29/3 08

Kom hem runt elva tiden efter en galen kväll i Hamamrby Sjöstad hos min kusin. I must say, han bor ju skitsnyggt och porten! Jösses, man kan ju gå vilse! Så färgglatt och fint!

Till en början så orkade varken jag eller morsan åka för vi hade märkt att det skulle ta ca två timmar för oss att ta oss dit så vi tvekade på det tills jag valde att ringa upp kussen och kolla hur man åkte till honom. Det tar bara 45 minuter! Av någon konstig anledning blev jag så sur men ändå så glad, haha!, crazy!

Damp! Jag är så rastlös så det inte är sant. Vart så beredd på att genast bege mig hem till Adissa efter att ha varit i Hammarby Sjöstad men det blev inte så, det blev lite för sent så här sitter jag med så mycket energi i kroppen så det inte är sant! Övertrött? Har ju varit vaken i över 24 timmar.. kan det bero på det?

Nåväl, nu är det dags för pizza och läsk ännu en gång. Shit, har kämpat så mycket med att gå ner i vikt och jag lyckades faktiskt lite med det men sedan gick jag upp 4,3 kg och jag är dum som inte slutar. Men vad kan jag säga, i love food! I synnerhet pizza.. nä nu måste jag rusa in i köket! :D

29/3 08

Och så var man hemma.. magen kurrar och skriker som fan efter mat! Är galet hungrig.. och så kan jag inte sova heller för jag kom på att jag blev bjuden på kalas i Hammarby Sjöstad hos min kusin. Hans son fyller ett år och det känns taskigt att skippa det. Så ska dit och gama i mig tårta och sedan åka hem och soooooova! Mamma och brorsan kommer ju ändå inte vara hemma så då ska jag stänga av min mobil, dra ut  kontakten till hemtelefonen och ta bort ringklockan på ytterdörrn och bara sooova, fan vad härligt!

Nä, dags för frulle. Skrivs sen!

29/3 08

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

Jag har hjälpt Dago med att fixa en blogg! Så alla, se till att spana in hans supersköna blogg och börja kommentera som fan!

Har varit vaken i ca 16 timmar och jag vill så gärna stanna kvar hos honom och sova men han är dum och låter mig inte stanna kvar! Så jag sticker härifrån tio över och tar buss och tåg hemåt tillbaks till Tumba. Skriver MER senare när jag kommer hem vilket kommer vara runt åtta, halv nio.

Hejdå!

28/3 08

Halloj era sockertoppar!

Har inte så mycket att säga förutom att jag nu ska börja med min fixination samt mat för att orka vara ute hela kvällen och förmodligen natten. Och efter allt så ska jag visa er Cocoos läckra nyheter, så droppa in här när som helst!

Skrivs sen!

28/3 08

Goddag!

Hur står det till med er? Själv är man trött som in i helsicke! Vaknade för ca en timme sedan och har sen dess inte orkar göra nånting alls, bara ruttnat framför datorn ett tag. Jaaa.. vad kan man säga? Finns inte så mycket förutom att jag vill krypa ner i sängen igen! Ååh, min varma härliga säng.. men det får vänta! Nu är det dags för frulle, hejdå!

27/3 08

Allvarligt, i'm chocked!



Han som är så söt.. MEN, man ska ju inte dra förhastade slutsatser. Det är ju fortf. ett frågetecken om ifall han är homo eller inte. Han ska ha hookat upp med den förra medlemmen i N'Sync alltså JC Chasez. Men det skulle jag aldrig tro. Helt ärligt skulle jag gissa på att han (se nedan!) är homo.



Inte för att jag har något emot homosexuella men ändå, i'm chocked!

27/3 08

Så då var det avklarat! Har ringt till pizzerian och beställt två pizzor till mig och brorsan. Ville ha salami på min pizza, älskar! Dagen har gått bra, väldigt varm dag men vem klagar? Det började med en tripp till Alby med Sara och bebis, sedan vidare hem till Tess där vi spenderade ca 45 minuter hos henne innan hon var tvungen att dra till Tumba sjukhus för att ta bort hennes leverfläckar. Jag och Sara valde att följa med då vi ändå inte hade något bättre för oss ;p. Efter det åkte jag hem runt tre och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem med läskeblasken som ska avnjutas med pizza, mums!

Planer inför kvällen?
Javisst! En bra kväll, ska få träffa en vän som jag inte har träffat på.. jösses, länge!

Time for toa, skrivs sen!

27/3 08

God morgon allihopa!

Hur står det till med er? Själv mår jag bra men det blev ännu bättre när jag såg solen skina. Synd bara att man inte kan gå omkring i linne och shorts.. vill ha sommar! Nåja, får väl vänja mig vid detta usla väder än så länge. Idag blir det ännu en tripp till Alby för ett viktigt ärende med Sara och hennes bebis. Vad vi ska göra är hemlighetsstämplad, mwuhaha! Och min Comviq Kompis grejs tog slut idag! DAMP! Hur ska jag kunna hålla kontakten med omvärlden? Shit jävlar.. och inga pengar har man!

Nä, nu är det dags för frulle! Skrivs sen! =)

27/3 08

God natt, era söta små pudlar!
Borde egentligen ha gått och lagt mig tidigare då jag måste vakna runt nio och brukar annars vakna runt halv ett!
Men innan jag drar och lägger mig så finns det en bild ni måste se:



Kunde inte sluta skratta när jag såg den! Oh well, god natt!

27/3 08

Jag förstår inte. Hur kan man tycka att denna bild är läskig?



Jag har den som visningsbild i msn och jag tycker att den är så söt, så söt!
People just don't understand art..

27/3 08



Nu kommer jag verka väldigt känslokall för er andra men jag måste bara få ur mig detta. Gick in i posh24's hemsida och såg denna artikel och jag tänkte:"Vem bryr sig?". I know i don't! Jag menar, är det ens någon som har sett hennes farföräldrar? Tror inte det. Visst är det synd men som sagt vem bryr sig?

En del skvaller är bara helt onödiga.

26/3 08

Nyvaken, solen skiner och jag är redan trött på livet. Kan det bli bättre?
Inga särskilda planer för idag förutom att jag måste köpa hårinpackning och ansiktsmask och när jag kommer hem ska jag stänga in mig själv i mitt rum och säga att alla i denna värld kan dra åt helvete.

Ha det bra!


