ville bara spotta ut den på en gång! Så jävla stark och så jävla äcklig! Kan inte fatta att jag måste skölja munnen med den 3ggr/dag i två veckor!!!! :O Kommer nog vänja mig vid smaken, hope so! Men usch, allvarligt talat?! :/

WATCH OUT SÄGER JAG BARA!

Jag har äntligen hittat en fin enkel rosa tröja och en rosa pyjamas som jag vill ha. Tycker egentligen inte om färgen rosa (usch!) men just dessa två var ursöta! 98:- kostar både tröjan & pyjamasen.


OJOJOJ!

Och nu är det Myggan på Kanal 5.

Som ni ser så har jag lite boring just nu men det löser sig, visst? =)

HEEEEELL YEEEAAH!

SOUTH PARK MADDAFAKKAAAAAAHS!!!!
22:00 @ MTV


ÄNTLIGEN!

Hejsan hoppsan!

YES! Har äntligen piercat mig. Har väntat på den här dagen såå länge. Efter flera månaders tjatande och svordomar så gick det äntligen igenom. Gjorde ont för att jag spände tungan men det gjorde inte vääääääääääärsta ont, det kändes som mest när han skulle ta igenom staven fyfan.. Dreglade inte så mycket som tur var. Så nu börjar äventyret med att endast leva på soppor och fil. Har jag tur så kanske jag kan äta potatismos. Lite lyx sådär.. här kommer några pics på piercingen och min outfit som jag invigde idag:
 


Är hos Therése just nu, har varit här i ca två timmar nu. Händer inget speciellt idag, så det blir nog lite hangaround på tu man hand. Blogg you later!

God morgon, god morgon!

Hej!

Allt bra med er då? Själv mår jag toppen! Kom precis hem efter att ha lämnat lillbrorsan på dagis, så nu måste jag börja duscha och så. Ska nämligen träffa mamma nere vid centrumet runt elva, ska få mitt studiebidrag.Och ÄNTLIGEN så ska jag tungpierca mig idag! Hihi, jag vet har tjatat om det mycket nu men nu är dagen äntligen här!!! Ska jag vara ärlig, så är jag inte ett dugg nervös :/. Och det är ju en bra grej, men kommer ju bli det senare när jag är på väg till studion. Då jävlar.. Har alltid velat ha tandsmycke ända sen den dagen jag råkade ta bort den :O. Och nu har jag ju pengar till det så why not? Kostar ändå 199:-. Men vi får se hur jag känner senare men nu måste jag verkligen duscha och så..
blogg you later!

dagens.

Här får ni en inblick av låten för att den är sjukt bra och för att jag är på världens bästa humör! :) Michael Jackson - In the closet


ONSDAG

Finns det någon mer där ute som har samma problem som mig? Som inte heller kan sova? Eller jo, jag somnade runt tolv men vaknade igen 05.17 och kollade på Ellens show på femman och sen dess så har jag inte kunnat somna om! :/ Skitjobbigt! Vet inte vad jag ska göra under tiden, får nog städa i mitt rum eller så ;p Hittar nog på något :D Just nu kollar jag på Vakna med The Voice samtidigt som jag lyssnar på Michael Jacksons låt In the closet med låg volym. Synd va?

Desperate Housewives.

Usch vad hemskt! Det finns nån risk att Lynette kan ha cancer! :O Hur hemskt som helst och hon är ju mamma också, synd! Och Susan fick ju Mike till slut. Tycker de är ett snyggare par än när hon var tillsammans med Ian eller vad fan han nu hette.. helt ugly! :/ Och jag vill inte veta hur Edie och Carlos unge kommer att bli. Och då menar jag inte utseendesmässigt. De båda är ju attraktiva så de kommer ju få en snygg bebis men själva beteendet.. vill inte ens tänka så långt ;p

Imorgon är det ju piercingtime! Så nervös redan nu, men det kommer gå över när jag väl sitter där. Det vet jag, det är så typiskt! :D Men nu ska jag fixa en ostmacka med gurkskivor och vaniljté och sedan kolla på South Park som egentligen börjar nu :O Blogg you tomorrow!

USCH!

Finns det några fler som jag där ute? SOM HATAR RÄKOR OCH DESS FÖRFÄRLIGA LUKT!? Det är så att mamma kokade räkor för några minuter sen och för fan vad det luktade! Vi öppnade, eller rättare sagt JAG öppnade alla fönster och stängde köksdörrarna. Mamma känner ju ingen lukt för hon är ju förkyld, så stackars mig och brorsan som måste lida. Trots att vi öppnade överallt och stängde dörrarna så luktar ju det fortfarande! Faaan alltså om mina kläder luktar räkor imorgon, ska ju pierca mig :D längtar som fan!

Mår sjukt illa! Kommer nog spy.. håll tummarna för mig så att jag inte ska spy för det är verkligen nära.. 

TISDAG

Hej & hå, stå på tå!

Allt bra med er då? Själv mår jag bra som vanligt, nästan (a). Kom hem nyss, har varit i H&M och handlat fler grejer. Nu har jag verkligen inget mer att köpa, nu har jag allt jag behöver. Tack gode Gud för det ;p. Och har även för en gångs skull köpt mina strumpor och tights för den delen, de andra var slut :/ Helt tomt när jag kom dit men aja fick iaf det jag ville ha :). Här är de grejerna jag köpte:



Jupp, jag är sååååååååå happy! Köpte även en ansiktsmask från Montagne Jeunesse för 12,50:-

Tröja 98:-  BH 98:-  Klänning 149:-  Scarf 59,50:-  Tights 79,50:-  Strumpor 49,50:-

Allt gick på 546:- men det var såå värt det, är så himla glad!  xD Men nu måste jag dra och glo på Fresh Prince med morsan och äta grillad kyckling (a)
Blogg you later!


pheew.

Har äntligen städat och rensat klart! Sjukt jobbigt men skönt att få det överstökat! Visste inte att jag hade så mycket kläder i min garderob som jag inte använde så det var bra att jag rensade bort allt annars skulle ju de bara ligga där och ruttna :/.. Trodde att alla mina tröjor, cardigans etc. skulle minskas (det var bara de jag skulle rensa) men nej nej det är fortf. mycket. Och så har jag lite smutstvätt också så det kommer bara bli lika mycket som förr, fasiken då.. Äsch, hellre mycket kläder än inget alls :). Och snart blir det dags att rensa sminklådan..

Imorgon blir det garanterat shopping. Kunde ha gått idag men vädret sa nej nej nej nej NEJ! Men imorgon ska jag gå skiter i vädret, får gå med paraply ;p Visar vad jag har köpt då, men får lägga in bilder från H&M's hemsida, har ju ingen kamera ;p haha keeeff! Måste fan se till att ringa min morbror imorgon..

