31/7 08, Some pictures

Tänkte dela med mig av mina bilder som jag tog för några timmar sedan som jag även beundrar så! De är så fina.. de två nedersta stora bilderna photoshopade jag lite men då gjorde jag de bara mörkare och skrev dit mitt namn. Den första bilden skrev jag också mitt namn på men kvalitén blev så ful så jag skippade det. De två små bilderna är bilder på hur de två stora nedersta bilder ser ut utan någon effekt. Funderar faktiskt på att skriva ut de, rama in de och hänga de på min vägg. Kan låta lite knasigt but i love them! Den andra tog jag bara för att testa en funktion i kameran som heter Layout där man kan ta tre olika bilder samtidigt.




31/7 08, Make up

Bläddrade igenom några gamla Cosmopolitan som jag har på hög i mitt rum tills jag fastnade för denna bild. Vr bara tvungen att ta kort och visa er också. Min smygdröm är att få jobba med skönhet i synnerhet smink så när jag såg deras ansikten blev jag så fascinerad! ar lagt märke till denna bild förr men aldrig brytt mig lika mycket som jag gör nu, de är så vackra! Såhär sminkar jag mig varje dag men kan aldrig få denna matta resultat eftersom att jag har problem med talg-produktionen i min t-zon. Om jag kunde få den i kontroll så skulle jag se snyggare ut än vad jag redan gör. It's sad.. real sad!


31/7 08

Hej på er allihopa, vilken strålande dag inte sant?

My ass må jag säga. Inatt gjorde jag en hemskt upptäckt och det var att jag hade fått min mens. Usch fy, förstår inte varför den kommer nu eftersom att jag brukar få den varannan månad och hade ju den i juni, skumt. Har en sån hemsk mensvärk därför har jag inte orkar blogga. Har bara legat och ruttnat i sängen, städa mitt rum måste jag göra idag också men har ingen energi för det men måste. Får väl göra lite i taget. Idag blir det att stanna hemma eftersom att jag inte mår alls bra. Tragiskt va? Well well, bloggar senare!



Bjuder på denna bild som jag tog när jag låg och plågades i sängen pga. mensvärken. Den första har jag inte använt något krimskrams på bl.a. Photoshop bara på den lilla. Observera vilka fina ögon jag har och försök att ignorera sminket under ögonen, tack!

30/7 08, Nattpromenad

Jag känner mig så nedrans rastlös så det blir att ta på sig mjukisar eller jeans, en t-shirt, skinnjacka och ett par sköna skor och sedan blir det att ta sig en liten promenad! Orkar inte vara inomhus.. nås på mobilen, hejdå!

30/7 08, Outfit



HÄR HAR NI DE FÖRSTA BILDERNA PÅ FLERA MÅNADER! Inga särskilda bilder, bara tagna på min oufit och mitt läppglans som jag köpte för någon dag sedan vars färg inte fick någon rättvisa på bilden jag hittade på Google. Den första bilden på min klänning är tagen i vår katastrofala hall. Dörren bakom leder oss in till mitt rum.

Gina Tricot 149:-

Och på den lilla bilden (klicka för större bild!) lyckades jag äntligen på färgen på klänningen på bild! Oja, så stark färg har den. Inte konstigt att alla kollade på mig idag.. hihi! På bilden nedan ser ni min nya läppglans från Chanel, 275:-. Första gången en bild ger en läppglans färg rättvisa. Dags att fortsätta med PCD 2, blogg you later with pleasure!


30/7 08, Can i be more happy?

Yes yes yes! Jag fick äntligen tag på min kameraladdare, tydligen vart den den sista. Snacka om tur!

Den första bilden jag ska ta ska bli på min outfit! Har på mig min älsklingsklänning som ni ska få se senare.. Men mer har jag inte gjort idag förutom att ha varit i Skärholmen och Slussen och nu sitter jag här, äter pizza och ser på All Access på MTV. Vill också bli kändis, särksilt skådespelare. Ska fan ta och åka till USA nån dag och bli det, ffs!

Blogg you later!

30/7 08

Hejsan alla glada!

Det som började som en superdag börjar vandra neråt. Det har sina anledningar men jag ska försöka att bita ihop och le och försöka klara dagen.

Hur som helst blir det nog Skärholmen idag igen och förhoppningsvis kommer min kameraladdare in till butik idag annars dampar jag. Jag vill ju kunna använda min kamera särskilt när jag bloggar, kan ju förstå att det inte blir kul att läsa om det bara är en massa text but what a girl to do eller hur man nu skriver det. Idag blir det nog även en tripp till några släktingar i Vårberg. Det sa mamma nyss, jag frågade om vi kunde köpa laddaren idag och hon svarade om jag var villig att följa med de till släktingarna. Fanken tänkte jag men det var ju längesen så why not? Behöver inte stanna där länge!

Blogg you later!

30/7 08, Oväntad bh-storlek

Idag (igår!) har varit en väldans händelserik dag. Först blev det ju en tripp till Skärholmen med Tess där vi drog in till Twilfit och mätte bysten. Fick en chock.. tidigare brukade jag annars alltid använda 80C men tydligen ska jag ha och kan använda 75-80 D- och E-kupa. Blev sjukt glad men vet knappt varför eftersom att jag har funderat på en bröstförminskning. Stora bröst kan vara en tjejs största önskan att ha men tragiskt nog tänker de inte på allt det hemska som kommer med det hela som en fär jävligt ryggvärk och problem med att andas. Så är det för mig, kan knappt ligga eller sova på rygg eller på sidan för då får jag världens problem med att andas :/. Nåväl..

Efter den visiten skulle jag till Kjell och Company för att se om min kära kamerladdare hade kommit in men icke det. Den kommer imorgon och jag bad expediten lägga undan en till mig och det gjorde han med glädje! Sa åt honom att komma ihåg mitt ansikte så bäst för honom att han gör det!

Men vägen dit var lite rubbad.. vi blir stoppade av såna jobbiga människor som står parkerade som fåglar i bur mitt i centrum och frågar folk om de är intresserade av abonnemang eller vad det nu kan vara. Jag vart smått intresserad dels för att det gällde Tele2 så efter en massa prat ville han se min legitimation. Människan frågade knappt hur gammal jag var så jag frågade honom om man inte måste vara 18 för att gå med på sånt, då svarade han ja. Men då sa jag att det var synd eftersom att jag blir 18 i december. Jahaaaaaaa var det enda han fick fram. Människan tog för givet att jag var 18. Två komplimanger på en dag, nice! Men det rubbade var att han för jämman glodde på Tessans bröst! Hmm..

