30/6 08

Hejsan allihopa!

Jobbet idag gick hur jäkla bra som helst! Är så glad över att jag fick detta jobb, roligt som fan är det! Längtar tills imorgon. Hur som helst, direkt efter jobbet (vad roligt det känns att skriva så!) åkte jag, Tess och Sara & bebis in till Skärholmen och shoppade lite. Lägger in bild senare på vad jag hittade, är så glad! Är ändå hos Tess nu så kan passa på att utnyttja hennes kamera! Efter ett tag kom Anna tll Skärholmen och var med oss tragiskt nog. Kan visa bild senare på vad jag fick av henne stackarn. Hela Skärholmen hade ju världens rea men när min lön kommer ska jag köpa ett par ursnygga skor från Nilson, can't wait!

Tess' mamma håller just nu på att färga hennes hår ljusare. Hon hade fått en mörk utväxt så det var dags. Anleding till att jag bloggar nu är helt enkelt för att jag inte har haft tid idag. Ska fortsätta se på Vänner, blogg you later!

29/6 08, Beyoncés sköna gröna



Lite trångt i kammaren?

29/6 08, Warwick Avenue

Har hittat en till älsklinglåt. Den bästa genom tiderna! Duffy - Warwick Avenue, får inte nog av låten. Första gången jag hörde den var när hon uppträdde på Jay Leno Show för ca tre-fyra dagar sen.. jag kan svära på allt och säga att jag fick tårar. Direkt efter gick jag till datorn och laddade ner den. Den är så fin. Hon har en sån fin röst och en skön musikstil med en riktig 60-talskänsla. Me like!



You think you're loving but you don't love me, I want to be free
baby you've hurt me ..


4 minuter och 10 härliga sekunder!


29/6 08, Ruslana Korshunova



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2785131.ab


29/6 08

Shu bre!

Haha gillar det uttrycket.. hur som helst, hej hej! Vaknade för någon timme sen men är sjukt trött fortfarande. Och så passar jag lillbrorsan, inte kul.. Men en sak som har gjort mig glad är att sommarskolan äntligen är slut! YES! Jag orkade inte mer, ingen avskyr matte mer än vad jag gör och imorgon börjar jag jobba och efter det blir det Frankrike för min del. Ska shoppa som fan i deras second hand butiker, de har så fina saker men förra året så hade jag slut på pengar så jag kunde inte shoppa något.. längtar som bara den!

Idag är det ju fotboll mellan Spanien och Tyskland. Vilka hejar ni på? Själv hejar jag på Spanien för jag är inte så förtjust i tyskar.. vilken anledning va? .. Haha!

Och om tio dagar kommer min käre vän Adissa hem från Syrien! Bäst för henne att hon har blivit brun annars slår jag ner henne!

Idag händer inte så mycket faktiskt. Orkar inte.. söndagar är till för att lata sig!
Dags att rengöra min piercing, blogg you later!


29/6 08

Hejsan allihopa!

Är hos Tess just nu och hon pratar med henns polare i telefon om sex. Stackars mig som måste sitta här då. Idag har vi varit med Sara och bebis.Längesen jag träffade på de två filurerna så det var trevligt. Vi gick till Mackis och åt och hennes dotter är så söt! Så som hon vandaliserade stället, haha! Efter det så var det tänkt att jag skulle åka hem men icke eftersom att vi träffade på ett stort gäng med killar, alltså våra killkompisar och chillade och pratade osv. Trevligt var det :) Inte alltid man träffar på de.

Ska dra nu, <3

28/6 08, Paramore

Jag har blivit sjukt besatt av Paramore. Dessa två har trots allt blivit mina favoriter! De är så bra, bruden är så störtskön och har en fantastisk röst. Och så gillar jag hennes hår, hihi!







"They taped over your mouth, scribbled out the truth with their lies..
..you little spies"

28/6 08, ???



Excuse me?

28/6 08, Tick tack

God dag mina vänner!

Jag sitter här och försöker få i mig frukost men det går verkligen inte. Känner inte mig så hungrig. Och ja, vad händer ikväll? Skulle gå på grillfest med Tess men nu vet jag inte hur det blir, förhoppningsvis blir det av för jag är så taggad för det. Ensam hemma är jag också, Hanna kom och hämtade upp lillbrorsan, de skulle till Grönan. Vill också :( Hade jag haft stålar skulle jag göra det, lätt!

Nä, nu räcker det. Skrivs sen!

28/6 08

Hej alla glada!

Kom hem runt halv ett, har varit ute med Michelle och Tess och sett alla sorters djur ute. Som en jävla zoo.. en hare, tre-fyra grodor, ett rådjur, en igelkott, ett gäng ankor som gick på led över en fotbollsplan och när vi skrek åt de så vände de sig om allihopa och började kolla uppåt mot himlen. Galet, haha! Men kul var det, har så ont i huvudet efter all skratt!

Senare idag händer väl inget särskilt, ska bara dega framför tv'n. Är så jävla trött så det inte är sant! Fixa naglarna ska jag allt göra, det gör jag alltid :)

Blogg you later!

27/6 08

Hejsan!

Altt bra med er? Själv mår jag super! Är just nu hos Hanna och kollade på den bärbara datorn som jag ska köpa. Den är på tok så snygg! Nu återstår bara att köpa ett mobilt bredband. Funderar på Tre men har hört att jag inte kan använda det eftersom att jag bor i ett ComHem-hus.. är det så? Någon som vet och/eller har kunskap om detta?

Nåväl, ska börja dra iväg nu. Skrivs sen!

26/6 08

Hejsan allihopa!

Sorry för att jag inte har bloggat idag men jag har faktiskt inte haft tid!

Först igår var det dags att att stressa ihjäl sig. Efter att jag skrev det sista inlägget sa min kusin att jag skulle möta henne halvvägs och jag hade knappt duschat eller packat. Datorn vart upptagen hos de så det gick ju inte att blogga då. Direkt efter skolan så vart jag tvungen att möta upp e vän till mig, Miriam, i stan eftersom att hon var villig att betala halva priset för min piercing, tack! Fick stå och vänta på henne som en dåre i hundra år utanför Åhléns och när hon äntligen kom drog vi till Gamla Stan till piercing/tatueringsstället där jag jämt går till och min bäste vän jobbar. Vi fick rabatt på 200:- och jag piercade mig i ögonbrynet och hon likaså. Det är så snyggt .. hade det förr men då i de högra ögonbrynet men eftersom att jag nu har ring i näsan på högrasidan så valde jag att pierca mig i vänsta ögonbrynet. Så nu är jag piercing på fyra ställen och snart kommer mitt femte!

 
(klicka på bilderna för större bilder)


Jag vart så trött efter det och längtade verkligen hem för att få sova men icke det.När jag äntligen kom till Tumba ringer mamma för att fråga vart jag är och när hon fick veta att jag hade kommit fram till my hometown vill hon att jag skulle möta upp henne i Nordeas bank. Det går fort tänkte jag tills vi började handla mat. Och så fort som jag kom hem så vart jag tvungen att dra ner till Tumba C och möta upp Tess för att hon skulle sola. Nu sitter jag här hos henne medas hon sussar. Lugnt för mig, jag hittar alltid något att sysselsätta mig med hos henne. Blogg you later!

25/6 08, Sova borta idag igen

Hejsan!

Har pluggat och repeterat mycket i matten och känner mig färdig nu. Strax kommer min kusin Madeleine och hämtar mig och då ska vi hem till henne och umgås lite sådär. Imorgon reser hon ju till Norge för att aldrig komma tillbaka och jag vill vara med henne så mycket som möjligt innan. Vet inte vad vi hittar på, blir nog mycket snick och snack och ska försöka få henne att hjälpa mig med mitt hår. Men förhoppningsvis så hoppas jag på att jag ska få sova idag annars skippar jag skolan imorgon, lovar! Dags att duscha, packa osv. Kommer förmodligen inte blogga mer idag såvida inte datorn hos min kusin är upptagen. I ett hus med fem barn och två föräldrar så kan det bli bråk om datorn, believe me i know! 

