29/2 08

Usch, vilken ohändelserik dag. Ska strax kila ner till Pressbyrån för att köpa mitt SL-kort men har verkligen ingen energi för det! Men måste ju eftersom att fr.o.m imorgon höjs priset med 50 spänn, så den ska börja gälla idag. Då slipper jag betala 420 riksdaler. Jävla skit!

Skrivs sen! =)

29/2 08

Denna blir min imorgon! Om jag hittar den.. finns i H&M för 149:-! Billigt eller vad!? Gillar helheten med jackan men gillar mest knapparna, ballongärmarna (att de även är korta), och kragen. Skitsnygg vårjacka!

Sjalen är skitsnygg också! Från nuknuk, vill så gärna beställa den men är väldigt osäker med tanke på att jag inte har så mycket stålar och det som blir över efter att ha köpt jackan måste räcka för hela månaden. Betalar ju med mitt studiebidrag. Iaf, sjalen kostar 199:- och är så värt det! Att köpa eller inte köpa, det är frågan..


29/2 08



Har hittat en ny älskling! Denna skitfina klocka från Cocoo för 245:-. Den vill jag ha!

29/2 08

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Nu har jag fått mitt studiebidrag! Vart lite orolig med tanke på att jag bara har varit i skolan typ sex-sju gånger denna månad.. Högst tio! Men det fick jag =) Vart så jävla orolig, gick och la mig runt fyra på morgonen och loggade in och ut på Nordea för att se om mina stålar kom in i mitt konto. Satt här med hemtelefonen redo i handen för att ringa upp CSN om jag inte såg några pengar i mitt konto ;p. Ni kanske undrar varför jag var så nervös?

Jo, som sagt jag har inte varit i skolan så mycket denna månad, högst tio gånger. Och hur skulle jag förklara för morsan att jag inte har fått mina stålar? Då skulle det bli samtal till skolan och det vill jag verkligen inte! Snacka om busted.. ;p.

Aja nog om det! Hur står det till med er? Jag mår skitbra vaknade för typ tio minuter sen och såg solen! Fan vad jag längtar till sommaren, måste börja köpa sommarkläder redan nu för när sommaren väl kommer så kommer det inte finnas någon skit nånstans. Brudarna kommer säkert försöka tvinga mig att köpa en bikini men vi får se hur det blir =).

Nu är det dags för lite fixination såsom dusch osv. Skrivs sen!

29/2 08

Chris Brown - With you



BÄSTA! Den är så härlig och berör mig så djupt!

28/2 08

Har du kysst nummer 7?
Amanda:
Nej det har jag inte!

Brukar du hänga med nummer 19?
Elle:
Nope.

Gillar du nummer 26?
Hanne:
Ja, hon är störtskön!

Är nummer 15 din bästis?
Dania:
Nä, men en polare.

Är nr 11 en sötnos?
Asia:
Sötnosarnas sötnos! =)

Älskar du nr 10?
Anna:
Gör jag väl ;p

Är nr 20 bra?
Elli:
Hon är en tuffing!

Har du träffat nr 9 i veckan?
Amir:
Nä, det var väl ett tag sen..

Har nr 16 gått i samma klass som du?
Ekman aka. Tess:
Ja, i flera år men inte längre =(

Vet du om nr 31 har ett förhållande?
Hind:
Tyvärr :)



Lista snott från Sara


28/2 08

Detta köpte jag igår:

Oliv Naturell balsamspray, Kicks
Depend Nagellack svart, Kicks
Hårsnoddar, Kicks
Hörlurar till min iPod, Teknik Magasinet


Inte så mycket men saker jag ville ha och behövde =)
Och imorgon får ju jag mitt studiebidrag, Kicks here i come! Ska införskaffa fler produkter, love it!
Dags för South Park!

28/2 08

Hejsan hoppsan!

Hur står det till med er? Själv mår man bra, Har precis duschat, ätit frukost osv., och klockan två måste jag bege mig ner mot centrum och ta bussen mot Solbo. Måste lämna en film som som jag och min kusin lånade i måndags på brorsans fest. Vi lånade tre filmer, Rush Hour 3, Supersugen och Jakten på lycka. Alla filmer var sjukt bra men Supersugen stack ut ur mängden ändå. Precis min humor, sexhumor.. haha! Såg den första gången på bio i höstas och fyfan vad jag skrattade! Skrattar lika mycket varje gång jag ser den ;p.

Men nog om det, som sagt ska strax bege mig ut för att lämna filmen. Efter det ska jag hämta brorsan från dagis och vad som händer ikväll är oklart. Har fortfarande en förjävlig mensvärk men det är inte lika mycket som igår tack gode Gud. Har inte berättat detta men efter flera, flera dagars sökande så har jag äntligen hittat min plånbok! Hade inte hittat den ända sen jag bowlade med tjejerna för någon vecka sen. Snacka om panik när jag hade stålar, bankkort, id-kort och allt i.

Man märker att jag inte har något speciellt att säga denna förmiddag då jag bara skriver en massa strunt ;p
Skrivs sen! Och då lägger jag även in en bild på det jag köpte igår =)

Dagens låt: Madonna - Get together

27/2 08

Hejsan!

Kom hem för ett tag sedan efter att ha varit i Skärholmen med Tess, Sara ända sedan fyra. Inte såå länge men brukar inte vara där såå länge så, rekord! Kom hem med en del saker som jag inte orkar ta kort på nu utan gör det senare. Fick min mens idag också! blev helt yr, varm och svimfärdig när jag var i Skärholmen. Såsom det nästan alltid blir på min första mensdag. Läs detta inlägg så förstår ni hur det var, nästan. Inte så kul, så här sitter jag, ätandes på ett saftigt rött äpple och har svinont i magen! Ursäkta att jag inte bloggade på morgonen men det blev bara inte så ;p.

