30/5 08, I'm back!

Och så var man hemma! Kom hem tre efter tre timmarsresa från Tumba till Skärholmen. Jobbigt med all värme och folk som svettas och luktar i bussen som även lutar sig mot mig! Alltså.. hell no!

Nåväl, dags att städa lite här hemma. Jag blir tokig! Och efter det så kör jag in pizza i ugnen som mamma köpte igår, mums! Blogg you later!

30/5 08

Och idag blir det en tripp till Skärholmen och förbi Nordea samt fler telefonsamtal. Blö och blä! Så kan inte skriva så mycket nu eftersom att jag måste rulla iväg innan tolv. Blogg you later!

29/5 08, Jag känner mig "älskad"

KOLLA IN VAD MIN ALLRA BÄSTA VÄN TESS HAR SKRIVIT OM MIG I HENNES BLOGG, FÖR FASEN!
(älskar dig också!)

http://ekman.blogg.se/1211927411_lydia_och_jag_vi__god.html

29/5 08, My dress



Denna vita "top" (som GT så gärna kallar det!) kom med hem till mig. Den ska jag ha på skolavslutningen och på min kusins student. Det kommer bli så hett! Valde att inte ta kort på hur den sitter på för jag vill inviga den på avslutningen och studenten men kan iaf säg att det kommer att bli råsnyggt!

129:- GinaTricot




Och så två bilder på min älsklingschihuahua Smulan som Sara äger. Hon är den sötaste dock hennes son är farlig! Vågade inte ta kort på valpen för den skulle nog attackera min kamera. Vi satt i bilen och sklle till Huddinge Sjukhus så det blev lite oskarpa bilder.

29/5 08, En dag med de gör vem som helst tokig

Aaalååååå!

Kom hem för ett tag sedan efter en runda till Skärholmen med Anna och Tess. Jag lyckades hitta en vit klänning eller ah, "fodral", till avlutningen och min kusins student. Båda sker på samma dag så det blir kul som fan! Tar kort på det senare och lägger sedan in den. Köpte även med mig ett par hörlurar :).

Nu är det dags att fixa med bilderna från lördagen, de är inte så många men har ju lovat så.. blogg you later!

29/5 08

Sorry för att jag inte har bloggat men har varit så upptagen med all plugg!

Hur som helst, gick proven sjukt bra! Känner mig så duktig men man vet ju aldrig hur det blir senare med resultaten. Anna kom btw hem igår och så ringde hon mig runt tolv på natten för att berätta att hon vart ledsen för att hennes kille mobbade henne, haha gullet! Och så blev det lite snack om vår 24-timmarsresa till London som ska ske dagen efter att jag fyller år. Laddade förresten inte upp bilderna från lördagen men det gör jag strax, lovar!

Och idag är man ledig, vart bjuden till en sommardrink men vet inte hur det blir nu men 15.00 blir det iaf en träff till tandläkaren. Några samtal måste även ske under dagen så det får man inte glömma.

Äh, dags att slappa! Blogg you later!

27/5 08, Pluggmania

Okej, idag så står det plugg på menyn. Imorgon, endast imorgon, har jag tre prov som måste göras och göras bra! Har prov i naturkunskap, mediekunskap och matte så idag blir det intensiv plugg med allt! Hoppas allt går bra för mig då för jag har verkligen börjat tröttna på detta! Är inte van med prov med tanke på vilken soft linje media-linjen egentligen är!

Oops.. missar Nanny! Blogg you later!



Btw, idag blir det byte av msn!

27/5 08

Se och häpna om vad min käre vän Steven har gjort! Tumba Times är Tumba Gymnasiums egna tidning och han har fått skriva en artikel i den. Självklart angående fotboll då jag aldrig har träffat någon som älskar fotboll lika mycket som han. Förutom då turkarna i Tess hemort.



För fotbollälskare kan ni se hela artikeln här

http://www.tumbatimes.se/pages/fullnews.php?subaction=showfull&id=1211789995&archive=&start_from=&ucat=2&


26/5 08

Hej igen!

Kom hem för ett tag sen efter att ha ätit pizza med morsan, brorsan och kussen. Mums som fan! Det var väl någon vecka sen jag åt det sist! Sitter här och pluggar med svenskan och lyssnar sönder Petters musik. It always makes me happy.. nej men jag skriver en uppsats om Petter på ca åtta sidor, därför måste jag lyssna sönder hans musik och läsa texten till musiken samtidigt och sedan skriva om det. Kan låta kul men det blev sjuhelvetes jobbigt efter ett tag men något som måste göras. 21.00 på kanal 9 börjar filmen om Tina Turner, den ska jag absolut inte missa! Fanken då att man inte ska ha något gottis att tugga på men det är nog lika bra det!

Ska fortsätta nu, blogg you later!

26/5 08, Hej monika



Helt ärligt så sitter jag just nu och lyssnar sönder den här låten! Ja, jag mår bra!
Innan vart det ju Raymond och Maria med låten Ingen vill veta vart du köpt din tröja. Jösses Amalia!


26/5 08, Lugg



Här kommer en bild på hur jag ser ut i lugg. Visst ser det bra ut? ;D Dumt egentligen att jag tog en svartvit bild för det ser ut som om hela håret åkte fram men bortsett från det, haha! En färgbild kommer imorgon!
Tog bilden nyss med datorns kamera!
(klicka för större bild)

26/5 08

Ett lustigt sms från Michelle:

SMS, 11:21
Oh nej! Ja har upptäckt en pungkula under hakan!
Mitt svar: Ööhm.. okej ;p det var ju fränt!
Michelle: Nej! Den sticker ut !!
Mitt svar: Okej, jag börjar bli lite rädd för dig nu
Michelle: Jag med :'(


Hmm.. okej. Och jag ska luncha med henne om några minuter. Blir lite rädd. Vill inte riskera att få oönskade pungkulor i maten.

25/5 08, Rött hår



Ca såhär vill jag ha det men en aning mörkare med mörka och ljusbruna spaghettismala slingor. Det skulle bli assnyggt och jag passar sjukt bra i rött hår!
Ska fixa det till skolavslutningen, det kommer bli så nice!

25/5 08, Outfit



Klänning, sjal, leggins & halsband, H&M
Klackisar, DinSko
Mörkbrun skinnjacka, Tess
Svart väska, Åhléns

"..men åh, mina ben! Så läckra.."



Btw, för någon dag sedan efter att ha tvättat håret bestämde jag mig för att klippa lugg. Tycker att jag ser sjukt bra ut i det och när jag känner mig modig nog ska jag gå ut i det. Lyckades ta två bilder på det innan min kamera dog!



Lovar att bättre bilder kommer in en annan dag. Så fort som jag har hittat min kameras batteriladdare.. Men nu återstår det bara att färga det rött, love it!