25/6 08, German people

Nu ska jag ta i lite och vara elak, vilket faktiskt inte är ovanligt eftersom att jag är det hela jävla tiden och denna gång ska det faktiskt handla om tyskar.



Så, är det bara jag som har lagt märke till att alla tyskar är så nedrans impulsiva, har ett hett temperament och är så maktgalna. Nu ska jag inte dra alla över en kam men nästan alla som jag har träffat på är så och jag har träffat på många. De som är värst är ändå de äldre och vuxna. Jag vet inte vad Hitler gjorde med de men de här människorna är det synd om. Och så får jag även en känsla av att alla där nere är rasister, just därför håller jag mig undan det landet. Den enda anledningen som får mig att vilja åka ner är att få se vägen där Berlinmuren stod. Det skulle vara häftigt!
Dags för matte, blogg you later!

25/6 08, Knasigt sms

SMS, 18:00 25 juni

Anonym: Hallå jag måste fråga en sak :p När du får orgasm får du en speciell känsla i dina fötter då?
Mitt svar: URSÄKTA!?
Anonym: Ja men får du det? :p
Mitt svar: Nej verkligen inte! Låter ju lite knasigt .. får du det? :O
Anonym: Haha ja :$
Mitt svar: Jag vet inte vad jag ska svara på detta
Anonym: Haha men känns det inte som en pirrig känsla typ?
Mitt svar: Nejnejnej! Ingen fot-orgasm här inte.. När jag har sex så låter jag inte mina fötter delta i aktiviteten
Anonym: Haha nej inte fot-orgasm men det känns ändå i fötterna också
Mitt svar: Ledsen för att göra dig ledsen kisen, men nej :) Får jag ställa dig en fråga?
Anonym: Ja ställ på ;)
Mitt svar: Varför i Jesu namn fick du för dig att jag av alla människor troligtvis kunde ha fått en fot-orgasm?!
Anonym: Hahahaha!

..och så var det med det.. skumma typer man känner alltså. Finns det nån här som tragiskt nog också har fått gå igenom detta så kallade "fot-orgasm"?
Speak now or forever hold you peace!

"Anonym" är en person vars identitet jag inte vill lämna ut. Jag är så snäll för en gångs skull så jag bevarar denna person från pinsamheter!

25/6 08, Die hard - Hämningslös

Ikväll kommer en av mina älsklingsfilmer, nämligen Die Hard - Hämningslös. Den är bäst! Så mycket bättre än de andra die hard-filmerna. True, true. För ca en timme sedan gick Tess och jag sitter här själv. Var lite trevligt med sällskap. Ikväll ska hon och några till kolla på Sex and the city-filmen. Hoppas hon tycker om den lika mycket som jag gjorde!

Idag blir det intensiv plugg med matte eftersom att vi ska ha ett test imorgon. Vill göra så bra ifrån mig som möjligt så att jag blir klar med detta! Orkar verkligen inte mer med matte och på fredag är det prov. Måste se till att få bra på det eftersom att omprovet är på måndag och då börjar ju jag sommarjobba och jag vill inte missa en dag från det.
Nu ska jag byta om och sedan rulla vidare till min kusin, blogg you later!

25/6 08, Isolering

Här sitter jag och är "nyvaken". Tess är i duschen just nu och jag har precis kollat klart på Cityakuten och nu är det Nanny som dominerar. En sak som stör mig är att jag verkligen inte förstår mig på människor som jämt ska komma så tidigt på morgonen. Och när man inte reagerar första gången så står de som dårar och fortsätter ringa på dörren. Alltså fatta! Antingen är jag inte hemma eller så vill jag helt enkelt inte öppna dörren!

(mutter mutter!) .. så tack vare det har jag jätteont i ögonen, ni förstår, en så pass irriterande "smärta" som gör så att man nästan inte kan se om man inte kisar med ögonen. Skitjobbigt!

Nåväl, ska sluta muttra nu. Ska strax hem till kussen, måste bara äta först.. mumms!
Blogg you later!

25/6 08, Så jävla trött

Hej på er! Ska inte skriva så mycket, är så jäkla trött.. har varit vaken i över 24 timmar och det börjar kännas. Alla färger är fan starkare och det känns som att all ljud som t.ex. musik går mycket fortare. Tror fan jag börjar hallucinera..

Tess kom till mig runt halv åtta imorse eftersom att hon inte orkade dra till jobbet så hon stannade kvar hos mig medans jag var i skolan. Inte första gången jag gör något sådant ska ni veta. Hon hade inte heller sovit något inatt så hon har sovit hela tiden. Det gör hon fortfarande i mitt rum medans jag sitter här och bloggar. Nä ska fan in till morsans stora och mysiga säng och sova djupt, djupt, djupt! Men känner för att först dra till kussen för att hämta/lämna saker och ting medans Tess ändå sover. Törs jag? Är så trött, lite rädd för att jag ska kollapsa mitt på vägen. Jupp, så trött är jag!



Blogg you later!

25/6 08

- MOBILBLOGGAR

Jag sitter här och kollar på Ellen, galet! Är inte ett dugg trött heller. Som ni förstår så har jag varit vaken hela natten. Börjar åtta så lite onödigt och dumt att sova nån timme. Kommer ju aldrig vakna! :-) Måste verkligen vända på dygnet så förhoppningsvis lägger jag mig tidigt IDAG, höhö! Kat von D ska vara med i programmet idag så henne sitter jag och väntar på. Denna eviga natt/morgon har jag tränat, pluggat matte och dansat magdans. Måste säga att jag har blivit bättre på magdans. Har alltid varit bra på det men nu rockar jag! Kan det bero på att jag har arabisk blod som simmar runt i mina ådror? Det får vi visst aldrig veta! Ska sluta flumma nu, blogg you later!

24/6 08, Good girl

Antar att jag kommer vara vaken hela natten idag med så jag håller på att irra omkring som en tok här hemma och städar. I synnerhet mitt rum därefter blir det mer plugg. Good girl or what? Har hittat ännu mer skräp (och med det menar jag kläder!) som jag inte använder och som är för små för mig. Crazy..

Btw, måste jag tipsa er om en nagelprodukt som jag flitigt använder. Nämligen Nailgrowth från Sally Hansen. Man får 30% längre naglar på fem dagar. Man applicerar den en gång varannan dag och på fjärde dagen ska man ta bort allt och börja om igen. Till er som inte förstår:

Om du applicerar den t.ex. på en måndag så ska du göra det på onsdagen och även fredagen. På söndagen tar du bort allt och samma dag börjar om igen och fortsätter så.

119:- från H&M och mina naglar är hur fina som helst! Men det har ju jag trots allt alltid tyckt. Under dessa två månader som har gått så har inte mina naglar varit på min sida. Gått sönder när de har velat, blivit äckligt korta och helt enkelt levt ett eget liv men nu är de som sagt hur fina som helst! Bilderna nedan är på hur de såg ut långt innan jag började använda detta. Och ja, de är äkta och ja, jag har fixat de så helt själv.. snacka om bra gener man har fått! Snyggt va? Kan ni tänka er hur de ser ut nu då! ;) (klicka för större bilder!)

