31/8 08, Den ultimata spa-dagen

Såhär ser min dag ut. Har precis tvättat håret och öst på med inpackning. Den ska sitta i i 15 minuter står det men jag låter den stå längre för extra reparering och vitaminkick. När jag har sköljt ur den och låter det självtorka ska jag börja med mina naglar. Har svårt att välja bland alla mina nagellack (har fler än de på bilden!) men tror ändå att jag fixar fransk manikyr, så klassiskt. Sedan blir det att måla tånaglarna med någon tuff färg.. Måste sysselsätta mig med något tills mamma kommer hem, hon är ju i Paris. Tror inte jag kommer kunna sova idag.


31/8 08, Snacks

Nu ska jag gama i mig allt detta, hejdå!


31/8 08

Home sweet home.. skönt att äntligen få komma hem efter en utekväll. Eller ja, en halv utekväll eftersom att det inte blev så mycket terroriserande idag som jag trodde utan det blev först en runda till Mackis tillsammans med mina 3½ muskutörer och sedan en trevlig kväll hos Lucia där vi av någon anledning började kolla på Pearl Harbor. Älskar den filmen så ni kan förstå hur häpen och lycklig jag blev trots att vi började kolla efter en timme men lungan det. Trots att jag är supertrött och har två stackars ben som värker eftersom att jag och Adissa på väg hem fick gå uppför en lång rulltrappa tack vare att någon dum invandrare förmodligen tryckte på nödstopp (notera att min kropp inte är gjord för sådana fysiska utmaningar!) så kan jag inte få inbjudningslistan bort från tankarna så ska se till att få det gjort sedan ska jag krypa ner i sängen och se vad morgondagen har att erbjuda.

Låt mig även säga att jag har überont i halsen och huvudet eftersom att jag, Adissa och Tess på väg hem till Lucia fick någon Michael Jackson-knäpp och började sjunga, eller snarare skrika, några av hans mest skrikigaste låtar. Även när vi gick mellan radhusen skrek vi som aldrig förr. Men såna är vi, provocerande och lever för att chocka de övriga dödliga.

Måste sätta igång med listan. Ibland undrar jag vad jag har gett mig in på.

30/8 08, Stockholm calling

Then it's settled! Det blir att äta ute i en fancy restaurang eller en fika med tjejerna. funderar på att ha håret utsläppt och visa upp min fluff för hela världen. Verkar som att det är inne nu om jag tänker tillbaks på alla fjortisar som vistades på Kungsan med deras översprayade "fluff" och likbleka läppar. Men dock för mig blir det röda läppar och lätt sminkade ögon á la 50-tal. Jag är hyfsat bra på sminkning så det ska nog gå fint. Känner för klack men är väldigt skeptisk om det eftersom att jag icke vill bryta my ankle. Helst inte idag men imorgon, ja imorgon går det. Då kanske jag slipper skolan på måndag.

Nej nu är det dags att sätta igång med fixandet för att sedan sprida terror på Stockholms gator.
Ser du mig ute, spring!

30/8 08, It's all good

Nu ska jag sluta lata mig, ta på mig en klänning eftersom att det är så soligt ute och dra ner till Willys och köpa delicatobollar. Och även två små påsar ostbågar. Har inte ätit det på så länge så det är dags! See you later alligator!



mmmmm.. it's all good!

30/8 08, Man blir ju helt dum i huvudet

Detta med att planera fester är ju fan jobbigt. Har fortfarande inbjudningen kvar. Har även hittat nattklubben där jag vill ha min 18-årsfest men inget är 100% än. Måste först och främst gå på en visning innan jag bestämmer mig. Kan bjuda hur många som helst eftersom att det rymmer 600 gäster! Men så många alkoholiserade tonåringar vill jag inte ha i ett och samma rum. Så, vilka ska bjudas? Släkt och vänner? Javisst men hur många av de och vilka personer. Gillar ju inte alla så det blir svårt men det ska nog lösas. Letar även just nu efter en av mina Cosmo-tidningar där det är fullspäckat med tips om hur man håller en bra fest. Det måste jag ta nytta av så jag vänder upp och ner på mitt rum.

Blogg you later!

30/8 08

Morr'n!

Hur står det till? Själv mår jag bra och är så nyvaken som jag kan bli. Det gick trots allt bra att sova själv idag, hatar verkligen att göra det eftersom att jag får en massa sjuka tankar som börjar snurra omkring i hjässan. Men nu sitter jag hur som helst på min säng, dricker min shake och vid sidan om har jag en stor påse godis. Tjejerna lämnade deras godis här så jag tog över de och det ska bli min frulle. Good vs bad, healthy vs.. unhealthy? Måste ta en cigg snart och (o)jämna ut det hela.

Ähh, stick vetja!

29/8 08

God eftermiddag på er!

Hoppas allt är bra med er, själv mår jag bra men är bara lite trött. Känns tomt.. så tomt. Är van vid att morsan och brorsan ska vara hemma när jag kommer hem från skolan (såvida de inte är nere hos grannen!). Tragiskt.. men de kommer hem på söndag iaf så det är väl lugnt i guess? Hur som helst så har skoldagen gått bra och jag lyckades klara mig igenom ALLA (läs alla!) lektioner. Trodde aldrig att jag skulle klara det men det gjorde jag ju och längtar tills måndag. Senare ikväll ska jag hem till Tess och umgås lite, har saknat tjejerna så men det har även varit skönt att slappa hemma. Sällan man gör det, särskilt på sommarloven. Så hippsan happsan skall jag börja fixa mig. Ska se om de andra vill ha cider.. ska även be Adissa ta med sig vin om hon vill. Blogg you later!



Change of plans!
Det blir nog att vara hos mig istället och ha det kul med lite alkohol. Sedan får vi se vad som händer inått mot kvällen.

28/8 08, Stupid

Imorgon börjar jag åtta och måste vakna sex, vad fan gör jag vaken nu sittandes i vardagsrummet med laptopen på knät och kollar på South Park? Damn it! Har faktiskt ändrat mina sömntider och det får mig för engångsskull att komma i tid till skolan. Dels eftersom att jag tar bussen till skolan nu och det tar väl en fem minuter men att gå tar nästan en kvart så nu kommer jag i tid! Flera minuters förtid närmare 15 minuter.. I never thought the day would come.. Nu ska jag bara ta bort sminket och så kanske duschar jag, har egentligen ingen energi för det. Varje minut är värdefull när det är såhär sent och man ska vakna tidigt som min vän Amir sa. True man, true.. GOD NATT!

28/8 08, Less fat?