Sedan kom Adissa och allt var frid och fröjd, hejdå nu ska jag sova! Skriver mer när jag vaknar.

29/7 08, Här ska det mätas!

Idag blir det åka av till Twilfit i Skärholmen där jag ska mäta bysten. Behöver köpa nya bh:n och jag måste ju först veta rätt storlek så att jag slipper få så ont i ryggen som jag brukar få. Dit åker jag med Tess hur som helst men vet inte vad som händer ikväll, imorgon åker hon ju!


29/7 08

Hejsan allesammans!

Idag blir det att åka in till Skärholmen och in till Kjell och Company för att hämta min kameraladdare. Eller tror det iaf, känner mig helt jävla seg känner verkligen för att stanna inomhus. Får se hur det blir med det. Ska även propsa på Michelle om att vi måste starta en blogg tillsammans. Skulle vara intressant och se om den skulle lyckas bra eller suga som fan. Imorgon åker även Tess till Italien och är borta i en vecka. Ska bli trist, men det är bara att bita ihop och le som bara den och klara igenom veckan. Idag kommer även Adissa hem, ska även försöka propsa på henne med att starta blogg men jag vet att hon inte kommer skriva något. Haha, nä nu retas jag bara! Hon har nämligen varit i Blekinge hos hennes storesyster om ni nu vill veta.

Nu till en mindre viktig och annorlunda grej..
Ibland hatar jag verkligen att dricka vatten som t.ex. igår. Jag kan knappt minnas hur mycket vatten jag drack eftersom att det var så mycket! Somnade vid ett och redan fem på morgonen kände jag verkligen behovet av att vakna men trots det kämpade jag på som bara den att ligga kvar i sängen eftersom att det var så skönt. Ville verkligen inte gå på toa men jag var ju tvungen. Då märkte jag även hur svettig jag var, min feta t-shirt var verkligen fastklibbad på kroppen. Såg ut som en onormalt tajt body, usch! Tog bort den och somnade i trosor istället. Skönt var det! Vaknade upp runt halv elva och har gått på toa ca fem gånger till, allt bara tack vare vattnet jag drack igår. Ska nog skippa det idag.. trevligt va?

Blogg you later!

28/7 08

Hejsan allihopa!

Idag har jag varit på världens blogghumör men har aldrig haft tid att blogga. Först vaknade jag runt elva och redan ca en timme efter skulle vi till stan, alltså jag och familjen och kom hem runt halv nio. Så ni kan tänka er hur döda mina fötter är! Jag kollade även efter en ny kameraladdare men den var slut överallt och även hos deras leverantörer. Otur eller vad!? Sedan gick jag till Kjell & Company och killen i kassan sa att de inte fanns men då kom en annan kille som också jobbar där och sa att datorn krånglar och att det kan finnas i lager iaf. Jag blev så glad och hoppades verkligen på att det fanns kvar men icke. Imorgon kommer de iaf så imorgon åker vi tillbaks dit. Då jäklar ska jag ta en massa bilder ska ni se!

Och från Alby tog vi bussen till Tumba men vi kom dit tjugo i åtta så vi tänkte att vi missade bussen men så kom den tio i istället så den tog vi och kom till Tumba åtta. Nästa buss upp till oss kommer kvart över så eftersom att jag inte orkade stå där och vänta så tänkte jag att jag kunde gå istället. Tog knappt tjugo steg då jag såg en kille komma springandes och skrek ursäkta, ursäkta! Då stannade jag upp och han frågade efter cigaretter men jag sa att jag inte rökte. Då började han prata om att hans kompis tyckte att jag var snygg och ville ha mitt nummer men jag sa bara nej hela tiden. Då ville han ha min msn och det gick jag med på och när jag äntligen kunde dra så frågade han efter en kram och jag skrek nej fan och drog därifrån fort som bara den! Tack vare honom kom jag hem senare än tänkt. Kunde lika gärna ha tagit bussen men ville gå istället ;p.

Nu är det dags för 2½ Män och ska gama i mig en massa gottis :) Blogg you later!

27/7 08

Hejsan alla sköna!

Trots min fylla igår så mår jag skitans bra idag! Ingen huvudvärk,. ingenting alls! Idag blir det att bege sig hem till Lucia med Sara och Sour + hennes kompis där det endast är umgås och skitsnack som står på schemat! Kan inte skriva så mycket nu eftersom att jag måste dra om ca 40 minuter och under den tiden måste jag hinna äta, borsta tänderna och fixa min lugg! De två sistnämnda tar väl inte ens en kvart men det första, ojojoj..

Nåväl, blogg you later! LOVAR!

27/809

eeeehhehehehheheh

är så nedrans waisted men kan väl ändå försöka skrva. vid sju tiden åkte jag ch sara hemtill Lucia där Sour ich Lena ochså¨var. Vi grillade korv ocih pratade en massa götis. vid elva hämtade sours pappa upp mig, sara och sara och ävemn sour själv ocj slkjutsaade hem oss. men jag stack inte hem utan gick direkt dtill vår granne där mirsan, broresa coh våra släktingar vae icg festade lite och ägevn söp oss fulla. ärför är jag såw aisted nu. kan knappt skriva men kan inte heööer förfina hela skite n får för fan nöja e med detta eftersoma t jag ska fortsätta kolapå bilar nu oh nistörsom fan.. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!

mår så jkla lla har 'tit för mycket mögelost och även smsat för mycket.. göteborg!!

LILLEBROOOOOOOOOOR PAPAPAAAAAAAA, ELLER HUR TESZ!! FJÖÖTTIS HÖHÖHÖHKHKHÖÖÖ

sluta störa mnig nu jag försöker koklla p´å bilar,m ufft!!!! hahaha på tal om trollen så loggar hon in säääzyyy,,. hedpppp!!

26/7 08

Ingen förstår hur dåligt jag mår.

Åt ägg till frukost som vanligt och för första gången mår jag illa. Tragiskt.. igår var jag som sagt i stan och jag hittade mina skor som jag vill köpa! Ni kanske kommer ihåg att jag skrev om de i ett annat inlägg för någon vecka sedan. Det är ett par "höga" Puma-skor. Fick även hem två parfymer, Christina Aguileras och Musk by Alyssa Ashley och läppglans från Chanel. Eftersom att jag inte har någon kamera så fick jag sno några bilder från Google istället ;p

799:- 265:- 275:-185:-
Det är bara att klicka på bilderna om ni vill se de större.