Har inte så mycket att skriva för magen värker som fan och är skittrött!
Nu är det dags för Simpsons =) Skrivs sen!

27/2 08

Nu ska jag lägga mig. Fan, kolla tiden..
God natt! <3

26/2 08

Look what my mama gave me!

353617-142

Vattenfast smink.
Eyeliner, Chanel
Mascara, Lacoste

Och jag som satt och funtade bara igår på att köpa vattenfast mascara och eyeliner när jag får stålar. Nu får jag det helt free. Märke dessutom! Love you mom! =) Nu återstår bara vattenfast svart kajalpenna.

Har bara haft de i nån timme men har redan sabbat förpackningen, haha! Typiskt..

26/2 08

Här kommer pixen, dixen!



Den übertuffa tårtan!




Brorsan visar stolt upp vad han fick! Pippi 4 (han är helt såld på Pippi!) & en leksakspistol som låter som in i helvete! Han fick mer presenter men orkar inte visa upp de. På tredje bilden är han lite purken, kommer ärligt inte ihåg varför men han var det iaf ;p. Och på sista bilden ser ni mig och min kusin Madeleine. Jag i grönt. Min outfit ser så sunkig ut men så blir det när man måste hålla reda på alla ungar i hemmet. Vi firade brorsan hos mina kusiner och det var hur kul som helst! =)



Brorsan är precis som hans syrra. Världens leende på läpparna när han får stålar, haha! Gullet <3
Enjoy!

26/2 08

Kom hem för ca en timme sedan. Håller just nu på att ladda upp alla bilder in till datorn och sedan in till bloggen. Funtar fortf. på om jag ska lägga in filmen eller inte.. haha! Vilken plåga ;p.

Kika in här senare, blir inte så många bilder. Orkar inte sitta här och hålla på.

26/2 08

Hejsan!

Är här hos kusinerna nu där vi firade lillbrorsan. Finns en massa bilder och även en film. Bilderna kan jag lägga upp, inte alla dock, men är väldigt osäker om filmen ;p. Ska strax hem, de bor ändå ca tio minuter ifrån mig så det är ju inga problem. Lägger in allt då! KRAM <3


(kommer missa Oprah, suck!)

25/2 08

Shohejsan!

Är galet trött! Somnade runt fyra tiden till filmen Striptease på sexan med Demi Moore. Den är skitbra btw! Och så vaknade jag första gången runt åtta av att brorsan satte på tvn och tydligen hade jag glömt sänka volymen i tvn i vardagsrummet innan jag stängde av den och gick in till mitt rum. Man måste göra det annars får man en livschock när man sätter på den på morgonen. Ska alldeles strax hoppa in i duschen ocyh sedan bege mig hem till mina kusiner där vi ska fira lillbrorsan. De gick med på att ha festen där och jag och morsan hade självklart inget emot det, då slipper ju vi städa efter alla. Ska även packa min bag. Funtar på att dra hem till den Anonyme efter allt, men vi får se hur det blir, om jag orkar och så. Är så jävla sugen på blåbär, köper nog det senare.

Skrivs sen!

25/2 08

Här sitter jag, denna ensamma och trista natt, äter kebabpizza och kollar på Kalle och Chokladfabriken. Är som besatt men den är så bra! Johnny Depp är så bra i filmen, het är han också i hans brillor, visst? ;p


353617-135

25/2 08

Gammal jag vet, men får inte nog. Dör av garv! Flummar.. för mycket cola och pizza..
(låt oss skylla på det)



24/2 08

Vet ni? Toaletten har varit mitt andra hem idag Har druckit så mycket läsk så det inte är sant. Men har fått jämna ut det så som man egentligen ska göra med alkohol. Alltså varannan vatten. Vill inte få någon onödog sockerkick denna söndagskväll.

Idag blev min bror fem år. Vad tiden har gått så fort! Minns fortf. den dagen då jag fick träffa honom på BB. Han var en så liten men väldigt lång plutt. Memories, memories.. men ska inte sitta och fabbla om det nu. Dagen har varit mest chill. Hans supervisor/vän till familjen Hanna kom med hennes kille. Han fick presenter från de; en långarmad tröja från KappAhl som var röd/svart randig med en dödskalle på, två Legoleksaker som man ska bygga (love it!) som föreställde en polismoppe och en polisbil och han fick även en som jag kallar "inlärningsmålarbok". Det finns teckningar som han ska rita själv och även en bild på teckningen som visar vilken färg denna grej egentligen ska vara. Blev helt såld på hans Legoleksaker så jag knyckte de och började bygga som bara den! Är rätt fiffig på det, men tror inte att brorsan hade något emot det, haha! Han blev nog glad över att syrran var villig att bygga ihop dessa små bitar =). Men imorgon kommer fler personer hit från familjen och så blir det mer tårta, godis, läsk you name it! Kommer bli tokig av alla småbarn som rusar omkring så kommer nog smita ut någon timme ;p

Skrivs sen!