Hittills har jag handlat för 949,50:-. Satan i gatan, och imorgon blir det shopping för 584:-. Men det gör inget, det är ju grejer jag behöver bl.a. mina satans strumpor och leggins ;D. Kommer även köpa en klänning, tunika och en tröja men som sagt ni får se imorgon :). Sitter här och ser på 2½ Men och äter en skål men Fullkornsflingor och har tänkt att fortsätta med det & 22.00 börjar ju South Park @ MTV, stoooor saknad! Bloggar senare då jag kommer att lägga in ännu en lista :D Måste bara hitta någon, haha!
Ha det bäst! <3

då var det dags.

Yes!

Då var det dags igen, måste städa mitt rum återigen. Men det blir inte bara någon plockning och dammsugning. Ska även rensa mina lådor och garderob. Ut med det gamla, in med det nya! Ska till H&M imorgon istället och shoppa. Vädret gör ju en så deprimerad men det är inget jag vill sitta och grumla över idag. Idag ska jag vara glad :D Och jag har ju tjatat så mycket på morsan att jag vill ha en digitalkamera. Jag har försökt spara men utan framgång. Så idag ringde min morbror min moder och berättade att han hade kommit tillbaka från Afrika (han hade varit borta i runt ett år). Efter några minuters chit-chat så kom de in på familjen och sedan in på mig. Mamma berättade att jag pluggar media och så och hon drog en vit lögn och sa att jag behöveer en digitalkamera till mina studier osv. Och eftersom att min morbror är typ värsta experten inom teknik och har de bästa kamerorna (och det är många) så var han villig att ge bort en av sina kameror till mig :D.

Har inte jag en snäll morbror?

Han sa att jag bara behövde ringa till honom och då skulle han komma förbi och lämna den. Ska ringa honom imorgon, vill inte störa honom idag. Men nu är det dags för Fresh Prince, blogg you later!

MÅNDAG

Hej!

Hur är det med er då? Själv är det väl sådär.. är så utvilad, orkar inte göra något speciellt. Vaknade för någon timme sedan och sen dess hara jag bara legat i sängen och kollat på TV. Vädret gör ju en deprimerad också, inte så kul! Mamma kom nyligen in till mitt rum med en massa videoband från när jag var bebis. Hon insisterar på att vi ska kolla på den.. min bror också för den delen. Oh Gosh, måste vi? ;p Men det ska nog bli kul.

Min bror brukar alltid fråga hur jag var när jag var liten och så, så nu ska han få se och hoppas det fastnar i hans hjärna så han slutar fråga mig 24/7 ;p. Gullunge där..
Funderade även på att gå till H&M och för en gångs skull köpa mina satans strumpor och leggins men vädret hindrar mig men får nog ta tjuren vid hornen och få det överstökat! Men nu ska jag äta frukost, fullkornsflingor idag med :D Blogg you later!

something new.

Ny desgin. Gör om bloggen varje söndag så att den är snygg den hela kommande veckan. Och det är inte för att den ska passa in med ComHem-reklamen ;p.
You like?

...

Hejsan!

Hade sjukt roligt idag! Vi gick först till Willys i Heron och köpte godis, asjukt billigt ju! Sen blev det Mackis och där åt vi oss proppmätta. Sedan gjorde vi inget speciellt bara chill, men det var ändå kul så längesen man såg de ju så jag brydde mig inte så mycket om vad vi gjorde :). Det vi gjorde mest var ju att skratta åt allt och alla! Amir är ju så skön! :)

Är hemma nu och äter sallad som jag gjorde idag samtidigt som jag ser på Parlamentet. Imorgon vill jag tillbaka till H&M och se om jag hittar något mer att köpa, ska även passa på att köpa strumpor och leggins som jag har bestämt att jag måste köpa. Får se om jag hittar i min storlek då. Sist jag var där så fanns det inte i min storlek så tyvärr :(. Men men ska fortsätta se på Parlamentet nu,
 ha det bäst!

SÖNDAG

Tjollahoop! Allt bra med er? Jag mår sjukt bra idag, är så utvilad! Åt en nyttig frukost idag med :D ..mwuhaha!
Fullkornflingor, nån som ätit det förut? Så jävla gott! Vaknade för några timmar sen och har precis duschat, måste bara fortsätta fixa mig och så..

Idag ska jag ju träffa Amir och Therése i Heron. Det var sååå längesen jag träffade honom!
Har verkligen saknat honom, ska bli kul. Måste förresten kolla efter heliumballonger och tvinga Amir att prata med helium ;p. Tessan sa att det låter så jävla kul så det måste jag få uppleva ;p.

Vet inte heller vad vi mer ska göra, kanske kommer hem till mig? Vet inte, spelar ingen roll bara jag är med de! :)
Men nu måste jag fortsätta med saker & ting, blogg you later!

TRÖTT.

Hej hej hej hej hej hej hej!..

Kom hem för någon stund sen, sitter och glor på allt som jag har köpt, är så glad :D
Imorgon vill jag köpa fler ansiktsmasker och kanske en tröja till om jag hittar någon. Måste fortfarande köpa strumpor och leggins till vintern.. eller vintern är ju för fan redan här ;p.

Idag var vi hos Lucia som sagt. Det var chill :D. Idag var det jag, Therése, Sara, Adissa och Vivianne hos henne. Inte så många men ändå mys. Man vill ju inte heller ha en massa skrik och så. Mår så illa, åt en massa nachochips med gräddfil eller vad det nu var ;p. Äckligt tänker ni säkert, men det var faktiskt sjukt gott men efter ett tag mår man så jävla illa!

Imorgon ska jag och Therése träffa Amir. Det ska bli sjuuuuukt kul! Mer än ett år sen jag träffade honom ju :(.
Vi har bestämt att dra till Willys i Heron och köpa godis för det är ju så billigt där :D. Sen får vi se.. hoppas Tessan tar med sig kameran så att vi får en massa fina minnen, eller hur Ekman? (a)

Funderar på att äta en skål med Fullkornsflingor nu, det är sjukt gott!
Ska nog göra det..
Kanske bloggar senare, okeeejs? ;D

LÖRDAG

HEJ!

Allt bra med er då? Själv mår jag sjukt bra! Var och fortsatte lite med min shopping idag.
Men idag satsade jag mycket på smycken.

5 halsband: Två långa silvriga med en discokula och elefant som smycke.
Ett långt halsband med guldfärgad kedja och diamanthjärta. Köpte matchande örhängen och ring.
En kort i guld med texten Love och ett hjärta.
Ett långt svart halsband med små runda stenar. Köpte matchande armband också svart med små runda stenar.
Silvrig hårklämma.
Ett par runda örhängen:
Med små svarta kubiker som täcker halva örhänget. Resten är guldfärgat.
Ett armband: I svart och guld.
Mörkbrun plånbok: Enkel.
Gliss Hårinpackning: Oil Nutritive

När jag får tillfälle så tar jag kort och visar.
Allt gick på 722:-, men det gör inget. Presentkort ju ;)

Idag ska jag hem till Lucia. Undrar hur hennes nose ser ut nu?.. Hon har ju opererat sig och det är av personliga skäl så få inga sajkotankar nu! Ska bli kul att träffa de andra brudarna, längesen ju! Men nu ska jag dra och äta och försöka få tiden att gå fortare så jag kan dra härifrån! Blogg you later!


en till.