 

24/6 08, Ångest

Usch, jag börjar få ångest! Och med det menar jag att jag tackade ja för sommarjobbet. Först blir det ju sommarskola i ca två veckor som tar slut nu på fredag och sedan sommarjobb i 15 dagar som börjar nu på måndag.. Sedan två resor både till Oslo och Frankrike. Vart så glad över att sommarskolan tar slut denna vecka och att jag äntligen kunde få sova ut och bara slappa under dagarna för att sedan dra ut på kvällarna, men nej nej! När fanken ska jag ha tid för sommarlov i Sverige där jag absolut inte måste göra något?! Börjar fundera på att ringa upp arbetsgivaren och säga att jag inte kan jobba. Orkar inte med, känner en sån enorm press som gör så att jag inte kan slappna av. Hatar sånt.. usch och bajs på det, ffs!

Förstår mig inte på de som verkligen verkligen vill sommarjobba. Visst, bra att känna pengar! Vem fan säger nej till det, men när man känner så som jag gör, no way José! Någon som vill byta plats med mig?

Äh, ska fortsätta med min spa-treatment samt Ace Ventura!

24/6 08, Resa

Kan inte fatta vad jag gör vaken nu trots att jag somnade runt sex imorse, galet! Men somnade så sent eftersom att jag var uppe och kollade efter resor till New York i maj. Hittade ett billigt flyg samt en jättebra hotell! Hotellet var nog det viktigaste för mig att hitta (såsom många andra!) eftersom att jag faktiskt aldrig har bott på hotell. Vart vi än reser så ska det alltid vara någon jävel där som morsan känner som man måste bo hos, tragiskt. Bläddrade även igenom i några av mina Cosmopolitans och hittade en massa artiklar som olika shoppingställen i New York. Gissa om jag blev glad!

Hur som helst, idag händer inget särskilt förutom plugg. Längtar tills fredag då det är sista dagen med sommarskola men inte sista dagen för att lägga sig tidigt hela tiden eftersom att den 30e börjar ju sommarjobbet. Och inte kan jag njuta så mycket av min lön då eftersom att de ska disponeras för tre saker i sommar. Först blir det terminskort plus eftersom att jag jämt är så sent ute med sånt, fickpengar+flyg till Oslo och fickpengar till Frankrike. Oj vad jag ska shoppa i Frankrike, fyfasiken säger jag bara! De har så fina saker och jösses vilka bra priser!

Himmelriket ligger inte längre längs opp, numera har det ett nytt namn: FRANKRIKE! <3

 

Blogg you later!

24/6 08, Beautiful


24/6 08, En av de skönaste

"I love you, but I love me more"
Ett citat sagd av ingen annan än sexälskaren Kim Cattrall aka. Samantha Jones från Sex and the City-filmen.

Den tanten är på tok för skön!

24/6 08

En sak som verkligen stör mig med killar är detta:

Det är bevisat att killar är socialt handikappade när det kommer till att prata med deras flickvänner/på G brudar. Det betyder att om man som tjej vill att det ska hända saker och ting kring sitt förhållande och märker att killen inte gör ett piss samt känner att allt inte leder nånvart, så ska man som tjej ta tag i alla aktiviteter och alla diskussioner för att hålla allt vid liv. MEN, när man som tjej börjar med detta så tycker killarna att tjejerna är jobbiga. Vilket är synd, eftersom att vissa tjejer brukar dras med detta i evigheters evighet eftersom att de gillar/älskar killen utan respons från sin partner. Men det ser inte de, de ser bara allt det "jobbiga". Och när tjejen väl tröttnar på allt och drar, då kommer all kärlek fram från killarna vilket gör de till pain in the ass när de jämt ska terrorisera tjejerna efter att de redan har gått vidare och skaffat killar.

Hmm.. för mig så låter det inte som att de endast är socialt handikappade, utan det låter mest som att de är handikappade rakt av. Vilket jag vet eftersom att jag själv har upplevt detta. Killar är speciella.. boys will be boys!


23/6 08, Mr. Big

Det fanns en sak som jag och Sabina var ense om under hela filmen igår och det var att denna Mr. Big ser väldigt sliskig och förbannad ut. Lite scary.. kan det bero på att han är så pass gammal? Eller är han bara trött på livet? Hur som helst, så förstår jag mig inte på de brudar (och kanske killar!) som kan tycka att han är snygg eller het eller whatever. Kommer nog aldrig förstå mig på de..


23/6 08

Hallojsan!

Ursäkta bloggtorkan men fan har inte orkat. Dels för att jag inte har haft någon aning om vad jag ska skriva om och även för att jag inte har orkat helt enkelt. Hur som helst, igår var jag på bio i stan med min kusin Madeleine och Sabina. Vi kollade på Sex and the City vars biljetter var utsålda ÖVERALLT! Vi drog först till Sergel där det fanns åtta biljetter kvar men på väldigt spridda platser så den tackade vi nej till. Sedan berättade han att i Skandia så skulle de släppa alla biljetter som folk inte hade hämtat ut och det skulle hända om ca två minuter. Vi rusade dit i rödaste rappet i våra klackskor i hopp om att få tag på några för vi visste ju inte hur många som skulle stå där och vänta. Och så var det tomt när vi kom dit och vi fick även veta att det vart 50 biljetter som skulle släppas så vi var lugna. Filmen var sjukt bra, kommer den ut i butikerna så köper jag den direkt! Den skilde inte så mycket från serierna som går på tv men hade en bra handling och var helt enkelt sjukt bra! Förstår inte att det finns de som faktiskt inte tyckte om den. TÖNTAR säger jag bara! Ni är bara ett gäng shemales utan framtid! Jösses Amalia..



Idag händer inget särskilt förutom att mamma kommer hem, vid fem ska jag följa med Tess för hon ska sola, efter det måste jag hem till min kusin för att hämta alla mina saker innan hon drar iväg till Oslo och efter det blir det plugg.

Blogg you later!

20/6 08, Stress

Äntligen blev jag klar med kläderna! Och nu återstår hemmet. Men det får vänta ett tag med det för nu ska jag dra till kussen, hon behöver hjälp med att platta håret så jag ska hjälpa henne med det och sen blir det snabba puckar hemåt för att fortsätta städa eftersom att några polare kanske kommer över.. stress? Hell yeah!

20/6 08, Tvättstugan är min bästa vän just nu

Hej allihopa!

Vaknade runt två och det var då jag skulle börja tvätta kläder. Jobbigt värre! Håller på med det just nu och efter det ska dagen spenderas med min kusin. Skulle ha varit med henne igår men det blev aldrig av så det blir idag istället. Känner verkligen för att dra ut med kusinen, orkar inte vara hemma i det dystra utan mamma och brorsan. Blir ett kort inlägg men skriver mer senare måste verkligen rusa ner nu till tvättstugan. Skulle ha varit där för ca tio minuter sen!!

20/6 08, Kat DeLuna

Någon mer än jag som tycker att denna brud inte ser ut att vara mer än 14 år?



20/6 08

Så! Nu har de åkt.. tog halv fem bussen från Tess och var rädd att jag inte skulle hinna hem för att säga hejdå till lillbrorsan och mamma innan de åkte men när bussen kom till vår busshållplats så såg jag de ute. Oj vad jag rusade ut ur bussen och sprang till de. Nästa gång jag ser de igen är på måndag, ett långt tag för mig. Saknar de redan.. för er som inte vet så åker de till Paris.

Och när jag kom hem så satte jag på text-tv som vanligt på tv4 och får se en stor gul text där det står "Giftgas hittad i SAS-flygplan". Mitt hjärta gick i 180!! And it still does.. Måste smsa mamma och fråga vilket plan de ska åka i.

Och nu kan jag inte sova heller. Lyssnar på musik på MTV .. det är så tyst och tråkigt här..

19/6 08, Grattis till en av mina bästa killkompisar

Tänka sig att jag gömde bort detta. Inte att min killkompis fyller år idag utan att göra något utav det i min blogg.
Sebastian Niklas Andres Benchimol blir idag 18 år!! Lyckansost!!..