26/3 08

Ny header!

Vad tycks? Me like! Tröttnade på "Att Vara Lydia Issa" så valde istället Insane in the brain. Passar ju mig då jag är sådär "små"galen :).

26/3 08

ÅÅÅÅH HEEERREEEGUUUUUUUUUUUUD!!!!
Hänt extra på kanal5:

Myggan kommer tillbaks till tv-rutan onsdagen den 2 april. Är jag överlycklig eller är jag bara överlycklig? Nostalgi-kick rusar genom kroppen i full fart! Kommer sitta fastklistrad framför tv'n den dagen och våga inte smsa eller ringa mig annars får ni en järnklubba rakt på ansiktet.


25/3 08

God nånting!

Jösses vad trött jag är, vaknade runt kvart över 12 tillsammans med brorsan och jag skulle kunna lägga mig igen om det inte vore för ett samtal som man fick från den Anonyme. Dumma!.. Det ser ut som att snön kommer att försvinna idag, bra det! Eller finns det inte någon risk för slask? Usch, det hatar jag! Särskilt när man inga skor har.. Inga särskilda planer för idag förutom att den Anonyme undrar om jag vill åka till honom idag, det vill ju jag också men så trött som jag är just nu så får vi se hur det blir. Om inte det, så stannar jag hemma idag. Min kropp och psykiska hälsa ger mig ingen rättvisa.

Nu måste jag proppa i mig flera liter med cappuccino samt äta fullkornsmackor, skrivs sen!

25/3 08


24/3 08

Halloj!

Kom hem halv nio och då vart det snabba rullar med att få av sig ytterkläderna och slänga sig framför tvn och TV4 för då började ju Parlamentet. Skönaste! Men har aldrig förstått vad alla brudar ser i Björn Gustafsson utseendesmässigt. Jag menar, hans hår! Oh God.. Hur som helst, jag har alltid velat dansa "med" en strippstång. Det verkar vara så kul och vill så gärna testa på det så gick in på liveit.se för att se om de har såna erbjudanden och det hade de! För 720:- här i Stockholm för en person. Det fanns ett till erbjudande som heter Kom-igång-vecka där man kan gymma varje dag under en hel vecka för 350:- och finns i hela Sverige. Det lät så tilltalande! Undrar vilket av de jag ska välja om inte båda?



Dags för te!

24/3 08

God eftermiddag!

Hur står det till med er? Själv mår jag bra men har fortf. jätteont i hela kroppen från lördagen. Bu och blää, det var värre idag när jag skulle vakna för någon timme sen. Kunde knappt stiga upp med överkroppen så låg och degade i sängen i över en halvtimma och glodde på tv. Men nu känns det som att allt kommer bli bra igen, måste bara se till att stretcha.

Idag blir det äntligen, äntligen pizza! Har varit så sugen på det i fyra dagar nu och äntligen blir det av. Det blir jag, Tess, Sara och Adissa som sticker iväg och tjockar oss. Sara sticker hem till stan runt åtta så det kommer bara vara jag, Tess och Adissa kvar. Vad som händer efter det får vi se, jag och Tess är iaf sugna på lite.. ah.. sånt där. Hemligt, men inget sexrelaterat =). Iaf inte hon men vad vet jag? (a)

Skönt att det är lov, ska verkligen se till att ta vara på dessa dagar och umgås med vänner så mycket som det bara går för när skolan börjar igen så kan det ta upp till två veckor om inte längre innan jag får träffa de igen. Tragiskt, trots att vi alla bor i Botkyrka och jag bor inte ens tio minuter ifrån Sara och Adissa och inte ens en kvart från Tess. Inte kul.. nu skriker lillbrorsan att han vill ha pannkakor, skrivs sen!

23-24/3 08

Hejsan!

Anledningen till varför detta inlägg får heta 23-24/3 08 är för att jag började skriva detta runt fem i tolv 23/3 och och blev klar 24/3, haha! Har ju inte bloggat på ett tag nu, har helt enkelt inte haft tid så ska dela upp allt och var beredda på att det kommer bli ett långt textinlägg.

22/3:
Lördagen var en av de bästa dagarna, det vart ingen middag utan det var en överraskningsfest till en av mina bästa vänner Adissa som blev 18 år. Vi valde att ha festen på lördagen så att på tolvslagen gratta henne. Till en början var inte hon med oss andra i lokalen och det var bara jag och Tess som dansade för fullt. Jag och Sara åkte dit runt åtta och efter det började det komma alla inbjudna. Adissa kom runt halv tio, tio med ögonbindel! Alla fick vara tysta när hon kom men det var inte så många som kunde hålla god min och så fort som hon satte sin fot i lokalen så skrek allihopa och vi vart ca. 60 pers. Stackarn var ju nära på att snubbla av rädsla och chock, haha! Det blev en massa gratulerande, pussar och kramar tills alla gick till dansgolvet. Dansade så mycket så det har resulterat i en förjävlig träningsvärk i hela kroppen. Har inte så mycket energi just nu med att skriva exakt om allt under festens gång, det får bli någon annan gång men kom iaf hem halv fem, slängde mig på sängen och somnade direkt!

23/3:
Adissas födelsedag! Lilla flickan har blivit stor nu.. 18 år, shit! Vill också, men måste vänta tills december. Förhoppningsvis går tiden fort (håll tummarna!). Vaknade första gången runt åtta och vart jätteirriterad pga. att jag somnade halv fem och blev väckt så tidigt. Men somnade om och vaknade runt halv tolv. Efter några timmarna latande så var det dags för tårta hos Adissa. Härligt var det att få vandra omkring med mjukisar, en lagom stor överdel, uppsatt hår och no make-up. Brukar även vara osminkad annars men idag var det helt annorlunda.  Det var chill.. vi tjejer samt Adissas storesyster åt tårta och pratade om saker och ting som hände under festen. Vill tillbaka, haha! Vi spelade även spel vars namn jag inte kommer ihåg och sedan var det dags att lämna tillbaka en killes absolut feta högtalare som vi fick låna till festen. Och eftersom att ingen kunde skjutsa oss så fick Tess ringa hennes pappa och fråga om vi kunde låna bilen en stund. Det gick bra så jag, Adissa, Tess och Melodia aka. Lodi (Adissas syster) åkte buss till Alby, hem till Tess, tog bilen tillbaks hem till Adissa, packade in högtalarna, åkte hem till killen och lämnade över de och sedan blev det en sån jävla grej med att hitta en pizzeria som skulle vara öppen runt tio tiden men tyvärr så det fick bli Mackis i Hallunda. Blev lite ledsen för jag vart ju så sugen på det, haha! Satt där i över en timme och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter det skjutsade vi hem Tess och hennes pappas bil och sedan tog jag, Adissa och hennes syster bussen från Alby hem till Tumba. Väl i Tumba station var busschuaffören lite vimsig. Han åkte förbi vår hållplats av misstag och när han skulle tillbaks så började han backa bakåt istället för att åka runt. Skulle ju ha gått mycket snabbare men ingen av oss hade något emot det. Vi fick ju oss ett gott skratt i denna vinterkyla och nu sitter jag här :). Kom hem runt halv tolv och har bara druckit te nu.