Är såååå uttråkad & irriterad, but it's alright..

Hur svarar du i hemtelefonen? Hallå?
Hur svarar du i mobiltelefonen? Mmmmm? ..
Ringer det mycket till dig? Ja, tyvärr
Ringer du mycket? Nope
Vem ringde dig senast? Therése
Hur mycket pengar har du? 1772,50:- på presentkortet och 0:- kontant
Senast kramat och när? Lillebror, en kvart sen
Sov du ensam? Ja, skönare så
Vad ser du fram emot? TUNGPIERCINGEN!
Vad vill du ha just nu? Pizza!! massvis..
Vem hånar du? Ingen (a)
Vilken buss åker du oftast?
718
Vilken årstid är det nu?
Höst
Vad åt du senast? Fiber/fullkornsmackor
Är du polare med grannarna? Hellre hänger jag mig själv i garderoben
Har du varit på ett party? Har jag väl
Var är dina syskon just nu? Skiter jag fullständigt i ;p
Vilken tid gick du upp imorse? 06.45
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov
Vad är det första du gör på morgonen? Kissar för fullt
Vad ska du göra efter det här? Fortsätta med naglarna :)


any plans?

Idag har jag bestämt mig för att inte göra något, orkar för fan inte är så jävla trött och seg i kropp och själ.
Funderar på ansiktsmask och fixa naglarna. En liten makeover, längesen! Och så ska jag kanske sms:a med Amir som jag vanligtvist gör, lika kul varje gång! :) Eller hur Amir?

Själv använder jag Depend's nagelvårdsserie. Den är bäst! Och som ansiktsmask använder jag Montagne Jeunesse. Den finns att köpa från H&M. Lätt att känna igen, det är bara att glo efter en brud med gegga på ansiktet.
Ska börja med det nu, ha det bäst!


hmm?

Förresten, så testade jag denna idag:

Men den satt inte bra! :( Testade strl 38 men den var sjukt liten på mig och eftersom att det inte fanns storlek 40 så testade jag strl 42. Fy fasiken såg ut som en potatissäck! :O Ska tillbaks till H&M imorgon och kolla om det finns i strl 40, finns den så köper jag! ;) 198:- asbilligt!

FREDAG!

JA! Äntligen höstlov! Har väntat på denna dag såå länge och nu är den äntligen här!
Kom hem för runt en halvtimma sen men innan jag började blogga så vart jag bara tvungen att äta ostbågar!!! (a)
Idag var jag med på idrotten ännu en gång, idag blev det innebandy. Fick stå målvakt hela tiden är ju förfan bäst på det! Det gick asbra, trots att jag aldrig spelat tidigare :/ .. Som sagt, så gick jag till H&M men köpte endast en cardigan och en deodorant. Måste fortfarande köpa strumpor och leggins. Försöker att hitta en bild på tröjan som jag köpte men hittar inte. Får leta senare och då får ni se :).

Idag vet jag inte vad som händer, är helt seg just nu får komma på något senare.
Men nu ska jag dra och duscha snabbt sen hämta lillbrorsan från dagis, ha det bäst!

TURDAG.

Mamma kom  hem för någon timme sen och då hade hon med sig två presenter till mig.

En ny mobil Nokia 2760 och presentkort från H&M 2000:-.
Man kan undra vad jag ska göra efter skolan imorgon ;). Men ska inte handla för allt, finns inte så mycket som jag vill köpa förutom varma strumpor och leggins. Så det kommer ju kanske bara gå på 200:- så det är ingen fara :)
Jag börjar anta att jag fick allt för att jag följde med henne till vårdcentralen och brydde mig extra mycket om henne odag och hjälpte henne med allt. Om det skulle vara så, så får jag för fan se till att vara extra snäll mot henne hela tiden! :D Nejrå, inte så schysst :) Och eftersom att jag är medlem i H&M Club då blir det ju en massa rabatter! Nice va? Men men.. såhär ser iaf min mobil ut (bild tagen från ElGiganten);



I samma färg men den är ju självklart tusen ggr snyggare i verkligheten!  xD
Love you mami! <3

MAMI.

Dagen började inte så bra.
Precis när jag skulle till skolan så hör jag mamma börja skrika och svära. Jag frågar vad som har hänt.
Då ser jag en massa blod och ett glas som är sönder. Fick jag panik eller vad?
Vi sprang direkt till Vårdcentralen. Mamma envisades lite för hon visste vad som väntade henne;
En spruta och att de skulle sy. Och det är det värsta hon vet stackarn men shit happens!

Men det gick iaf bra, bortsett från att hon var som ett barn och inte ville ligga still, haha!
Jag blev som en mamma till henne och sa jämt åt henne att ligga still och vara tyst, men lyssnade hon? NEJ!
Haha men jag förstår henne, hon vart ju väl helt chockad och när doktorn kommer med en fet spruta så blir man ju knappast glad. Men jag råkade ju skrämma upp henne lite för jag såg ju när doktorn fixade & trixade med sprutan och mamma måste väl ha sett mitt ansiktsuttryck (a). Sorry mama!

De fick sy fem stygn och jag kunde inte gå till skolan idag. Fick hjälpa mamma lite. Hon skulle handla idag så jag fick hjälpa henne med det. Men jag klagar inte över att jag skippade skolan, skönt ju! :)
Blogg you later, simpsontajm!

TORSDAG

Hallo hallo! Hur är det med er då?
Själv mår jag bra, ända sen jag vaknade idag så kunde jag inte sluta tänka på hur det skulle vara med en piercad tunga. Tänkte även på att jag inte kommer kunna äta det mesta, kommer få leva på soppa!!! :O
Och jag som lever för mat, så jag har bestämt mig för att passa på att äta med mesta innan jag piercar tungan så jag inte ångrar mig sen för sen blir det Minestronesoppa, fruktsoppa och all sån skit som gäller. Fasiken..
Men det klarar jag ju, aight? ;) Ska försöka hitta ett tungsmycke med mitt stjärntecke på. En brud jag känner har en sån och den vill jag också ha, haha!

Sitter här och fixar mig. Börjar 12.20 idag men ska vara där tidigare istället, runt halv tolv.
Idag är det ju Pannkakor med sylt. Ska på lunchdejt med Michelle.Det ska bli kul, inte alltid man träffar henne trots att vi går i samma skola. :/
Idag ska jag tydligen ha prov också. I engelska. STÄMPLAT IG!
Har inte pluggat nånting. Men får se till att få G i nästa prov. Har det imorgon förresten, men det blir redovisning och det klarar jag av, kan redan allt! :)
Men nu måste jag fortsätta med det jag håller på med, ha det bäst!
Blogg you later!

HMM.

FÖRRESTEN!