24/2 08

Bloggen har gått i sparlåga dessa dagar men har varit upptagen med annat just därför. Kollade nyss på Day after tomorrow på trean och fick tok för många rysningar. Blää, tänk att allt det där kan hända såsom vi håller på och jävlas med klimatet. Nåväl, soot our selfs! Idag blir brorsan fem bast! Tiden har gått så fort så det inte är sant. Kommer fortf. ihåg när han var en liten pluttis i BB. Lång som fasiken var han men ändå, så fin! Får se vad vi gör imorgon för att fira hans födelsedag =). 353617-134

Nu ska jag iaf forts. kolla på Who's your daddy på sexan. Efteråt blir det nog Kalle och Chokladfabriken. Har saknat den lilla krabaten. Apropå Johhny Depp, vill verkligen se hans nya film Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street. Den verkar vara bra! Dock skrämmer hans utseende mig lite.. men det får skita sig =)


God natt! =)
Honom skulle jag inte vilja träffa på ute..

23/2 08

Hej hopp!

Hur står det till med er? Mår så jävla bra psykiskt men är så seg fysiskt. Inte en så bra kombination. Lillbrorsan väckte mig runt halv åtta på morgonen för att han ville sova med mig efter att mamma stack till jobbet. Inte så kul för mig att bli väckt då när jag somnade runt två tiden inatt. BTW, mysteriet med blåbärspajen är över! Fick äntligen min blåbär/vaniljpaj från Mackis! Införskaffade den i Heron igår, kunde ha köpt två men var inte såå hungrig så det fick bli en. Har en känsla av att det blir en till idag.. Mamma jobbar till 4 och är hemma senast halv sex. Känner verkligen för att festa ikväll!! Har inte varit på en enda sen sommaren, dags för en uppdatering. Får se om jag hittar en då, nåväl nu ska jag iaf ta mig en dusch. Skitfint väder ute, får lust att dra ut med shorts och linne. =)

Skrivs sen!

22/2 08

Kom hem för ett tag sedan efter att ha varit med Tess, Adissa, Sara och Lucia och bowlat i Heron. Askul! Det jag farade mest inträffade. Jag tappade bowlingklotet när jag svingade den bakåt för att sedan skjuta iväg den! Det hände förra gången jag bowlade också, pinsamt! Men kul var det iaf, måste vi göra igen! Mår så illa och har en sån huvudvärk så måste ta en tablett fort som fan, tvätta bort sminket, ta på mig mjukisar, ta en yoghurt och ett glas iskallt vatten och sedan sjunka ner mig i min säng och kolla på Scrubs som börjar 00.00. Först blir det två avsnitt av den och sedan två avsnitt av Weeds. Två timmars tv-härlighet som jag verkligen ser fram emot!

God natt läsare! <3

22/2 08

Hinner inte blogga "på riktigt" men kan säga att jag mår skitans toppen och ikväll ska jag bowla med tjejerna. Suger som fan på det så vi får se hur det går. Bowlade med Michelle, Tess och några till den tredje februari och ah, vi ska inte gå in på det! Har precis duschat, rekord! Duschade i 5 minuter, brukar annars duscha i över en halvtimma! Intressant va? Nu måste jag klä på mig, skrivs sen! =)


22/2 08

JAG ÄR VRÅLHUNGRIG!

Hejdå!

21/2 08

Och så var det dags att säga hejdå och god natt!
Dumt att jag lägger mig så sent och senare kommer det att bli. Måste ju se på Jay Leno Show som börjar 00.25 :D
Den får man ju inte missa..

God natt, läsare! <3

21/2 08

En polare till mig skickade denna bild som Elin tog på mig hemma hos mig för några månader sedan. Det var till vår fotolektion då vi hade som uppgift att ta bilder som hade med tiden att göra och hon valde att ta kort på mig i denna position. Detta var ingen bra grej för mig! Ville inte gå till skolan efter detta, ville bara ligga kvar i min sköna säng. Tuffa sängkläder man har va? Gillar verkligen den här bilden!


353617-133

21/2 08, COCOO.SE

353617-131 353617-130 353617-129


Älskar stora, silvriga blingklockor! Finns inget snyggare!! Är inte såå förtjust i guld faktiskt ;p. De två första bilderna på klockorna är de nyheter som har nu kommit in i februari hos Cocoo och den sista är nyheter från januarimånad. Asheta! Vill ha alla :D!

Klockorna kostar mellan 195:- & 295:-. Min favorit är denna:



Se till att införskaffa de, de är ju sjukt snygga!

21/2 08

Kent - Ingenting
De är sjukt bra och inte alls deprimerande som vissa säger! Dummisar!
Lyckorus genom kroppen när denna låt börjar spelas.




"De jävlarna tog oss en efter en,
de ljög och bedrog oss med sanningen"

21/2 08

Hellu!

Hur står det till med er? Jag har en sån huvudvärk, hörni.. jobbigt som fan! Och så sov jag själv, inte så kul! Men är ändå jävligt stolt över mig själv. Är halvt klar med min hemsida som jag arbetade med under flera timmar igår. Sjukt jobbigt ska ni veta men ändå kul :D! Ska fortsätta med det när jag kommer hem idag. Och med mediekunskap. Hann inte plugga med det igår för jag vart ju helt inne i min hemsida ;p.

Och så ska vi kanske åka till Frankrike den 26:e. How cool is that!? Var där i somras 9 juli - 1 aug. Tre veckor av mitt liv! Kul och varmt som fan var det men efter ett tag så blev jag så uttråkad och ville bara hem. Dock träffade jag två olagligt asheta killar där, Alex och Sebastian. Alex var grannen som bodde ovanför oss och Sebastian var tatueraren som fixade min gylliga stjärna på armen. Hoppas man stöter på de två, skulle vara kul! :)

Nä nu är det dags för frukost, orkar inte dra till idrotten. Får vara i skolan till lunch istället ;p
Skrivs sen!