Hoppas på en jäkla firande för hans del och att han får en jävligt skön och bra dag utan knas endast kalas!



(gammal bild på honom men trots det en äkta darling!)



Nåja, ska ut med Tess ett tag nu. Vi båda behöver prata ut lite. Inget angående vår vänskap men en massa andra saker. Mamma åker ju nu på morgonen och måste vakna fyra på morgonen. Ska se till att vara hemma och vaken runt den tiden så jag kan säga hejdå till henne ordentligt samt hjälpa henne att packa osv. Blogg you later!

19/6 08, En gammal klassiker

Älskar låten! En klar favorit, det hon säger, själva musiken.. åh! Obeskrivlig!



"I'm not you bitch don't hang your shit on me.."

19/6 08, Snälla försvinn från denna atmosfär

Jag måste få ur mig detta. Jag klarar inte av detta mer, jag är så trött på er. Så förbaskat trött på er. Just er två, varför finns ni? Varför blev du ven med mig på Facebook? Alltså ibland förstår jag inte, ena dagen kan ni vara trevliga mot mig varav den ena bara spelar. Det kan även de i Indonesien lägga märke till. Och andra dagen helt anti. Förr kunde jag bli ytterst ledsen och sårad och känna mig hatad men nu orkar jag verkligen inte bry mig mer. Bara för att vi inte är likadana? Oh please, vem fanken vill vara som er?

Ni två är såna typer som jag tragiskt nog måste leva med eftersom att vi delar vänner och helt ärligt så är det hemskt att sitta i samma rum som er och behöva lida några timmar. Tror er något ni knappt är, särskilt du, du din lilla jävla parasit som jag ibland får lust att slå sönder och kasta in ditt ansikte i väggen! Usch fyfan alltså.

Orkar inte kämpa mer, förr gjorde jag det konstant för att få er bekräftelse men nu så, äh! Orkade verkligen inte med något under den perioden då inte bara ni svek mig utan de två snubbarna också. Ingen kan förstå absolut ingen! Kan börja tjura nu.. den känslan av ångest, depression, känslan av att känna att man inte passar in blandad med så ytterst dåligt självförtroende och självsäkerhet är en sån hemsk känsla som man kan känna som jag inte ens skulle önska att min absolut värsta fiende skulle få gå igenom. Det gav mig flashback om mitt liv, skit man fick gå igenom.. åh! Nä nu ska vi inte gå in på det. Är så trött på detta, har väldigt absolut väldigt få personer som jag kan kalla mina vänner och som jag kan lita på.

Innan ni kom in i mitt liv så hade jag en helt annan bild av hur vänner ska vara eftersom att jag hade det bra med mina vänner. Ingen kan förstå.. men sen kom nu och förstörde.. Fy fan för er, FY FAAAAAAAAAAAN FÖR ER!

Men trots det så har jag lärt mig att vänner inte beter sig så som de gjorde. Det tog ett tag eftersom att jag bara försökte se det goda i de, men det är inte jag som förlorar på det hela utan det är de som får förlora en sån härlig person som jag. Verkar jag arrogant? Låt mig! Som sagt, ärlighet varar längst..

19/6 08

Hej alla!

Allt bra med er? Själv börjar jag få ont i revbenen igen, jobbigt värre! Nåväl, imorgon åker mamma och lillbrorsan till Paris. Suck suck.. mamma frågar jämt om jag vill följa med. Innan ville jag inte men idag under mattelektionen blev jag lite sugen på det, men vill då stanna där länge som vi gjorde förra året, vill inte åka imorgon och komma hem på måndag.. nejnej! Men vi ska åka dit senare i sommar och vara borta i två veckor och jag kan inte vara mer lyckligare!

Nåväl, kommer vara ensam hemma imorgon, på lördag, på söndag men inte på måndag. Skönt ju.. Är jämt ensam hemma på somrarna för mamma kan aldrig stanna på ett ställe då. Alltid ska hon resa hit och dit. Hur som helst, blogg you later!

18/6 08, Too much information



Amir, du är rolig du!

18/6 08

Hej allihopa!

Tog ledigt från skolan idag, valde att sitta hemma och råplugga istället. Vill kunna så mycket som jag bara kan till provet. Det är ändå inte som att jag missar något eftersom att det han lär ut mailar han till oss och imorgon kan jag bara hämta uppgifterna som de alla fått och sedan plugga hemma.

- Åh, längtar till helgen! MIDSOMMAR! Har redan allt uttänkt. Är ju ensam hemma till måndagen så ävlar ska det bli lite partyparty! Inte för att jag inte kan festa när mamma är hemma men nu är man ju själv så för en gångs skulll kan jag ju bjuda hem några. ENDAST NÅGRA! Vanligtvist när mamma är bortrest brukar jag faktiskt aldrig ha hemmafester eller så. Anledning? För att jag är för lat för att städa upp efter alla andra idioter som älskar att stöka ner. Och inte fan hjälper de till att städa.
Guys and dolls, consider yourselfs portade!

Och imorgon väntas sommarlovskort.. jobbigt att inte ha något busskort och behöva gå hela vägen hem från skolan. Fucking backe man måste gå upp för.. förstår inte vad mamma tänkte när hon valde att flytta upp hit.. upp till bergen! Man är inga kurder heller..

Hur som helst, dags att skämma bort sig själv. Blogg you later!

17/6 08,Flitigt

Hejsan hoppsan!

Jag är så duktig, jag pluggat flitigt med matten! Funderar faktiskt på att vara vaken hela natten och bara plugga matten. Är så taggad! Tror nog jag ska göra det. Brukar ändå somna runt två-tre och tretimmarssömn sätter sina spår när jag väl vaknar. Bara att halsa kaffe hela natten så går det för sig.
 
Och tydligen börjar vi åtta istället för halv nio. Skit? Ja!

17/6 08

Hej allihopa!

Allt bra med er? Själv är jag galet trött och så måste jag plugga som bara den idag. Usch! Matte och grafisk kommunikation, it sucks.. men det måste jag gå igenom.  17.00 måste jag hämta lillbrorsan från dagis och efter det gäller bara plugg plugg plugg! Måste klara av detta med matten, om inte tar jag självmord. Promise!

Har läxor i matteboken, ca sju sidor! Hur ska detta gå. Får be morsan om hjälp, eller ringa Tess! Nej skoja, ska inte störa dig idag.

Så det blir inte mycket bloggande idag men förhoppningsvis gör jag det iaf. Dags för té, blogg you later!

16/6 08, Look-a-like


Madonna + en gräshoppa = Natalie Portman

16/6 08, Öörrh

Goddag på er!

Nyvaken som bara den! Ingen skola idag, är så lycklig men det återstår ändå plugg i grafisk kommunikation och matte. Blö och blä! Men börjar med det senare, nu känne rjag bara för att vila, är så slut! Kunde inte sluta tänka på helgen.

Well well, blogg you later!

16/6 08, Ojojoj

G O D    N A T T !!

16/6 08, Pinsamt

Okej, nu måste jag tillåta mig själv att skämma ut mig ett tag. Precis om en 'fifteen minutes of fame'.

Denna hittade jag i en hemsida och jag blev så chockad! Endast av namnet. Visste inte att han hette Leif Silbersky. Har alltid trott att det var Leyfski Beyski. Dum jag känner mig.. men ärligt, jag kan väl inte vara den enda med detta problem?



Btw, vem är han?

16/6 08

Vet inte varför men känner verkligen för att tvätta mitt hår! Jäklar i helvete..
Men ska jag? Jag är så trött men jag vill och vill!

Denna hårinpackning använder jag och jag måste säga att den är så bäst bäst bäst! Och så luktar den smarrigt! Jordgubbar.. mmm! 25:- från H&M och kommer från Gunry Mjukt & Skönt.