Idag var jag hos skolsystern och mätte/vägde mig. Och det var som jag trodde (iaf med längden);

1,71 cm & ** kg. Blev lite chockad när jag kollade på vågen och frågade direkt om det var normalt ;p.
Då sa hon att det var det. Och eftersom att hon är skolsyster så är det ju självklart att jag tror på henne.
Trots min kommentar om vikten så ska ni veta att det iaf är under 80 kg!
Det kanske låter mycket för er men tro mig.. det gör det för mig med, haha!
Men pallar inte bry mig om vikt osv. Jag lever för mat så palla lägga av med det.

Men det kommer ju bli andra bullar den 31 oktober.
Ska nämligen pierca tungan då och då är det en massa soppor som gäller då. Efter att den bedrövliga perioden tar slut så ska jag väga mig ännu en gång för att se om jag kan ha gått ner några kilo ;p. Ska bli kul :)
Funderar även på att köpa gymkort. Men det är så till skolans gym men de har ju minst lika bra utrustning som i SATS osv. så jag orkar inte lägga runt 500:- på ett gymkort då. Dessutom håller kortet i ett år så det är ju bra, visst? ;D
Blogg you later!

JÄVLA SJUKHUS!

Kom hem för runt 50 minuter sen. Är så jävla trött och hungrig efter en låååång dag i ett sjukhus vars namn vi icke skall nämna.
Sara ringer mig runt tre och undrar om jag kunde följa med henne till sjukhuset. Säger självklart ja för vad ska jag annars göra efter skolan? :/ Så vi åkte dit och kom dit runt fyra. Den första timmen var ok för då hände det iaf lite grejer. Lyssnade på barnets hjärtljud, de tog blodprov på Sara and so on, so on. Och det finns ju mätare som man kan glo på, där den ena är för barnets hjärtfrekvens eller vad det heter och det andra är för sammandragningarna.
Då hände det otänkbara. Alla värden försvann och man kunde inte höra barnets hjärta. Men det varade i någon sekund men fasiken vilken panik jag fick! :O
Iaf, efter allt gick vi på rundtur runt förlossningsavdelning och fick lära oss "nya" grejer. Sen sa barnmorskan att vi skulle vänta på en läkare i sal sju (satans sal!) och vi gick dit och väntade och väntade och väntade och väntade och väntade och fortsättning följer.

Vi tänkte att det bara skulle ta runt 15-20 minuter men nej nej..
VI SATT DÄR I TRE JÄVLA TIMMAR I DET DÄR TRÅKIGA FÖRDÖMDA FÖRLOSSNINGSRUMMET!

Fyfaan säger jag bara! Och när läkaren väl kom så pratade han med oss i bara 30 sekunder sen drog han :/.
Tyvärr blev det inga vidare bra nyheter, men det är inget som jag behöver skriva nåt om här.

Aldrig aldrig mer ska jag följa med till det sjukhuset. Heeeeeeeeell nooo!

ONSDAG

Halloj halloj gott folk! Allt bra med er? Själv mår jag toppen idag med. Men inte helt 100% snarare 98..
är såå uttråkad, vi är redan klara i min grupp med vår projekt som vi jobbade med (inte grafisk kommunikation). Handlar om olika maktstrukturer inom media, klass, kön, etnicitet m.m.
Men just nu så jag och Jessica sitter i datasalen och kollar runt, eller iaf hon.. jag bloggar och har kul :D

Kom lite försent idag men det gör jag alltid på onsdagar, runt 5-10 minuter..
Men det är för att dagen innan så börjar ju jag halv elva och då brukar jag sova till åtta, halv nio och på onsdagar börjar ju jag halv nio så då måste jag vakna runt sju och det är asjobbigt! Usch!!
Samma sak på fredagar :/ På torsdagar börjar ju jag 12.20 och då kan jag vakna när jag vill, och dagen efter så ska jag börja halv nio igen. Konstiga tider men men..

Idag blir det Grekisk lammfärsbiff med klyftpotatis.
Det låter smarrigt men vi får vänta och SE.. skolmat är ju oftast inte så god :)

Men nu ska jag fortsätta surfa på nätet och tråka, blogg you later!

GOODIE.

Rihanna & Ne-Yo's nya är så jävla bra, inte sant?
Eller är det bara jag som tycker det? Lyssna & njut!



titta här!

Känner mig ganska säker inför vintern, har ju skor, mössa, vantar, halsduk och jacka. Älskar de såå mycket så jag tänkte att jag kunde "stila" lite (a). Visade upp de i min förra blogg men eftersom att jag dissade den för blogg.se så kan ju jag visa igen så här är de:



Väska 299:- Halsduk 149:- Mössa 99:- Vantar 79:- Skor 480:-
Och jackan från Att. för 699:- tog aldrig bild på den, var för trött då ;p.

Jackan, väskan och halsduken/mössan/vantarna köpte jag i Åhlens för någon vecka sedan och skorna kommer från DinSko. Så, det var det.. enjoy! Haha xD
Blogg you later! (maybe)

en till.

KLÄDER
Vad använder du just nu för jacka? Vinter/Höstjacka från Att.
Vad använder du just nu för skor? Vinterskor/boots från DinSko
Favoritfärg på kläder? Vet inte
Favoritmaterial på kläder? Vaaa? ..
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En massa tunikor
Favoritaffärer? H&M och Åhlens
Favoritmärke? Olika

GREJER
Vad har du för:
Plånbok?
Svart med texten Svarta pengar och en enkel mörkbrun
Solglasögon? Vita bågar
Nagellack? Fransk manikyr
Mp3? iPod Shuffle, nya modellen :D
Mobil? Nokia 2670

BLANDAT
I jackfickan just nu? 2 läppglans, spegel, busskort, nycklar, näsdukar m.m.
Handväska eller liknande just nu? Jupp en svart, lägger in bild senare
Vad är du beroende av? LIPSYL
Vilken sorts lipsyl använder du? Lipsyl Sensitive
Vad tror du på? Mig själv
Vad köpte du senast? Riesen, Maltesers och ostbågar
Har du nåt husdjur? NEEEJ! :( men ska köpa en marsvin
Vad bor du i? 3a i Tumba, STHLM


JÄVLA FAN!

Dagen har väl gått okej, det började bra men sen började Jocke dumma sig mot mig :( Sitter och misshandlar mig med en linjal och mobbad mig. Jag blir ju ledsen men han verkar inte bry sig den där dumbomen ;p.
Gjorde äntligen klar affichen idag och skulle försöka lägga in den i min blogg men det gick inte så bra för den börja tröga sig och jag orkade inte kämpa så får väl lägga in den nångång efter lovet. Idag var nämligen sista dagen med Grafisk Kommunikation för veckan, har bara medialektioner två dagar i veckan, måndagar & tisdagar.