Jag bestämde mig faktiskt för ett tag sedan att jag skulle äta mindre fett och det gick faktiskt bra i en vecka men ja, sedan gick det neråt och nu sitter jag här och skall mumsa i mig detta; en ostfralla, en "burk" med tandoori-kyckling, hallontårta och mitt kaffe. Okej, nu vet vi alla att jag kommer må illa och vilja spy om ca femton minuter.. nåväl, shit happens! Lade även märke till att X-Men 2 börjar, perfekt timing! Någon som såg ettan igår? Den där Wolverine/Hugh Jackman har fått mig helt hooked on a feeling.



It's all good!

28/8 08, Planering

Har planerat min 18-årsfest väldigt länge nu. Inte bara idag utan ända sedan några månader sen, vill verkligen att den ska bli speciell eftersom att jag blir 18. För många andra så ser de att den åldern är för överskattad och att det inte är något speciellt med att fylla 18 men hörni, det är bara för att ni själva inte valde att fira den på ett bra sätt och även för att ni har blivit proppade med lögner som påminner om falsk propaganda från andra världskriget. Kom inte och förstör för oss icke 18-åringar för fasiken! Nu har jag:

Kollat igenom olika lokaler och även kontaktat de lokaler/nattklubbar/restauranger som jag vill fira min födelsedag.
Bestämt musiken
Pratat med en fotograf
Fifflat med alkohol


Nu återstår bara en del saker och ett av de är nämligen folket. Vilka ska jag bjuda? Vill endast ha mina närmaste och käraste och inte alltför jobbiga personer. Inte om jag ska få hyra några välkända lokaler. Men en sak är säkert, det ska verkligen inte komma personer som jag endast pratar med och träffar då och då, forget it! Och inga soffpotatisar heller som inte gör något annat än att SITTA och dricka. Alla ska vara uppe i varv och vara sociala, annars kan man lika gärna stanna hemma. Folk kommer bli sårade. And.. that's it! God kväll!



Här skulle jag vilja fira!

28/8 08, Look what the mailman dragged in

Fuck var det enda ordet jag fick fram efter att jag öppnade kuvertet. Det stod på att det var från Skolfest, hängde faktiskt inte med. Trodde det var någon jäkla reunion men icke, på den stod det, marint på skyblått, TILL DIG SOM TAR STUDENTEN 2009. Suck.. detta tog mitt glada humör i ett svep. Står det inte nånstans i deras satans register att jag har fått gå om ett år och får istället ta studenten 2010? FUCK!


28/8 08, Sade - By your side

Den här låten ska spelas på min begravning..



You think i'd leave your side baby
you know me better than that
you think i'd leave you down when you're down on your knees
i wouldn't do that
i'll tell you you're right when you want
and if only you could see into me
ha ah ah ah ah ah

oh when you're cold
i'll be there
hold you tight to me

when you're on the outside baby and you can`t get in
i will show you you're so much better than you know
when you're lost and you're alone and you cant get back again
i will find you darling and i will bring you home

and if you want to cry
i am here to dry your eyes
and in no time
you'll be fine

you think i'd leave your side baby
you know me better than that


28/8 08

Tjenis penis!

Jo som ni ser är jag på ett supergott humör. Idag så har vi förenat oss tillsammans md tryck och det kom upp fem killar därifrån. Skumma typer må jag säga och vi fick redovisa våra arbeten för varandra så att vi kunde få en mer inblick i det hela. Kul var det men jag var inte särskilt intresserad så det gick i stupet för mig. Vi har fått en tidigare lunch idag nämligen innan elva men på morgonen så bjöds det på feta frallor med ost, skinka, gurka osv så vi är alla mätta så vi fick sitta kvar här och jobba :). Idag blir det iaf att stanna kvar två extra timmar efter att vi slutat så jag är väl hemma runt fem och vi slutar tre :/.. aja, måste ju har några rester att jobba med.

Det är endast brudar i klassen och alla sitter vi här och sätter på olika låtar från Youtube och har på högsta volym och dansar medans vi sitter på stolarna och sjunger. Den ena har rock, jag hade på Rihanna med Disturbia och några andra hade något som liknade country, knaskalas.

HEJDÅ PEOPLE! Sorry för ett flumm-inlägg men det är bara att leva med det.

27/8 08, I'm sorry

Sorry för en usel uppdatering idag men jag har varit upptagen med annat så har faktiskt inte hunnit. Har tv ättat håret (äntligen!) och även duschat för andra gången idag! Gjorde det när jag kom hem från skolan eftersom att jag var så varm och svettig, nasty! Har även bestämt att jag imorgon ska ha utsläppt hår och lugg.. bannemej, det var längesen! Måste även lacka om mina naglar, de har varit fria från nagellack ganska länge nu och fått andas. Men nu är det slut med det!! Fanken då, kom nyligen på att jag måste handtvätta en tröja jag vill ha på mig imorgon.. jävla slaveri!

Imorgon börjar jag nio och jag ska alldeles strax börja plugga lite med grafisk kommunikation. Imorgon ska jag även prata med personalen som är ansvarig för de individuella valen, fan inte ska jag ha någon jävla medicin! Nåbäl, antar att det blir god natt nu då.. blogg you tomorrow!

27/8 08, Nej fan

Visste inte vad jag skulle skriva för rubrik så det fick bli nej fan. Men trots det så förklarar det ändå min situation, jag vill så gärna röka i mitt rum men kan inte eftersom att alla är hemma och ingen av de vet att jag nyttjar cancerpinnar så jag får pallra mig ur sängen och gå ut i det fria. Rätt så tragiskt att man måste lämna sitt härliga krypin och ut i det kalla men japp, så kan det gå när man är rökare. Good day!

Btw, har jag berättat att mamma kanske reser till Frankrike på fredag?
It's all good!

27/8 08

Nu måste jag avslöja en grej och jag tror att ni märker vem det handlar om.. nämligen Eminem.
Jag dör för honom.. han är verkligen en del av mitt liv. Har älskat hans musik så länge och älskar honom så mycket!
Vet inte om der går att jämföra men min kärlek för Eminem är nästan lika stor som Kenzas kärlek för Tokio Hotel. Skillnaden är bara att jag inte har haft råd med att åka till hans spelningar but still.. I LOVE HIM!





26/8 08, Vet ni vad jag är sugen på?

Candy! And lots of it! Mmm.. ska köpa mig en massa imorgon. Och cigg, don't forget!
Ska gama i mig under lektionen. Åhh längtar!