25/5 08

Halloj halloj!

Hur är det med er? Jag kom hem runt två och vaknade med världens magvärk och var varm som bara den! Jag mår inte alls bra då jag även har huvudvärk men försöker hålla huvudet uppe. Vad fan är det för någon bloggsjuka som går? Sov hos Tess inatt tillsammans med Adissa och vi hade det sjukt kul. Berättar mer om det senare då jag även lägger in bilder men kan bara säga att det vart en väldig "het" kväll.

Dagens planering är i varje fall att plugga för fullt med svenskan och även matte. Ska även ha en liten spa-dag idag men allt måste ske innan LA Ink börjar 19.00. Har ju saknat den serien tack vare all denna jäkla ishockey!

Nä, måste vila lite och sedan sätta igång med plugget. Blogg you later!

24/5 08, Pics and vids




De första bilderna är på framträdandet som vår killkompis Andrew gjorde. De var nice men el chileno i glasögonen vart sjukt jobbig! Och svensken bara stod där och gjorde inget. Resten är på middagen som jag, Tess och Anna åt hos Tess efter deras framträdande. Tydligen vart det Albydagen igår och Tess visste inte ens om det och hon bor ju där stackarn. Filmen är inspelad i Bredäng efter att ha åkt från Tumba till Fruängen med 707an i brist på något annat att göra där jag började må sjukt illa i bussen så vi åkte till Bredäng, gick hem till Annas kille där jag fick Alvedon och sjukt mycket vatten. Sedanv ar det bara att stå i Bredäng centrum och flumma för fullt!


24/5 08

Hej bloggen!

Vaknade runt tio och har smsat med Anna samt hjälpt mamma med tvätten men eftersom att de håller på att tvättas och torkas så passar jag på att blogga lite. Igår vart ju jag med Anna och Tess eftersom att hon idag åker till England. Planet åkte tolv och jag avundas henne så! Kanske kan åka dit i år när jag blir 18? Fan jag funtar verkligen på det för jag vill så gärna få en resa i 18-årspresent men man vet ju aldrig vad som kan hända ;).

Kan skriva mer om det senare då bilder och ett videoklipp kommer in för nu måste jag ner till tvättstugan ännu en gång!
Blogg you later!

23/5 08

Hej bloggen! Hemma nu.. eller kom hem runt tolv.

Måste fixa min svenska samt min engelska nu och sedan måste jag bege mig tillbaka till skolan och lämna in de. Jobbigt värre men direkt efter blir det en tripp till Tess och sedan blir det Hågelby med henne och Adissa. Vår vän ska uppträda där så jag ska stå och skratta åt honom. Senare vet jag inte vad som händer men hoppas på något kul men imorgon blir det ferre så det längtar jag ju till som fasiken!

Nä, dags att börja.. blogg you later!

22/5 08, Flitigt och god natt!

Hej bloggen!

Har pluggat väldigt flitigt och väldigt mycket nu så jag känner mig duktig som fasen! Dock har jag inte börjat så mycket på svenskan där jag ska skriva uppsats på åtta sidor och som ska vara inlämnad imorgon! I'm doomed.. men det går nog ändå just för att jag redan har förberett på det jag ska skriva osv. så det kan nog bli klart till imorgon. Måste btw göra fram-/baksida och innehållsförteckning. Har en känsla av att jag inte kommer lämna in den samtidigt som alla andra, kommer nog göra det senare under dagen. Studemus nästa?..

10 skoldagar kvar tills skolavslutningen, egentligen 9 med tanke på att vi är lediga torsdagen den 29e då betygen sätts och jag har tandläkartid. Trevligt? Ska träffa någon jävla tandhygienist som jag tydligen skulle träffa förra året men som jag tydligen inte hade gått på? Har verkligen inget minne av det och jag brukar faktiskt minna sånt ffs! Nåväl, tur att man är under 20 och slipper betala! Är även bjuden på sommardrink den dagen men det kan jag skriva om en annan dag.

Idag vart även en otursdag på många sätt men skriver mer om det imorgon samt om min dag med Tess. Dags att fortsätta läsa i engelskaboken.. *mutter mutter..*
Blogg you tomorrow, people!

22/5 08, I have a dream

En av mina största drömmar..


(Bild lånad från slitz.se, senaste numret)

..att få pryda ett omslag i Slitz, Moore eller FHM. Gärna alla!

22/5 08, Min låt!

MIN LÅT NU PÅ MTV, 2PAC - DEAR MAMA!


22/5 08

Hej bloggen!

Kom hem runt halv och håller just nu på att skicka bilderna från festen i Skärmarbrink för någon vecka sedan till Marcus. Inte för att ni vet vem det är men sak samma! Btw, good news! Trots mitt streck i matte så fick jag ändå chansen att göra ett prov nu på onsdag och förhoppningsvis får jag G eller så bra betyg så att jag slipper sommarskola. Och så till lite mindre bra nyheter. Jag försov ju mig så jag missade naturprovet idag men ska istället göra omprov nu på måndag! Två prov nästa vecka och ett till (just det!) på onsdagen med mediekunskap. Men skitbra är det så det är inga problem!

Så såhär ser dagen ut: Plugg med!;
- Matte
- Mediekunskap
- Svenska
- Naturkunskap


Kom även på att jag måste skriva klart min uppsats som ska vara på åtta sidor (endast text!) och som ska in imorgon. Måste även göra fram- och baksida idag i Photoshop samt en hel sida med bilder. Usch vad jobbigt men så är det! Berättar mer om dagen senare för nu kollar jag på Nanny och efter det SIMPSONS! ;D .. blogg you later!


21/5 08

Hej bloggen!

Kom hem runt två tiden men slutar egentligen 15.50. Men eftersom att det är prov i NO imorgon så fick vi bara gå till no-salen och hämta lite papper och instruktioner om provet imorgon och jag skulle ju ha prov i mediekunskap idag men det blev tydligen flyttad till nästa vecka och på torsdag är ju jag ledig. Soft!

Hade som sagt möte med läraren och morsan och jag kan säga att jag känner för att ställa mig framför ett tåg. Jupp, så dåligt gick det och som ni har märkt så går det inte så bra för mig i skolan så det står mellan ett sabbatsår eller att börja tvåan och kämpa ännu mer. Sa till de att om det går så dåligt att jag måste ta sabbatsår så hoppar jag av helt för det finns ingen chans i världen, hur mycket än folk försöker övertala mig, att jag går om ett år till!!

Ska väl snart träffa Sara & bebis och promenera ner till Willys med henne. Dags för lite shopping för hennes del där det är blöjor och mat som gäller. Så exciting ;D .. Dags för en sandwich innan man rullar iväg, blogg you later!