Läppglansets färg är no. 19 i färgen Blizzard. Svårt var det att hitta en bild där man kunde se färgen bra men denna får duga än så länge.
Och idag fyller min kusins dotter ett år så det blir fest för henne och det börjar klockan sex sedan vet jag inte vad som händer efteråt. Vill ha på mig mina skor men det kommer göra så ont eftersom att de är nya. Har redan gjort det misstaget en gång på Ung08 för flera år sen och det var inte kul!

Nu tjatar brorsan om att han vill sitta vid datorn, blir nog inte mycket bloggande idag heller som vanligt. Men det blir så när man inte har något att skriva, då skriver jag hellre inget än en massa strunt. I'm out.. good day!

25/7 08

Hejsan allihopa!

Hoppas allt är bra med er, själv håller jag på att dö av värme här i mitt lilla krypin. Igår var vi alla hos min käre vän Lucia och spenderade kvällen och natten där med flicks och grabbs. Trevligt var det men roligast blev nog på på natten med mig, Tess och Adissa sittandes i köket där vi smuttade på en jäkla god vin och cider. Blev en massa pussandes (från Adissas sida), massa skratt, massa mobbning och en massa snack. Sedan kom Chrille.. haha! De andra var i vardagsrummet och kollade på filmen Transporter medans vi satt i köket. Vi kunde lika gärna ha gått upp till övernåningen med Lucias storesyster var där så. Fick även ett fullt ciggpaket av Lucia, Marlboro Silver. Åh, min nya favorit! Vi beställde hem pizza och kebab, åt oss fulla och sedan var det dags för vattenpipa och prat. Såklart var jag mobboffer men det är inget som förvånar mig, det är jag alltid.

Sitter här hemma just nu och ska snart börja duscha osv. Ska träffa min vän Mirre i Gamla Stan där vi ska till piercaren för kontroll. Vet faktiskt inte om det kostar eller så, förhoppningsvis inte för jag har inga stålar! Sedan blir det att köpa en ny kameraladdare!! Så lycklig.. så lycklig! Det hela slutade iaf med att jag och Adissa sov över hos Lucia men jag var den första att vakna om jag skulle hinna idag.

I'm hungry.. good day!

24/7 08

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er, själv mår jag toppen! Vaknade tidigt idag med, jättepigg! Känns så skönt att få sova ut sina åtta timmar, man mår så bra när man vaknar. Idag blir det en skön kväll hos min kompis Lucia där en del människor kommer komma. Dock kommer jag inte så bra överens med några där men det är bara att skita i de, prata och umgås med de jag kommer bra överens med och ta den plats jag förtjänar istället för att sitta tyst i ett hörn, inte sant? Ser denna kväll mer som en kväll för att fira vår vän David som kom tillbaka från Norrland. Ni vet ju inte vem det är och jag tror nog att han skulle uppskatta sin anonymitet men kan med glädje säga att han är min barndomsvän. Har känt honom ända sedan jag var ca fem år. Härligt värre! Hoppas någon kommer med kamera ikväll eftersom att min kameraladdare fortfarande är borta!! Annars skulle jag med glädje ha gjort det.

Längtar som bara den till ikväll och att få umgås. Blogg you later, kanske!

23/7 08

Idag vaknade jag vid niotiden och var superpigg! Skulle även tvätta kläder idag men det var inte förrän kl. 10 så jag tänkte att jag kunde sova i minst 30 minuter till. Jag försökte, förskte och försökte men varje gång jag vaknade upp så hade det inte gått mer än fem minuter men det kändes som en timme! Fatta jobbigt, till sist tänkte jag fuck it, vaknade upp och tog på mig slappiskläder. Ska strax ner igen mn tänkte att jag bara kunde skriva lite och hålla er uppdaterade om något som inte har hänt än med tanke på att det fortfarande är übertidigt. Våra släktingar kommer idag istället och pga det så hoppas jag verkligen på att jag drar ut. Känner inte ens de så det blir inte så kul för mig att sitta här och ruttna med de.

Nu ska jag fortsätta kolla på Bilar (som vanligt!), blogg you later!

22/7 08, I have another dream..

Nånting ni inte vet om mig är att i min ansökan om gymnasium valde en linje som heter Beauty and fame i Östertälje i ett gymnasium som heter Ekenbyberg. Men konkurrensen var så stor eftersom att så många sökte ju dit så det tog ju lång tid för mig att komma in så jag kom in på Medieprogrammet istället. Men jag älskar verkligen att sminka och hålla på md hår. Funderar starkt på att gå kurser. Det är verkligen något jag vill så det ska ske! Bannemej.. funderar även på att köpa sådana dockhuvuden som går att sminka på. Såna som man hade som liten? Isåfall tre olika, en som är svart, vit och mulatt. It's all good..


22/7 08

Det var sååååååå sköööönt att få duscha.. mhm! ;)

Sorry för att jag inte har bloggat men jag och mamma har varit så upptagna med att storstäda eftersom att släktingar från Frankrike kommer till oss idag. Det är trots allt bara två pers tack gode Gud annars vet jag inte vad jag hade gjort. Idag blir det kaaaaaaanske en tripp till Adissa men vet inte om jag orkar. Har varit så skönt att bara chill hemma och dessutom vill mamma att jag ska vara hemma när de kommer hem till oss. Tragiskt..

Känner suget efter pommes och har gjort det länge så ska fan se till att börja tillbaga det, blogg you later!

21/7 08, Vad fan hände?

Vad fan hände, hur gick det till? Den lilla texten får en att tänka på Kniven i hjärtat, inte sant?..
..men med det menar jag vad som hände med Vänner? Från måndag till fredag för ett tag sedan så började de om hela serien på femman helt från början så att de som hade missat det eller glömt bort hur det var hade en ny chans. Det hade väl gått ca två veckor tills de tog bort det och började sända annat skit kl. 19.30. Första gången tänkte jag att de inte skulle visa Vänner bara för en dag eftersom att programmet de visade istället skulle vara något "särskilt", men Vänner kom aldrig att synas någo' mer. Med det frågar jag, vad fan hände?


21/7 08, I have a dream

 

Snart så..
Bilder lånade från Slitz och Moore

21/7 08

Får man försova sig mer? Vaknade först för någon timma sedan men sedan somnade jag om och vaknade nu! Dumma dumma och jag som skulle träffa Tess och Amir. Vi skulle till Ikea, skulle ha varit bra ju eftersom att jag vill göra om i mitt rum men icke. Det får nog bli en annan gång. Inte kan jag ringa eller smsa heller eftersom att min Comviq Kompis har tagit slut. Skit också.. Nåväl, känner inte för att dra ut idag. Vill bara chill hemma, är så trött! Så det blir en massa bloggande av mig idag!