26/8 08, Mer av shoppandet i Paris

Dessa är då bilderna på shoppingen från första gången (3/8 - 11/8) vi åkte då det bara bestod av mig, mamma och lillbrorsan. Känns som att det var mer än bara tre väskor jag köpte. Ska försöka gräva fram de senare.. när jag lägger in dagens outfit senare så kan ni se min svarta kappa som jag köpte eftersom att jag hade på mig den idag, duh!






Av någon konstig anledning får den lilla bilden mig på snuskiga tankar.


Texten på tröjan lyder: The only reason i'm still in Hollywood is that i don't have the moral courage to refuse the money
Sagd av Marlon Brando. Roffade åt mig den utan att ens lägga märke till vem det var på tröjan eller vad som stod.







Föll för trycket på tröjan, it makes me happy!




26/8 08

Hejsan allesammans!

Hoppas allt är bra med er, jag känner mig på topp iaf! Skoldagen har gått bra eller iaf förmiddagen. Började 10 och dagen började med idrott och kan säga att många huvuden vände sig när jag gick in till idrottshallen. Hela skolan trodde ju att jag hoppade av men icke det, i'm still here! Det blev brännboll och det var störtkul trots att jag inte kunde få iväg den där nedrans bollen. Skyller på rackarna! Efter det kände jag en hemsk lukt komma från mig trots att jag duschade idag så tänkte att jag kunde dra hem och duscha snabbt under lunchen/lunchrasten och komma tillbaka när nästa lektion började men det gick övertid så det var det. skippade även medicinsk grundkurs eftersom att jag bannemej inte ska gå där!! Fan heller, valde franska och franska ska det vara!

Slänger in dagens outfit senare och även bilderna på shoppingen från Paris.
Nu ska jag vara duktig och städa rummet samt hänga upp de nya gardinerna och byta sängkläder för 100e gången denna månad. GLÖM INTE FRESH PRINCE I BEL-AIR 15.40!!
Stick och brinn!

25/8 08, Beslutsångest

Jag känner verkligen för att tvätta mitt hår men vet bara inte om energin finns för det denna kväll. Grejen är att jag måste lägga mig runt tolv för att sedan kunna vakna kl. 8 och få mina åtta timmars sömn för allra första gången. Jag ser även detta inlägg som ett minne av att jag måste köpa plattång eftersom att mitt hår förvandlas till ett riktigt knullruffs efter varje tvättning och handdukstorkning men nu har jag ju balsamspray så det lägger sig fint!

Rekommenderar Gliss till alla svartingar därute, it's all good!

25/8 08, Shopping i Paris

Detta är alltså det jag shoppade denna gång jag åkte till Paris. Bilderna på den allra första shoppingen kommer in imorgon! Allt dessa köpte jag på en och samma dag och jag kunde inte vara nöjdare. Den guldsvarta klänningen är jag mest nöjd med medans bilden på den lila klänningen inte ger någon rättvisa allt. Skulle kunna skriva in priset på allt men det orkar jag inte med men kan säga att inget av dessa kostade mer än 10€ styck alltså 98 SEK. Damn it's cheap!! Det gäller att klicka på de små bilderna för större bilder, obvious.

 

 
 

 


  

 

 
Som ni ser så fanns det en liten text som de hade satt fast i de guldiga örhängerna som lydde I Love you. Tyckte det var riktigt fult så jag lyckades dra loss de samma kväll. La inte ens märke till det förrän vi kom hem igen från marknaden.
Kostade endast 1€ styck!

 

 

 

 

25/8 08, Ännu en kategori

Nu har jag gjort ännu en kategori i bloggen som heter Frankrike 08. In hit kommer jag lägga in alla bilder på olika sevärdheter, shopping, mig och andra knasigheter. Ska bara se till att först märka mina bilder på sevärdheterna och sedan kommer de in, piece by piece, ett inlägg i taget. Så ni kan kika in hit om någon timme eller så, ja så lång tid kommer det ta för mig om jag ska sitta och märka de på min bärbar dator, den stationära är ju i vardagsrummet och där sitter även mamma och min lillebrorsas farsa så jag sitter här inne istället. Blogg you later!

25/8 08, En ny vän

Kolla vem jag köpte från Paris. Och ja, jag säger den och använder ord till denne som att det vore en person eftersom att dessa små kreaturer, tro det eller ej, faktiskt också har känslor och behov. De behöver matas, en kompanjon  att leka med och en ensam jävel som inte har något vettigare för sig än att skyffla kobajs var femte minut. Väldigt krävande, nästan jobbigare än att vara en ensamstående mamma till tre barn, men det går och jag älskar denne så. Jag tycker att alla borde skaffa sig en sådan, tror att alla skulle vara lyckligare. När ens vänner/partner varken har tid att träffas eller ork så är det bara att ta fram denna härlighet och gosa lite i sängen.
Min heter Tami och är ljuvlig, vad heter din?


25/8 08, Ett tungt övervägande

Vid närmare åtanke så känns det ändå rätt så skönt att de tror att jag har hoppat av. Då slipper jag skolan. Är trots allt rätt så jävla skoltrött så man kan vara plus lite till så jag vet inte om jag vill låta situationen vara som det är och börja jobba istället, spara ihop pengar och med lite tur flytta hemifrån tidigare. En konstig och dum tanke tänker ni nog men japp det är min tanke och jag kan med all glädje och stolthet säga att jag skulle vara så jäkla mycket lyckligare då. Att varje dag, måndag till fredag, känna tvånget av att gå till skolan känns tungt, det är därför det absolut inte går bra för mig i skolan. Jag vill sluta! Jag är trött på detta! Jag är trött på hela skolsystemet, är så trött på grafisk kommunikation, vill istället satsa på det jag kallar för skönhetsvärlden. Om någon bara kunde låta mig sluta och bara göra det jag vill, bara en person. Anledningen till att jag går i skolan är upp till 100% enbart för mammas skull. Dumt är det men hon vill så gärna att jag ska ha utbildning och jag vill inte göra henne besviken. Jag vill och vill, vill så mycket i livet som jag så sent som nu har märkt inte kommer ha något med grafisk kommunikation att göra. Kommer ihåg när jag var yngre hur mycket jag ville börja media med inr. foto. Vet inte varför jag ändrade i julas förra året till denna helvetiska linje som jag går nu. Vill gå foto men måste då gå om ett år till och jag har ingen energi för det alls. Det är tragiskt.. Men sån är jag, en tragisk människa.