Är helt död nu och idag (måndag, efter tolv ju) så ska jag, Tess och förhoppningsvis Adissa åka till Alby och äta i deras pizzeria. De har den bästa pizzan, oavsett om du bor i innerstaden så måste man åka till Albys pizzeria. Värt hela resan och man kommer inte ångra sig!

Nu skall jag dra härifrån, god natt!



I ordning: Sour, Adissa och Lucia.

22/3 08

Aj min rygg! Har precis tvättat klart håret och sitter här med hårinpackning och folie wrapped around my hair och mitt huvud är varm som fan. Anledningen till "aj min rygg!" är för att jag "hukade" mig över badkaret för att kunna tvätta håret. Nästan sådär när man ska spy i toaletten fast jag stod upp. Mhm, inte kul. Anledning till det? Jo, för att jag inte känner mig helt redo för att duscha än. Låter det knäppt? I understand.. men jag vill inte duscha flera timmar innan middagen. Vill verkligen städa i hemmet och då blir det ju varmt och svettigt och då måste man duscha igen och blablabla.. så nä, inte min grej så duschandet får bli 1½ timme innan jag sticker iväg.

Hårinpackningen ska egentligen vara i håret i en minut som det står på burken men jag måste alltid överdriva med saker och ting och ta det till the next level, så den får sitta i tills 16.00. Har även läst att det ska vara bra för då får håret ännu mer vitaminer, mineraler och det hela köret. Är det så? Isåfall är det nemas problemas!

Dags för pannkakor, skrivs sen!

22/3 08

Såhär ser dagen ut:

10 - 14: Tvättstuga
14 - 18: Fixination dudes! (jupp, det tar så lång tid för mig med tanke på att jag är en lat jävel)
19 - ?: Dinner with the girls!

Det är nämligen så att min närmsta och bästa vän Adissa blir 18 imorgon (din jävel!) så vi ska till en restaurang nånstans i stan för att sedan sjunga och skriva så att vi blir hesa: "JA MÅ DU LEVA LALALAAAA!!!!..." när klockan slår tolv för då blir hon ju 18. Hon har lovat mig att hon ska dansa på bordet och ta en killes nummer. Nu får vi banne oss hoppas på att hon håller sitt ord ;D Love you!

Skrivs sen!

21/3 08, ANALKLÅDA

Din jävla analklåda!



Jag är så trött på dig och din aura. Det är synd att man med tiden måste förändras och glida isär. Jag trodde aldrig att det kunde bli såhär, jag tänkte sedan första gången att du skulle bli en av de bästa men Gud ger mig ingen rättvisa. När vi gick åt skilda vägar, visst vart jag ledsen men mest förvirrad och till sist slutade jag bry mig och hoppades faktiskt på att det skulle stanna så för alltid men med tiden förändrades allt och jag kunde faktiskt gå fram till dig utan att för en sekund vara tvungen att vända mig om och spy.

Jag kan välja att se bortom detta och försöka få allting att bli bra men pyttsan, känner just nu att jag inte orkar mer. Måste ändå försöka tåla dig med tanke på att vi delar på saker och ting och det är ju synd om mig. Men vem vet? Med tiden så kanske jag kan glömma och förlåta men så som det är nu, så ser det inte ljust ut för framtiden..

..and frankly my dear, i don't give a damn!

20/3 08

Ack och ve! ÅÅÅÅÅÅHHHH, äntligen hemma! Mina fötter och ben värker som fan! Smart du är Tess som åkte hem. Åkte in till stan med Adissa och Therése "Tess" för att hitta lite plagg till helgen. Jag köpte endast en kajalpenna för jag har redan bestämt allt. Kom hem för ca två timmar sedan men mina fötter värker fortfarande!

Hannas syster valde att köra hem oss med bilen så jag blev glad och tackade ja till det. Av Hanna fick jag en skitfin tubtop i en härlig rosa färg och ett par snygga pärlörhängen. Nu vill jag ha sommar som fan..
Nu ska jag äta upp all godis som vi har köpt idag, ta ut klänningen till Sara samt vänta på henne och kolla på Simpsons, skrivs sen!

19/3 08

Alldeles nyss under datorkunskapen, en rolig händelse:

Tim lunkar fram till mig, Fia och Felix när vi flitiga som bin sitter och arbetar. Jag stänger av skärmen när Tim närmar sig till mig och Felix stänger av hans skärm när Tim lunkar sig fram till honom. Jag, Felix och Fia pekar och skrattar åt honom. Tim känner sig ensam och går tillbaka till sin plats och börjar skära sig.

18/3 08

Mom's home! Med bonus :D Två filmer, popcorn med smörsmak (bästa!), Favoritpannkakor och äpplen. Love it..
Så ikväll blir DVD'n min bästa vän. Till er som inte kommer kunna nå mig ikväll; suckers!..

18/3 08

Här är en liten grej jag gjorde i Illustrator i grafisk kommunikation när jag var uttråkad.



Har även designat två av mina kommande tatueringar men de skall jag inte visa upp. Vem vet om någon snor min idé? Men har ett problem, en av mina kommande tatueringar vet jag inte om jag ska ha de under den jag har nu. Knaskalas..

18/3 08

Om ca tio minuteer slutar vi. Nico sms-terroriserar mig och säger att hon är pissnödig. Och tänkte jag? Men så ville hon att jag skulle vara med henne fastän att jag och hon har lektioner i två olika byggnader. Hon i skolan och jag i Grafisk Center. Och så har hon gjort mig så kissnödig, den jäveln.