Btw, någon som har sett på nyheterna eller satt på text-tv idag? Blondinbella vart sexöverfallen i Rimini igår/idag. Fatta hemskt!

20/7 08, Något nytt

Har bytt header nu men det är absolut inte så det ska vara egentligen men något liknande. Men låter denna stå kvar ett tag innan jag byter igen. It's all good..


20/7 08

God morgon allihop!

Jävla morgon är det enda jag kan säga. Idag blir det att passa brorsan tills mamma kommer hem från jobbet vilket är mellan fyra och sex och vår kusin sov hos oss igår. Såklart måste min eländiga kusin bjuda över hans polare runt tiotiden och fan vad de låter vilket gör att min bror också vaknar upp! Skitans.. aja, var ändå tvungen att vakna eftersom att jag var tvungen att göra frukost åt lillbrorsan, men ändå!

Trots det är jag ändå lite happy, från och med imorgon börjar mitt sommarlov på riktigt! Inga mer tidiga morgnar nu är det bara chillnani punani hela dagen som gäller! Idag ska jag förmodligen vara med tjejerna igen och denna gång ska Sour komma eftersom att hon svek oss igår. Mitt hjärta brast i tusen bitar.. Vi som skulle ha vår snack som vanligt, haha Sour i still love you!

Dags för frulle och sedan blir det att fortsätta med photoshop och illustrator, blogg you later!

19/7 08, You got me crazy!

Åhh, jag börjar märka att det var längesen jag jobbade med Photoshop och Illutsrator. Jag sitter här och fattar ingenting. Vart fan är Fia när man behöver henne.. haha! Hon är fan bäst på det, hon fick t.o.m. MVG! Fatta avis.. Jag har ju kunskaperna men har glömt vad alla verktyg är till för. Måste bli bättre på detta till skolan börjar ffs! Pfffffftt.. help me! Ibland undrar jag varför jag valde Grafisk Kommunikation..



Sophia "Danne" Danforth aka. Fia
En superbra tjej som äger på att fotografera och illustrera. Hon är så bra på allt hon gör och skulle jag bara bli hälften så bra som henne så skulle jag så nöjd. Det räcker gott och väl! Saknar dig!

19/7 08

Sorry, sorry, sorry!

Har gjort ett blogguppehåll nu alltför länge, jag vet! Men jag glömmer, serious! Men från och med idag ska jag bannemej bli bättre på det! På tal om bannemej, min kära vän Hanne är just nu i Cypern dock kommer hon hem idag, hur som helst för någon dag sedan så smsade hon mig och jag hade inte pratat med henne nån gång ända sedan sommarlovet började. Fatta gullig! Vart så glad över hennes sms, att hon kommer ihåg mig haha!

Steker ägg just nu, trots att jag vaknade runt tio så har jag faktiskt inte ätit frukost men har inte känt mig hungrig heller. Hanna kom nyss och hämtade upp brorsan så jag har huset för mig själv. Iaf för några timmar. Nu ska jag byta tv-kanal eftersom att brorsan kollade på Barnkanalen innan han gick så jag sitter här och plågas med Karlsson på taket och sedan ska jag även fortsätta jobba lite i Photoshop och Illustrator. Försöker fixa en ny header, som sagt, back to school!

Blogg you later!

17/7 08, Sleeping Beauty

Har bestämt för en sak och det är att sova mellan 8-10 timmar varje dag. Oftast till skolan och jobb sover jag inte mer än 5½ timmar. Inte bra alls men trots det blir jag ändå hur pigg som helst! Så idag ska jag lägga mig 10 och förhoppningsvis vakna 6. Måste även ändra om mina matvanor och börja träna. Snart som fan måste det ske!

Nåväl, antar att vi skrivs imorgon? Promise this time.. kram!

17/7 08

I know, i know, i've been stupid!

Har ju inte bloggat på ett tag men har både glömt bort och inte haft tid till det. Men annars är allt bra förutom att min mage gör ont som bara den! Beror nog på all grönt te som jag har druckit idag och även igår. Dessa dagar har vi spenderat dagarna och kvällarna hos Lucias syster. Och med "vi" menar jag mig, Tess, Adissa, Sour, Sara och självklart Lucia. Det har varit sjukt roligt och igår hade vi en Disneykväll men då var det bara jag, Tess, Adissa och Lucia. Trots att Tess hämtade fyra filmer så kollade vi bara på en, Skönhetern och Odjuret. Nästa gång blir det Ringaren i Notre Dame, mys! Vi sov även där och pratade på för fullt men spel och kortlek. Ni anar inte, haha!

Imorgon är det min sista dag på jobbet (thank God!) och då ska jag vara med tjejerna ännu en gång. Längtar! Men efter jobbet måste jag faktiskt in till stan tillbaka till piercaren. Han ska kolla till min piercing och se att allting är som det ska. Ska även prata med honom angående hans arbete, vill ju så gärna jobba med det alltså som piercare och tatuerare! Kan dock inte rita så bra men det får jag träna upp!

Min mage värker som den så ska lägga mig ner lite och fortsätta att kolla på Simpsons, kram! <3

14/7 08, Working day and night

För drygt en timma sedan blev jag jävligt sugen på ägg. Stekt ägg! Men inte sådan där man vispar i en skål eller hur fan man nu gör utan där man lägger i äggen direkt på stekpannan. Självklart spräckte jag äggulan och lät det stekas också, finns inget äckligare än rå äggula, usch!

Nu blir det tillbaks till skolbänken med mig och jobba lite med Photoshop och Illustrator.
Blogg you later!

14/7 08, I want a baby

På jobbet idag så såg jag en massa unga föräldrar med deras barn. Jag som själv vill skaffa barn när jag är ung blev ännu mer sugen på det! Jag vet att det innebär en massa jobb (det vet jag efter att ha hjälpt till med att ta hand om lillbrorsan dock det är ju inte samma som att ha ett eget barn) men vill ändå ha. Har alltid velat.. hoppas att mitt första barn blir en pojke eftersom att jag vill adoptera en flicka. Har redan bestämt namnet på min son, Vincent Elias ska han få heta. Två jättefina namn! Och han ska bli den tuffaste ungen i hela världen! Åhh längtar tills han kommer, haha!

14/7 08

Usch, jag är helt jävla svettig! Jobbade idag och var lite extra trött. Helt ärligt, det enda jag har gjort idag har varit att rensa ogräs, fatta tråkigt! Men fick jobba lite med två andra jävligt heta killar! Gillade den ena mer eftersom att han var tatuerad, lite biffig och hade inte såå långt hår. Nästan som stubb. Han hade de absolut snyggaste stora blå ögonen som jag nånsin sett! Och så var han lite solbränd och hade mörkt hår. Åhh, blir så varm bara jag tänker på det!