25/8 08, Åh hemska måndag

Okej, min första dag i Sverige blev icke som jag hade tänkt. Först och främst får jag ett samtal från ytterligare en vän som tror att jag har hoppat av. Nej sa jag och berättade att jag var i Paris och eftersom att många har terroriserat mig med denna fråga under min vistelse där via sms så började jag tänka hur i helsicke de inte fattade att jag var utomlands. Efter att ha utbytt några bokstäver till varandra förklarar hon då att under uppropningen i onsdags så ska de har sagt:" LYDIA! Nej just det hon har hoppat av.." och sedan strykt mig från listan! Tydligen vart alla chockade, även jag! Så det blir väl ingen jävla medicinsk grundkurs för mig idag tack Gud för det utan istället en aggressiv visit till personalen och lärarna i skolan. Nä nu jävlar!..

25/8 08

Okej?.. Gick nyligen in på skolans hemsida och mitt konto för att se vad fan för jäkla lektion jag ska ha. Och det visade sig att jag tydligen ska ha medicinsk grundkurs! Hmm tänkte jag först fram tills denna jäkla hummande förvandlades till ilska. Hur fan?!.. Vadå medicinsk grundkurs? Visst valde jag till det som individuella val men jag kom ju in på franska steg 3, kriminologi och körkortsteori. Och nu plötsligt står det att jag ska ha medicin och inte nog med det, det står absolut ingenting om franskan. Har de tagit bort mig?! Innan sommarlovet stod det klart och tydligt att jag kom in på franska och att jag hade en säker plats att få börja nu denna kära hösttermin och så kommer sån skit fram?

Nu jäklar ska de få se på lite arabisk ilska!
God natt allesammans! Nu ska jag få i mig sömn så att jag kan vara pigg och förbannad när jag vaknar och redo för bråk med lärarna, hejdå!

25/8 08

Äntligen hemma i Sverige!

Jag säger det, ville bara kyssa marken men det var dirty. Inte nog med att det är skola om några timmar och jag inte har lagt mig så fick vi vänta ca en timme i Arlanda på våra väskor. Katastrof men när de väl kom var det att genast bege sig ner till parkeringen och sedan få skjuts av Hannas mamma så snäll som hon var annars vet jag inte vilken tid vi hade kommit hem. Ligger i sängen nu med min bärbara och har precis satt in kamera-batteriet i laddaren. Har även satt på alarmklockan på 07.30 men vet inte om det är så värt det att sova nu. Ska ju vakna om 4½ timmar.. men är så trött! Äh får se hur det blir. Att jag måste vara så komplicerad! Men så duktig som jag var så valde jag att iaf duscha innan jag la mig så att jag skulle slippa kämpa med att släpa mig upp ur sängen och sedan in till duschen, nä fan och nu ligger jag här i min säng, med tvn på dessutom, och ser ut som ett frågetecken. Men sån är jag..

Blogg you when i wake up, yo! (maybe)

24/8 08, My dear dear friend!

Nar jag kommer hem ska jag fa traffa min kare van Amir och vi har bestamt en supermysig dejt. Forst blir det Mackis i Liljeholmen, efter det blir det att forvandlas till en skorsten. Efter det ska jag tvingas vara med honom i flera timmar till och sedan drar jag hem. Sa romantiskt! Dromdejt.. Glom inte att det finns alltid tid att klamma in sa mycket prat och skvaller sa det gor ju saker och ting bara annu battre. Lovely!

24/8 08

Hejsan alla firrar!

Jag har icke bloggat mycket jag vet, men har valt att relaxa istallet. Inte mycket som har hant forutom att vi igar drog till en afrikansk krog dar det var roj. Hanna smugglade Heineken i min Fanta sa att mamma inte skulle se. Hon vill inte att jag ska dricka trots att det ar ca tre manader kvar till min 18-arsdag.. Dumma :(. Maste avane tillagga att jag ar sa besviken pa vadret i Paris. Nar vi var har for ca tva veckor sedan sa var det sol sol sol och nu har det bara varit sol en gang och det var igar och saklart gjorde vi inget sarskilt forutom att forsoka snickra ihop en javla hylla. Bajs.. Annars har det bara varit regn. Hate to say this men jag vill ha Sveriges vader..

Idag aker vi hem!!! Men sent.. som forra gangen. Flyget aker 21.00 och vi kommer formodligen komma hem sent och jag har skola dagen efter? Jag vet knappt vilken tid vi borjar, vart vi ska vara osv.. Kaos! Far ta och ringa ett samtal till Fia nar jag kommer hem.. eller Hanne. Vill ni veta en chockerande sak om mig? Jag hjalpte till att moblera om koket dar vi bor. En farg vi trodde var vitt sag ut att vara beige nar vi oppnade skiten och som tillslut blev rosa. Tragiskt men det bliev riktigt snyggt. Tog bilder pa det sa det kommer val in nar jag kommer hem. Blo och bla jag orkar inte mer, jag vill hem. Tess smsade mig igar och sa att hon hade nagat smarrigt att beratta. Vet inte vad jag pratar om, flummar pa. Hejda ffs!!

19/8 08

Hejsan allesammans!

Flygresan gick hyfsat bra men trodde faktiskt aldrig att jag skulle overleva den. Ar sa radd for flygplan sa istallet for att tanka bra tankar sa poppar alla negativa tankar upp istallet men det ar egentligen inte sa konstigt. Idag gick vi och shoppade annu en gang och hittade ett till plagg som jag tankte ha pa min 18-arsdag. Men denna gang inga skor, har redan sa manga. Vi vaknade upp sex pa morgonen for att vara dar i god tid sa man slapp alla andra javla manniskor. Vi fick t.o.m. kopa en stor vaska for att lagga i allt som vi kopt, kaos! Visar allt nar jag kommer hem eftersom att datorerna har i internetcafet ar sa troga! Vagar inte ladda upp nagra bilder och sedan riskera att hela datorn kraschar.

Traffade pa alex nar jag var pa g till cafet. Han satt i trappen med en polare och rullade en, den tokingen. Men snygg var han allt. Ah, mitt hjarta smalter! Ikvall ska vi nog ut och brorsan ska fa stanna hos nagra grannar som vi faktiskt kanner riktigt val och han har varit dar forut och haft the time of his life sa tro inte att vi bara dissar honom nanstans!

Har inget sarskilt att saga forutom att Alex kommer till oss imorgon iaf for att traffas. Halleluja! Och att jag har d"et riktigt bra har nere!! Maste aven se till att ringa Evelina.. naval, KRAM <3

17/8 08, Min balla t-tröja

Ni måste få se min balla t-tröja jag köpte när jag var i Frankrike. Det står:

"The only reason i'm in Hollywood is that i don't have the moral courage to refuse the money".