20/2 08, 15 SAKER

15 SAKER SOM DU (KANSKE!) INTE VISSTE OM MIG:

  • Jag har oerhört svårt att kontrollera mina känslor, särskilt min ilska.
  • Är så brutalt ärlig och säger vad jag tycker och tänker.
  • Är galet lättroad.
  • Jag är blandras från alla möjliga länder i denna etniska värld.
  • Gillar allt på min kropp förutom min mage och mina fötter. Men älskar mina härliga rattar!
  • Rock får mig på ett sånt jäkla bra humör, särskilt 70- och 80-tals rock. Love it!
  • Besatt på att fixa mina naglar 24/7.
  • Mamma tror att jag har någon psykotisk sjukdom.. (allvarligt!)
  • HAR VÄRLDENS UNDERBARASTE VÄNNER! <3
  • I'm a sucka for South Park, Simpsons and pizza!
  • En gång i tiden gick det fyra dagar utan att jag borstade mina tänder.
  • Får damp om jag inte får uttrycka mig själv och säga min åsikt.
  • Jag har ett förjävligt temperament.
  • Hyser stor kärlek för sminkning, hår-, nagel-, ansikts- och kroppsvård.
  • Är hungrig som fan!

Skrivs sen, South Park time! =)


20/2 08

Hejhej!

Kom hem fyra och sen dess har jag bara pluggat och pluggat och tänker fortsätta med det nu. Idag blir det plugg med mediekunskap och datakunskap. Blir ett kort inlägg för måste verkligen fortsätta nu innan jag blir distraherad av bloggen. Kollar redan på Top Model på trean och det får räcka ;p.

Slänger in en lista senare.
Skrivs sen!

20/2 08

Hejsan!

Hur står det till med er? Själv mår jag bra men är så trött, vill hem och sova. Har datakunskap just nu men har inget att göra så jag bloggish istället. Efter ska vi ha mediekunskap. Egentligen ska vi ha naturkunskap men läraren är sjuk så det blir inget idag och inte imorgon heller. Så nu slipper jag vakna sex på morgonen :D! Vilket också betyder att jag slutar över en timme tidigare idag. Soft! Funtar även på att dra till Tumba Konsthall idag för att se min bild som de har ställt ut. Allas bilder kommer vara där fram tills mitten av mars. Haha, alla kommer veta vem jag är efter att ha sett min bild men hey jag klagar inte! =)

Kollar runt på google efter boxningskurser. Vill så gärna börja på det! Först blir det ju självklart provträning och sedan får man se hur allt utvecklar sig.. ska fortsätta searcha nu, skrivs sen!

19/2 08

353617-117 VS. 353617-116



Det har snackats mycket om dessa två och kan helt ärligt säga att jag inte förstår varför man ödslar tid på Lazee. Jag stör mig så mycket på honom och mest av allt hans låt Rock away. Låten har en sån irriterande aura runt sig och videon gör mig bara förvirrad. Så fort hans fejs syns på tv så får jag en "wannabe-Adam Tensta" känsla över mig. Bu honom! Däremot Adam Tensta gillar jag väldigt mycket! Han är så real och så bra helt enkelt. Skulle vara kul att få träffa honom men man vet ju aldrig vad som kan hända in the future. Alltså:

Adam Tensta - Jaaa!
Lazee - Oh, hell no!

19/2 08

SMS 17.44
Kommer kännas tomt utan dig inatt


För söt! Nu saknar jag honom ännu mer :( bu på det! Men vi ska kanske ses igen nu i helgen så det är lugnt! =)



Kom hem runt fem och måste sätta igång med plugget. Idag måste jag börja plugga med mediekunskap. Vore lite dumt att ha IG på det, den är ju så jäkla viktig! Ska börja med det nu så det blir inget långt inlägg som ni ser.

Skrivs sen! =)

18/2 08

Hellu!
353617-122
Drack Cola light nyss.. euw? Fy blä vad nasty men det var inte det jag skulle skriva. Tänkte säga att jag just nu ska börja fixa med saker och ting inför min resa på 1h och 6 min hem till den Anonyme. Vet inte om jag kommer blogga mer idag men får jag chansen så gör jag det. Han har ju data men brukar inte sitta på den, har bara gjort det en gång under alla dessa månader som vi har känt varann. Nåväl..

Det var det, skrivs sen! Kanske.. *host!*
Slänger även in en ultracp bild på mig! =)


18/2 08

SMS 14.30,
Sova hos mig inatt? Var mysigt att ha dig bredvid :)

Surething, söthög!

18/2 08

353617-115

Kolla in dessa asheta pumps! Mammas dårå.. visst är de snygga? Har ingen bild där jag har på mig de men måste säga att jag är så jäkla porrig i de och jag som inte ens är så förtjust i sådana skor. Dessa måste jag bära på mina fötter en varm sommardag, om mamma låter.. men det bryr jag inte mig om, jag ska!

340:- DinSko

18/2 08

Hejsan allihopa!

Kom hem för ett tag sedan efter att ha spenderat ännu en kväll hos den Anonyme. Trevligt som vanligt trots att han flummade som bara den. Han hade då varit vaken i ca 17 timmar så jag förstod honom.  Vi kollade på Alien vs. Predator 2 och måste bara säga att även den var flummig. Visst var den spännande men jag hängde inte med i filmen. För mycket som hände på en och samma gång så den får ett av fem möjliga. Usch fy!

Måste även säga att datan är supersnäll idag och går superfort vilket betyder att jag äntligen kan ta igen mitt bloggande! Skrivs sen!