Och så var det någon dum jävel som började hålla på med Jocke. Allt över en enda kommentar som man inte ens behöver bry sig om men han var ju världens bajshuvud så han brydde ju sig inte. Håller på och kommer & går och säger samma saker som t.ex. du ska passa dig blablabla 24/7. Visst, man brydde sig i början men sen blev ju det bara uttjatande :/ Kom igen lägg ner jävla fan. Aja skulle det hända samma sak imorgon att han börjar hålla på då jävlar kommer jag snapa totalt! Och det roliga är att Jocke och bajshuvudet inte känner varandra! :/ Trött på livet?

OCH ELIN KOM TILL SKOLAN IDAG UTAN SMINK! :O
Inte för att hon vart ful eller så men man är ju så van vid att se henne med smink, så.
Men det vart jättegulligt på henne! Riktig babyface! :D

Ojojoj långt inlägg här men skitsamma :) Såhär har min dag varit, orkar inte berätta i detalj bara de mest intressanta. Men men..
Blogg you later!

TISDAG

Halloj, halloj! Hur är det med er?
Själv mår jag asbra! Ska fortsätta med affichen (eller hur det stavas) på Grafisk Kommunikation.
Roligt och se hur det kommer se ut, är nämligen inte bra på sånt ;p.

Jag har bestämt mig för att idag gå till skolsystern. Vill mäta och väga mig.
Det var väl något år sen man gjorde det, believe it or not :/
Jag vet iaf att jag är runt 1,71 cm lång, men har säkert växt nu, i hope!
Näst sista gången jag mätte mig, då var jag 1,72 och något år efter så sa hon att jag var 1,69 :S:S:S:S
Fasiken vad arg jag blev! Hur i helvete kunde jag krympa?! :/ Aja men har växt nu iaf och kommer bli förbannad om hon säger annat..

Börjar 10.30 och slutar 15.30. Enligt schemat så ska jag egentligen börja 10.10 och sluta 16.00. Och på måndagar ska jag börja 9.00 och sluta 16.00 :/ men istället börjar/slutar jag 9.00 - 15.00 på måndagar och 10.30 - 15.30 på tisdagar.. men jag klagar inte, tycker bara att det är lite skumt ;p.
Och idag blir det Panerad fisk med filsås och potatis. Vill fortfarande att det ska bli Korv Stroganoff men det verkar som att jag får vänta länge på det :(.

Men nu ska jag äta klart mina fibermackor sedan ta på mig en tröja & ytterkläderna och dra!
Har 15 minuter på mig, blogg you later!

Sjuka meningar.

Ta Första bokstaven i din mammas namn
A. Jag hade sex med
B. Jag kysstes med
C. Jag hoppade i sängen med
D. Jag strippade för
E. Jag spydde på
F. Jag rökte på med
G. Jag slickade på
H. Jag gungade med
I. Jag sniffade på
J. Jag sprang naken med
K. Jag är förälskad i
L. Jag bråkar med
M. Jag har analsex varje torsdag med
N. Jag snuttade på
O. Jag dansade tryckare med
P. Jag myste i en koja med
Q. Jag låg undertäcket med
R. Jag slickade i örat på
S. Jag utnyttjade
T. Jag förfördes av
U. Jag är beroende av
V. Jag kissade på
W. Jag bajsade på
X. Jag hatar
Y. Jag tror på
Z. Jag åt upp
Å. Jag spottade på
Ä. Jag kliade på
Ö. Jag slet av kläderna på

Sen Första bokstaven i ditt pappas namn
A. En groda
B. En krokodil
C. En Pedofil
D. En kåt kärring
E. Ett ägg
F. En naken mullvad
G. Ett körsbärsträd
H. En bulldeg
I. En brevlåda
J. Min mormor
K. Kungen
L. Min före detta granne
M. En sexig modell
N. Min granne
O. Min drömprins/drömprinsessa
P. Min pojkväns/flickväns syster
Q. utländsk
R. En rosa elefant En
S. En bisexuell
T. En banan
U. Stadens snyggaste kassörska/kassör
V. En snorunge
W. En brevbärare
X. En höna
Y. En pingvin
Z. En kattunge
Å. En fotbolls spelare
Ä. En lärare
Ö. En rektor

Månaden du fyller år
1. I en busskur
2. På en kampingplats
3. På en toalett
4. I duschen
5. I en möbelaffär
6. I min grannes bastu
7. På ett loft
8. På en fotbollsplan
9. På ett rosa moln
10. På en krog
11. På månen
12. På anstalten

Vilken dag fyller du
1. För att min mamma åt en morot igår.
2. För att min farfar är kåt i mig.
3. För att mormor har rosa spetstrosor.
4. För att min katt heter Rolf.
5. För att jag är kär.
6. För att jag är naken.
7. För att jag älskar prickig korv.
8. För att jag tycker om bullar och kakor.
9. För jag helt enkelt kände/känner för det.
10. För att jag tycker om det.
11. För att jag blev tvingad till det.
12. För jag är desperat.
13. För jag har fullt med hår under armarna.
14. För jag springer så snabbt.
15. För att jag är hobbyturk.
16. För att himlen är blå och gräset är grönt.
17. För att det är min högsta dröm.
18. För att jag är trött.
19. För att jag passar så bra i string och bh.
20. För jag är lesbisk.
21. För att jag åt glosoppa igår.
22. För att Pamela Andersson är min idol.
23. För att jag är så bra på att sjunga.
24. För att jag vill köra en grön Volvo.
25.För att jag tror på tomten
26. För att jag kissar i sängen.
27. För att jag tycker om kebab.
28. För att jag har dålig humor.
29. För att min hund är lila.
30. För att Jag har stora fötter.
31. För att mammas tuttar är mjukare än pappas


Jag fick:  Jag utnyttjade en groda på anstalten för att jag är kär.
Vad fick du?


for real?

Jag har många gånger fått frågan om jag är adopterad.
Anledningarna till att folk har trott det är följande:

  • Jag pratar inte med "invandrarbrytning" utan låter som en svensk.
  • Använder inte slang.
  • Har en mamma som heter Sylvia och en bror som heter Marcus.
  • Använder "typiska" svenska ord som t.ex. fasiken & jistanes.

Inte för att jag blir arg eller så, men det kommer alltid som en chock varenda gång nån säger så till mig.
Ville bara ta upp det :)


DAGENS.

Det här är den bästa 80-tals låten, sådetså!
Sjunger sönder den just nu! (a)


en till.