Sagd av Marlon Brando. Tyckte att den var så tuff så jag kände mig tvungen till att köpa den. Kostade ändå bara 2€. Men nu måste jag dra vet ni! Men jag lovar att när jag kommer tillbaka så ska jag lägga in alla bilderna från båda Frankrike-resorna i bloggen. Och även videosarna om jag törs... Förresten, min kära vän Evelina ska också åka till Paris idag så vi ska försöka träffas nör vi är där eftersom att den luffaren har släktingar överallt där vilket gör att hon bor där och här. Men det ska nog gå bara om jag enligt henne inte tar med mig Alex eftersom att hon inte gillar honom. Hon tycker att han ser ut som en ryss. Ursäkta men vad har det med saken att göra? DIN DÅRE!

Hejdå allesammans! Kommer sakna mina tjejer och särskilt kvällen igår med Anna. Typiskt att såna bra saker ska hända precis innan skolan ska börja eller innan man ska resa bort.. Love you <3


17/8 08

Här får ni en inblick av min bärbara dator. Inte något världsmärke men det bryr jag mig inte om bara jag kan använda den och att den fungerar som den ska. Nu är det bara det mobila bredbandet kvar men under tiden får jag nyttja Internet via vår långa sladd och modem. Äntligen min alldeles egna dator! Mamma och brorsan får dela på skitdatorn i vardagsrumme höhö! Nu måste jag fortsätta fixa mig lite, blogg you later!


17/8 08

Kan inte sova. Vi reser ju om mindre än tolv timmar! Flyget åker 17.00, can't wait! Har knappt packat men vet ändå vad jag ska ta med mig så det är lugnt. Ni kanske undrar hur fan jag kan blogga? Jo, vet inte om jag har berättat för er om min bärbara dator som jag har fått, den kom igår! Blev ytterst glad men kunde inte få internet att funka eftersom att det tydligen krävdes ett nätverkskort? Vad är det?.. aja, jag kämpade på och nyss funkade det, lycka! Nu kan jag blogga!

Var i Kungsan med tjejerna eller ah, det var jag, Anna, Tess, Lucia, Michelle och Adissa. Kul var det trots en hemsk händelse och att man fick stå ut med att träffa på hemska personer som man annars brukar undvika. Och ja, jag missade Petter och tänk er, jag som iaf ville att nånting bra skulle hända innan jag reste men icke. Tess fick iaf se hennes pudding en kille vid namn Adam Tensta och Anna fick se hennes älskling Flo-Rida. Don't worry Alex, du är fortf. nummer ett för henne! Inga bilder togs och det var nog bra det.

Dags att fortsätta med White Chicks, kram! <3


16/8 08

Idag blir det för fan sista dagen för mig. Ikväll blir det The Voice med tjejerna! Och vi tänkte köpa cider innan.. men hur som helst måste jag börja fixa mig osv nu eftersom att jag ännu inte vet om jag ska hem innan eller inte. Magen kurrar som shit, dags för frulle som som vanligt består av toast och massvis med Ramlösa Jordgubb/Lime, kaktus eller blåbär!

Blogg you later!

16/8 08

BAJS!

Har varit hos Tess alltför mycket nu men imorgon (idag!) ska jag för fan hem så då slipper jag se henne nån mer. Hon ville att jag skulle stanna kvar så jag gick med på det eftersom att jag var ytterst trött och jag tordes inte gå hem såhär sent åkandes hela vägen till Tumba helt själv. Och jag som hade enastående planer, jag hade tänkt att när jag kom hem skulle jag byta om till något kort och ledigt, fifflat med ansiktsmask och gjort toast men icke det MEN detta skall ske iaf, ska alldeles strax till nedervåningen och fixa toast och dricka massvis med Ramlösa Jordgubb Lime, mumma! Och så blir det att se på Brokeback Mountain, har aldrig sett den och fjanten propsar mig på den. Men lite bögsex är okej vid stunder som denna, mhm..


15/8 08, En ny dag

Tjenamors folks!

Visst är det härligt att skolan börjar på onsdag? Då man äntligen får träffa sina vänner som man inte har sett på flera veckor, sina nya scheman och även se om det har kommit några nya lärare.. SQUEEZE ME! I THINK NOT! Usch fan, tur att man reser tillbaka till Frankrike på söndag så man får slippa de första dagarna och hela rucklet. Nog om det, idag ska man även in till Skärholmen med de tre och en halv muskutörerna dvs. Sara, Tess & Adissa. Den förstnämnda ska köpa kläder och jag ska bara glo på henne och avundas. Vet inte vad som händer senare mot kvällen och helt ärligt orkar jag inte tänka på det heller.

Igår kollade vi på Kung Fu Panda utan Sara och i have to say att filmen är bra men inte så bra. Men dock så ägde slowmotion-scenerna under varje slagsmål. Filmen ska bli en del av min DVD-samling när den kommer ut. Efter 1½ timmes halvt plågande begav vi oss in till toan för lite "uppfräschning" och dumbassen Adissa glömde hennes skärp i biosalongen? Något nytt.. och under tiden var jag och Tess i toan och dummade oss som vanligt och nedan ser ni resultaten av det. i ringde upp Lucia och drog till henne eftersom att ingen av oss ville hem och väl där säger Adissa att hon ska hem, svikare! Så vi följde med henne till bussen och sedan följde jag och Tess hem Lucia. Därefter smsar en killkompis och ville att vi, eller egentligen hon men jag kom ändå, skulle komma och vara med honom och en till så i rödaste rappet begav vi oss till Fittja och chillade lite. Var väl där någon timme tills vi bestämde oss för att dra hemåt. Inte en så händelserik dag men den stirrande kinesen i tåget tog priset! Inget jag vill berätta men låt oss säga att min kärlek för asiater minskade drastiskt ännu en gång men nu ska vi inte dra alla över en kam.








Här ser ni min outfit. Ser så kort och knubbig ut trots mina 1,72 cm. En härlig olivgrön übergammal trenchie från VeroModa köpte för flera hundra år sedan, svarta jeans från France, chokladbruna Converse från France och en vit gammal sketen grej från H&M. Inte så tokigt..

15/8 08







På söndag.. two days left!
Tre bilder på mig och killen från Frankrike som jag träffade förra året. Kan inte fatta att det var måndagen förra veckan som jag fick äntligen träffa honom ännu en gång efter ett års tid. Can't wait! Bloggen ger varken mig eller bilderna någon rättvisa. It isn't fair men han förblir snygg som vanligt!