Idag ska jag inte göra något alls, eller tror inte det iaf. Är så trött och svettig så jag måste duscha igen trots att jag gjorde det på morgonen, hatar sånt! Och så måste jag rensa i min garderob pga. all shopping vilket gör att jag måste slänga gamla kläder osv. Nä, måste ta något att äta, blogg you later!

13/7 08, Mitt hjärta går i 180

Har ni sett en orangefärg passa sig bättre någon annanstans än på dessa lappar?
Don't think so..



Coldplays konsert den 17/9 i Globen är något som jag längtar som fan till! Dock fick vi dåliga platser but still.. det är Coldplay! Önskar att det vore i augusti.. vill dra nu nu nu!

En av deras underbara låtar, Viva la diva


13/7 08, It feels so good

Hejsan!

Åh, ursäkta bloggtorkan men har faktiskt inte haft någon aning om vad jag ska skriva men jag kan säga att det är så nedrans skönt att vara hemma och äntligen få sova i sin egen säng! Min mage kurrar och mitt sinne retar mig. Ska ta något att äta sedan ska jag duscha och efter det SOVA! Imorgon jobbar jag, sista veckan fan..

Kram <3

13/7 08

Hej alla glada här kommer jag!

Jag ljög när jag sa att jag inte skulle umgås med Tess mer men nu börjar jag överväga det.. jag har bokstavligen inte varit hemma under hela helgen och jag börjar faktiskt sakna morsan och brorsan. (trodde aldrig att jag skulle säga det!) Och imorgon börjar en ny vecka och även min sist vecka på jobbet, lite tragiskt men fatta glad! Inga fler tidiga morgnar och klickande höfter men nu undrar jag bara hur jag ska sova idag eftersom att jag har alltid gått och lagt mig mellan fyra och sex på morgonen. Hmm.. nåja, Tess pratar såååå mycket i telefon och min mage kurrar för jag är hungrig och jag orkar inte vänta på henne, tror jag ska ner till köket nu. Blogg you later!

12/7 08, -

Det blir istället en kväll med Tess, Adissa, Sour och Lucia hos Lucias syster. Vem vet, kanske blir fest senare?
Min outfit kommer senare, kram!


12/7 08

Hej alla glada!

Är fortf. hos Tess. Sov hos henne inatt efter att ha kollat på The Ring 2. Den var inte så bra just därför somnade jag hela tiden. Då slog Tess mig på pannan hela tiden så att jag skulle vakna men det gick ju så bra, haha! Ikväll blir det som en liten hemmafest hos vår killkompis runt niotiden. Funderar på klänning, den nya rosa med det svartvita smala bandet men då med jeans under och klack + min nya brunbeigeguldiga kavaj. That's hot!

Och en annan sak:
04.12 står jag och borstar tänderna, redo för att antingen sova eller lägga mig i sängen och kolla på Sex and the City med Tess. Innan det så hade ju vi kollat på The Ring 2. Då jag står där och borstar tänderna hör jag hur någon knackar på dörren jättesnabbt. Mitt hjärta stannar! Det enda jag hör är "fsfsfssfssfs!". Oh shit tänkte jag, ha Samara kommit till oss? En evig tystnad, då hör jag någon knacka inifrån hennes sovrum och samma ljud hör jag ännu en gång. Jag öppnar badrumsdörren, rädd och irriterad, jäkligt sakta och tippar fram till hennes sovrumsdörr, öppnar den och säger "Vad fan håller du på med!?". Då undrade hon om jag inte hörde henne, då försökte hon tydligen säga att jag hade fått ett sms från Elias. Det enda jag kunde säga var "whot!?". Det stod:

"Sov gott baby puss svt"

Knasigt men gulligt, blev faktiskt glad! Vi fortsatte smsa ett tag ända tills det tog stopp. Tror han däckade i toan, han hade trots allt varit ute och festat!
Ska fortsätta kolla på Sex and the city nu, blogg you later!

11/7 08, Outfit och shopping

 
299:- Köptes idag, jättefin IRL!




 

11/7 08, Från BikBok


Dessa byxor köpte jag från BikBok. De tre första fick jag för 200:-/st, innan kostade de 400:-. Köpte även ett par ljusa gula byxor och ett par rosa för 99:-/st.


T-shirt: 149:-
Kortkorta shorts: Blå och brunbeige, 99:- blå 49:-
Kavajer: 2 för 149:-



74,50:- från GinaTricot


Såhär såg en av kavajerna ut på mig. Skitsnygg är den och det var den sista i butiken. Råffade åt mig den som bara den! Visst är det snyggt? Lägger in den jag köpte idag och dagens outfit senare!

11/7 08, En klickande höft

Hej alla glada!

Är just nu hos Tess och umgås lite och kollar på Smallville. Hatar den serien men är ju hos Tess så jag får inte bestämma vad vi ska se på tv :p. 22.00 börjar South Park och 23.20 börjar The Ring 2. Väldigt roligt ska det bli ikväll! Eller så drar vi till Lucias syster och är där ett tag men det får vi väl veta senare :) Idag har jag gått så mycket både på jobbet och fritiden och det känner jag verkligen på höfterna, eller iaf på vänstra.. galet! Haltar som bara den..

Tar en bild på plagget jag köpte idag och lägger in det strax, blogg you later!

11/7 08

Okej.. jag måste sluta.. har shoppat för mycket! Måste lägga av med detta, blir fan tokig! Kista Galleria och Skärholmen har blivit mina andra hem i snart en vecka! Och ja, jag skyller på Tess! Haha!! Nä men måste börja duscha osv nu. Skulle ha lagt in bilderna på det jag shoppade igår men det blev så sent och eftersom att jag skulle jobba idag så kunde jag inte stanna kvar hos Tess och istället fick åka hem men de kommer nog in idag :)

Idag blir det ett besök till mina två andra hem ännu en gång och så får det vara nog!
Blogg you later!

10/7 08, Shopping

Hejsan allesammans!

Kom hem till Tess för ca en halvtimma sen efter en shopping tur i både Skärholmen och Kista. Kom hem med ganska mycket, så mycket så mina armar gör ont när jag bär på påsarna. Hur som helst, så kollar vi på The Ring nu eller iaf jag och Tess sätter upp hennes nya gardiner som hon har köpt från Indiska. Skitsnygga är de! Ska ha Indiska i åtanke när jag gör om mitt rum. Ska fota plaggen nu och så lägger jg upp de här i bloggen!