Try it!

15/6 08, Alååå!

Hej alla fikon och fikusar!

Hur står det till med er och vad händer och fötter? Fick nämligen en sån lyckorus genom kroppen nyligen och personligen förstår jag inte varför. Kanske för att jag är ledig imorgon? Säkert! Men dock även för planerna inför helgen.

Jo ni förstår, mamma reser (förhoppningsvis!) bort till Frankrike nu på fredag och kommer hem på måndag. Vilket betyder att jag kommer vara hemma ensam hela helgen. Nice va? Jovisst, men nu kommer vi fram till vad som skall hända. Har en masa planer just nu som irrar runt i huvudet. Uppdaterar till er senare eller imorgon, we'll see!

Och hur ska vi fördriva denna kväll då? Hmm..

15/6 08, Finally

Hej alla!

Sorry för att jag inte har bloggat men brorsan satt vid datorn och han är en riktig bitch då, tänk inte ens tanken på att fråga om du får sitta en stund för då är det fight. Tog mig ca en halvtimma för att komma hit.. men hur som helst så tänkte jag bara informera er om att jag ska hem till min polare Tess strax. Finally! Har varit hemma så mycket, skönt att få komma ut! Blir väl en liten promenix runt hennes hometown och en massa snack! Blogg you later!

15/6 08, And here they are


UUUTSPRIIIIING!!


Mamma rusar fram till henne och kramar henne! Och brorsan hakar på.


Aaaww! Den typ av kärlek visar hon aldrig mig.


FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!


I väntan på bättre tider!


Mamma tejpar ihop planschen i bussen på väg till kussens skola bara sekunder efter den pinsamma incidenten med Adam Tensta.


Kusin and her parents + lillebror


Kan man vara mer oförberedd?! Från vänster:Ruth, Sabina, Madeleine (kusin!), min kusins tjej och jag!


Bad boys for life! Kusiner och farbror in the middle



Eftersom att Madeleine vart orolig över att vi skulle vara försenade till hennes utspring ville hon att vi skulle vara där en timme innan det började! Så på brist på annat valde vi att leka modeller. Sabina var vår bedårande fotograf. Finns fler bilder men orkar inte ladda upp fler, my back hurts!



LÖRDAGEN, FESTEN!


Family and friends! Naomi (min söta kusin!), Sabina, Ruth, Madeleine & Natalie


Partypinglorna som röjde festen! Natalie och Sabina


Yes, we're family alright!


Älskade kusiner! *host* .. Francis Madeleine & Arthur



SÖNDAG: CRUISIN' & PICKNICK:


Sabina flashar vid hennes bil


Madness, madness.. kusinerna struttar omkring


Oj vad vi cruisade runt den dagen med dessa bilar! Stackars rompa..


Kusiner! Madeleine och Julie som besökte oss från England


Picknick på en parkering vid Tumba Centrum!! Från vänster: Kusinerna Naomi, Madeleine och Julie samt min kusin Arthurs tjej Lina


Chauffören! Läskigt att åka i samma bil med henne. De i England kör ju helt konstigt. Jämt frågar hon mig om hur man körde och använde alla spakar i bilen. How the hell would i know that!?


Värmen kan göra en tokig! Här var vi ute i Flempan och hängde med min kusin Arthurs flickvän och chillade. En riktigt cool brud, må jag säga!


Strike a pose!




De älskade hundarna! Bilden på den första hunden är min favorit! Akilles heter han.. de andra hundarna (i ordning med bilderna!) heter Kerry, Tequila och den lilla minstingen heter Natika. Så underbara och så fina så jag nästan dog! Där ser ni även min kusin helt glad över att hennes rädsla för hundar försvann under en kort tid. Här var vi hos min kusin Arthur och hans flickvän.

Det var det! Sorry för en sån dålig bildkvalité men det blir så när man förminskar & förstorar bilder. Åh gosh, my back hurts! Dags att vila lite nu .. blogg you later!

15/6

Okej allesammans!

Jag har lovat er bilder från studenten och från festen som var till min kusins ära med publishme har inte varit min vän när det gällde att ladda upp bilder men nu går det! Ska bara fixa och trixa lite och sedan kommer de in, MEN var beredda på en massa bilder..

14/6 08, Frustration

Jag är så frustrerad och ytterst förbannad att Sverige förlorade. Men.. sånt som händer! :). Jag är så hes just nu efter all skrik, snacka om en rejäl smärta i halsen imorgon.

Sitter här och kollar efter bärbara datorer. Orkar inte med denna feta grej vill ha en egen, helt egen! Mamma vill också ha en egen så vi funderar på att sälja denna såvida inte en släkting vill ha denna för jag har iaf tröttnat så på denna. Nåväl, dags att slappa lite. Är så rastlös men dock trött.

Blogg you later!

14/6 08, En ledtråd


14/6 08, Sverige - Spanien

   VS.   

17.50, då gäller det!

14/6 08, Efter en massa om och men..

Som sagt, efter en massa om och men och efter en massa jävla funderingar, så har jag faktiskt upptäckt en sak om mig själv. Vill helst inte säga det nu, känner mig inte redo för det än men ni får jättegärna spekulera kring det för det är förmodligen fel. Sorry för felaktig information som inte leder nånvart men kände att jag behövde skriva av mig detta!

14/6 08

Hej alla glada!

Allt bra med er? För mig så börjar huvudvärken krypa fram igen och mensvärken är helt gone! Härligt härligt.. Igår var ju jag på bio med Tess och såg filmen The Happening. Tycker personligen att den var jättebra men ruskigt läskig! Vill se den igen. Mark Wahlberg är ju så snygg! Men ah, jag gillar ju gubbar jag. Och såklart så var jag och Tess de enda som skrek i bion och alla skrattade åt oss. Vad förvånansvärt..!

Till er som vill se den: Kan inte säga så mycket eftersom att det vore synd att berätta för mycket om filmen men kan säga såhär att för min del så ska jag passa mig för gamla tanter och även träd, gräs och buskar. Eller hur Tess?



13/6 08, Äntligen ska man få komma ut!

Och nu ska jag följa med min kära vän Sara, som även nyligen har kommit hem från Turkiet, ner till Willys för nu ska hon handla bebismat och hundmat (om jag inte misstar mig!). Har inte träffat bebisen på jag vet inte hur länge även innan hon reste bort så det är dags. Innan vart det skitkallt ju och nu är det världens sol ute. Vädret förvirrar mig, vad ska jag ha på mig!? Får grubbla över det fort som fan för nu är det brått!

13/6 08, Tori Spelling har blivit mamma igen



Nu får ni tycka att jag är dum, korkad, taskig, whatever. Visst är det trevligt att hon har fått barn, vem vill inte ha barn? Men jag menar, efter flera års och månaders tystnad om henne så helt plötsligt blir detta en stor nyhet. Jag menar.. vem är hon? Hon är inte ens B-kändis för mig utan även en C-kändis. Hur som helst, hennes dotter heter Stella men har inte sett bilder på henne än. Men de som har gjort det säger att barnet är så ljuvlig och så vacker. Men det tycker ju alla om barn så. Jag ogillar henne enormt och särskilt hennes huvud. Men trots det, rock on!