14/8 08

Tänka sig, att jag fortfarande kan ha kvar läsare trots att datorn hemma är en hästpung som gör det omöjligt för mig att blogga. Tackar tackar! =)

Sitter just nu hos Tess och vi ska på bio tillsammas med Adissa. Vet faktiskt inte vilken film vi ska se. Adissa vill se den där nedrans pandafilmen, för Tess spelar det ingen roll vad vi ser på (inget spelar någon roll för henne!) och jag vill antingen se Sweeney Todd eller Dark Knight. Men den sistnämnda har Adissa redan sett så det suger ju men vi får se hur det blir. Senare ska jag sova hos Tess så det blir nog en massa bloggande från mig om hennes datormus tillåter mig. Den har inte träffat mig på länge så jag tror att den är lite sur och vill jävlas. En dagens outfit kommer senare och då ska ni se en av väskorna som jag köpte i France. Förmodligen kommer en video in, längesen med såna!

So long suckers!

13/8 08

Hejsan allihopa!

Sorry för att jag inte har bloggat men datorn hemma dummar sig som den. Internet funkar som det ska men det går inte att öppna upp en webbläsare så jag är här hos Tess tillsammans med Adissa. Dagen har bestått av en rundtur runt Gamla Stan, Östermalm och Kungsan tillsammans med Tess, Sara och Adissa. I Gamla Stan piercade Tess tungan (yes!), i Östrmalm träffade vi på Amir och var med honom en stund och i Kungsan kollade vi läget med Ung08. Inget vidare så vi drog därifrån lika fort som vi kom dit men det var nog för att vi kom dit rätt sent och dels även för att vi inte tålde alla smutsiga fjortisar med deras likbleka läppar som såg ut som att en kille hade sprutat sperma på de. Btw så ska vi dit imorgon med. Efter att ha sett Tess pierca sig så kände jag att det va dags att pierca mig ännu en gång. Har redan fyra piercingar och en tatuering och next stop; the tutte!!

Nu är det dags att höra av mig till Hanna angående den bärbara datorn.. blogg you someday, homies <3

11/8 08, Psykoser

Det finns en sak jag faktiskt inte har berattat till nagan och det ar att var huslakare och en massa andra javla doktorer och proffsar tror att jag kan ha ADHD, Aspergers syndrom OCH aven borderline.. Borderline? tankte jag. Men det ar ju inte fullkomligt omojlig med tanke pa hur jag ar som person. Mitt riktiga jag, smygrasisten, inte den som vanner och familj kanner. Onodig information kan ni tanka men kande for att skriva av mig en gnutta. Men inga sura miner for det, antligen far jag for fan veta vad som ar "felet" pa mig. Detta gor mig inte som nagan annan och det gor mig lycklig som fasiken!

Och med det sagt sager jag hejda, for nu skall jag hem och fortsatta packa resvaskan. Med endast sju minuter kvar av detta Internetande finns det inget mer vettigt att skriva eller gora och om ca en timma maste vi rulla vidare till flygplatsen. Har haft det riktigt kul har i Paris, har ju aven fatt traffa Alex men nu ar jag trott pa alla fransktalande manniskor och deras usla trafik, bye bye!

11/8 08

Och sa har dagen kommit.. dagen da jag far aka hem! Har saknat Stockholm sa! Antligen blir det att aka tillbaka till de tre resterande bokstaverna pa tangentbordet som icke gar att anvanda har, tillbaka till en NORMAL tangentbord, tillbaka till vannerna och aven tillbaka till Amir. Ja, jag har saknat honom faktiskt, langesen man traffade honom. Maste se till att gora det nar jag kommer hem. OCH NEJ JAG SAGER INTE SA BARA FOR ATT DU HAR BLIVIT VAN MED KENZA, JAG VET ATT DU KOMMER ATT ANVANDA DET MOT MIG, HAHA! :D

Om nagra timmar ar jag hemma dara och jag tror faktiskt inte att jag kommer att blogga da eftersom att jag formodligen kommer vara helt javla dod men om jag ar pigg sa why not? Har faktiskt vant pa dygnet annu en gang. Nar jag kom hit sa brukade jag lagga mig runt sju pa morgonen men nu har jag borjat bli trott som in i helsicke ett pa natten :/.. craaazy!

Och sa ska Alex folja med oss till flygplatsen. Trots att han jobbar, han sa att han skulle dra tidigare darifran om inte chefen skulle marka. Han ar alltfor gullig.. MIN KARE VAN SARA FYLLER AVEN AR IDAG, FANSKAPET BLIR 18! Vill ocksa.. Fyra manader kvar, bara att halla ut och kampa! ALSKAR DIG!

Kram <3

10/8 08

Hej alla glada!

Jahapp och imorgon aker jag hem! Yes! Har faktiskt saknat min sang som bara den.. men det blir da pa natten kommer val vara i Sverige runt tolv pa natten. Tragiskt men skont det!

Har fatt allas sms och samtal men tors inte svara eftersom att jag betalat ocksa for samtalet 2.50:- och jag har bara tre spann kvar oxch kan inte svara pa sms eftersom att det helt enkelt inte gar sa sorry Amir, Tess, Hanna, Michelle m.fl.!

Igar strosade vi runt i Champs Elysèes och aven till Eiffeltornet. Tog en massa massa bilder och vi gick och gick sa mycket sa fotterna borjade svika, det gor fortf. ont :(. Min mobil ar har och laddas, har inte lyssnat pa den pa lange och damn it det ar dags! Betalade en timme extra for att fa kunna blogga eftersom att det inte ville funka innan. Idag ska jag aven hora av mig till Alex, han sa att jag skulle gora det eftersom att han jobbar idag. Maste fa traffa honom annu en gang innan vi aker, saknar honom sa!

Idag gick vi ut pa marknaden och kopte en massa! Kom hem med fyra vaskor och tva par akta Converse, ett par vita och morkbruna. Och ja det ar akta, jag kollade igenom den tusentals ganger och det star ingen javla made in china! Sjukt stora ar de trots att det ar storlek **. Vill inte avsloja storleken ;p Har tagit bilder pa allt sa det kommer in i bloggen sa fort som jag kommit hem. Och Michelle, jag hittade ingen ûbersexig ultrarosa Miss Piggy-nyckelring till dig sa du far en sketen Eiffeltornetnyckelring istallet; enjoy!

Nu orkar jag inte sitta har mer, en tant skriker som en galning i telefon. Typiskt blattekarringar att skrika i telefon.. kram <3

5/8 08, PARIS!!!!!

Antligen gar det att blogga!!