Blogg you later!

10/7 08

När man loggar in i msn så möts man av denna härliga kärlek från Tess:



Tess, det där var inte särskilt snällt sagt. Apologize!
Hur som helst så är jag jättetrött och skulle helst vilja sova men jag måste verkligen till Skärholmen. När jag var där sist så såg jag en så vacker zip-tröja med Snurre Sprätt på från BikBok. Och eftersom att det är reatider så finns det chans till att den kan ha tagit slut men låt oss hoppa på annat! Tess följer med och jag ska alldeles strax hoppa in i duschen. Det är så varmt ute så det blir min svarta kjol och min vita oversize t-shirt idag istället! Blogg you later!

9/7 08

Hej alla glada!

Hur står det till med er? Hoppas allt är bra. Själv mår jag toppen! Ska äntligen få träffa min älskade Adissa idag. Till er som inte vet så reste hon till Syrien den 9 juni och har varit borta i en månad. Lyckades inte träffa henne igår pga andra omständigheter men det sker idag. Det är så fint väder så idag blir det antingen shorts och linne eller min svarta kjol och min vita oversize t-shirt. Såklart ska mina nya kläder användas, har inte gjort det än tro det eller ej! Igår fick jag även ännu ett presentkort men från Bikbok med 2000:- påtankat. Men får bara använda 1500:- eftersom att morsan vill att min moster också ska få köpa något :). Har 83,50:- kvar i presentkortet från GinaTricot, får se om jag hittar något för det priset..

Min mage är så full! Till lunch idag åt jag väldigt mycket godis och Riesen. Köpte det i Vivo medans vattnet kokade för nudlarna. Varm är jag också. Jag förstår inte, lyckas alltid ha på mig så mycket kläder när det är varmt och tvärtom när det är kallt. Galet!

Ska dega framför tv'n i bara underkläder och se på Simpsons och Family Guy, det är så varmt!
Blogg you later!

8/7 08, En liten tripp



Det talas om en liten tripp till Uppsala med mig, Amir och Tess i gängarna. Det skulle bli kul med fika, shopping och skitsnack.. me like! Det sker då nu på söndag och vi kommer hem samma dag, nice va?
Btw, så börjar filmen Omen på tv3 nu. Men det verkar vara en gammal version av den..*studerar filmen noggrant* .. jupp det är den, från 1976. Vågar jag se på denna gamla 70-talsrullen? Det tåls att tänka på!

8/7 08, She's back!



Fatta lycka! Hon är hemma .. the moment i've been waiting for!
17.00 är det middag som gäller, eller då ska vi iaf köpa det vi ska tillaga.
Ska bli kul att få träffa bruden. Har saknat henne så!

8/7 08, She's so lucky

Jag känner mig så glad!
Känns som att sommaren kanske blir bra trots allt. Vädret började sunkigt men verkar bli bättre senare. Imorgon ska det iaf bli sol men regnigt blir det på lördag. Kan det bero på min shopping? Kan det bero på min resa till Frankrike? Eller kan det bero på konserten i september? Vad det än är, it's all good!

11.40 blir det Oprah och under tiden ska jag städa mitt rum och rensa min garderob ännu en gång. Alltid hittar man skit där inne. Och vad ska man ha på sig idag? Ska ju träffa på älsklingen som kom hem igår, har saknat denne så! Rullar iväg nu, blogg you later!

8/7 08, Inköp

Dessa plagg köpte jag från GinaTricot:

 
249:- M
Köptes i söndags!

 
149:- XL
Köptes i söndags!

 
129:-, marinblå body
Köptes i söndags!

 
129:-, Oversize t-shirt. Snyggt med den svarta kjolen och ett par färgade pumps.
Köptes i söndags!


179:-, L (köptes igår!)


149:- M  (köptes igår!)

 
99:- M Cubus, hade trånat efter den i flera månader innan den blev min!
Såg den första gången i Cosmopolitan
Köptes i söndags!

 
199:- M VeroModa
Köptes i söndags!

 
Runda örhängen: 49:-
Ringar: 99:-
Pärlörhängen: 199:-
Köptes i söndags!

 
2 för 39:-, annars 25:-/st från Cubus
Köptes i söndags!

 
19,50:-/st från H&M
Köptes i söndags!

 
49,50:- från GinaTricot (köptes igår!)

 
79:- (köptes igår!)

 
Kostar 59:- men fick den för 29,50:-
(köptes igår!)

8/7 08, Morrmorr..

Time for work..
sucks ass!

Sorry för att jag inte lade in bilderna på mina inköp inatt men jag vart så nedrans trött så jag sket i det helt enkelt men gör det senare idag! Skulle kunna göra det nu men som sagt, time for work. Min älskling Adissa kom hem igår. Jag och Tess skulle träffa henne men hon vart för trött gullet. Förmodligen ses vi idag.. nåväl, blogg you later!



Ain't no work today, mofo!
Lägger in bilderna alldeles strax!

8/7 08

Hello friends!

Hoppas allt är bra med er, själv har jag überont i benen eftersom att jag har gått så mycket igår och idag inklusive på jobbet. Har varit i Kista Galleria i två dagar nu och nu får det vara nog! Hittade två fina plagg idag samt några smycken som jag ska visa upp alldeles strax. Måste fixa och trixa med bilderna innan ju :). Hoppas er dag har varit bra, min började dåligt men slutade bra. Det började med att det regnade som fan idag när jag jobbade. Eftersom att jag jobbar för det mesta utomhus så blev jag dyngsur! Mina skor.. ajajaj, de blev blöta de och även mina strumpor. Tror det kommer ta minst 1½ vecka innan skorna blir torra.

Som Tess sa, det känns konstigt att vara hemma nu eftersom att ända sedan fredagen så har jag varit hos Tess varje dag, sovt hos henne och tvärtom. Har även flyttat dit min tandborste! Eller ah, köpte ny.. en jättefin blå tandborste! Har även packat en väska med handduk, underkläder osv. så att jag kan känna mig fräsch även dagen efter. Hon sov över hos mig igår och eftersom att mamma inte var hemma så fick hon vara hemma själv medans jag var på jobbet och brorsan på dagis. Lyckosten sov djupt hon.. morrmorr!

Ska fortsätta med bilderna nu, blogg you later!

6/7 08

Hejsan allihopa!