13/6 08, Ett oväntat sms

Efter en massa om och men och efter en lång tid av tristess så började jag sakna min vän Adissa rejält. Hon har ju som sagt rest till Syrien. Hon åkte nu i måndags och kommer hem runt 9 juli. Alltså en hel månad! Tragiskt? Ja som fan! Så jag tänkte vad fan, det måste väl funka att smsa henne. Så 10.22 började jag skriva ett sms på fyra sidor som löd:

"Hej din firre! Sorry för att jag inte kom dagen innan du reste men jag hade inte haft min mobil i tre dagar så jag missade ju ditt sms.Men hoppas att du har det bra, jag är hemma och har en fruktansvärd mensvärk och känner att jag vill hugga av min fot som de högg av Kunta Kintes i hopp om att smärtan ska försvinna. Saknar dig som fan ju! Kan inte du korta av resan och komma hem imorgon? Eller idag, inga problem! Se till att bli jävligt brun nu så att du och jag en dag kan gå ut i stan och mobba alla bleka! Var försiktig för fula gubbar, man vet aldrig vad de har i tankarna. ÄLSKAR DIG <3"

Och det gick! Jippijej vad glad jag blev! Och gratis var det också.. tänkte att de skulle kosta ca två spänn med tanke på att hon är hundra år ifrån mig. Men det gick och inget avdrag följde med (thank God!). Nu får hon vara beredd på en massa sms från mig. Här kommer lite bilder på min kära vän. Egentligen tycker inte hon om att man ska ta kort på henne eller ens lägga ut bilder på henne men eftersom att hon inte är i Sverige så har hon inte så mycket att säga om det:






(klicka på bilderna för större bilder!)
Saknar henne enormt och vill verkligen att hon ska komma tillbaka! En månad utan henne är bara för mycket för allmänheten och även Stockholm.

13/6 08, En önskan

Jag har funderat länge och bestämt mig för att för fanken skaffa hund. En rottweiler! De är så nedrans vackra. Men alla som jag har berättat detta till (eller de flesta!) har alla frågat samma sak: "Men varför köper inte du en chihuahua istället?". Och då får de alltid samma svar: "Ser jag ut som en person som ska ha en liten hund!?".

Nä, en stor hund ska det vara! Paris Hilton gjorde det så populärt att ha en liten hund men jag ska göra det så poppis att ha en stor hund ffs!


13/6 08

Hej alla glada!

Allt bra med er? Hoppas det..själv mår jag bra och huvudvärken är äntligen borta! Gahh, Gud har hört mina böner. Men vad gör ni då? Eller ah, dum fråga. Ni sover ju förmodligen. Egentligen har ju jag skola men trots att huvudvärken är ett minne blott så består min för jävliga mensvärk. Det här är inte kul! Så jag ruttnar här hemma och dreglar för tv'n för där syns faktiskt Niclas Rahm i tv-rutan. Grr grr! Idag ska jag förhoppningsvis träffa Tess för det har gått ett för långt tag utan henne och jag känner att jag är nära på ett utbrott där jag sliter av mig håret och sitter i ett hörn och skakar rejält! Saknar dig!

En konstig sak jag märkte igår (eller idag!) var detta:



Vad fasiken hände med 12 juni? Ena sekunden var den där men senare fösvann den och har fatiskt inte kommit tillbaka!? :/ Hmm.. Publishme är helt enkelt inte min grej.

13/6 08

Hej igen!

Har precis duschat klart och ska alldeles strax sussa! Skittrött är jag men längtar ändå till lektionen, ska ge järnet som fan! Smsar just nu med Amir om bloggen och massa annat & jag älskar helt enkelt min bögkompis!

Nåväl, god natt alla läsare och glöm inte att idag börjar en ny dag.
Nämligen fredagen den 13e!

12/6 08, Jag kan skatta mig lycklig (?)

BTW, under mitt samtal med min käre vän Tess så kom vi in på matten och sommarskolan. Jag nämnde något och sa:

Men åh, fan att man inte kan välja bort matten när vi börjar skolan igen i höst
Tess: Men har ni haft nationella prov i Matte A?
Jag: Ja det har vi
Tess: Men då kommer du ju inte ha matte nån mer när du börjar skolan igen för då är det Matte B som gäller. Eller.. har du valt Matte B?
Jag: Fan heller, kan inte ens klara av Matte A
Tess: Ja men då blir det ingen mer matte för dig!
Jag: ÄRLIGT!?
Tess: Ja, hahaha!


Jag blir så lycklig och öppnar mitt sovrumsdörr och berättar (eller snarare skriker!) ut det till morsan. Och då säger hon att lärarna redan hade berättat det till oss men det hade ju jag fan glömt! Så jag är lycklig! xD



Yes yes yes! Ingen mer sånt härt konstiga tal!
Btw, om någon kan svaret snälla säg, för det är nämligen ett tal som jag sitter och grubblar på just nu! (a)

12/6 08, Duktigt!

Hejsan igen! Sorry för bloggtorkan men jag har sovit ut och försökt bli av med denna hemska mensvärk och huvudvärk men icke det alltså. Bajs! Har faktiskt pluggat med matten och jag älskar vår lärare! Han förklarar så bra, så bra så jag känner mig dum. Satt hela tiden idag och tänke jahaa men fan är det så man räknar ut och blablabla.. min förra lärare kunde för fan inte prata om matte men alla är väl olika.

Hade nyligen ett långt samtal med Tess om allt mellan himmel och jord! Det roliga med hennes samtal är att vi kan prata i flera timmar utan att tröttna och alltid ska vi börja prata om något nytt. Det är hur kul som helst och vi kom fram till att vi inte har setts på över en vecka vilket är ovanligt för oss! Så vi ska försöka ses denna helg, förhoppningsvis imorgon. Har så mycket frustrerande saker att spilla ut till henne, den lilla tösen!

Nåväl, South Park har börjat.. längesen jag såg den känns det som. Efter det blir det mer plugg! Duktigt va? Blogg you later!

12/6 08, Day one

Hej alla glada här kommer jag den buttra!

Dagen har gått ofattbart bra trots att jag vart sjukt trött och nästan höll på att somna. Dessa tre timmar kändes som en evighet och vet ni vad? Jag kom inte försent idag! Känner mig så duktig, måste se till att fortsätta med det om jag vill få mitt studiebidrag denna månad. Min käre vän Amir visste inte inte ens om det! :|



Sånt måste man ju hålla koll på, inte sant? Nåväl, är iaf hemma nu och har en sån jävla huvudvärk så jag kan gråta så jag funderar på att lägga mig ner på soffan alldeles strax och glo på tv och förhoppningsvis sova. Annars är det synd om mig. Bjussar på en cp-bild på mig som togs i söndags i Flempan. Blogg you later!

12/6 08

Hej alla glada!


God morgon på er, hoppas ni har det bra! Vanligtvist brukar jag vakna runt tolv-ett men idag är det ju första dagen i sommarskolan så jag vaknade upp runt kvart i sju. Här sitter jag med olagligt röda ögon, äter frukost, smörjer in ansiktet och lyssnar på musik på MTV, det enda som håller humöret uppe. Måste dra hemifrån runt åtta och vara i skolan tidigare än vanligt för eftersom att jag inte vet vart vi kommer ha våra lektioner så kan ju jag inte komma sent heller. Undrar vilka jag kommer gå med..

..nåväl det återstår att se! Wish me luck, blogg you later!

11/6 08, Jag älskar min homosexuella vän Amir

My dear gay friend!


11/6 08, Ajaj

Åh jösses, varför straffar Han mig? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Är det verkligen lagligt att ha så ont som jag har just nu? Knarkar sönder mig med en massa painkillers. Har gjort det så mycket så jag har börjat se små rosa elefanter med änglavingar flyga omkring här. Gjorde inte ont alls när jag vaknade och så var det i nån tmme men nu så.. God damn it!

11/6 08, Shit man

God morning people!