Update: Antar att vi slutar nu så ska dra till skåpet i skolan och hämta väskan, möta upp Nico för att kissa och sedan träffa Michelle och lämna tillbaks skivan =).

Skrivs sen!

18/3 08

MEN TYPISKT!

Det snöar som fan idag och mina skor har gått sönder! Det har sprätts upp från sulan och själva stöveln så det bara rinner in vatten. Inte en sååååå stor skada men fan min fot är helt kall. Nu sitter jag iaf inomhus men fan när jag drar hem då? Tänk om det snöar ännu mer då? Helsefyr säger jag bara, helsefyr!!!!

18/3 08

Yes äntligen! Kom på en grej alldeles nyss och det är att jag äntligen kan använda mina bevarade solglasögon som jag har sparat till ett sådant tillfälle som idag. Och då pratar jag om vädret, kan använda mina solglasögon nu när det snöar för att inte sabba sminket ju! Tack Gud.


18/3 08

God morgon, god morgon!

Hur mår ni då? Jag mår bra men är så jäääääääääääääääääääääääääääävla trött! Vaknade kl. 6 och jag börjar halv elva! Kan inte komma ihåg sist jag vaknade så tidigt, tror det var när vi brukade åka till Gamleby i Småland för då vart man ju bara tvungen att vakna så tidigt på morgonen. Minnen, minnen.. men hur som helst, idag blir det inlämning om det som jag har pluggat med så jäkla länge nu såsom Typografi och typsnittsfamiljer. Det har varit en vild ch jobbig resa för att kunna bli klar med detta så damn it, bäst för honom att han blir nöjd. Uppdaterar er om det senare idag.

Nu kurrar magen som fan och ropar efter mat!, skrivs sen!

17/3 08

DAAAAAAAAAAAAAAAAAMP!!

Orkar inte med typografi men det måste göras! Åååååhh!
Ibland undrar jag varför jag valde grafisk kommunikation..

I need help, and lots of it!


17/3 08

Nu måste jag verkligen ta paus från dessa typsnitter som jag sitter och pluggar om! Annars kommer det sluta med att jag kommer börja drömma om bokstäver så nu ska ansiktsmasken på och så ska jag fixa mina naglar =)

Snart dags för Simpsons och är toksugen på popcorn med smörsmak. Dumma jag borde ha köpt det innan, nåja, shit happens!

17/3 08

Helvete vad det snöar! Trist! För ca tre timmar sedan skickade den Anonyme sms till mig och sa att det snöade jättemycket där han bor, nästan så som det gör just nu i Sthlm. Weird, men nåväl här sitter jag och jobbar med grafisk kommunikation angående olika typsnittsfamiljer. Någon som vet vad mekaner och ligaturer är?

Nä nu måste jag fortsätta, skrivs sen =)

17/3 08




Reklamen har psykat mig!

16/3 08

För någon timme sedan gjorde jag pannkakor åt lillbrorsan och jag tänkte att jag kunde visa er exakt hur jag gör.

Eftersom att jag är för lat för att trixa ihop med ingredienserna så köper jag ett paket från Ica som heter Färdigpannkakor. Det är bara att tillsätta mjölk eller vatten. Sjukt mycket billigare än om jag ska köpa ägg, mjölk och all sån skit. Och så är jag även för lat för att vispa ihop allt så då brukar jag, precis som på bilden, mixtra ihop allt. Häller i pulvret, mjölk och socker in i mixern sen så är det bara att mixa och sedan är det klart!

Kanske därför jag älskar att göra pannkakor..

16/3 08

Hej hej!

Hur står det till med er? Själv mår jag bara bra.. vaknade runt nio och åkte hem till Tess runt tio. Skulle lämna tillbaka hennes digitalkamera innan hon åkte på dop. Sedan åkte jag hem och har pluggat och städat fram tills nu. Finns inte så mycket att göra på en söndag, usch hatar söndagar.

Min lilla kusin har kommit för att underhålla brorsan. De sitter just nu och kollar på Teenage Mutant Ninja Turtles aka. Turtles ;p. Gör mat åt de så nu ska jag sticka iväg och fortsätta med det och direkt efter blir det mer plugg med grafisk kommunikation, det är askul!

Längtar till 19.00, då börjar LA Ink =), skrivs sen!

15/3 08

Sitter här med ett glas rött och ett stort glas te med mjölk och deppar. Miserabelt liv? I guess so, är så irriterad just nu så det inte är sant men ska försöka få bort det genom att pimpa upp mig själv. Om jag pallar, we'll see. Imorgon är det söndag och sedan skola. Oj, vad snabbt tiden går när man har tråkigt.

Hoppas mamma kommer hem snart så att hon ska få ta hand om sin son,
i'm throwin' in the towel!

15/3 08

Hejsan!
 
Är just nu i Söderby hos min brors lärare och vän till familjen Hanna. Mamma började jobba idag klockan tre och kommer hem nån gång efter elva. Trist, med tanke på att jag inte kommer kunna gå ut. Jag får, men vad finns det att göra vid den tiden? Usch.. hatar när mamma jobbar kväll. Hanna åker snart in till stan för att jobba så jag och brorsan ska bege oss hemåt, ruttna där och vänta på mamma och när hon kommer hem så.. gör jag inget? Åååhh!! Tråkig fucking jävla hor fitt-helg! Faaaan vad jag hatar mamma nu..

Hejdå!


14/3 08

Den här bilden tog jag för ett tag sedan och jag verkligen, verkligen gillar den men!..



Jag gillar inte hur mitt ögonbryn blev, dumma jag borde ha noppat det men tänkte inte på det förrän senare. Då försökte jag ta om bilden men det gick inte :(.. Cruel world..

14/3 08

Hejsan!

Åh Gud vad trött och varm jag är i kroppen! Kom hem runt tjugo i två och och innan det gymmade jag i skolan. Det blev vår idrott och det var så jävla härligt! Tränade med alla redskap som fanns där och tack vare det så verkar det som att jag kommer sitta inne idag. Äntligen fredag! Har längtat så mycket.. ikväll är man bjuden på fest, får se om jag går på den. Ska försöka få med Nico..

nu ska jag jobba lite med Illustrator, skrivs sen!


14/3 08

Nattens utmaning

Ska försöka att vara vaken hela natten. Tror inte så mycket på att jag kommer att lyckas men kan alltid försöka. Känns så dumt att sova nu när jag måste vakna sex på morgonen. Fem timmars sömn.. det funkar inte för mig.