20/5 08, Två prov, skolmöte + en massa plugg

Nu är det lite osäkert angående mötet med Elias men väntar iaf på att han ska höra av sig och samtidigt kan jag ju plugga till ett prov som ska vara imorgon nämligen mediekunskap vilket jag hade glömt bort helt! Och imorgon ska jag ju ha möte med lärarna och mamma. Ska passa på att prata med de om skolbytet och måste även fråga efter en ledighetslapp. På torsdag väntas ännu ett prov men då i naturkunskap. Jag hatar denna vecka!! Usch, får lust att hänga mig själv i Tumba Centrum.

Nåväl, blogg you later!

20/5 08

Hej bloggen!

Ville bara säga att jag jag har det jävligt tråkigt men ändå lite roligt när jag sitter här och sjunger för mig själv lyssnandes på musik från Youtube. Jag har upptäckt en sak, jag har blivit värsta Petter-fantasten. Bara en massa Peter musik i min iPod och jag älskar honom, tihi! Har även börjat digga Sophia Somajo och hennes låtar Stockholm Calling och Warm blooded murder, helsköna!



Efter skolan åker jag förmodligen hem till G aka. Elias som jag så gärna kallar honom. Skall bli kul, får se vad som händer!
Blogg you later!

19/5 08, Vilken härlig kväll

Hej bloggen! Jag har beslutsångest! Vet inte om jag ska tvätta mitt hår ikväll eller vänta med det tills imorgon. Vill så gärna fixa det idag men det jobbiga är att mitt hår tar lite tid för att torka med tanke på att jag inte äger någon hårtork och jag kan inte heller dra ner till grannen och låna deras. Dumma jag, varje gång studiebidraget droppar in så glömmer jag alltid bort att köpa ett.. stupid!

Men jag börjar överväga att tvätta det idag eftersom att jag ändå börjar 10.30 imorgon och ändå vaknar så tidigt så hinner jag ju fixa morgonrufset då när jag vaknar. Hmm..

Äh, skitsamma, dags för South Park!


That's me. Vill du också fixa egen? http://www.sp-studio.de/

19/5 08, Galet

Finally, är 95% klar med grafisk kommunikation. Känner mig så duktig. Måste ju, på onsdag är det ju möte med lärare och min mamma. Inte så kul.. Dagen har väl varit sådär bra förutom att det vart så kallt i klassrummet. Det jobbiga med grafisk kommunikation/illustration lektionerna är att man bara sitter i flera timmar och arbetar. Till slut blir man ju galet rastlös när man inte rör sig. Kan ni tänka er att jag förmodligen kommer att jobba med detta i framtiden? Ibland undrar jag verkligen vad jag tänkte på när jag valde denna linje.. Nåväl, slänger in en bild som jag tog idag under grafisk kommunikationslektionen med datorns kamera, blogg you later!



Lägg märke till mitt hemska röda öga. Så går det när man inte kan sova under en hel natt!

19/5 08, Taskig barndom

JÖSSES I SKAMVRÅN VILKA MINNEN MAN HAR MED DENNA LÅT!
Lite konstigt tänker ni men så är det när man har haft en lustig barndom som jag har haft och när man har varit vän med Tess och Michelle alltför länge.



Men måste säga att jag diggar deras nya låt Prayer for the weekend jättemycket!



19/5 08, Vinter inomhus, soligt utomhus

Och så får man kanske sluta för att det är verkligen svinkallt i klassrummet! Alltså ni anar inte, det är katastrof. Mina fingrar är fan helt jävla blå så vi kanske får ledigt från grafisk kommunikation idag dvs. hela dagen! Kul men fan, tragiskt när man tänker på att jag kunde ha fått sova vid denna tid.. men men lika bra det, bara att åka hem och plugga!

19/5 08

Den mest spelade låten i min iPod. En massa minnen poppar upp i hjärnan när jag lyssnar på denna, that's why i love it!
Petter - Goda dagars magi


18/5 08

Hej allihopa!

Orkar inte blogga så mycket nu för jag måste påbörja med plugget, det som blev över från fredagen. Kom hem runt fem idag på morgonen och däckade rejält men är fortfarande jävligt trött. Kollar just nu på Gossip Girl. Kommer tusen avsnitt från den nu på femman så den ska jag kolla på under tiden som jag pluggar. Datajobb ändå så det är bara att parkera stjärten här och låta den jäsa för timmarna som går.. blogg you later!

17/5 08

Ny dag, nya bekymmer, hemsk huvudvärk!

Åh, så trött man får vara! Igår vart jag ju med Anna och Tess samt några av Annas polare. Vi virrade omkring som ankor runt Rågsved, Hagsätra osv. Fram och tillbaks med tåget, men kul var det att vara på rymmen från polisen.. Kan berätta mer om det en annan dag, men snälla... inte idag!

Idag blir det något som jag kallar en reunion/grillfest hos min polare Sevil i Tullinge. Tack gode gud för att det bara är en station ifrån där jag bor för jag är helt död. Vi ska mötas fyra i Tullinge station och senare runt åtta ska jag bege mig till min kompis Yurena som bor i Duvbo. Hon fyller 17 år idag så henne ska vi fira med grillad kyckling osv. Ska åka dit med Tess, Anna, kanske Nicke och Sebbe som förmodligen ska komma med en polare.

KOM IHÅG LYDIA!
- Smsa Sebbe nu nu nu! Eller om någon timme..
- Ladda batteriet från kameran!

Ser ut att vara en väldigt händelserik dag! Ska se till att inte äta så mycket till frukost. Inte så smart när man ska grilla hela dagen. Dags att tvätta håret, blogg you later alligator!

16/5 08, Stupid

Fan då!

Kom nyligen på att jag glömde min jacka i skolan igår, så nu måste jag hämta den innan skolan stänger. Och jag som började göra mig sådär hemmastadd efter all pluggande som btw gick väldigt bra! Fick en massa gjort och längtar tills söndag för att plugga lite till och skicka in en massa saker. Måste bara vänta tills Simpsons tar slut så att jag kan sticka till skolan och hämta min förbaskade jacka! Bara det inte börja regna när man rullar neråt..

Blogg you later!

16/5 08, En duktig tjej

Nu blev det ändrade planer! Valde att ta ledigt från skolan idag för att istället få plugga järnet. Har så mycket som jag måste göra och det kommer aldrig bli gjort nu på söndag som vanligtvist är mina pluggdagar så idag får bli en sådan ta-ledigt-från-skolan-för-en-massa-jävla-pluggdag. Allt detta: Mediekunskap, engelska, svenska, grafisk illustartion/kommunikation, naturkunskap, idrott. Inte ett dugg kul! Men egentligen, när fan är det kul att plugga?