Sorry för att jag inte har bloggat idag! Sov hos Tess inatt men vaknade upp mellan ett och två och redan då vart det bråttom med att åka till Tumba för att hämta biljetterna till Coldplay så då hann jag inte blogga. Efter det bjöd hon mig på frukost (?) i Mackis. Snällt va? Sedan begav vi oss hem till mig där jag fixade mig lite och packade eftersom att vi skulle hem till henne igen. EFTER DET (haha!) åkte vi till Kista Gallerian med painintheass-människan Anna, shoppade lite och nu sitter jag här hos Tess utan Anna för hon gick vidare till hennes kille. Hittade en massa fina saker som jag ska visa upp för er senare!

23.00 ska vi ta bussen hem till min kusin där min bror är, hämta honom och sedan bege oss hem till mig. Tess ska sova över och även hjälpa mig med att möblera om och städa mitt rum. Snällt va?

Dags att fortsätta äta upp min nedrans glass som håller på och smälter här.. blogg you later!

5/7 08, Kent & Håkan


5/7 08, Är så lycklig

Yes yes yes!

Nu jäklar gick det att boka biljetter! Trodde inte att det skulle gå att ringa från vår hemtelefon till ett 0771-nummer men det gjorde det. Det fanns verkligen inte så många biljetter kvar sa hon så vi hade tur! Det blir alltså jag, Tess och Adissa som drar dit. Två månader kvar, can't  wait! Måste även prata med Tess om Kreta-resan. Vi ska ju åka dit nästa år i juni må tro.

Nu har jag ännu en sak att längta till i år, förutom min 18-årsdag! xD

5/7 08

Jag blir dum. Det går inte att boka biljetter till Coldplay!
Det är endast ett fåtal biljetter kvar vilket betyder att det är bråttom med att beställa men man kan bara beställa om man betalar direkt via Internet. Men eftersom att varken jag eller Tess har någon dosa eller engångskod så går det ju inte. Nu måste jag försöka ringa och göra en telefonbokning men mamma och hennes mamma vägrar sluta prata i telefon!! Vi ska även släpa med Adissa till konserten, det kommer bli så kul! Ska ta så många bilder som det bara går, kanske måste köpa ett nytt minneskort med 4GB istället? Hmm..

Hur som helst, så är allting bra med mig och jag hoppas att det är detsamma för er. Sov hos Tess inatt och hon väckte mig genom att hoppa på mig på sängen, som alltid! Då ville hon att vi skulle åka till Skärholmen och äta French hot dogs som brunch. Ursäkta, tänkte jag. Haha, det var så tidigt! okej, klockan var ju runt halv tolv men ändå. Trots det så åkte vi och sedan mötte hon upp hennes mamma och syster för de skulle till hennes bror vars fru fyllde år så jag lunkade hem och här är jag nu, helt depserat och stressad eftersom att det knasar med att boka biljetter till Coldplay!!!!!!!!!!!!!!!!!

pussy..

4/7 08, Coldplay!!! Lycka!!!!

OKEJ, NI KAN INTE FÖRSTÅ HUR JÄVLA LYCKLIG JAG ÄR NU!!! DET BLIR COLDPLAY-KONSERT I SEPTEMBER! ENDAST ETT FÅTAL BILJETTER KVAR SÅ JAG SKA HEM TILL TESS SNART SOM FAN OCH BESTÄMMA MER! SITTER JUST NU OCH LYSSNAR SÖNDER MIG PÅ COLDPLAYS MUSIK, FÅR INTE NOG!



lyckligast i världen.. Eftersom att jag inte har pengar så är Tess villig att köpa biljett till oss båda och så ska jag betala tillbaks så fort som min lön kommer. Tack Tess!! Massa kärlek till dig! <3

4/7 08, Yes yes yes!



http://nyhetskanalen.se/1.530578/2008/07/04/stockholms_bussar_borjar_rulla_igen

4/7 08, Feeling hot hot hot!

Hej alla!

Hoppas allt är bra med er? Själv är jag så jäääääääääääääääääääkla trött men på morgonen var jag så nedrans pigg! Dagen har gått bra, skitbra faktiskt! Trots den äckliga värmen, men man ska inte klaga! De senaste dagarna så har jag jobbat i Saras neighborhood, cirka 30 sekunder från hennes hem. Och idag när jag rensade ogräs så blev jag störd av något som vart chockrosa. När jag väl kollar dit, så märker jag att det är hon. Dels även för hennes hårfärg, det är nästan det enda som man kan känna igen henne på. Även för barnvagnen. Trots det var jag tveksam och ringde upp henne och visst var det hon, gullunget!

Idag ska jag träffa Tess och hon bor i Alby och eftersom att jag bor i Tumba så kan ju jag inte ta bussen på grund av denna nedrans buss-strejk som pågår! Så jag måste ta pendeltåget in till stan, möta upp henne och sedan ta tunnelbanan till Alby. Det kommer bli ett helvete för att åka hem men men, shit happens!

Nu blev jag ytterst sugen på ägg och bacon.. blogg you later!

4/7 08

OMG!!!!! SOUTH PARK PÅ TREAN! JAG ÄR LYCKLIG!!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!


3/7 08, I miss my friends at school.. and school!

Åh nej! Nu kommer denna noja som gör så att jag börjar sakna skolan.. men saknar då mest vännerna i skolan.. just a lil' bit ;) Hittade några bilder från vår fotolektion:




Denna bild togs när vi var på väg ut för att fota. Kommer faktiskt inte ihåg om det var Mackan eller Pauline som tog kort men denne individ skrek iaf POSE! och det gjorde jag och där har ni resultatet. Trött som fan var jag också..

 

De som blev klara med att framkalla alla bilder som man hade tagit fick gå in till ett annat stort rum nämligen en fotostudio och fjanta sig lite framför kameran. Kul var det allt! Vi tog en massa bilder men har tyvärr inte alla, bara dessa. En oförglömlig dag. Vi höll på med detta i flera timmar i brist på att göra något annat. Jösses så man såg ut :O




Vi hade en dag fått i uppgift att ta en lämplig bild som skulle kunna passa som bokomslag. Jag valde att ta en bild som skulle ha något med skolan att göra. Den första bilden är originalet, den andra gjorde jag om till svartvitt och den tredje gjorde jag mer "färgstark". Me like! Klicka på de små bilderna för att få se de större!

3/7 08, Jag klarar inte av detta mer

Hej allihopa!

Jag har tänkt och tänkt.. och jag har kommit fram till att jag förmodligen kommer hänga mig snart. Det mesta beror på att det finns en sak jag behöver som faktiskt är viktigt i livet. Jag tror att Tess kan förstå mig. Hon är den enda, och Adissa och Sara. Hoppas hon ringer upp mig senare så jag får prata med henne om detta. Hon är nämligen ute och fikar med två av hennes polare. Vet inte ens vad jag pratar om just nu men aja, vart tvungen att skriva av mig lite, höhö!