Tror ni jag klarar det? Det tror inte jag, haha! Bra inställning va?

13/3 08



Nu vet vi vem vi ska skylla på!

13/3 08

Hejsan!

Hur står det till med alla? Själv mår jag bra men är så nedrans trött! Dagen har varit så bra och så kul med tjejerna från skolan. Vi håller på med en förjävligt skön "projekt" som vi kommer hålla på med ändra fram till sommaren. Det är ju hemligt så ni får veta mer om det när det väl blir sommar.

Har inte bloggat tidigare idag eftersom att jag inte har varit hemma efter skolan. Slutade 14.40 och skulle träffa de andra 16.00 i stationen. Kändes lite onödigt att gå hem trots att jag bor ca fem minuter från stationen med buss så jag valde att stanna kvar i skolan med Fia och Jessica. Vi stack till Willys och köpte så jävla mycket godis för bara 58 riksdaler. Det var för ca sex timmar sedan och fortfarande har inte min mage svullnat ner. Så kan det gå! Men gott som fan var det.. mums!

Skrivs sen!

12/3 08

Jag har ett stort problem! Jag vet inte vilket av dessa som jag vill välja..

VS.


Jag har alltid velat pierca mig i ögonbrynet ännu en gång ända sen jag fick ta bort den samma dag som jag tatuerade mig i Frankrike i somras. Piercingen kostar 450:- och jackan kostar 398:-. Visst, jag kommer ha råd med båda men då tvingas jag leva med 52 kr hela april! Ofta?.. Mamma finns ju men det känns jobbigt att slösa bort mina pengar och sedan leva på henne :/. Jag är verkligen inte sån! Help me!

12/3 08

Hejsan allihopa!

Kom precis hem efter att ha varit hos grannen och slappat. Skönt var det att slippa få vara hemma en lång stund! Idag blir det nog lite jobb med Illustrator (måste lära mig det där!), lite plugg med engelska och så storstädning av mitt rum! Yes!, jag är helt taggad på det och ska se till att börja med det nu när jag ändå är helt inne i det. Nu måste jag bege mig för att börja med det, skriver mer om dagen senare.


Någon som har denna parfym eller som ens har känt lukten av den? Visst luktar den gott?
Den ska jag ha.. och Escadas parfym Sunset Heat. God daaaamn!


12/3 08

God morgon!

Hur står det till med er? Själv är jag så trött, så trött. Hatar att vakna så tidigt som idag när jag börjar så sent som 12.30. Men måste ju lämna brorsan, om inte jag vem annars? Han sitter just nu och äter frukost och kollar på barnkanalen, bästa barnvakten, och kvart i nio ska vi bege oss till dagiset. Dagiset ligger egentligen ca fem minuter ifrån där vi bor, inte ens det, men han går så sakta så vi måste alltid gå så mycket tidigare!

Idag blir det lunchdejt med Michelle as usual på onsdagar och torsdagar. Det är så skönt för trots att vi går i samma skola brukar vi ibland inte träffa varandra på så länge. Samma sak med Lucia aka. Lucy, en av mina närmaste vänner. Hmm, undrar vad som har hänt med henne?

BTW, vaknade upp idag med 1000 riksdaler som mamma hade lagt vid min säng innan hon stack till jobbet och blev världens lyckligaste! "Nu kan jag köpa min jacka!" tänkte jag. Men kom senare på att det var till busskort.. gissa om jag blev pissed off, haha!

Skrivs sen when i come hem igen!

11/3 08

En av mina favoritböcker där vi även lär oss att arbeta med fotografisk bild. Anledningen till varför jag valde Grafisk Kommunikation är att vi också får lära oss lite om om de andra inriktningarna. Skitkul, allt i ett ju. Och så vill jag ju bli en grafisk designer i framtiden.

Boken är hela 281 sidor lång och det ska bli så kul att läsa ut den. Ni blir nog lite förvånade över hur jag kan älska en bok så mycket men jag är så nöjd med min linje och allt som hör till. Grafisk Kommunikation is the shit!
Jag hyllar dig, å helige bok.



Efter South Park ska jag visa er mitt resultat som jag fick efter att ha gjort Cosmopolitans jobbtest "Vilket jobb passar dig?" Blev riktigt förvånad och glad!
Skrivs sen!

11/3 08

Skitfina armband från serien Lucky Words med fina texter på från Cocoo som kommer in nästa vecka.



165:-


Min personliga favorit:



Håll utkik! :)

11/3 08

Ge fan!

Jag blir så sur ibland när jag tänker på att mamma måste jobba. Hon börjar väldigt tidigt imorgon, vilket betyder att jag måste lämna brorsan på dagis. Varför just imorgon? Då börjar ju jag 12.30! Jag som ville så gärna sova ut och bara ta det lugnt men nej nej.. då måste man lämna lillskiten!

11/3 08

Hej allihopa!

Hur står det till med er? Själv mår  jag bra men är lite trött, fick lämna brorsan på dagis idag runt niotiden och idag skulle jag börja halv elva. Så fick vakna extra tidigt och det var inte så kul. Idag blir det alltså samtal till BUP och ungdomsm. Jävligt nervöst ska det bli att ringa till BUP men det måste göras.

Inga planer för idag förutom att jag måste fortsätta med mitt rum. Fan, denna "projekt" har tagit en sån jävla tid men är för lat för det. Att städa mitt rum är bland det värsta jag vet. I såna här lägen önskar jag att jag hade en städerska..

Har Grafisk Kommunikation just nu och imorgon börjar jag halv ett istället för halv nio. Härligt, härligt!
Nu måste jag fortsätta, skrivs sen!

10/3 08

När jag, Nico och Elin bastade efter idrottslektionen/simningen i fredags i Storvretsbadet så sa Nico en sak som jag aldrig tänkte på innan:

"Tänk om man hade hårinpackning på nu, fan vilket snyggt hår man skulle ha!"

Då slog det till mig, att jag ska definitivt testa det! När man har hårinpackning så ska man ha folie och en riktigt varm, blöt handduk över för bästa resultat. Så istället för att stå i badrummet och kämpa för fulla gubbar så kan jag alltid ta en tripp ner till badhuset, fixa håret och gå hem med fint hår. Blir inte dyrt heller, kostar 10:- för skåp och jag får ju ändå tillbaks det när jag är klar så kan leva på den tian så länge som jag vill. Det blir inga problem att ta sig till badet heller, bor ca två minuter ifrån det. Smart va?