16/5 08

Hejsan hoppsan!

Sitter här och ruttnar framför datorn (främst för att ladda min iPod), fixar mig, kollar på Vakna med The Voice och äter frukost. Fiffigt va? Dock börjar ju jag halv nio idag och måste dra härifrån runt kvart över åtta men det fixar jag =). På morgonen ska vi ha en skrivning i engelska och på tal om det! Igår fick jag veta mina resultat för Engelska Nationella och såhär såg det ut:

Speaking: VG-
Listening: G
Writing: MVG-

It's all good.. men vi får se hur det blir på skrivningen idag. Får jag bra på det så finns det chans till ett MVG samt om jag gör klart en uppgift som jag har fått för att höja det betyget. I'm so happy =)! Vad som händer denna fredagskväll vet jag inte men kommer nog vara med Tess och Anna. Vill så gärna festa idag men om inte idag så blir det iaf imorgon. En polare fyller år då så det är nice.

Äh, kan inte fortsätta sitta här allesammans! Blogg you later för fan!

15/5 08, Utelåst

Hej alla glada, här kommer jag!

Sitter här hos Sara just nu efter att ha blivit utelåst!! Bajs på det.. Har varit här ända sedan fyra och mamma ringde runt halv åtta och sa att hon skulle åka ifrån där hon var om en timme och det tar ju ca en timme för henne att komma hem.. Kunde inte hon ha ringt när hon var i Tumba? Haha, hon är rolig ;p, Sitter här och kollar på Simpsons och väntar på att hon ska komma hem, hatar detta.. usch! Att inte ha någon nyckel är för fan det värsta..

Aja, ska överlämna datorn till Saras syster.. snodde den från henne lite snabbt!
Blogg you later!

15/5 08, Redovisning

Yes! Nu är det överstökat! För ca tio minuter sedan redovisade jag mitt enastående tal om SL och det gick faktiskt ganska bra. Men tror verkligen inte att det gick fyra minuter.. tror knappt att det gick två minuter. Men hon bryr sig tydligen inte så mycket om tiden utan mer om hur man håller talet och det gjorde jag jättebra. Ni vet, hela rubbet.. kolla på alla i hela rummet använda händerna lite sådär osv. It's all good.. Slutar 14.40, yeah! Orkar inte mer.. vill hem och plugga engelska. Måste även till engelskaläraren och fråga om mitt resultat!

Btw, måste smsa Tess som smsade mig innan och frågade vilken tid jag slutade idag. Fan vad mycket man måste göra! När jag väl svarade svarade inte hon tillbaka :/ Nåväl, blogg you later!

15/5 08

Shosan!

Vaknade halv åtta idag och egentligen börjar ju jag åtta! Men äh, får väl skippa naturkunskapen idag. Vi skulle ändå ut och vandra och det pallar inte jag med.. nejnej, inte idag! Är i bibblan just nu och söker lite om SL. Ska ju skriva ett tal om det och har ca 20 minuter på mig!! Men jag tycker så mycket angående SL och har så många åsikter om det så det borde bli klart på tio. Runt nio måste jag dra härifrån och ta bussen 09.17 hem igen för att äta något snabbt och sedan borsta tänderna, hann ju inte med det på morgonen. Idrotten börjar 10 så det är lugnt!

Ska börja med mitt tal nu, gjorde ju aldrig den igår. Och dumma jag tänkte skriva den nu för hand.. tänkte inte ens på att det fanns datorer trots att jag står här nu och bloggar, höhö!

(RYCK!) Blogg you later!

14/5 08, Americas Next Top Model



Saleisha vann ANTM. Precis den tjej jag hejade på, yes!!

14/5 08, Tatuering

Jag känner mig redo för en till tatuering. Trots den hemska smärtan.. jag har alltid velat tatuera in en bild på min pappa på armen. Har en utsökt och vacker bild på honom när han var runt fem-sex år och den måste jag bara ha! Det enda som fattades vart själva bakgrunden men nu, efter flera månaders sökande, så har jag hittat en som jag verkligen har fastnat för. Den kommer täcka hela högra överarmen men det är det värt. It's my daddy =)!

Bjuder på en bild på min nuvarande som jag tatuerade när jag var i Frankrike i juli '07. Tog endast tio minuter men jag måste säga.. det var de hemskaste 10 minuterna i hela mitt jävla liv! Bilden är tagen hos Tess någon vecka efter att ha kommit hem från Frankrike.



Nautical star: The nautical star is a symbol of protection and guidance.
Sailors would tattoo nautical stars on their forearms as a good luck symbol in hopes of returning home.


14/5 08, Outfit



Jeans; köpta i Frankrike
Cardigan; H&M
Body; GinaTricot
Örhängen; Glitter
Armband; Lindex
Ring; Åhlens
Halsband; H&M

Och så några knasbilder. De fyra första tog jag i mitt rum innan jag stack till skolan och resten är från toaletten i skolan.







När man är uttråkad och verkligen inte har något att göra så kan man ju alltid smita in i toan i nån timme och ta tonvis med minnesvärda bilder. It's all good.. blogg you later!

14/5 08

Hej alla glada, här kommer jag!

Hur är det med er sköna läsare? Själv mår man bra, vaknade upp jävligt pigg idag. Kanske lite för pigg men dumma jag skolkade från engelskalektionen så jag fick tyvärr inte veta mitt slutgiltiga betyg men det ligger ju på VG eller MVG. Det är jag helt hundra på. Pratade även med min svenskalärare och frågade efter några uppgifter som jag kunde göra för att få iaf ett G och nu har jag fått det så runt sex ska jag sätta igång med det.

Imorgon måste jag prata med min mattelärare och fråga efter några uppgifter som man kan få göra för att få ett G. Har frågat henne jättemycket innan men det ända hon säger är ju bara att jag måste närvara på lektionerna och gå på extramatte. Okej? Men jag vill ju för fan jobba med något, stupid!

Aja, ska samla ihop all material samtidigt om jag väntar på att maten ska lagas klart. Kollar även på Simpsons som vanligt, höhö!

Blogg you later!
Lägger in dagens outfit senare!

13/5 08, Kastrering



Inte en dum idé! Har tyckt och tänkt samma sak jättelänge

13/5 08, Ven bailalo

Hur kan en så bra låt ge en person som mig så pass hemska minnen?


13/5 08

Hej alla glada!

Hur är det med er? Själv mår jag toppen eftersom att jag fick ett efterlängtat samtal. Dels också för att jag äntligen hittade mitt busskort igår med bankkortet i! Hade ju ansökt om sommarjobb för någon månad sedan och nu äntligen ringde de. När jag duschade!, lite komiskt men inga problem alls. Det var från tidningen Shoo och jag ska dit på intervju nu på torsdag 17.00. Wish me luck!