Sjukt jobbigt! Ni förstår, eftersom att jag verkligen inte klarar av tystnad så brukar jag sova med min tv på med så pass låg volym så att det bara låter som att de viskar väldigt lågt och så har jag oturen med att ha min säng mitt emot mitt fönster så varje solig sommarmorgon så kommer solen rakt på mitt ansikte så jag vaknar ju upp runt sextiden varenda jävla morgon. Ibland så vaknar jag över mamma och lillbrorsans snack innan de går ut ur hemmet. Jobbigt när man t.ex. har sovmorgon för de ka verkligen inte lära sig att vara tysta och så är ju mitt rum vid hallen vid ytterdörren. Suuuuuuuugeeeer!! Men gick ändå upp och la mig i vardagsrummet istället :).

Men jag är van, nåväl runt fyra måste jag till skolan och lämna tilbaka några böcker samt en lapp till min förra lärare/vän till familjen. Jobbigt att gå tillbaks när man har sommarlov. Vi (och Tullinge Gymn!) måste nog ha slutat skolan tidigast av alla, skönt ju men imorgon blir det tillbaks till skobänken för mig. Sommarskola i två veckor! Men det är ändå i endast tre timmar 8.30 - 11.30 och det kommer ju gå fort. Såklart för matten. Ska fan välja bort det ämnet när vi börjar skolan igen, så jäkla viktigt är det ju inte. Precis som min vän Tess sa, det är ju inte som att vi kommer använda ekvationer och försöka lösa kvot osv när vi t.ex. ska ut och köpa ett paket mjölk! Och blir det svårt nog att räkna ut, så är det bara att ta fram miniräknaren eller fingrarna.

Äh, ska sluta älta mig i detta och se till att få i mig frukost! Blogg you later!

11/6 08, I just don't know what to do with myself

Hej allesammans! Publishme strular som fan för min del! Sjukt jobbigt, den loggar ut mig för varje gång jag försöker ladda upp en bild och så tar det en sjuhelvetes lång tid innan mina inlägg publiceras. Skit eller vad?

Nåväl, när jag gick ut idag köpte jag ett paket bindor, två nya silvernäsingar (äkta!), tuggummi och påfyllning till mitt kort. Cool shopping va? Och så fick jag tre jättefina hipsters från min granne som hon hade impulsköpt och sedan inte velat ha kvar så de fick jag. Skitsnygga i vitt, svart och ljusrosa. So hot, visar upp de en vacker dag då bloggen slutar strula och jag på mågot mirakulöst sätt lyckas hitta min kameraladdare.

Min mage gör just nu sjukt ont på grund av skitmensen. Ända sedan december så har den börjat komma varannan månad. Skumt men skönt! Men då kommer den när helst den vill och det är inte kul. Synd för mig också då painkillers och varma bad inte hjälper ett skit. Svårt att sova också då jag vänder och vrider på mig som en galning när jag sover. Alltså killar vet inte vad tjejer går igenom.. sitter här och surplar i mig massvis med Blackcurrant-té samt kollar på Joey eftersom att jag missade den idag. Ååååhh, mensvärk! Får lust att ta fram en tång och slita ut livmodern.

Trevlig information va? Well, min blogg och jag får skriva om vad fanken jag vill. Téet är det enda som lugnar mina nerver och jag funderar på att dra in till mitt rum istället, bädda ner mig i sängen med en stor kofta, tunna mjukisar och strumpor (det enda som får mig att sova bättre!) och fortsätta kolla på Joey i mitt rum. Och jag som skulle kolla på Madagascar :(. Men det får bli imorgon.. eller snarare idag, blogg you tomorrow!

10/6 08, Trouble

VS.

10/6 08

Hello my fellow friends!

Mina karriärsidéer och framtisplaner blomstrar på för fullt! I'm so happy men ska inte sitta här och dilla ut all information om detta till er förrän saker och ting verkligen börjar hända. Idag så äntigen ska jag fylla på mitt kort, känner mig konstig utan möjligheterna att få ringa eller smsa. It sucks så idag blir det andra bullar ffs! Sedan blir det er rensning i garderoben, har så mycket kläder så det inte är sant! Funderar på att sälja dessa plagg som jag inte använder så att en söt liten flicka kan få mer användning av de än vad jag nånsin kommer att ha. Visst är jag snäll?

Nåväl, ska bara kolla klart på Nanny sedan 16.05 börjar Simpsons och 17.00 är det dags för Hells Kitchen. Älskar den! Och när den är slut, då sticker jag ner till Pressbyrån. Blogg you later!

9/6 08, FFS!

Okej, nu fortsätter publishme krångla som bara den.. wtf!?

Har försökt byta visningsbild ett par antal gånger nu samt ladda upp alla bilder men det funkar inte! Ibland blir jag så ytterst förbannad på publishme.se så jag får lust att radera min blogg och varna alla för sidan men sen tänker jag på att jag inte pallar och förmodligen kommer få snuten på mig så jag avvikar från det. Kollar just nu på Scrubs samt skriver ner en massa i min lilla "mysiga" bok. Tankarna snurrar runt i huvudet just nu så jag får huvudvärk, no kidding! Ska försöka ta det lugnt. Btw, min kära vän Adissa åkte ju till Syrien idag (9/6) med hennes mamma och hon kommer vara borta i en månad! En månad utan min snutte.. hur ska det gå för sig? Och så är Sara bortrest och kommer hem om ca två dagar.. vafan? Skänker iaf en bild som gick att ladda upp och det är på Adissa. Hon tycker dock inte om att man ska ta ansiktsbilder så ni får nöja er med hennes behind. Bilden är tagen från tisdagen då jag och Tess övernattade hos henne:


(klicka för en större bild!)

Dags för mer Scrubs!

9/6 08, Oh yeah

Men åh! Vet ni vad jag ska göra? Jag ska förfan möblera om mit rum! xD Hell yeah!
Är så uttråkad just nu så jag tänkte att fan, det är nog dags för det.. ska även rensa bland mina garderober, bland mitt smink och bland mina smycken. Och skor.. the time has come!

Lägger in bilderna från igår (dock inte så många!) senare eftersom att publishme håller på att messa with my mind! Efter att ha skrivit ett inlägg och sedan klickar på publisera så tar det 100 år innan den gör det!!

9/6 08

Sorry bloggen!

Men har ägnat hela dagen åt att spendera tiden för mig själv! Det händer så sällan men today is the day. Ska nog fortsätta med det imorgon också.. MEN jag har faktiskt även suttit och planerat jävligt mycket angående nuläget och för min framtid. Har skrivit ner massa i min nya lilla bok som jag fått från Adissa (tack!).. har skrivit ner hundra saker som jag vill göra innan jag dör samt ställen som jag vill besöka, olika mål inom karriär som jag vill nå, olika sätt att få bra ekonomi osv. Men inget jag kan dela med mig eftersom att jag har oturen i med att saker och ting skiter ner sig som jag har planerat och sedan babblat om så jag låter nog i men jag kan säga såhär att dessa saker kommer att börja få fart så fort som jag blir 18. Eller en del börjar redan nu i efter sommaren eftersom att en del hamnar om skolan men annars, helsefyr vad det ska bli kul! I'ma be a busy woman..

Wish me luck! Är så stolt över mig själv så jag bara vill gå ut på balkongen och skrika! Lovar, lovar och åter lovar att hålla er mina kära läsare uppdaterade om det! Men för att det ska hända måste jag lära mig att uppdatera bloggen ofta :$. Känner hur självförtroendet och självsäkerheten bara fortsätter bara flyter på skyhögt! Har aldrig känt mig så glad och stolt över mig själv som jag gör idag, förutom den dagen då lillbrorsan kom till världen.. inget knäcker det! :D

Så förbered er på en mer målmedveten och utvecklad Lydia för fasiken! xD

..men förutom det, så har jag även slappat runt hemma som jag skrev tidigare och har faktiskt inte satt foten utanför lägenheten. Så skönt men det var inte lika varmt idag som igår ändå så.. och på tal om det lägger jag in bilder från igår in i bloggen idag and this time i promise!