Vilken hårinpackning använder ni?
Själv använder jag Garnier Fructis hårinpackning. Förr var det Gliss Hair Repair men man måste ju göra lite förändringar i livet. =)


10/3 08

Hur i allsin dar kan man tycka att detta är gott?
Dessa feta ostbitar som inte ger nångon rättvisa i munnen och lukten efteråt, nä fyfan! Mamma köpte den för någon dag sedan och hon och brorsan gamade upp allt på bara en timme! Helsefyr.. nä nu är det dags för Simpsons!

10/3 08

Det är dig jag vill ha!



398:- från H&M. Har altid velat ha en kortärmad, ljus jacka och här hittade jag den. Precis som jag vill ha så när studiebidraget kommer så blir det fritt fram till H&M.

10/3 08

Good morning!

Hur står det till med er? Jag mår bra men trött som vanligt. Sitter här med min protein-/frukostpulverdrink. Smarrigt, försöker komma i form till sommaren. Har hållt på med det ända sedan slutet av januari, får se hur det går men förhoppningsvist går det bra. Lyssnar även på MTV Top ten at 10 där temat är So 90's. Skönt att få höra old music. Musik från 90-talet var ju det bästa, så jordnära och så bra. Dagens musik är helt keff. Haha nu kom Robyn med Do you really want me. Första gången jag lägger märke till vilken fin röst hon har. Nåja.. finns en del saker jag måste göra denna vecka;

- Hämta ut mina mini-piller från Apoteket.
- Ringa till BUP.
- Ringa till ungdomsm. (nej, jag skäms inte!)
- Lämna CV till några butiker, är så jobbsugen!
- Stanna kvar i skolan efter sluttid och jobba över.
- Leta efter bikini till sommaren.
- Låna böcker från bibblan om människroppen och psykologi, ännu en gång.

Och lite till.. den sista är ju "såå svår" men jag har verkligen problem med det eftersom att överdelarna inte ger mina bröst någon rättvisa. Cruel, cruel world..

Nä, nu ska jag slappa framför tv'. Skrivs sen!



Kommer ni ihåg alla boybands? Kom tillbaka!

9/3 08, ABORT

  • Första inlägget i kategorin Ärlighet varar längst och den handlar om abort.

Varför gör man det? Kan helt ärligt säga att jag verkligen inte skulle vilja göra det och vet att jag inte kommer göra det heller. Egentligen kan jag inte säga så för man vet ju aldrig vad som händer i framtiden men nej, inte min stil. Har man oskyddat sex med någon, inte går på något preventivmedel, blir gravid och sedan blir ledsen över att killen inte vill ha barnet trots att man själv vill det, så får man helt enkelt skylla sig själv. Hemskt är det men det är såna konsekvenser man får ta. Själv är jag helt säker på att om jag skulle bli gravid nu så skulle jag behålla det. Jag ser inga skäl till att göra abort.

- Skola?
Jag kan plugga distans.
- Ekonomi? Går ju i skolan under tiden jag är gravid och får studiebidrag. Kan alltid spara. Plus föräldrapenning och allt. Inte såå mycket men hellre det än inget, eller?
- Hushåll? Bo hos mamma, ofta hon ska kasta ut mig och hennes barnbarn.
- Jobb? Barnet kommer ju börja på dagis nångång.

Abort kan jag förstå att man vill göra om man har blivit våldtagen eller om man verkligen verkligen inte kan försörja barnet. Jag skulle göra det då, men om inget av det som jag just skrivit upp, varför? Det är ett liv, en själv som har precis lika mycket värde som alla andra ? människor. Se inte ner på det bara för att det är ett litet embryo som knappt har ett ansikte, det är fortfarande en människa!

Abort enligt mig är fel fel fel! Finns ändå inget värre än att i ett förhållande då tjejen blir gravid och killen sedan tvingar henne till abort. Tror inte en kille vet hur känslomässigt förstörd en tjej kan känna sig efter en abort. De slipper ju få en skrapningsmakapär upp i murran och få ett liv bortskrapad, så det är ju lätt för de att snacka. Själv har jag två vänner som har genomgått en abort, nämner inga namn, men ni skulle bara veta hur förstörda de blev efter det. Så tänk till innan sex så att du inte behöver gå igenom något sånt, vill inte killen ha skydd, börja på p-piller eller något liknande.

Skulle inte vilja leva med tanken om att jag vid min framtida ålder kunde ha haft ett barn och en familj men istället så är det helt tvärtom. Hur hemskt är inte det?

Skulle en av mina vänner vilja göra abort så skulle jag inte hata personen. Skulle stötta och finnas där för personen så gott som det går. Skulle inte se ner på denne, sluta umgås eller prata strunt bakom ryggen. Hon har väl sina anledningar till det. Hon skulle fortfarande vara min vän och skulle verkligen inte tänka henne som personen som valde att ta kål på ett liv. Hon skulle fortfarande vara min vän och jag skulle älska henne lika mycket som jag gör nu, men det skulle inte förändra mina åsikter om abort.


Tro inte att jag är religiös, det är jag verkligen inte. Detta är bara min åsikt.
Har man sex så bör man veta vad man ger sig in på.

 
Min bästa vän Sara och hennes dotter Mariam som föddes i december.
Hur fint är inte detta?

9/3 08

Nu ska tv'n återigen bli min vän!

  • 18.00  Miami Ink
  • 19.00  LA Ink
  • 20.00  Erik & Mackan - hela och rena

Älskar tatueringar och piercingar. Vill så gärna jobba med det. Deltid, inte heltid. Mycket plugg blir det om det området men det blir inga problem! Man tjänar ju mycket på det. Och älskar Kat von D som in i helvete! Och hennes tatueringar, så fina! Helsefyr säger jag bara, helsefyr..



9/3 08, INLÄGG #400

Såja! Nu har jag gjort en ny kategori som heter Ärlighet varar längst. Jag har alltid så mycket att säga men jag bryr mig jämt för mycket om vad folk ska tycka och tänka om mina åsikter. Förstår inte vart det kom ifrån, vanligtvis skiter jag i vad folk säger och gör vad jag vill och känner för så nu ska det bli andra bullar. Mitt första riktiga inlägg i denna kategori kommer in om någon stund. En någorlunda känt ämne och det skulle vara kul att veta vad ni tycker.