Började 10.30 idag som vanligt på tisdagar och arbetar just nu med grafisk illustration. Kom ca 10 minuter sent men tydligen vart det matteprov på morgonen men det visste jag inget om så hon trodde väl att jag var där. Tur för mig!

Om ca en kvart är det dags för lunch med Michelle. Har saknat henne väldigt mycket, måste prata med henne om lördagen. Ska bli kul, snacka om en fullspäckad dag den lördagen.

Nåväl, ska fortsätta nu. Blogg you later!

12/5 08, Yessir!

I FOUND IT!
I found my busskort! ;D

12/5 08, Okej fan

Wtf! Jag kan inte hitta mitt busskort. Chocken kom denna tidiga måndagsmorgon runt 08.40 på väg till skolan. Jag behöver verkligen den nu till helgen annars är det kört. Hade den iaf igår på väg hem från kussen och jag lade ju ner allt dvs. nycklar, mobil och sånt på marken för att hoppa studsmatta. Och när vi skulle dra därifrån så kommer jag ihåg att jag tog med mig allt och när jag kom hem för att tömma fickorna i mjukisarna som jag alltid gör när jag kommer hem så vart ju den i min ficka men nu är den spårlöst försvunnen. Men eftersom att ag hade den igår, även hemma, så måste ju den vara här hemma, right? RIGHT!?

12/5 08, Pics & vids

Här har ni! Lite bilder från lördagen, dock inte alla för jag orkar inte sitta här och ruttna framför datorn.
De övriga filmerna kommer in senare kanske för det går väldigt trögt för de att laddas upp. Var beredda på tre filmer till. Njut gott folk!







Bilden på pommes friten symboliserar oss alla som nattgamare. Vi levde på kyckling och pommes hela natten och fritösen var vår bäste vän. Jag och Marcus vart nog de värsta bland alla för vi satt alltid och åt tillsammans i köket utan de andras vetskap. De två bilderna på Anna aka. Cathy och Marcus i köket är när han piskar sönder henne med något som tydligen är för myggor. Oj vad det lät från den! Men kul var det, hihi! Skulle kunna berätta så mycket mer men det orkar jag inte med. Skulle aldrig sluta skriva så det är bara att kolla på bilderna och filmerna, tänka era egna tankar om hur vi hade det och njut!


12/5 08, För en gångsskull

Hej alla glada, här kommer jag! Den bittra..

Håller på och laddar upp ca tre-fyra videos och några bilder från festen samt från grillningen. Så min blogg kommer nog vara seg ett tag. Btw, på tal om blogg. Jag fick damp idag under grafisk illustrationslektionen så jag gjorde om designen i min blogg genom att välja en av de stilmallarna som redan finns och göra om de lite enkelt. It's all good..

För en gångsskull så har jga fått en rolig uppgift att göra inom grafisk illustration. En musikillustration. Man ska arbeta om en kändis som man gillar samt göra om deras bilder osv. Ska bli kul! Men vet fortfarande inte vilken kändis jag ska välja.. En skådis eller musiker? Väljer jag en musiker så blir det definitivt inom rock, love it!

Nåja, all denna tänkande har gjort mig hungrig.. blogg you later!

12/5 08, Duffy

En låt som jag verkligen har fastnat för är Mercy med Duffy.
Den är sjukt bra och jag får verkligen inte nog av den. Värd att lyssna på!
En skön låt med en härlig 60-talsanda.












12/5 08

(skitdag)

Hej alla glada här kommer jag för att sänka er alla.
Hur är det med er? Jag mår skit, det börjar först med att jag vaknar en halvtimma innan jag måste dra hemifrån och jag visste att jag borde ha duschat när jag kom hem från kussen igår men icke det. Inte för att det stank eller så men öörk, hatar att inte få duscha. Och så kan inte jag hitta mitt busskort på morgonen så jag kommer hela 25 minuter försent. Kom för ca fem minuter sedan till skolan. Och på vägen hit så kom jag på att jag kan skaffa sms-biljett. Att jag inte kom på det innan.. :/

Förhoppningsvis blir saker och ting bättre men jag vill verkligen gråta nu.
Hela min sömnskit fuckade sig efter festen i lördags. Somnade ju första gången under den dagen runt nio på morgonen och sedan blir man väckt efter ca 40 minuter och andra gången då alla däckar (förutom Marcus då) vart ju runt elva och så vaknade jag ett. Bajs! Och så kommer man hem igår runt elva men ändå vägrade jag gå och lägga mig eller ens dra tidigare från grillningen för att sova så här sitter jag med röda ögon. Alltså heeeeeeeeeeelt!

Bilder och videos kommer in idag, promise!

11/5 08, Galet

Hejsan!

Hur är det med er? Jag mår skitdåligt, har en sån jävla huvudvärk och känner hur magen vänder. Hur som helst, så kom jag hem runt fyra och har endast sovit i ca 3 timmar och 40 minuter. Somnade första gången runt nio och runt elva däckade alla som var på festen. På vägen hem med Anna tänkte jag att så fort som jag kom hem skulle jag t.o.m. klä av mig naken och slänga mig på sängen men nej, min kusin Madeleine blir ju 19 idag så jag måste hem till henne och fira henne med resten av familjen. Hon bor ändå inte ens fem minuter ifrån mig men ändå.

Lägger in våra wacko bilder och filmer när jag kommer hem om jag inte somnar på sängen.
Skrivs sen!

10/5 08, Video

En cp-film som handlar om i stort sett Anna och om hur hon är egentligen än den yta hon visar i t.ex. Playahead.se




Medverkande i filmen:
Angelo Tommie Tess Anna och lilla jag

10/5 08, Some pics

Här kommer några bilder som jag tog igår, alltså innan jag träffade de andra.




Bilden i mitten är på Nico efter vår idrottslektion. Bilden är tagen i omklädningsrummet. Säger ju att hon är gangsta!
De två andra bilderna vid min brorsas dagis. Min favorit är nog den med nyckelpigan. Beautiful!
(klicka för en större bild!)

10/5 08, Yes, Pan Pizza!

Kom hem runt fem och höll verkligen på att somna på väg från Tess till hennes busshållsplats och även i bussen pga. denna hemska värme. Visst, man ska inte klaga men efter flera månader av att få leva som en isbjörn med enbart kyla och mörker så är det klart att man känner så som jag gör. Kastade mig på sängen och somnade i endast tio minuter och nu är ju jag hur jäkla pigg som helst! It's all good..

Men anledningen till att jag vaknade upp är ju även för att mamma brast ut att hon hade köpt pizza. Rusade ut ur rummet som en tok, in till köket och frysen och slängde in de i ugnen. Bara ca tio minuter kvar och sedan är de redo att bli uppätna, mums!