Jag ar i Frankrike och har the time of my life! Igar kom forra arets sommarflort till oss. Blev sa glad nar jag fick traffa honom, han overraskade mig den gullungen. Tur att jag var fixad och fin! Vi tog en massa bilder som kommer val upp har i bloggen en vacker dag, om jag far av honom dvs, har faktiskt inte tagit sa manga bilder pa allt annat eftersom att vi inte har borjat ga ut an men det ska ske, lovar! och Michelle, du ska fa din nyckelring. Ska forsoka hitta en med Miss Piggy pa :) En som ska vara riktigt rosa!

Imorgon blir det kanske att dra till Eiffeltornet, langesen jag var dar flera ar sedan. Den ar som vackrast pa kvallen da de satter pa alla lampor och pa toppen av tornet sa satter de pa en lampa som roterar som en fyr over hela Paris. Skitsnyggt ar det verkligen! Kanske ska ta och aka dit med killen? Hmm.. Btw, killen heter Alex ;)

Har hort att det regnar som in i helsicke dar uppe i Sverige men har ar vadret pa topp, klanningar och kjolar pa hela tiden och morkare har jag blivit ocksa.. fasiken sager jag bara men det ar inga problem nastan. Har inget mer att skriva eftersom att det inte har hant sa mycket, jo forresten!! Nar vi kom till Paris sa skulle vi ta bussen till huset vi skulle bo i och har i Paris sa maste man kopa nya fardbiljetter hela tiden, de racker inte lika lange som i Sverige utan kan bara anvandas en gang och det glomde morsan bort sa i bussen hander en liten handelse. Har har de aven busskontrollanter och de stoppade morsan och en kvinna i bussen blir forbannad pa morsan for det och borjar tjafsa med henne. Min mamma kunde inget gora eftersom att kontrollanterna var kvar i bussen men sa fort som de gick av sa oppnade morsan kaften och borjade svara tillbaks till henne. Kvinnan blev helt nollstalld och gick av pa nasta station men mamma kande sig inte fardig med henne utan sa fort som bussen borjade rulla igen sa knackade morsan pa fonstret och visade fingret till kvinnan. Alla i bussen borjade asgarva och jag skamdes totalt men tyckte anda att det var skont av henne, bra dar morsan ;)

Heeejdaaaaa!! Nu ska jag forsoka ringa upp den dar Alex ;p

2/8 08, Gulliga sms

Mamma fick lite ryck nyss och babblade på om hur mycket hon vill till Frankrike så nu ringer hon till min brorsas farsa och ska fråga honom om han kan fixa biljetter. Hon ska även fråga hennes bögkompis Samuel om han vill följa med. Skulle bli kul, vi får väl se hur det blir =)

Hur som helst så var det inte det jag skulle skriva, ville visa er att trots mina hemska upplevelser med killar så finns det alltid en som har varit urgullig och så kärleksfull mot mig nämligen J. Ja nu ska jag haka på den mobbade trenden och endast skriva första bokstaven på killens namn. Detta fick jag:

Jag saknar dig sötnos :$
29 juli, 16:38

Jag vill träffa dig :$ vi borde ha tagit chansen när vi var på G, nu kunde vi ha vart tillsammans..
29 juli, 16:44

Han är för underbar! Baby i'm in love! Vi började prata med varandra våren 06 och känslorna växte snabbt. Han är obeskrivlig! Vi slutade prata med varandra för några långa månader men fick upp kontakten igen för några veckor sedan. Känslorna har alltid funnits där!! Puss puss puss på dig om du ser detta! <3



Update:
Min brorsas farsa ska se om det finns biljetter så vi kan åka redan idag eller imorgon. Men inget är säkert men jag börjar känna stressen öka som den! JAG MÅSTE KÖPA PRESENT TILL SARAS 18-ÅRSDAG! Skriver detta för att minnas.. haha!

2/8 08, Can i be more taskig?



En konversation mellan mig och Evelina om en kille vars hemska namn börjar på Y

2/8 08, Dagen jag har väntat på

God morgon sjusovare!

Här sitter jag helt nyvaken och tar bort mitt smink. Äntligen har släktingarna gått! De åkte runt tre härifrån på morgonen och jag kan inte vara gladare. Visst var de trevliga men det är hennes son jag inte gillade, han var så stroppig! Och ni kan inte förstå vad han sa andra dagen! Jag har ett jättefint armband som jag fick av Adissa när hon kom tillbaka från Syrien (tar kort på det senare!) där det står mitt namn på, handskrivet! Jättefin och gullig är den men tydligen har han också velat ha ett sånt armband och han var beredd på att ta mitt! Inte undra på att han kollade jämt så konstigt på den.. jag blev ju rädd, vågade aldrig ta bort den! Han mår ju för fan inte bra så samma dag åkte vi in till stan där mamma köpte en egen till honom. Haha, läskigt värre.. Hur som helst, så var det tänkt att dra till Prideparaden idag men vet inte om jag har energin för det. Mensvecka ju och mensvärken har kommit tillbaka värre än nånsin men vi får se hur det blir =)


På bilden visas: Ögoncreme från Nivea, Pure Zone ansiktskräm mot talgproduktionen från L'Oreal, Sminkborttagare mörkblå från Yves Rocher & den ljusblå från Nivea och sedan spegel och ansiktsbomull.

Nu ska jag övertala brorsan med att kolla på filmen Bilar med mig.. han är helt inne i Bamse nu som visas på Barnkanalen. Blogg you later!

2/8 08, Boys and their penis

Tillåt mig att få ut lite ilska. Det var väl för några veckor sen då jag och min käre vän pratade i telefon om killar och vad de gjort mot oss tidigare. Tänker inte nämna hennes namn eftersom att många vet vem hon är och många vi kän läser min blogg men hur som helst..

..det fanns en kille som började smsa henne och jämt ville träffa henne utan en aning om att han bara var ute efter en sak. Till en början verkade det som att hon gick med på att träffa honom men han blev alltför jobbig och hon började ignorera honom. Hon började misstänka efter ett tag vad det var han ville och då sa hon till honom att de kunde träffas men om han förväntade sig sex så skulle han bli besviken. Han svarade inte på det smset och slutade höra av sig. Detta var ju för några månader sedan och han fortf. inte hört av sig. Får man skämma ut sig mer? Han kunde ha smsat henne och sagt något annat, en typiskt undanflykt av något slag. Hon skulle inte gå på det men ändå, nu är han stämplat som en jackass i mina ögon för livet.