Blogg you later!

9/3 08

Fick nyss veta att Michelle har installationsskivan till Illustrator. Hon är villig och snäll nog att låna ut den till mig. Tack gullet <3


9/3 08

Goddag!

Skön helg! Har inte gjort något utan bara tagit det lugnt, precis som jag ville. Men idag är det söndag vilket innebär plugg. Men roligt plugg, ska nämligen jobba lite med Photoshop, InDesign och Illustrator. Har ju missat så mycket så måste ta igen allt. Får ladda ner den idag och sen måste jag få tag på någon som har en skiva som man kan installera dessa program.

Mår inget vidare idag med men har lovat mig själv att försöka ändra på det.
Skrivs sen!

8/3 08

Yes! Äntligen har min sallad kommit, kycklingsallad as always. Finns inget godare! Dock skulle det nog vara smarrigare om det fanns blåbär i. Ska testa det till nästa gång! Det blev sallad till mig och morsan och pizza till brorsan. Ångrar lite smått över att jag inte också beställde det men ska försöka motstå frestelsen. Om sex minuter börjar Cribs och 21.35 börjar Hur man blir av med en kille på tio dagar. Den är sjukt bra, Kate Hudson är så vacker! om man ändå kunde se ut som hon gör. Nä nu ska jag gama i mig salladen med den utsökta såsen, skrivs sen!


Dagens sköna:


8/3 08

Kommer inte blogga på ett tag, har mina anlednigar.
Det suger att jag måste vara så temperamentsfull och att ha ett humör som svingas fram och tillbaka från lycklig till förbannad på några minuter. Antar väl att det får bli ett besök hos BUP nån dag under veckan. En dags ledighet från skolan, det blir bra det. Så jävla skoltrött.
Ha det bra!

7/3 08

Äntligen fredag!

Min vecka har inte varit så bra, har sovit sent hela tiden vilken resulterar i att jag är så helvetes trött på morgonen och knappt orkar gå till skolan. Dessutom så tar jag för många "5 minuter till-sömn". Men nog om det, idag redovisade vi om våra projekt och vi skulle inte alls redovisa på engelska. Någon jävel hade sagt det till mig, kommer bara inte ihåg vem. Det gick bra var inte så nervös tills man skulle berätta om sin karaktär som man har skapat. Min var ju för fan en eskimå vars skor blev bestulna av några fyllon i en bordell. Visste inte riktigt om jag ville säga det men det blev så iaf. Efter lunch hade vi idrott i Storvretsbadet. Jag satt och kollade på och såklart jävlades killarna genom att kasta vatten på mig och krama mig så jag blev så blöt! Inte så kul.. men bastade iaf senare med Nico och Elin, varmt som fan men ack så skönt!

Så ser kvällen ut:
  • Fest/middag hos Hanne

  • eller
  • Dra iväg till Kungsholmen

Får se vilket av de, det blir. Är så jävla trött men kan inte heller sitta hemma hela dagen.
Skrivs sen!


6/3 08

Dagens:




Grå mjukisar
Vit tröja, H&M


Ingen speciell outfit, men ack så skön! Älskar mjukisar!
Nu ska jag börja med mitt rum, skrivs sen! =)

6/3 08

Hejsan!

Åh, magen kurrar som fan! Försov mig på morgonen så jag missade NO-lektionen och hade även glömt bort att jag skulle lämna brorsan på dagis runt kvart i åtta så istället fick det bli klockan nio. Sorry.. Det verkar även som att jag kommer missa idrotten men det är inget jag oroar mig över, får bara dra dit imorgon. Inga särskilda planeringar idag förutom att jag verkligen måste ta tag i detta med mitt rum! Det är helt katastrofalt, har så mycket kläder så att jag inte vet vart de får plats längre. Jobbigt kommer det bli men det är ju en sån "viktig" grej ;p.

Idag blir det lunch med Michelle. Längesen sist. Trots att vi går i samma skola och samma linje så har jag faktiskt inte träffat henne på flera dagar. Okej, bortsett från sportlovet det förstår man ju men ändå. Sjukt..

Nä nu ska jag få i mig två fullkornsmackor och sedan blanda dessa pulverdrycker med mjölk. Skitgoda! Den långa ersätter en måltid och den lilla är proppad med protein. Dyra är de men hjälper dig om du vill ner i vikt.


Skrivs sen! =)

5/3 08

A) Fyra jobb jag haft:
1. Telefonist i Södermalm
2.
3.
4.

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Supersugen
2. Pearl Harbor
3. Kalle och chokladfabriken
4. Lejonkungen

C) Fyra ställen jag har bott på:
1. Alby
2. Akalla
3. Kista
4. Rinkeby
och två andra ställen


D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
1. Top Model
2. Simpsons
3. 2½ Män
4. Desperate housewives


E) Fyra platser jag har semestrat på:
1. Frankrike; Paris, Lyon m.m. ÄLSKAR!
2. Holland; Amsterdam
3. Afrika; Hemlandet (bästa efter Frankrike!), Nigeria, Senegal m.m.
4. Danmark; Köpenhamn
och några fler.

F) Webbsidor jag besöker dagligen (nästan):
1. Blogg
2. Hotmail & msn
3. PA då och då
4. Neopets (it's good!)
och många fler

G) Fyra favorit-maträtter:
1. Kycklingsallad
2. Pizza
3. Wok
4. Kryddig och stark mat

H) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1. Toan
2. Gotland
3. LA
4. Ute i solen

5/3 08

Dagens 5/3:





Jacka, H&M
Grå cardigan, H&M
Klänning, GinaTricot
Scarf, H&M
Armband & halsband, från
Tess
Svarta jeans, H&M





Gårdagens outfit som jag glömde lägga in 4/3:



Grön cardigan, GinaTricot
Rutig skjorta, köpt i Frankrike
Svart linne, H&M
Svarta jeans, H&M
Halsband & armband, från Tess

5/3 08

Hejsan gullungar!