3/7 08

Hej allihopa!

Hoppas allt är bra med er, själv mår jag hyfsat bra förutom värken i fötterna. Gick ju inte till jobbet igår pga. det och inte idag heller. Men imorgon ska jag bannemej gå, skiter i smärtan. I need money, bitches!

Idag har jag inte gjort något särskilt. Vaknade upp vid tjugo i två vilket var perfekt för då började ju Oprah! Me like.. och så har jag även läst i bloggar, gjort lite planeringar angående vissa saker osv. En riktig chilldag. Senare ska jag ta ett bad, vet inte hur längesen det var sist jag tog ett bad. Det var väl något år sedan.. Hur som helst, kom precis hem efter att ha hämtat lillbrorsan från dagis och det är sjukt varmt! Kanske ska ta en iskall dusch senare? Det tål att tänkas på men nu behöver jag litervis med vatten!

Blogg you later!

2/7 08, John Blund

God natt kära läsare!
Egentligen skulle jag lägga mig runt tio men icke.. <3

2/7 08, En taskig kusin får mig att vilja ta självmord

Försök att läsa, keff kvalité. Brukar inte vara så annars..



(Innan bilden på mig så hade jag en bild på min kusins hund som jag älskar mest, Akilles)
Ja ni, såhär ser en msn-konversation ut mellan mig och min kusin Madeleine. Hon är i Norge och jag älskar och saknar henne också *host!*

2/7 08, Oro

Okej, börjar verkligen bli orolig. Mamma och brorsan har inte kommit hem än. De brukar vanligtvist vara hemma runt fem, halv sex men icke. Skönt ändå att få vara hemma själv, det var väl ett tag sedan.. så jag kokar nudlar just nu och kollar på South Park som alltid! :D

Btw, grattis till min käre vän Jean-Pierre aka. Joni som blir 19 idag! Lyckansost .. <3

2/7 08, Shoes

De vita skorna har jag alltid velat ha! Eller iaf skor med liknande utseende, sedan såg jag dessa i Nilson i Skärholmen.. jag dog! Denna bild hittade jag i Zoovillage och de två nedersta från Streetoutlet. De svartvita var inte så värst snygga, snarare coola. De vita skorna på den lilla bilden kostar 800:- men jag får de för 549:- som medlem. Och skorna på den stora bilden kostar 900:- men får de för 855:-. Inte så stor skillnad, men i Nilson kostar de 600:-. Tror jag köper de där ifrån, don't you think? ;) Hur som helst ska de vita skorna bli mina, promise!






Skillnaden mellan Streetoutlet (SO) och Zoovillage (ZV) är att i SO så säljs allt i mycket billigare pris. Iaf för medlemmar medans i ZV så säljs allt billigare, även för medlemmar, men med endast och inte mer än 10:- billigare. Lite snålt..

2/7 08, Marriage, kids and a house in the suburbs

Detta med giftermål säger inte mig nånting! Jag har inga planer alls att gifta mig eftersom att jag inte tycker att det är viktigt i livet. Andra brudar kan planera så mycket att nångång i deras liv ska de gifta sig med någon.. jag har inte tänkt så långt och kommer aldrig göra det heller. Det värsta jag vet är att man ska ta killens efternamn. Det är inget måste, det vet jag, men jösses amalia varför ska man genomgå något sånt? Skiter väl i kärleken, din identitet ändras ju. Sen när började mannen äga kvinnan? Usch fy!!

Och gällandes barn så vill jag ha ett barn. Ensamstående ska jag vara och det ska ske så fort som möjligt. Har redan bestämt vad min son ska heta, hihi! Eller, egentligen kan man inte bestämma hur många barn man vill ha. När någon frågar mig hur många jag vill ha så säger jag "Så många som jag kan försörja..". Och det är faktiskt det smartaste svaret. Vill även adoptera, det har jag alltid velat i över halva mitt liv. Tycker att det är en av de bästa sakerna som man kan göra, att adoptera. Inte nog med att man blir lycklig över att man har adopterat ett barn utan att man även hjälper ett barn som kan ha det svårt och jobbigt. It's all good!

Jag ska vara den tuffaste morsan genom tiderna. Nästan som Saras mamma, hon är störtskön!

2/7 08, Coldplay

www.coldplay.com/

Fatta lycka! Tess och jag ska gå, spikat! Jag längtar .. nu gäller det bara att Kent ska ha sin spelning utan någon jävla B-kändis! Är helt såld på Coldplays nya låt Violet Hill. Någon mer som tycker detsamma? Åhh, lycka!

"If you love me, won't you let me know.."


2/7 08

Hej på er alla!

Sitter här och är sjukt taggad inför resan till Frankrike så det inte är sant. 25 dagar kvar .. Har suttit här länge nu och tänkt på denna jäkla shopping som kommer ske. Och så ska jag även skaffa en till tatuering. Måste även köpa en ny kameraladdare. Skirver det här så att jag inte ska glömma. Ni undrar nog varför jag inte är och jobbar? Jo eftersom att mina fötter är helt svullna och röda, det gör så ont! Jag är inte van att gå så mycket som vi gör på jobbet så det har resulterat i detta. Förhoppningsvis blir det bra till imorgon annars är det kört!

Har även tränat här hemma.. gillar dessa hemmaövningar som man kan göra, de funkar bäst för någon som mig! De enda övningarna jag gör är för magen, vill ha en fin och platt mage. Min ser bara jätterolig ut.. Har gjort det i några veckor nu och jag börjar se en fin resultat! Me like ffs!

Dags att spela lite, blogg you later!


1/7 08, Men orka för fan



http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectID=28518

1/7 08

Hejsan allihopa!

Allt bra med er? Själv har jag världens värk i axlar, armar, händer och fötter. Fick göra mycket idag, som att rensa ogräs och plocka lite. Idag jobbade jag i Saras område. Trots all arbete så är jobbet väldigt kul! Gillar jobb där man får gå runt och göra saker, då går ju tiden fort och man är jämt sysselsatt. Inte som när jag praktiserade i Vivo, jag gjorde för fan ingenting! Fyra månader och sex timmar, varje dag, måndag till onsdag av mitt liv helt bortkastade! Usch!

Hittade även elva kronor när jag rensade ogräsen. Utan att tänka till så tog jag de och stoppa ner de i bakfickan. De förtjänade jag!

Ska slappa framför tv'n nu ett tag innan jag drar och hämtar lillbrorsan, blogg you later!

RSS 2.0