17/2 08

Vaknade runt niotiden idag. Var ganska munter för alltid när mamma jobbar så kommer lillbrorsan in till mitt rum när mamma har åkt iväg och vill sova med mig. Och oftast hör jag inte när han knackar och alltid när han kommer in så säger han att han är jättetrött för att han har stått utanför och knackat jättelänge. Gullepluttsan =)! Kunde vakna imorse vilket är väldigt nytt för mig men var ändå väldigt trött och munter som sagt och sen..

SMS 10:58
Hej min favorit :) är du vaken bejb?

Det där gjorde min dag. Tänk hur mycket ett sms kan påverka en person :). Nu har även min kusin Elton på nio år kommit hem till oss. Så nu får han vara med brorsan för jag orkar inte mer ;p. Längesen jag träffade honom faktiskt trots att vi bor ca tio minuter ifrån varandra. Kussen alltså.

Nu är det dags för lite fixination, skrivs sen!

16/2 08

Hej!

Hur står det till med er? Själv mår man väl sådär, är så sur på datan. Den är helt fucked up! Har fått virus och från vart vet jag inte! Blir så förbannad, det har sabbat hela min bloggkänsla och det går knappt att plugga eller så heller för den segar ner sig totalt. Nästan ingenting funkar, att öppna internet tar ju en evighet och så fastnar den hela tiden så fort som man börjar skriva första bokstaven till en hemsida i adressfältet. Jävla arsle.. nu börjar den eviga jakten på en XP-skiva. Någon som har den? Kan verkligen behöva den! Sabbar allt ju, särskilt plugget. Inte så kul, därför denna bloggtorka.

Brorsans "övervakare" kom för ett tag sen och hämtade honom. Idag skulle de på bio och se på Alvin och gänget. Mamma jobbar så jag är helt själv och sitter här i mitt rum. Skulle följa med Sara till hennes baba men vet inte om hon redan har åkt eller så, smsar men hon svarar icke och kan inte ringa heller. Nåväl ska fortsätta smsterrorisera henne nu, skrivs sen om datan kan sluta vara en sån jävla pussyface!

13/2 08

Såja! Nu har jag valt mina individuella val. Det blev sex stycken; vardagspsykologi, drama, medicin, engelska B, körkortsteori och fördjupningskurs i franska steg 3. Ska verkligen ge järnet i dessa ämnen så det inte är sant! Känner mig så stolt över mig själv. Att jag verkligen tar tag i skolan. Förr sket jag i det totalt och ville bara jämt vara ute med polarna men fan det här är gymnasiet så det är andra bullar som gäller. Är även klar med min engelska men funtar på att läsa i boken jag fick för att kunna göra min uppgift. Den heter Stone Cold och är så jävla bra! Den är på engelska och det gör bara saken bättre för boken blir mer levande då. I'm lovin it!

Nu är det dags för South Park, skrivs sen!

13/2 08

En ganska onödig skoldag. Berättade ju att en transa skulle komma till min skola idag vilket han/hon gjorde men jag var inte där. Var så trött, vaknade först runt åtta och funtade över om jag skulle till skolan eller inte. Men då bestämde jag mig istället för att sova vidare. När jag vaknade och drog undan gardinerna så ser jag två polisbilar stå utanför. Lite scary men var så nyfiken så jag stod där och glodde ut som ett fån. Undrar vad alla tänkte när jag stod där och stirrade rakt ner, haha! Idag så har jag för det mesta (som vanligt) varit med Nicolina och även Fia. Har saknat de såå mycket! Och även skolan (trodde aldrig att jag skulle säga det!). Kom till skolan runt ett då vi skulle svara på två frågor och sedan dra hem. Som sagt, en ganska onödig skoldag. Men skönt ändå att träffa alla tills jag stötte på O. Boy, was my face red! Men jag var inne i skolan och han var utanför men ändå. Det var ett tag sen man träffade på honom. Fick äntligen katalogen med alla ämnen som man kan välja till höstterminen. Och det man har valt ska man lämna in nu på fredag! Men vet ändå vad jag ska välja så det är nemas problemas!

Kom hem med rökelser och en sådan "hållare" till rökelser ;p. ÄNTLIGEN! Har alltid velat ha men aldrig hittat skiten så nu är jag lycklig! =)
Nu måste jag hämta brorsan från dagis ffs, skrivs sen!

12/2 08

353617-113

HUR HET ÄR INTE DEN!?
Antingen ska denna bli min till sommaren eller så får jag hitta en liknande någon annanstans!

12/2 08

Kan helt ärligt säga att jag idag känner mig som en ny människa. Så kändes det så fort som jag kom hem. Det kanske berodde på att idag och igår var de två mest aktiva dagarna i mitt liv. Eller vad vet jag? Behöver inte resonera så mycket utan bara njuta. Fick även veta på vägen hem idag att det ska komma en transa till vår skola imorgon och föreläsa om något som jag inte har någon aning om. Skulle vara roligt att gå dit och kolla vad denne individ vill men jag orkar inte lyssna på en transa en hel dag. Kommer nog gå till skolan under lunchtid. Måste träffa Michelle och få cd-skivan med alla bilder från bowlingdagen. Ska bli kul och se hur messed up man ser ut på nästan 95% av alla bilder ;p.

Nu ska jag fixa mina naglar, it's about time!
Skrivs sen!

12/2 08

Hejhej!

Dumma Anonyma Människa! Han väckte mig! Okej lovade honom runt fyra på morgonen att jag skulle följa med honom till affären men sättet eller sätten han väckte mig på. Första gången fick han reaktionen men va i helvete! Andra gången; men stick va!.. Tredje gången; Ohlalaa ;) haha! Men det är så skönt att få vakna upp bredvid någon, inte sant?