Blogg you later, alligator!

8/6 08

Hallojsan people!

Jag mår sjukt dåligt just nu. Måste snart iväg till min kusin och hämta min mobil. Har inte haft den i ca tre dagar nu och det har faktiskt varit sjukt skönt. Så skönt att jag faktiskt frågar mig själv om jag verkligen ska gå dit och hämta den.. no kidding! Nåväl, festen går var soft. En massa släktingar där som jag inte ens visste nånting om att vi var släktingar, haha! Men kul var det och min kusin som var med i filmen Säg att du älskar mig kom dit med hans polare, medspelaren i den filmen.. Amir eller vad han nu hette men ni vet han muslimen iaf ;p. Han är så söt i verkligheten, alltså för er som inte har sett honom.. omg! Runt nio så stack alla brudar hem till min kusin Madi för att fixa sig och dricka lite, de drog sedan vidare till Mosebacke runt elvatiden men eftersom att jag inte är 18 så kunde ju jag inte följa med så jag gick tillbaka till lokalen :( poor poor me..

Blogg you later!

7/6 08, Studentfirande

Dags att rulla vidare till min kusins studentfest. Vill jag dricka ikväll, så får jag nog smyga omkring med det så inte mamma ser men tror knappast att hon har något emot det bara jag beter mig "normalt", men seriöst.. vad förväntar hon sig? Att jag inte ska dricka? Tss.. please, det är för fan fest! :D

Dags att ta på mig klackisarna och sedan är det dags att bege sig, blogg you later (om jag lever!)

7/6 08, Aaalååååå

Hejsan!

Hur är det med er? Själv är jag helt seg i kroppen men det går nog över snart.. har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen för om några få timmar börjar festen. Och jävlar vilka alkohol de har köpt.. var inte beredd på så mycket ;p. Men vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig! Vill ha klänning eller något som visar benen för det kommer vara sjukt varmt, nästan hundra pers som ska komma och jag orkar inte strutsa omkring i jeans heller! Men det löser sig nog.. lägger upp bild senare!

Blogg you later, skitstressad!

7/6 08

Nu ska jag hem.. nu ska jag äntligen ÄNTLIGEN hem!! Har varit hos kussen ända sen sju och hjälpt till inför festen imorgon. Eller snarare idag.. jag blir tokig! Snart är denna galenskap över och nu ska jag förfan hemåt, dricka cola och sova ut!

Hejdå allesammans, ffs!

6/6 08, Ain't it funny

Aaalååååå!!

Nu har lillbrorsans kusin kommit med hennes dotter och brorsan och dottern leker för fullt samtidigt som jag hackar sönder frost, is och dylik i frysen pga tristess ;p. Men det blir nog kul senare, håller på att städa just nu för att jag inte har något särskilt att göra och denna värme tar kål på mig! Har druckit så mycket vatten men huvudvärken fortsätter fortf.. it sucks!

Äh, ska fortsätta nu.. blogg you later!

6/6 08

Hallojsan allesammans!

Vaknade upp idag med världens huvudvärk och värk i kroppen. Trevligt värre när jag inte har fått någon sömn alls även för att ett par stod utanför och storgrälade. Skitstövlar.. Och så ska man passa lillbrorsan idag och inte får man betalt för det heller, trodde ju att han skulle till dagis idag för då kunde ju jag åka in till stan och fira Sverige men nej nej, det får nog bli lite senare under kvällen (förhoppningsvist!). Annars vet jag inte vad som händer idag, måste nog över till kussen och hjälpa till ite inför imorgon. Hon tog ju studenten igår och imorgon blir det fest till hennes ära. Det ska bli nice! Så gissa om det finns en massa saker som måste göras idag och imorgon! Hoppas jag kan gå ut lite idag men helt ärligt så tror jag faktiskt inte det :/.. men man kan ju hoppas!

Blogg you later!

5/6 08

OOOOOOOOOOMMMMMMMMMGGG!!

Jistanes får man vara mer pinsam? Idag hade vi skolavslutning och runt elva åkte jag och resten av familjen såsom kusinerna vidare till InfoKompgymnasiet där min kusin tog studenten. Kul som fan var det och varmt också.. men det var inte det jag skulle berätta.. När vi väl kom till och vi väntade på buss 53 så brast min lilla kusin Elton ut "Adam Tensta, Adam Tensta!!". Fort som fan vände jag mig om och började skriva "VA!? Vart vart!? men den enda jag såg var hans polare och då tyckte jag att min kusin var tokig som såg i syne. Men när jag flyttade mig lite åt höger så såg jag honom och dumma jag brast ut JAHAAA DÄÄÄÄÄR och såklart så pekade jag även på Adam Tensta samtidigt som jag brast ut det. Ooj vad han började skratta! Vart så nära att bara springa fram till honom och fråga efter autograf samt ta kort men bussen hann komma :(. Men nästa gång så!

4/6 08, Goodiebag

Igår var jag ju hemma hos Adissa tillsammans med Tess. Egentligen skulle Tess sova hos henne men de ringde mig senare och ville att jag skulle hänka på så jag gjorde det. De hade redan ätit så de välkomnade mig med mat. Pommes med det jag tror är tsatsiki och kycklingfilé. Det var mums! Sedan började de två huliganerna brottas och det är Tess som ni ser som är överst. Efter att ha tagit kortet på de gick jag vidare till Adissas byrå och kikade på hennes produkter och smycken. Det roliga är att varje gång jag är där så går jag alltid hem med en påse fullt med saker som hon inte vill ha kvar som jag får. Helt oanvända och skitbra saker, så man tackar ju självklart inte nej! På de tre bilderna ser ni några av hennes smycken som jag provade men inte fick såklart. På åttonde bilden ser ni allt det jag fick plus lite till. Bilden bredvid är taget på dagen idag närvi åt frukost och även en bild på väskan som jag fick av henne från Friis & Company. Skitsnygg IRL!





Ooj vad roligt vi hade! Lyssnade på musik tills sent på kvällen och dansade som dårar. Vi planerade även en massa för sommaren, det ska bli kul! Men fan för alla som ringde så tidigt på morgonen säger jag bara! xD

4/6 08

Hejsan!

Hur är det med er? Själv mår jag ytterst dåligt så jag kommer nog inte skriva på ett tag. Inte för att jag brukar göra det heller men ska iaf försöka skriva men lovar inget. Igår hos Adissa fick jag två anteckningsböcker, en liten och en stor och jag ska nog använda en av böckerna där jag ska skriva ner allt sånt som jag inte vill skriva i bloggen. Vill ju inte att denna ska bli någon depressionsblogg heller. Nåväl, sitter här och kollar på Vänner och ska alldeles strax in till rummet och förmodligen deppa sönder mig. Hatar denna period då jag måste känna såhär och nej fan, det har inget med mens att göra. Låt oss säga att det är något med psykoser.

Vi hör väl nån dag såvida jag inte tar självmord.
Hejdå!

2/6 08

Alllåååååå!!

Ursäkta bloggtorkan men helt ärligt.. så har jag inte orkat, but i'm back now! Har inte varit i skolan ända sedanf redagen då jag var ledig och imorgon är jag även ledig ännu en gång. Och på torsdag är det skolavslutning. Hur skönt är inte det?! Men under samma dag ska jag åka till InfoKompgymnasiet där min kusin tar studenten, beroende även på vilken tid vår avslutning börjar och tar slut. Men men.. idag blir det iaf Skärholmen med Tess och Adissa, undrar verkligen vad de ska göra där. Eller vad gör man egentligen i Skärholmen? Haha, dumma jag.

Och jag ska träffa de 12 men har knappt gjort något än. Får se till att rappa på. Slänger in dagens outfit innan jag drar iväg, blogg you later!

RSS 2.0