Och så till en annan kille som hörde av sig till henne efter sex månader! Det var väl för ca en månad sedan som han gjorde det och oj vad hon började skutta omkring. Hon frågade honom varför han hörde av sig efter så lång tid och hans svar var jag vet inte. Vad rasande man blir! När han hörde av sig så var det han skrev något i sti med Vad hände mellan oss?. Ens reaktion blir ju bara okej? Vad ska man göra? Jag blev lite irriterad.. och chockad! Vart fan kom han ifrån? Hur som helst så bestämde de sig för att träffas och han började bli lite alltför närgången både fysiskt och med sina frågor men hon var stark och stod på sig. Han ville väl också "något" och när han märkte att han inte lyckades med det han ville och när han även märkte att hon var lite kaxig osv. så sa han att det var bättre att de bara var vänner. Han försökte få det att framstå som att han hade kontrollen över allt vilket han absolut, absolut inte hade! Stackars pojke.. Efter det har de inte pratat med varandra så mycket.

Det är detta som stör mig som mest! Att när killar inte får som de vill när de ska träffa en tjej så kommer de med rappakalja som "vi borde kanske sluta träffas..". Det har hänt mig en gång och det var inte alls för så himla längesen men jag brydde mig inte eftersom att jag inte gillade killen ändå men man blir ändå förbannad! Eller när de ska spela dumma som problem #2 när de inte ens vet varför de hör av sig. De kanske inte vet men så jäkla många killar gör så bara för att låta tjejen bli förvirrad. Usch fy, dö! Och en av de värsta!;

Jag "träffade" en kille från en stad som börjar på S och varje gång vi träffades hände det saker och ting. Inga känslor inblandade och förmodligen inget från hans sida också och det skulle bara vara synd för honom eftersom att jag är en sann heartbreaker, särskilt om jag inte gillar dig. Men hur som helst, så hade inte vi träffats på fleeeeeeeeeeeeeera månader fram till någon dag i juli då jag började lära känna Stefan. Jag och denne individ från staden som börjar på S hade kommit in på Stefan och då sa han åt mig att sluta träffa honom. Idioten började spela macho och gangster.

En sak ska ni ha klart för er. Sånt spel funkar inte på mig, tjej eller kille, comprendo?


Han sa att om jag fortsatte träffa honom så skulle han slå ner honom och en massa saker. Verkligen försökte skrämma upp mig men jag räds för fan inte någon så jag sa bara

"jadu, lycka till med det när du knappt vet hur han ser ut eller ens vet vart han bor. Ska du söka upp efter alla Stefan i hela Stockholm på Eniro och nita alla. Du är en tragisk liten människa, jag tycker synd om dig, hejdå!"


Sedan var det att blocka och sedan ta bort. Orkar inte med såna idioter som tror att bara för att man har gjort lite grejer så är man plötslgt hans. Tycker synd om såna killar och om såna killar som har haft såna tankar om mig trots att man inte har gjort något, ni slösar bort er tid särskilt om det är om mig för jag skiter i er. Menar då även de killar som tror att de kan ha tjejer i sina fack och ringa upp till de precis när de vill. Jag gillar aktiva killar som är villiga att hitta på något och som även kan träffa mig när jag vill och inte när bara de vill och kan. Särskilt om det ska ta flera månader. Ni ska veta att jag tröttnar snabbt och glömmer bort er fort så mig ska ni inte räkna med om man ska träffa er en gång varje månad. No way José.


Jag vet att det blev ett långt textinlägg men jag är så trött på detta. Blev nog en aning flummigt eftersom att en massa tankar rusade omkring i huvudet samtidigt som jag skrev men jag vet att det finns någon där ute som känner med mig. Ett långt inlägg men fan vilken betydelse och mening i texten!!

2/8 08

Sorry för denna keffa uppdatering men jag har inte haft någon tillgång till datorn idag! Jobbigt som bara den men ni förstår min morbrors fru och hennes son har kommit hit på semester (tack Gud att de åker tillbaka till Frankrike inatt!) och hennes son är den största datornörden genom tiderna. Om man inte sover och äter så sitter han vid datorn så det blir svårt för mig att uppdatera med hans röv parkerad på datorstolen. Inte kan jag kommunicera med honom heller eftersom att jag inte kan franska och han kan inte engelska!

Hur som helst, det jag tänkte dela med mig till er idag är en kortfilm på ca fyra minuter som man kan kolla på när man sätter på filmen Bilar. Den finns bland menyn. Eftersom att jag är ett stort fan av bilar (vill t.o.m. tatuera in loggan!) så kan jag kolla på den flera hundra gånger om dagen och aldrig tröttna. Skrattar mer och mer för varje gång och varje gång jag kollar på filmen så är det alltid något nytt jag lägger märke till som får mig att dö av garv ännu mer, kalla mig barnslig om ni vill. Men denna kortfilm har dock inget med Bilar att göra! Den är bara för rolig men alla har väl inte samma humor som mig och det är synd eftersom att jag har bäst humor. Slutet är ändå roligast, orka kämpa. Och barnet.. så oslagbart när den blir pissed off!



Kolla och se för er själva!

1/8 08, Topblogarea



Och så står det att jag är etta ännu en gång. Jag förstår inte varför. Under några dagar så stod det ingenting pga. min bloggtorka men nu står det, svart på vitt, en etta! Inte för att jag hittar mitt namn någonstans på listan men jag klagar inte, jag får ju många besökare :)

1/8 08

Hejsan på er!

Jahapp och så var det augusti. 19 dagar kvar tills skolan börjar då, visst är det tragiskt? Sommarlovet har gått förbi så fort så fort. Sedan blir det tillbaks till skolbänken med all photoshopande, illustrerande osv. Blö och blä!

Kan ni tänka er att jag egentligen skulle ha börjat trean nu men istället blir det tvåan, det är hemskt.
Nä, nu ska jag inte prata mer om det!

Idag blir det att förmodligen träffa Anna nån timme eller så och sedan måste jag fan hem, har så ont i magen så det inte är sant. Usch fy.. Btw, jag drömde så många drömmar inatt varav en som jag kommer ihåg, inte så mycket men lite iaf och det handlade om att jag gick till optikern för att skaffa glasögon. Och det var det.. kort va? Haha! Min syn är verkligen inte den bästa men trots det så ser jag ändå ganska bra, egentligen ska jag ju använda glasögon men slutade använda det självmant när jag var ca sju år eftersom att jag tyckte att det var skämmigt så tack vare det är min syn helt korkat idag. Det kan hända att jag helt plötsligt börjar se suddigt och det är ju inte kul. Vill ha ett par bågar som har rektangulära glas som på bilden.

Dags att rulla, blogg you later!

RSS 2.0