Nu skall jag fräscha upp mig lite för jag ser ut som någon som har stoppat in en gaffel i ett eluttag, haha!
Just det! Måste berätta om filmen vi kollade på igår nämligen Cloverfield. Säger bara en sak, tur att jag slipper betala 90 spänn för att se den på bio. Filmen får två av fem möjliga. Ett för att den är spännande och två för att de har filmat den jäkligt bra men herregud vad keff den är annars! Och slutet ska vi inte snacka om, jag blir bara förbannad när jag tänker på det! Usch fy, om det är någon som gillar förvirrande filmer så tveka inte med att se den.

Skrivs sen!

11/2 08

Kom hem till den Anonyme runt åtta. Köpte pizza innan, mums som fan! Känns som att min mage ska sprängas vilken sekund som helst. Han duschar just nu medans jag flummar omkring här. Han förstår mig, är så glad, det var ju ett tag sen jag träffade honom sist :). När han har duschat klart ska vi se på filmen Cloverfield. Hoppas att den är bra, trots att reklamen får den att verka som skum.


Är det bara jag som har tänkt på att det jämt är Frihetsgudinnan som får all skit i nästan alla katastrof-filmer från USA?

10/2 08

Alldeles strax är det dags att trimma muffen för imorgon är det showtime, haha äntligen!
Men först på morgonen ska jag vara sminkmodell och på tisdag ska jag vara hårmodell i Östermalm.
Can't wait, synd att det bara inte var på eftermiddagen eller kvällen istället. Och direkt efter drar jag till så kallade Mr. Big och spenderar kvällen hos honom. Gud vad jag är lycklig!

10/2 08

Hejsan!

Åhh, denna alltför jämna bloggtorka! Sorry men har inte haft tid! Har en sån huvudvärk och så känns det som om jag har sträckt halsen på något sjukt sätt. Men nog om det, i fredags träffade jag äntligen min kära vän Yurena. Hade inte träffat henne på över ett år så tyckte att det var dags och igår var jag med tjejerna i Heron. Var inte en sån bra dag för mig för jag hade världens huvudvärk och så var jag trött. Och inte nog med det så hörde jag alltid frågan om varför jag var så sur hela tiden och det gjorde ju inte saker och ting ännu bättre. Åt inget för jag mådde även illa men vart så sugen på en blåbärspaj från Mackis men de hade inte det så Tess följde med mig till Hallunda men de hade inte där heller. Fan vad arg jag blev! Åkte från Skärholmen till Hallunda för en nedrans paj som verkar inte finnas någonstans! Särbarn, se till att skaffa det innan jag vänder upp och ner på hela Stockholm!!
Kvällens höjdpunkt var ändå att vi träffade på två polare till oss som vi inte hade träffat på aslänge, nämligen Azmina och Zakiya. Snacka om att vi alla blev glada :D!

Idag är det plugg som gäller med engelska och mediekunskap. Orkar inte men det måste göras :)
Skrivs sen!


7/2 08

Sitter i datasalen och har huvudvärk. Skolsystern är inte här, typiskt! Köpte hårfärg idag, rött! =) Vill egentligen färga mörk kastanjbrun färg men den fanns inte nånstans! Surt, så köpte rött istället. Lugnt det, funtade även på att färga rött så.. Idag blir det plugg, plugg, PLUGG! Med engelska och mediekunskap. Ska för fan få MVG i engelska annars dör jag. Det ska ju gå, visst? Håll tummarna för mig ;). Köpte även hårinpackning från Garnier. Borde också ha köpt schampoo och balsam.. vette fan vaför jag inte gjorde det :/ nåja, ska se till att införskaffa det efter skolan, allt måste ju passa =). Gick även till bibblan idag och precis som jag sa till Therése igår så stod jag utanför bibblan ca tio minuter innan de öppnade och väntade på att de skulle öppna. Vart ju tvungen att låna boken som kan ge mig ett MVG i engelska =) Det enda man ska göra är ju bara att läsa en bok på engelska och sedan svara på några frågor. Och dessa "några frågor" är på tolv sidor! Men det klarar jag av, går på ett nafs!

Och idag hade vi pannkakstävling! Fy rackarns vad roligt det var! Det var tjejerna mot killarna och min polare Elin vann bland tjejerna och polaren Filip vann bland killarna. Hon åt ca 14 st och han åt 16. Men både hon och en av mina polare/medtävlare Hanne spydde efteråt. Stackars Hanne kunde inte gå efter att de hade ätit färdigt. Fick ju hålla henne i handen och vägleda henne ;p haha! Jupp, så kan det gå =)!

Dagens låt: The Killers - When you were young.
Skrivs sen! =)

7/2 08

Hallojsan! Bloggar från mobilen, första gången! Snacka om att vara excited.. Nåväl, hur står det till med er då? Jag är trött som fan! Innan vi fick ny schema så började jag 12.20 på torsdagar och nu börjar jag 8. Jävla skit! Kan inte hitta min klass så jag sitter i bibblan och pluggar engelska, ska egentligen ha naturkunskap. Efter det har jag idrott, woho! :D

Skrivs sen!