Här kommer en till lista, så ni får känna mig lite bättre =)

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Synd & klaga
Favoritgodis: Surt ska det va!
Är det nåt du absolut inte äter: BÖNOR, lakrits & all fisk förutom lax
Kläder just nu: Grå mjukisbrallor, vit mössa, beige t-shirt och skotskrutiga sockor
Musik just nu:  A-ha - Take on me
Planer för vintern: FYLLA ÅR :D (5 december, blir 17)
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Sunshine
Morgon- eller nattmänniska:  Inget av de
Sparare eller slösare: Spender #1
Tror du på mirakel: Försöker att inte göra det
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Ett.
Bio eller promenad: Bio
Stjärntecken: Skytten
Rädd för insekter? JA, spindlar och jättemyggor, så kallade "harkrankar"
Det här är jag bra på: Är bra på allt
Chips, morötter eller godis: Morötter (ärligt!)
Pizza eller hamburgare? Pizza FFS!
Skriver du dagbok? Njae.. bloggar helst
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har tatuering och piercing
Stökigt eller välstädat? Välstädat (första gången)
Är du rädd för blod? NEJ! är tjej, remember?
Saltar du på maten? Nope, tror inte på salt
Gillar du att sjunga? ÄLSKAR!
Anser du att du är stark? Ja!
Brukar du sola? HAHAHAHA!!
Vad gör du om du får hicka? Får utbrott
Kaffe, te eller inget? Båda, men helst te.. grönt te :D


Can't get you out of my head

I know, i know rubriken har inget med inlägget och göra men whatever..

AJAJAJ! Min hals, min näsa och mitt huvud :(
Idag var det inte såå kallt ute men ändå gick jag med vantar, mössa och halsduk. Alla kollade väldigt konstigt på mig. Men herrejösses jag är ju sjuk! Men det kan ju inte de veta, såklart! De nöjer sig bara med att kolla så konstigt. Men men.. dagen har gått bra men somnade mitt under lektionen när läraren pratade, vi hade då Grafisk Kommunikation. Han satte på overheaden eller vad den nu heter och eftersom att jag satt närmast till den vita duken så trodde ju alla även läraren att jag kollade. Fixade och trixade lite så jag förstår att alla trodde det, hihi (6). Men så trött som jag var idag så är det konstigt att jag inte snarkade :/. Sov i typ 30 minuter och vaknade strax innan vi skulle ut på rast, vilket var tur för annars skulle ju läraren märka att jag sov under lektionen och då skulle de ringa min moder och det skulle inte bli så roligt.

Men nu ska jag dra och vila lite, se på Simpsons och äta mandariner :D
Blogg you later!


MÅNDAG

Hejsan hoppsan! Hur står det till med er då? Själv är jag hur jävla trött som helst, vill bara sooooova!
Jobbar med grafisk kommunikation, håller på med ett projekt. Första dagen fick alla i gruppen välja vilket ämne man skulle jobba med. Alla tjejer valde design/mode/konst förutom jag och killarna. Vi ville jobba med droger. Mode är ju så vanligt nu för tiden medans droger är ett internationellt problem men men det blev som det blev.

Lunch om en kvart, LÄNGTAR! Idag blir det Nasi Goreng med kyckling. Muuuuuuums, hett & kryddigt, så ska det vara!
Skulle jättegärna vilja ha korv stroganoff men tyvärr, tyvärr :/ :(
Men nu måste jag börja skissa min affich.
Blogg you later gott folk!

hello, goodbye

Hallojsan! Nu är jag här nyduschad och insmord i babyolja. Det är sån där man måste vara blöt för att smörja in sig men det orkar jag inte med. Har hosta och är förkyld, kommer ju bara bli värre om jag ska stå här helt blöt och kämpa för att smörja in mig och sen ångra det imorgon när man hostar som om det vore första gången man rökte. Tuffa tider.. Min bror, som egentligen har dagis imorgon, måste för fan sova nu. Men han är så jävla envis, sitter just nu och kollar på Flubber!!!! :/ Ska för fan stänga av skiten, annars blir det synd om honom imorgon :).
Ska snart sova men ska först försöka få honom i säng. Han får sova med mig, mamma kommer hem nån gång i natt och han vågar inte sova själv.

Är så sugen på gröt men som sagt så får jag först kämpa med att få honom att sova seeeen blir det gröt, annars kommer han börja tjata om att han också vill ha och det är inget som jag pallar med (6) hihi, lite evviill!
Blogg you later! (maybe baby)

SERIÖST.

Jag ska vara helt ärlig och säga att vissa män är bara helt jävla dumma i huvudet.
Och då menar jag när det kommer till barn. Har de tur så har de tur men när man får höra en man säga att han vill ha sex barn, då börjar man undra lite. Har ni någonsin tänkt på hur ont det gör att föda ett barn och så ska man få sex stycken bara för att göra er glada? Lättare sagt än gjort. Ni ser nog inga problem med det hela just för att det enda ni behöver göra för att påbörja processen är ju att knulla sen var det klart medans tjejen måste gå igenom en massa saker under hela graviditeten i nio månader. Vissa män ser hur deras fruar lider under t.ex. de två första graviditeterna men ändå vill fortsätta? Alltså, adoptera! :S Det är sånt här som är en av sakerna som gör mig arg. Ni tycker nog att jag är onödig som gör det..
Lugnt om en kvinna väljer att ha så jävla många barn, för hon vet iaf vad hon ger sig in på och hur det kommer att kännas och så, men en man? För fasiken alltså..

Ni män som läser detta kanske blir sura men fan tänk efter.

me like.

Rihanna är ju hur snygg som helst! Är det bara jag som tycker det?
Och så har hon de snyggaste ögonen, inte sant? :)


...

Kom hem för ca en timme sedan, brorsan ville inte kolla på film. Han dissade mig! Han valde att istället kolla på Fem myror är fler än fyra elefanter.. blev lite ledsen.
Köpte ostbågar, Riesen, Maltesers och tuggummi. Det blir ju inte så bra i munnen efter allt.
Så nu sitter han och äter middag istället och efter ska han få godis. För första gången så lydde han mig :/ känns lite skumt.. Ni kanske tänker att det inte är så smart att ge honom candy vid den här tiden men han har varit så snäll idag så han förtjänar en belöning (a). Är inte jag en snäll syster? =) Och jag var faktiskt för lat för att gå ut tidigare.

Nu börjar Ranking the stars, blogg you later!

Oh yeah!

Fick nyss ett samtal från morsan som sa att hon inte kommer komma hem förrän på natten. Nice tänkte jag, nu kan jag få vara ensam med min bror. Det är inte alltid som vi är tillsammans bara jag och han. Ni kanske tänker att ni hellre skulle vilja vara ensamma hemma än med några av era syskon. Tycker det samma, men det är inte alltid roligt att vara ensam hemma. Dessutom inte på söndagar, usch!

Så jag tänkte gå ner till Willy's med honom och köpa lite gottigott och sen kolla på film med honom. Myyyyyyys =) haha!
Ska vara snäll mot honom, så det får bli Byggare Bob :D
Ska även passa på att köpa halstabletter, börjar göra ont i halsen nu :(
Blogg you later!

GAMLA GODINGAR.

Sitter här och lyssnar på gamla Ace of Base låtar.  Ni kanske tycker att jag är lite mmmmmmmmobbad, men de är fett bra hallu?! .. ;p men mina två favoriter är självklart All that she wants och The sign. Och eftersom att jag tycker om att dela med mig så ska jag lägga in de här i min blogg, så varsågod:





Se så snäll jag är, se och njut! Känner på mig att hela dagens inlägg kommer bara att handla om musik.. men det är ju bra, ELLER HUR!? :)

DAGENS.