10/5 08

Hejsan alihopa!

Hur är det med er? Själv mår man super! Vaknade runt tio idag för att följa med Tess och Adissa till Zinken. De skulle köpa present till deras killkompis som fyller år idag och som ska ha hemmafest. Jag ska inte gå, känner inte människan så vi får se vad som händer ikväll. Men känner verkligen för att festa loss..

Igår åkte jag ju först till Alby för att träffa Tess och sedan begav vi oss till Bredäng och träffade på vår polare Anna. Till en början gick vi in i en butik och köpte en massa gott, eller ja, jag köpte till oss. Sedan satte v oss i tunnelbanan för att åka.. nånstans? Anna började smsa med vår polare Tommie och så åkte vi till Fittja och var med honom och några till och drack lite. Filmade även in lite från igår och de kommer in senare.

Update:
Smsar lite med Anna och nu kanske de blir fest. Kan det bli bättre? Är jävligt taggad för det iaf, skriver mer om det senare. Blogg you later!

9/5 08, Fuck ishockey för i helskotta

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH!!!

Varför så mycket ishockey!? Varje dag, hela jävla tiden och denna jävla sport och dess jävla timmar gör så att det blir övergångstid för alla andra program. Om det står i tv.nu att den ska ta slut halv elva då ska den bannemej ta slut halv elva annars får den köra upp en ishockeyklubba i röven!

Jag tycker faktiskt om att kolla på hockey´, tycker verkligen om den sporten och jag verkligen dör för hockeykillar men när de börjar jävlas så mycket som de gör genom att visa den varje dag och verkligen hela tiden.. alltså.. nää.. det är absurt! Jag blir så trött på det hela.. TACK VARE DE SÅ HAR JAG INTE KOLLAT PÅ MIN KÄRA PROGRAM SIMPSONS SOM BRUKAR BÖRJA 20.00 VARJE VARDAG PÅ SEXAN!

jävla fan på er allihopa!
Nu ska jag fixa mig för att möta Tess i Alby och sedan Anna i Bredäng, hejdå för fan!

9/5 08

Hejsan allihopa!

Hur är det med er? Själv mår jag väl bra.. synd och klaga ni vet :). Gick till skolan runt tolv och sedan var jag bara med på idrotten. Har saknat den lektionen så.. blev en massa övningar med frisbee och vi hade utomhusidrott. Så härligt men blev lite överdrivet efter ett tag på grund av värmen. Efter det stack jag tillsammans med Nico in till Skärholmen till sexshopen. De har 50-70% rabatt för de ska stänga ner stället nästa vecka. Dör verkligen för deras massageoljor och krämer. Och Tess om du läser detta, så heter butiken inte Orups utan tydligen är det Oops.

Och nu är jag här. Några killkompisar ska kanske komma förbi hem till mig, skulle höra av sig senare. Hoppas de gör det då så att jag inte ruttnar hemma helt i onödan. Blogg you later!

8/5 08

Hejsan allihopa!

Dagen har varit jättejobbig med mens, mensvärk och all skit.. blö och blä.. Är hos Tess just nu och gullet har somnat på sängen. Hon har pratat så mycket om hur trött hon är och så har ju hon pluggat så intensivt idag. Ska snart hem så jag slipper störa. Bloggar mer när jag har kommit hem, där väntar en massa plugg med naturkunskap. Om exakt två veckor är det prov och dagen innan har jag utvecklingssamtal.. ingen bra månad för mig.

Blogg you later!

7/5 08, Outfit

Bilden är tagen i skolans toalett i väntan på ingenting



Tights & skjortklänning, H&M
Skor, DinSko
Pärlarmband, GinaTricot
Pärlörhängen, Från Hanna

7/5 08, MTV

Top ten at 10 med Usher.
Haha minnen med den gamla gubben =)

It's all about happiness baby!

7/5 08

Hejsan shohejsan!

Sitter här och ruttnar.. matteprov idag men jag känner att jag verkligen absolut inte kan någonting så jag stícker till skolan precis till lunch, alltså halv tolv. Nico kommer inte döda mig, nej nej.. Efter skolan måste jag stanna kvar på någon Studemus. Måste fixa till svenskan innan de sätter betygen. Självklart siktar jag på ett G nu och får sedan försöka höja upp det i tvåan. Shit jävlar, hade jag inte fått IG i matte i nian så skulle jag ha gått i tvåan nu och snart börjat trean.. mitt sista år då! Men nej nej :@

Nu till något betydligt roligare. Igår under tiden jag var kvar i skolan med Nico och Hanne så pratade hon om något med radio. Hon nämnde att hon skulle påbörja ett radioprogram tillsammans med mig, som en skolradio. Nu.. jag vet inte om hon var seriös eller inte så jag måste konfrontera henne idag. Låter ju skitkul, ställer jättegärna upp på det om du läser detta Nico ;D

Dags att fortsätta med fixination och Vakna med The Voice!
Blogg you later!

6/5 08, Gratis biobiljett

Idag var det Öppet hus i Tumba Gymnasium. Hanne och Nico sa att det serverades pizza så självklart gick jag dit men inte visste jag att de också skulle jobba! Och med det menar jag att de skulle vara de eleverna som ska berätta lite om deras linje. Så jag hakade ju på med de vart de än gick för jag väntade på mer skojigheter. Det tog väl ett tag för mig innan jag förstod, dumma jag. De 92orna såg för fan inte ut att vara det, de såg äldre ut. Lite creepy. Men allt gick bra trots att jag satt där och var tyst, jag kan ju nästan ingenting om deras valda inrikting trots att jag gick på det i grundkursen. Nåväl..



Alla i hela skolan som hjälpte till fick varsin biobiljett, och det fick jag också! Trots att jag inte går i Ljud, men det behöver ju inte läraren veta ;)

Dags för dusch osv. och sedan ska jag sova. Tydligen har jag matteprov imorgon, fick veta det nyligen av Nico.. TACK! Blogg you tomorrow! I'm happy again!

6/5 08, En rolig dag

Dagen har varit rolig. Kan inte skriva nu, Desperate Housewives.
Blogg you later!

6/5 08, Shopping & outfit



Outfit:
Min uttjatade svarta cardigan, H&M
Vit topp, H&M
Ljusgrå byxor, köpta i Frankrike
Skor, DinSko
Pärlarmband, GinaTricot


Shopping:
Svart tröja, H&M 149:- (jävligt svårt att få med mönstren på bild)
Ansiktsrengöring, H&M 69,50:- (den ska visst vara jättebra med sin 15% ren syre)

6/5 08, En kort skoldag

Vilken kort skoldag! Fick sluta två och jag började ju 10.30. Hur bra som helst! Ikväll är det Öppet Hus i skolan så jag, Nico och Hanne ska dra dit och skrämma vettet hur de blivande ettorna. Iaf jag. Ska bli kul och se vilka de nya ettorna blir, kanske hittar ett mobboffer? Who knows?