6/2 08

Min gullegull på tv3, nämligen filmen Phone Booth. Colin Farrell är så het! Men sån är jag, jag älskar badboys! Har precis gjort klart min karaktärsbeskrivning (äntligen!) nu måste jag renskriva den på en data men får göra det imorgon i skolan för min data är ju en jävla pussy. Imorgon ska jag även börja plugga med engelskan och även plugga till ett prov i mediekunskap. De lektionerna är så tråkiga men kan inte heller ha ig i det, det är ju en av de viktigaste ämnena. Liksom mediekunskap, hellu!? Kollar på Fråga Olle just nu, kunde ha suttit som publik där i söndags men var ju i Heron City med The Ol' School Gang, men no hard feelings för det! =)

Nu måste jag verkligen börja med det jag farar över mest, lägga in mina nytvättade kläder i min garderob. Tvättade mina kläder på tisdagsmorgonen men de ligger fortf. i tvättkorgen, haha! Lat eller? Ska börja med det nu. Kommer förmodligen inte blogga mer idag men ha det bäst, underbara läsare! <3

6/2 08

Är så stolt över mig! Det går så bra för mig i skolan. Är halvt klar med min hemsida som vi håller på med i datakunskapen. Bra jobbat Lydia! :D

6/2 08

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!
Pratade med engelskaläraren nyss och jag har VG i engelska! PRECIS SOM JAG VILLE! Men tydligen hade jag glömt bort att lämna in en annan uppgift :O. Det visste inte jag om.. så ska ta tag i det idag när jag kommer hem och lämna in den imorgon. Gör jag det så kan jag få MVG.. HUR JÄVLA FUCKING BRA ÄR INTE DET!?!?!?!

Oooohh.. i'm så happy! =)
(ja, det ska stå .. lite svengelska you vet!)

6/2 08

Hejsan!

Hur står det till med er? Jag mår väldigt bra (ovanligt!) men är ändå trött.. tog lite för många "fem minuter till-sömnpauser". Började halv nio idag men vaknade kvart över sju, så ska det inte vara men det blev så! :(. Igår gick jag mamma och brorsan till pizzerian som ligger ca tio minuter från vårt hus och åt. Innan vi skulle dra så märkte jag att morsan var lite seg på att göra sig i ordning så jag gick in till hennes sovrum för att be henne att skynda sig och till min förvåning tog hon fram en femhundring och gav mig den. Jag fattade inte varför hon gav mig den men jag tackade inte nej! :D. Snällt av henne.. fick senare veta att anledningen till det var för att jag jämt passar min bror när mamma måste jobba över osv. så hon tyckte att jag förtjänade det. Men nu har jag kommit fram till ett problem!

353617-109


Den knälånga blusen kostar 198:- och jackan 498:-. Båda kommer från H&M. Vilken ska jag köpa!? Vill ha båda, tufft val. Men får se hur det blir, uppdaterar er om det senare! Nu måste jag fortsätta med min karaktärsbeskrivning, skrivs sen! =)

5/2 08

Hejhej!

Dagen med Grafisk Kommunikation gick super! Efter lunch dårå.. varje gång vi börjar lektionen så måste lärarna jämt prata i bokstavligen över en timme för att ge oss instruktioner. Orka inte bara ge oss lappar om kommande lektioner. Somnar alltid framför datorn när de babblar på. Försöker hålla mig vaken men det liksom går inte. Borde "paya more attention", trots allt de gör ju det för vår skull. Imorgon blir det medlemsmöte med Stockholm CUF. Jävligt längesen jag var där så måste uppdatera mera ;p. Ska alldeles strax lägga in mina nytvättade kläder i min garderob samt rensa. Började halv elva idag men fick vakna halv sju på morgonen för att kunna tvätta mina kläder så nu doftar mitt rum nytvättat, haha! Love it.. Måste även bli klar med min karaktärsbeskrivning till projektet. Den skulle ha varit klar förra veckan nån gång men ah.. har knappt börjat ;p.

Skrivs sen! =)

4/2 08

353617-107353617-106

Dessa två ska fan bli mina! Båda är i storlek L och kostar 165:-/styck från Cocoo. Visst är de heta? =)

4/2 08

Tjollahoop!

Hur står det till med er då? Själv mår jag toppen! Började med min nyvalda inriktning idag nämligen grafisk kommunikation. Askul! Eller kanske inte till en början. Läraren babblade på i evigheter om saker som man redan visste men det var bra med en repetition. Det första vi fick göra idag var att göra en affish till skolans toaletter. Det fanns tre slogans som man kunde välja mellan och ha i sin affish; Sluta att missa - lär dig att pissa!, Det är inte najs om det luktar bajs och WC - Wannabe Clean. Själv valde jag Det är inte najs om det luktar bajs. Ville ha den för jag fick Mr. Hankey i huvudet när jag läste instruktionslappen ;p. Dagen gick iaf som smort och efter skolan stack jag med Nico till Huddinge. Hon skulle köpa ett PC spel till hennes kille som fyller år idag men den fanns inte där så hon fick åka till Farsta medans jag lunkade hemåt. Nu måste jag sortera smutstvätten, mina kläder, efter det måste jag städa mitt rum och även plugga lite. Skrivs sen! =)

3/2 08

Fyfan vilken härlig söndag! Första gången i hela mitt liv! Så otroligt roligt och härligt att få vara med "The Ol' School Gang". Måste göra det oftare.. tyvärr så gick min långa tumnagel sönder och en liten nagelbit från långfingret men det gjorde inget. Vi bowlade som sagt i Heron och till en början så gick det inte alls bra för mig men det gick allt bättre med tiden. Bara en massa skratt och skvaller under kvällen. Skrattade så mycket så jag fick ont i magen. Kan konstatera att jag kommer vakna med sexpack, haha! Jupp, så kul hade vi och måste göra om det väldigt snart! Är för trött för att skriva mer om kvällen men gör det imorgon efter skolan. Nu ska jag ta bort mitt smink och sedan lägga mig, god natt läsare! =)

3/2 08

Shosan!