Hur står det till med er då? Själv mår jag bra men har jätteont i käken. idag fick vi Lammfärsbiff med tzatsiki och klyftpotatis. Mycket vitlök där så nu sitter jag och tuggar på asmycket tuggummi, därav käksmärtan ;p. Idag vaknade jag sjungandes Per Gessles låt Här kommer alla känslorna på en och samma gång. Galet! Gick direkt till datan och laddade ner den och la in den i min iPod. Nu kan jag inte sluta sjunga den, tror att alla i klassen hatar mig ;p haha! Ja just det! Idag ramlade jag från stolen i klassrummet!!! Shit fan vad ont det gjorde, det var så jävla längesen jag ramlade så det kändes sjukt skumt! Men Gud vad jag dog av garv! Antar att det väntas magmuskler redan ikväll :). Till och med läraren skrattade och det där var bara för taskigt ;p. Äh, det var kul.

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHH, Nu kom låten i min iPod! Har datorkunskap och är ändå klar med min uppgift så ska störa alla andra och sjunga! =)
Skrivs sen!



BTW, om exakt 9 månader blir jag 18. The final countdown..

4/3 08

Hemma nu! Eller, har varit det i några timmar men ändå. Har fotat lite dagens outfit som kommer upp när som helst men först så vill jag dela med mig till er denna heting!

353617-158


Colin Farrell, 31 år och så jävla het så datan ryker! Tror jag svimmar..



BTW, nu kan ni kommentera igen. Hade omedvetet stängt av den när jag skulle leka proffs för någon dag sedan. Har ändrat nu så att jag måste godkänna era kommentarer först. Inte för att någon gör det trots att jag har många besökare!! Blää!..

4/3 08

Min mage är så full och hård! Har ätit så mycket frukt under dagen. Vi håller på att göra fruktskålar i Illustrator idag i grafisk kommunikation och det finns hur mycket frukt som helst och det är bara att vräka i sig allt om man vill. Vi behöver frukterna för att kunna rita av de så precist som möjligt. Själv valde jag att mumsa i mig vindruvorna för de var godast! Gick inte ut på rast eftersom att min lärare hade en "mini-genomgång" för mig och tre andra pers för att vi inte var här igår. När han äntligen var klar med att babbla så var det bara två minuter kvar av rasten. Onödigt att dra ut då så här sitter jag och bloggar =).

Slutar om mindre än en timme.. så nu måste jag börja med mina fruktskålar återigen. Skrivs sen!

4/3 08

God morgon!

Känner på mig att idag kommer bli en bra dag trots att jag är lite småtrött. Men det är ingen fara, ska inte låta det påverka mig. Idag blir det första gången på sjukt länge som jag går på Grafisk Kommunikations-lektionen. Måste börja bättra på mig annars kommer de ju kasta ut mig från klassen :O! Inte så kul.. och så vaknade jag runt kvart i sju trots att jag börjar halv elva. Vart ju tvungen att tvätta mina kläder, till slut hade jag ju inget att ha på mig, haha!

Har inga speciella planer för idag förutom att jag kanske ska följa med Nico och Hanne till ungdomsmottagningen. De är såna jävla stammisar där och jag måste ta ut mina mini-piller idag. Har inte gjort det än ända sen jag fick receptet för över en månad sen. Latis? Exakt!

Nu måste jag ner till tvättstugan och ta ut de sista kläderna, sedan klä på mig och sticka!
Härligt att min iPod är tillbaka.. skrivs sen!


3/3 08

Dagens:


 



Jeans, köpta i Frankrike
Jacka, H&M (ny!)
Armband, från Tess
Scarf, H&M
(ny!)
Pärlarmband, GinaTricot
"Bling"armband, Lindex
Örhängen, Glitter

Nu måste jag bege mig till skolan igen. Glömde bort att jag hade Nicos iPod i min väska. Ska lyssna lite på vägen dit bara för att jävlas! Skrivs sen!


Dagens låt: Toto - Africa, får verkligen inte nog!

3/3 08

Inatt känner jag att göra något nytt. Alltså sova i vardagsrummet! Närmare till allt i huset för jag orkar alrig släpa hela mig från mitt sovrum in till badrummet, dessutom så är vår soffa superskön att ligga på :D. Hoppas jag sover bättre då. Om det blir så, så ska soffan bli min nya säng! Undrar vad mamma kommer tänka när hon kommer se mig liggandes här. hon kommer nog väcka mig och fråga om jag har blivit galen. Typiskt, men jag älskar henne! =). Ska göra i ordning lite mackor, fullkornsmackor. Har inte ätit något på länge så känner att magen börjar kurra rejält! Skrivs imorgon, underbara läsare!


P.S. Skulle ju skriva om tre manliga kändisar som jag tycker om men orkade verkligen inte så istället får det bli en läxa för mig att skriva om de imorgon plus festen från i lördags. Egentligen finns det inte mycket att skriva men nåväl. D.S.

2/3 08



Jacka, H&M, 149:-
Läppglans, H&M, 29,50:-
Scarf, H&M, 59,50:-
(svart/guld)

Gick inte så bra att ta kort på jackan så fick sno en bild på den från H&M's hemsida istället.
Detta var alltså min shopping =) I nästa inlägg så kommer jag lägga in tre bilder på manliga kändisar som jag tycker om, så får ni själva döma om jag har skum eller bra smak, blogg you later!

2/3 08

Hejsan!

Hade tänkt & blogga igår när jag kom hem men var så stressad så jag hann inte! Tänkte även mobilblogga men det gick inte heller. Så kan det gå =)

Lite kortfattat:
  • 14.00 - 16.00 Shopping med Adissa och Tess
    Hade planerat att ta bussen som gick kvart i fem från Tumba C men den missade jag och Adissa..
  • 17.30 Äntligen hemma!
  • 18.00 - 19.15 Fixination
  • 19.30 Dra på fest!


Kunde ha bloggat under den tiden då jag hade kommit hem men mamma tvingade mig att äta och ta ut disken ur diskmaskinen. Då blev det ju ännu mer stress! Men det försvann ganska fort så jag rulla ner till Tumba C och mötte upp Anna och många fler.

Skriver mer om den galna kvällen senare och så visar jag även vad jag shoppade igår!
Blogg you later! =)


1/3 08

Kollade nyligen på Cinderella Man. Den är så underbar, handlar om en man som kämpar för hans familj eftersom att de är fattiga och det enda han kan är boxning. Russell Crowe och Renée Zellweger är med i filmerna och är huvudrollerna. Filmen måste ses av alla!



Nu är det dags för Scrubs!

RSS 2.0