Åh, magen kurrar som bara den! Fick skippa lunchen idag, vart ju fisk! Blö och blä.. Inte min grej. Så länge det är fiskpanetter, det är gött! =) Ska se till att få i något i magen snart innan jag möter de andra i centrum runt halv fem. Är ganska seg på att äta (a).. slänger in en dagens outfit och det jag köpte lite senare idag.

Blogg you later!

6/5 08

Hej allihopa!

SOLEN SKINER! Hur är det med er? Själv mår man toppen trots att man är nästan nyvaken (vaknade egentligen halv sju). Typiskt när man ska börja så sent som 10.30 men det är iaf bra till kommande skoldagar då man börjar 8.00 som t.ex. på torsdagar. Usch, hatar att de har ändrat. Förr började vi sju 12.20 på torsdagar, rena lyxen säger jag bara.. Nåväl! Idag är alltså en vanlig mediadag med grafisk kommunikation. Annars brukar vi ha det på måndagar och grafisk illustration på tisdagar men nu ska vi ha ett av ämnena på måndagar och tisdagar varje vecka för att hinna göra klart allt. De sätter ju betygen om någon vecka, läskigt värre!

Måste även plugga till naturkunskapsprovet som är den 22 maj. Hoppas på G eller högre, det skulle inte sitta fel.
Så idag:

- Plugg med naturkunskap, engelska och svenska.
Måste skriva klart mitt tal i svenska
Göra klart mina inlämningsuppgifter i engelska.

Blogg you later!

5/5 08, Gift card

Nu fick jag låna presentkortet ännu en gång. Men nu får jag bara använda 200:- och det räcker för mig. Har köpt så mycket så det räcker nu, vill inte fastna i någon konstig shoppingberoende. Denna gång ska jag köpa en svart 3/4 tröja för 98:-. Har suktat länge efter en sån men har varit för lat för att köpa samt lite ansiktsprodukter. De andra håller på att ta slut. Söker efter en riktigt bra ansiktpeeling och lite ansiktsmasker. Me like!

Nåja, dags att kolla klart på South Park och sedan ska jag ta bort sminket, tvätta ansiktet, duscha, ösa på med bodylotion och nattcreme för ögonen som sedan sussa gott.
Blogg you tomorrow!



My best friend!

5/5 08, En simpel dag

Idag har jag varit ute med Sara och bebis till en början. Vi stack ner till Willys och köpte godis och spankulerade vi lite. Ville att hon skulle följa med mig till Skärholmen för att lämna tillbaks tröjan men hon kunde inte och jag frågade Tess istället och hon kunde, som alltid. Såklart hade vi askul under vår vistelse där som vi alltid brukar har som killarna osm glodde på oss jättemycket i kön i Mackis. Jävlar vilka sneblickar vi gav de, inte så konstigt med tanke på hur mycket de stod och råglodde på oss. Innan det så skulle Tess leta efter en present till hennes mamma som fyller år imorgon. Det var ett "...". Råsnygg var den! Den vill jag också ha.. Efter allt så såg vi två killar som vi båda (mest Tess) tycker är söt, iaf en av de. Så vi valde att följa efter de vart de än gick, och ja vi är lite mobbade men 'ey, han var söt. Han ledde oss hela vägen till Vårberg och under vägen dit hann vi planera våra onda planer som vi ska göra på små barn som åker cykel eller sparkcykel.. så passa er!

Vid Vårberg fick vi båda en sån smak för socker så vi köpte choklad till oss båda och gick ner till tunnelbanan. Chokladen var inte så hårda och "fräscha" som de brukar men de dög men jag misstänker att de lade i något annat konstigt för jag fick ju världens skrattattacker i tunnelbanan. Som när jag skrattade åt en kines, thailändare eller vad fan hon nu var och sa att hon såg ut som den där The Ring-apan från de där Gainomax reklamen. Kunde inte sluta skratta åt henne, åh så elak men jösses vad de liknade varandra.

Aja nog om det nu, blir bara ett lång blogginlägg men ändå värt att läsa. Blogg you later!

5/5 08

Hallojsan!

Hur är det med er? Jag har jätteont i revbenen och mina ben från i fredags så jag valde att stanna hemma idag. Förhoppningsvis går det över snart, det är väldigt ansträngade att ens gå in till toan från mitt rum, blö och blä! Dagen består mest av plugg, städning och tvätt. Håller på och tvättar just nu trots min smärta men det måste ju göras. Allt ligger i torktumlaren nu och snart måste jag börja duscha osv. Ska möta Hanne & co vid centrum runt tre tiden då de slutar. Har saknat de så!

Dags för frulle =) Eller är det lunch?
Blogg you later!

5/5 08, Busfrön

- Här kommer ännu en video.
Detta hände då i lördags när jag och Tess vart lite uttråkade en natt. Vi bestämde oss för att först gå hem till Michelle och spendera några timmar där men det beslutet ändrades snabbt till att vilja busa istället. När vi närmade oss hennes port och gick in i hissen så ringde jag upp henne och sa att vi var här. Stackarn förstod inget så stressad som hon var men jag fortsatte säga att vi var här precis där hon sa att vi skulle vara och att vi stod och väntade på henne. Hon blev helt skärrad och fattade noll och la på. Jag och Tess försökte hålla oss för garv när vi stod där i hissen. Vi ville ju inte avslöja oss. Så vi valde att vänta på henne utanför hennes ytterdörr och jag höll för kikhålet så att hon inte skulle få se oss. Det tog ett långt tag innan hon valde att lämna hennes hem och när hon väl gjorde det.. ah, kolla på filmen får ni se..



HERREGUD VAD ROLIGT DET VAR!! Kunde verkligen inte hålla oss för skratt och hennes mamma blev ju helt vettskrämd hon med över att höra hennes dotter stå och gallskrika i porten så sent som det var så hon stack ut lilla huvet för att se vad som stod på. Man hör min garv mest och det är inte vackert. Stackars Michelle men framför allt, stackars grannarna! =)

4/5 08, All alone

Pratade nyligen med morsan i telefon och det visar sig att hon kommer komma hem imorgon efter jobbet. Vilket resulterar i att jag kommer vara hemma själv idag. Synd att det inte är antingen fredag eller lördag idag. Så vad kan man göra nu? Borde egentligen lägga mig tidigt, skola imorgon ju men det går inte. Något ovanligt? Som att strutta omkring här hemma naken? Hmm.. Får lägga extra tid på den tanken.