Sjukt bra låt! Får inte nog av den, tror grannarna hatar mig nu. Har spelat låten med hög volym tusen ggr nu! (a)



Chris Brown ft. T-Pain - Kiss Kiss

SUNDAY MORNING

Hallojsan! Hoppas allt är bra med er, själv vaknade jag på toppenhumör! Ovanligt faktiskt, är inte någon morgonmänniska, men säg mig någon som är det? ;) Det måste nog bero på att jag inte har lika mycket ont i halsmandlarna och har inte heller ont i huvudet, men förkylningen är ju detsamma tyvärr :/ well well, shit happends!
Idag ska jag passa min bror, vanligtvist så skulle jag bli arg över det men eftersom att det är söndag idag och ska ändå inte göra något idag så är det helt okej :). Ser söndagarna som en extrem vilodag, hatar att hitta på nånting då. Bara jag känner så?

Hittade även två jättesnygga bilder på Nicole Richie med magen i vädret. Det är fantastiskt hur hon kunde bli gravid trots hennes vikt. It's a miraaacle! Pappan är bandmedlemmen & sångaren Joel Madden till er som inte vet.



Kolla på den, hur gulligt är inte det!?  xD

Trött!

Halloj! Kom hem för runt  35 minuter sedan, sitter här och kollar på Rescue Me. Den är sjukt bra! Ni som aldrig har sett den måste iaf kolla på ett avsnitt, ni kommer att fastna för den. Sitter även om gottar i mig lite godis, mums!
Idag var jag med Therése och Adissa och flummade runt i Tumbas trakter. Först blev det Mackis, det var ju ett tag sen så det var på tiden att vi drog dit. Beställde det vanliga, behöver inte rabbla upp vad, hehe! Inte så intressant ;). Vi satt där i 100 år för det fanns en massa skumma typer där som man kände som man inte ville gå förbi. Och efter flera minuter så drar de, äntligen!

Adissa lät oss inte komma hem till henne så vi promenerade omkring och funderade på vart vi skulle då..
Helt mobbat, jag vet! Men då fick vi syn på Anna, en gammal goding. Vi var med henne en stund men sen vart hon tvungen att åka till Älvsjö så där var vi ensamma ännu en gång tills vi bestämde oss för att åka hem till Tessan. Äntligen värme, det var mer än så men orkar inte berätta allt!

Men nu ska jag dra och sova, är helt död och med en näsa som rinner och är täppt gör inte saken ännu bättre!
Blogg you tomorrow, vetja!

LÖRDAG KVÄLL

Ääääääääääääntligen har man kommit på vad man ska göra ikväll!!!!
Det blir först Mackis med brudarna, inget märkvärdigt men hellre det än att ruttna hemma!
Seen ska vi försöka smuggla in oss hem till Adissa, det är så jävla mysigt där så det inte är sant! Tror inte att det kommer att gå.. men vad sa jag?! Nu sa Ekman att det inte gick, fasiken.. Men det ska nog gå ;) ..mwuhaha!

Men nu måste jag dra och fortsätta med min fixination!
Blogg you later!

du vet mig!

Ålder: 16
Födelsedag/Stjärntecken: 5 December 1990 / Skytten
Familj: Mamma Sylvia och lillebror Marcus
Civilstånd: Singel
Bor: Stockholm, Botkyrka, Tumba
Uppvuxen i: Kista, Alby (13år), Rinkeby, Akalla, Solna (född), haha rena förortsbarnet!
Jag jobbar som/studerar till: Media inr. FOTO
Ett instrument som jag kan spela: Trummor på tuttarna
Ett instrument som jag skulle vilja lära mig spela: Piano
Den här artisten/skådespelaren skulle spela mig i filmen om mitt liv: Ingen skulle kunna spela mig, to special!
Världens bästa låt: Älskar all sorts musik!
Den första skivan jag köpte: ...
Favoritfilm: Finns många
En bra bok: Sandor slash Ida, hihi
Favoritmat: KORV STROGANOFF :D
Jag klär mig helst i: Jeans
Favoritfärg: Blå blå, himmelsblå
Om jag vann en miljon kronor skulle jag: Få en massa personer efter mig som skulle fråga efter cash!
Så här ser mitt liv ut om fem år: Rik och en dotter.

Babyboom!


De här senaste veckorna så har jag varit lite mer gladare än vad jag vanligtvist brukar vara. Det mesta av min glädje har nog att göra med att min polare Sara snart ska få barn. Den 10 december. Det är om 52 dagar beräknat från idag. Om barnet väljer att komma tidigt så får den gärna göra det bara den kommer innan den 5 december eller någon dag efter. För då fyller jag år och det är min dag! Men trots hennes unga ålder så tror jag ändå att hon kommer klara av att ta hand om sitt barn. Och de som tvivlar på det och snackar skit, tycker jag kan köra upp ett trubbigt föremål i röven. Eller muttan om ni föredrar det. Och det är synd för ni känner absolut inte henne lika bra som jag gör. Skiter i om det är folk jag känner eller inte. Ni måste se hennes mage, den är så jävla söt och stor :D haha, inget illa menat! Men undrar om det kommer bli en flicka eller en pojke? Tror att det är en pojke men hoppas ändå att det är en flicka. :)
Du kommer att bli en bra mamma, älskar dig! <3
BTW, inte hon på bilden!

ME LOVE!

Kolla på det här lilla livet, är inte den fin!? Senaste modellen, jag har en sån (a) men min är svart.
Endast 700 :-. Okej, den har ingen display men det viktigaste är väl att den spelar musik, eller har jag fel? ;)




Trots att jag fick min i september, så är jag fortf. jätteglad! Varje gång jag träffar på en person som inte har sett den så pressar jag den framför personens ansikte, haha! Love it, skaffa den! Mycket sötare än de feta grejerna som alla går runt med.. mwuhaha!

LÖRDAG MORGON

Hellu! Hur är det med er då? Själv mår jag skit! Mina halsmandlar är svullna, är täppt i ena näsborren och har huvudvärk.. This sucks! Men det är bara för att jag är nyvaken, kommer bli bättre senare.. det blir det alltid! ;)

Trots det jag skrev innan om igår så hade jag faktiskt jättekul! Runt tolv så började vi prata om hur mycket roligare det var under 90-talet och början av 2000-talet. Då var allt mer fritt, men nu är det såå tråkigt för allt måste vara så himla perfekt! Så vi började lyssna på en massa gamla låtar från vår fantastiska barndom som t.ex. Backstreet Boys, S Club 7, Bubbles, Aqua, N'Sync, Take That, Spice Girls, Savage Garden, MOE!!!!, Steps, Excellence, Dr. Bombay, Ace of Base, Hanson m.m. Remember? =)

Sjukt roligt! Satt och sjöng och nästan tjurade för att vi saknade det så mycket! Alla boybands och girlbands, vart tog de vägen? :( Vi som sist stannade kvar hos Adissa (jag och Therése) bestämde oss även för att ha en karaokekväll där vi ska sjunga en massa gamla låtar och vi ska även ha en Michael Jackson-kväll, hihi xD

Idag vet jag inte vad som händer, hoppas på något kul trots mina "besvär". Men det skiter jag fullständigt i :D
Nu skall jag dra och fortsätta med my room.. ska även göra om i rummet men vet bara inte när, är lite lat för det (a)
Blogg you later!