Hur står det till med er då? Är galet trött! Har ni märkt att det alltid är något med mig varje morgon? Inte bra, måste se till att fixa det. Vaknade upp och blev bländad av den vita snön. Snyggt var det ända tills det började snöa, men ser det som en fördel. Nu kan jag lunka omkring med mina solbrillor som jag har väntat jättelänge med att få göra! Nu slipper man kisa med ögonen när man går ut och riskera att få rynkor i förtid. Idag blir det bowling med "The Ol' School Gang". Dvs jag, Tess, Lucia, Michelle, Sevil och Clarisse. Kommer bli kul med tanke på att jag verkligen suger på bowling men det ska nog gå =). Vi ska träffas 17.00 i Heron vilket betyder att vi måste åka runt fyra. Jag måste åka tidigare eftersom att jag är den enda som bor i Tumba. Vi börjar bowla 18.00. Vi måste ju få i oss något innan. Funtar på att dra till Willys där och köpa blåbär, är helt såld på de nu. De är ju galet goda!

Nu måste jag fixa ihop något att äta till lillbrorsan och sedan börja med min fixination!
Blogg you later!

3/2 08

Hallojsan! Kom hem runt ett och nu har jag huvudvärk ännu en gång. Den försvann när jag vaknade och då tänkte jag att allt skulle gå bra men nu börjar den smyga sig fram. Kvällen var så lyckat! Älskar när det är vi fem alltså jag, Tess, Adissa, Sara och Lucia. Till en början så var vi hemma hos Tess och umgåddes. Sedan blev vi alla så sugna på choklad så vi valde att gå ut och köpa det och klockan vart runt elva, galet! Allt vart stängt i Alby så vi åkte till Shell i Hallunda. Och pga halkan så var det nästan inga bilar som lyckades åka upp för en liten backe. De bara rullade tillbaks neråt och ljudet var förfärligt när de trampade för fullt på gasen för att försöka köra över backen. Synd ju, men de får skylla sig själva som är sega med att byta till vinterdäck. Två, tre bilar slirade omkring på macken där vi var och en bil som försökte köra uppåt på backen misslyckades, rullade neråt och slirade för fullt. Blev så skrämd att jag nästan halkade mitt på bilvägen. Nåja, nog om såna hemskheter! Kvällen var iallafall så kul, så skönt när det bara är vi, inte för många och inte för lite =).

Så sent det är, borde lägga mig. Mamma jobbar och ska vakna runt sex och skulle inte heller förvåna mig om lillbrorsan vaknar samma tid som henne och jag ska ju passa honom en stund. God natt, kära läsare! =)

2/2 08

Men har ni sett på maken? Jävla snö, nu passar det för den att komma va?! Och jag och mina polare som pratade om hur skönt det var att det inte var snö ute. Typiskt! Och idag ska man förmodligen vara med tjejerna hemma hos en av de vilket betyder sminkning och när vädret beter sig som en fet anus så vill man ju inte mer. Vem vet ifall det 353617-104kommer en till snöstorm under kvällen precis innan man drar ut? Men då kom jag på en grej, jag hade ju förvarat mina solglasögon synligt nog till såna här lägen! Det är bara att ta på sig de när allt börjar så förstörs inte ögonsminket. Väldigt fiffigt ju! Alla kommer se mig som en galning men det skiter jag fullständigt i, orkar inte med snö i ögonen samtidigt när man är sminkad, inte så kul.. Nu måste jag fortsätta med matlagningen och därefter lägga ansiktsmask och smörja in kroppen, skrivs sen! =)

2/2 08

Shosan!

Kom hem från Sara runt tiotiden men orkade inte blogga förrens nu. Hra en sån huvudvärk eftersom att vi var vakna över tiden som jag egentligen brukar lägga mig under skoldagar och det är runt elva, tolv. Hemskt! Spelade Nintendo Wii och det var hur kul som helst! Har ju spelat det förut men hade glömt bort hur ont i armen jag hade fått efteråt så nu sitter jag här med huvudvärk pga sömnbrist och armvärk pga spelet. Ingen bra dag! Funtar på att sova igen innan jag däckar på tangentbordet. Är även ensam hemma för mamma jobbar och min brorsas dagisfröken Hanna har tagit honom för dagen så nu kan jag äntligen få sova i lugn och ro. Något som jag aldrig brukar få göra när mamma och brorsan är hemma!

- Vad som händer ikväll är oklart men järnspikar vad jag vill ut och festa. Uppdaterar senare! =)

1/2 08

Hejsan!

Hur står det till med er då? Själv mår jag bra men järnspikar vad trött jag är! Fick vakna extra tidigt idag för att kunna lämna brorsan på dagis, inte så kul.. Skoldagen gick väldigt snabbt, kanske för snabbt men trots det så hände det en väldigt rolig grej där även min polare Michelle var med. Helt galet! Drama baby, haha! Det handlade om *******. Mitt hjärta gick i 180 och kunde inte fortsätta koncentrera mig i mitt skolarbete. God damn it säger jag bara.. Efter skolan gick jag och Nico ner till Willys, hon vart så sugen på choklad så jag berättade för henne att Willys choklad smakar exakt likadant som Marabou och kostar fyra spänn. Passade även på att köpa ansiktspeeling för 20:-. Vi blev så hungriga efteråt så vi stack till Mackis och åt för att sedan skiljas åt. Trevligt som fan var det!

353617-103


Nu måste jag packa my bag, sova lite och sedan bege mig hem till Sara. Blir sleepover där annars kommer ju hon vara ensam :(. Längesen jag såg hennes bebis. Skrivs sen! =)

RSS 2.0