4/5 08, Videos & bilder

3/5:

Jag och Richmond, Ömer i blått.


På sista bilden ser ni stänk över marken, right? Jo såhär var det. Jag och Tess bestämde oss innan de övriga personerna kom att vi skulle cykla till Maxi och köpa en massa gott. Vi lämnade Adissa hemma hos Tess helt själv "stackarn". Efter att ha köpt allt så vart det ju dags att cykla tillbaks hem till Tess och hon fick lägga påsarna på styret. Just när hon börjar trampa på så hör vi en otrevlig smäll. Jag hajar verkligen ingenting, det enda jag hör är Tess som yttrar sig dessa ord, helt oberörd, "åh jävlar!". Och då märker jag att korken till colaflaskan hade visst fastnat på hjulet på ett konstigt sätt sedan lossnat när Tess började trampa på. Och som ni ser på bilden så gjorde det en enorm skada, precid utanför Maxi. Vi kom inte ens långt!! Jösses vad vi skrattade, oförglömligt. Folket runt omkring måste ha trott att vi vart tokiga. Men kul som fan var det och jag fick springa in och köpa en ny colaflaska. Pantade även den förra flaskan såklart. Två spänn, alltid något!



I videon ser ni mig bära Adissa på ryggen mitt på natten! Det är Ömer som filmar och det där med hamburgare handlar om att jag, Adissa och Richmond drar till nedervåningen och steker hamburgare och han är för lat för att göra sin egen men ändå ger mig så mycket order och oroar sig så mycket över kolesterol.


2/5:



4/5 08

Hej allihopa!

Hur är det med er? Själv mår man bra, sitter här hemma helt själv och kollar på Friday Night Lights. Tänkte att jag kunde ge den en chans ;p. Håller på och laddar upp filmer och bilder från när jag och tjejerna var i Max i stan nu i veckan och från i fredags då vi var värsta truppen som invaderade Tessans hem. Men det blir i ett annat inlägg, vill inte ha ett alldeles för långt inlägg. Ska fortsätta med det nu så att jag får det snabbt överstökat. Igår var jag ju i stan med morsan och detta fick jag hem från Esteé Lauder:



En ljus skimmrig läppglans som absolut inte blir vitt på läpparna utan skimmrar så snyggt, så snyggt. 185:-
En mascara som gör ögonfransarna fylliga och långa. Har redan fina, böjda ögonfransar men älskar ju mina ögon som fasiken så vill göra de mer "dramatiska". Den kostade 225:- och för att jag köpte den så fick jag även med en nattcreme för ögonen och sminkborttagare. Väldigt fiffigt =).

Blogg you later!

3/5 08

Hej allihopa!

Gårdagen var suverän! Kul som fan var det att vara med alla. Till en början skulle det bara vara Jag, Tess och Adissa men sedan ringde Michelle mig och frågade om det var lugnt ifall hon kunde komma med och senare kom även Lucia. Efter någon timme kom alla snubbar dit, oj vilket gäng! Men det var så kul att vara så många pers i ett och samma hus. Vi var hemma hos Tess för hennes föräldrar var i Göteborg så vi passade på att röja hela stället =).

Mer om det senare. Sitter här hemma och väntar på att mamma ska komma och sedan ska vi in till stan och se om jag hittar något. Grejen är ju den att butikerna stänger tidigt men wtf alla butiker stänger väl inte på en och samma gång?
Nu ska jag ta en huvudvärkstablett, duscha, fixination och sedan vänta och ruttna på morsan.

Skrivs sen!

2/5 08

Hej alla läsare!

Usäkta för denna bloggtorka men jag har haft mina anledningar. Men sitter just nu hemma hos Tess med Adissa, Lucia och Michelle och senare kommer några snubbar hit. Självklart har jag kameran med så det kommer tas (förhoppningsvist!) många bilder.

Hejdå!
Jag saknar G jättemycet aka. Elias <3

1/5 08, Outfit



Min outfit idag, kjol och body från GinaTricot som jag köpte igår, skor från DinSko och tights från H&M.
Idag blir det alltså en tripp in till stan med tjejerna och jag ska ha på mig klackisarna. Får se till att ha med mig ett par extraskor i väskan ifall jag skulle få ont i fossingarna. Aja, dags för fixination!

1/5 08

Åh, fan vad nice!

Jag och Tess ska åka in till stan för att äta i Mackis, mums! Det var ju längesen.. aja, var bara tvungen att skriva det.
Vill ta på mig mina klackisar men vet inte.. hmm..
Blogg you later!

1/5 08

Hejsan allihopa!

Hur är det med er? Själv mår jag bra men är så trött som vanligt. Igår var en jävligt trevlig dag som spenderades med Tess, Azmina aka. Aszme/Elita Bennström och några till hemma hos Azminas kompis bror. Vi köpte en stor vodkaflaska och lite snacks, cider och blandning till. När vi väl kom dit kollade vi på Sex and the city men sedan blev det dags för Myggan ;D! Min älsklingsserie ska ni veta, oh gosh! Vanligtvist så är det jag som brukar bli fullast av alla men denna gång så var det min vän Zakiya som blev det. Vi pratade gamla minnen och även om en "speciell" person som vi kan kalla M. Zakiya den tjockisen började säga att jag och M gjorde mer än vad hon tror att vi gjorde under den sommarkvällen för två år sedan vilket absolut inte var sant. Ni läsare blir nog helt vilseledda eftersom att ni inte förstår det jag pratar om men äh, de förstår. Men allt var trevligt och under all snack fick man veta lite saker och ting, mhm me like! Har inga särskilda planer för idag förutom att jag har tvättid 18-22. Har inte så mycket kläder att tvätta så det borde bli klart snabbt!

På dagen åkte jag och Tess till Skärholmen där jag shoppade lite, som vanligt. Min vita klänning som jag ville ha fanns inte i min storlek. Dock fanns den i gult och blått men de var ju jävligt fula så de fick hänga kvar på galgen. Detta kom hem med mig:




Topp, Monki 100:-
Body, GinaTricot 129:-
Ögoncreme, H&M 89,50:-
Sally Hansen Nailgrowth, H&M 119:-
Rouge, H&M 39,50:-
Skotskrutig kjol, GinaTricot 149:-
Läckra hotpants, GinaTricot 49,50:-

Äntligen hittade jag en ögoncreme som jag hade suktat efter i flera månader nu. Och äntligen köpte jag denna nagelgrejs som jag hade suktat efter i flera veckor. Man får 30% längre naglar på bara fem dagar! Jag har, ärftligt, långa naglar och de växer väldigt snabbt men nu så har ju sju fingrar förlorat naglarna och de resterande tre naglarna är fortf. långa. Inte så snyggt så ska testa denna.

RSS 2.0