FFS!

Okej, helt ärligt! Det är något fel på brudarna här alltså.. kanske lite överkonsumtion av morotskakor?
De sitter på sängen och flummar sig rejält! Eller så kanske det också kan bero på cidern? Men det vore ju konstigt, för det finns ju ingen alkohol :/.. men det spelar ingen roll för de, de blir fulla/höga på vad som helst! :D
Sköna brudar.. *host*
 Men ohoooooooooo, nu sätter de på arabisk musik och skrattar! :S wtf, galenpannor ;p och nu imiterar de fransmän.. känner mig lite kränkt här :( ..

Nu är det ju Fredag hela veckan på fyran! Ska se på det och äta morotskakor i min ensamhet!
Men måste vara försiktig, vill ju inte bli som de ..mwuhaha!

FREDAG KVÄLL

Siter här hos Adissa och flummar tillsammans med Sour och Therése. De kollar på Idol, dansar/porrar loss!
Det är för fan hemskt, kommer få mardrömmar. Men väljer hellre att vara med de än att ruttna hemma ;p.
Under kvällen så har jag varit mer som en ensamvarg. Försöker att undvika de andra, vill inte några av deras flummsjukdomar (6). Adissa stod och crunkade loss som en galning & man såg hennes rattar flyga åt öst och väst.. stackarn, fortsätter hon så kommer hon ju för fan få hängpattar i framtiden och det är ju inte så schysst! Sour hängde bara med som en birdie och Tessan a.k.a. Ekman ligger just nu på Adissas säng och lever som en drottning! OJOJOJ, nu kom Adissa in med cider och morotskakor :D mumsmums.. nu ska jag dra och gotta i mig innan dessa huliganer äter upp allt! :|:|

Blogg you later!

FREDAG

Är helt slut! Kom hem för någon timme sedan, har suttit här och funderat på om jag ska blogga eller inte men jag tog tjuren i hornen och gjorde det ändå :).

Jag är så stolt över mig själv! För första gången på flera år (ärligt!) så var jag med på idrotten idag!
Det var kul, tjejerna spelade först basket medans killarna gymmade och efter 30 minuter så bytte vi. Blev som en 13-åring i en klädbutik, ville testa på allt! :D Och jag som vanligtvist brukar vara lat blev väldigt chockad över att jag orkade gymma. Ska för fan skaffa gymkort! Kostar 150:- för ett helt år!!!!!!!!!

Tyckte faktiskt att det var kul under idrottslektionen, brukar jag aldrig göra så jag längtar jättemycket till idrottslektionen på fredag!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, orkar inte bry mig heller mår inte särskilt bra ändå, men vi får se :)
Nu måste jag fortsätta med Fresh Prince :D blogg you later!

i've been thinking..

Kom hem för runt en halvtimme sedan och när jag var på väg till busshållsplatsen så såg jag en massa reklam och bilboards om klimathotet. Det påminde mig om för några månader sen då hela världen skulle göra som ett "test". Det var så att prick 20.00 så skulle alla i världen släcka alla lampor och dra ut alla kontakter och så skulle det vara i ca 5 minuter så att världen skulle få andas ut all elektricitet och sånt skit. Tyvärr så var Sverige en av de sämsta på det. Men inte bara det, det var många länder som var jättedåliga på att göra detta. Jag gjorde inte det och det känner jag mig dum för. Men kom igen, jag  fick ju veta det här runt två veckor efter och det är fel. Man borde göra detta minst en gång i månaden och då borde man förbereda folket genom att inte sluta tjata om detta på Tv och sätta upp en massa "påminnelse-reklam" på bilboards och i bussar och tåg m.m. och istället för att bestämma en tid och sedan förvänta sig att alla ska dra ut deras kontakter bestäm istället en tid och dag och förvarna folket om att just den dagen kommer all elektricitet runt om i världen stängas av.

När jag tar upp det här så brukar en massa fråga mig varför jag ens bryr mig om det?
Jo, jag bryr mig för att jag lever också i denna värld precis som du och i framtiden så vill jag hellre kunna gå på marken som en vanlig människa än att behöva åka båt eller simma dit jag ska p.g.a. alla översvämningar och för att jag var dum nog att inte bry mig. Det bästa man kan göra är att dra ut alla kontakter på saker man knappt använder. De två största bovarna är mobil-laddaren och flygplan! Och det landet som släpper ut mest koldioxid är ju Kina. Det förstår ju alla! Jag menar, om det finns 1,43 miljarder människor och alla måste ha möjlighet att kunna jobba och köra bil, jadu.. it's bad, real bad! Men man kan inte heller skylla på de stackars kineserna. Det är ju de övriga länderna som "utnyttjar" Kina för att tillverka saker åt de. Synd alltså..

Ohooo!

Halloj halloj!
Är så jävla sugen på ett äpple, men måste vänta tills att jag har arbetat klart med fyra olika diagram i Excel seeeeeeen kan jag dra och köpa! Tror jag dör.. Håller på med ett projekt där man ska arbeta in svenskan, engelskan och matten. På engelska-området så ska vi skriva en text och klistra den på vår affish där det ska stå på engelska såklart och med matten så är det självklart diagrammet som spelar roll. Och så ska vi redovisa på fredag på svenska. Heeelt sjuk, så mycket grejer! Men det klarar jag, aight? ;)  Började ju 12.20 idag och missade den goda maten som på första gången serverades på över 100 år. Muums, men imorgon blir det godare mat, nämligen Chicken wraps fahitas med tillbehör! xD, fasiken vad jag kommer gama ..mwuhaha!

Åh så dum! Glömde också bort att gå till vårdcentralen idag för att kolla upp min hals. Det gör så ont att svälja!
Får gå dit imorgon, skönt! Då slipper jag första lektionen (a)
Men nu måste jag fortsätta arbeta innan läraren ringer min moder.
Blogg you later!


TORSDAG

God morgon, god morgon! Hur är det med er? Själv mår jag bra, antar jag. Vet inte. Min hals gör fortfarande ont men inte lika mycket som igår på morgonen, fy fasiken.. Är helt nyvaken men det gör inget börjar ändå 12.20 som vanligt på torsdagar. Måste snart börja duscha men kan inte slita mig bort från Våra Bästa År! :O:O but i have to och det smärtar! Blir bara ett kort inlägg nu såhär dags på morgonen, så jag ska nog dra och duscha och allt.

Kramis <3

RSS 2.0