30/4 08, Inköp




You are coming home with me today!
Från GinaTricot, 149:-/styck

30/4 08, Valborg & byte till PUBLISHME.SE

Nej så hemskt! Hela eftermiddagen och kvällen igår dampade jag sönder på blogg.se för att jag inte kunde logga in så jag sket i det. Tänkte att det kanske skulle gå idag men inte det, sedan kom jag på att de höll på att byta bloggplattform eller vad fanken det nu var så jag testade denna publishme.se och det gick! Dock gillar jag inte utseendet men det finns inte mycket jag kan göra åt saken =) blir bara så hemskt förvirrad..

Nåja, hur är det med er då? Jag mår toppen! Somnade runt ett och vaknade exakt 09.00, alltså har jag sovit i exakt åtta timmar som man ska och här sitter jag sjukt pigg! Tror inte att jag har mått såhär bra på aplänge.

Idag är jag ju ledig *host*! Eller egentligen ska min klass till någon museum men jag orkar för fan inte dra på något sådant. Adam Tensta och Mange Schmidt ska ju komma  hit till Tumba och uppträda och jag vill ju se, kanske. Har liksom tappat lusten.

Idag är det ju Valborg and i must say, jag börjar bli less på det. Jag hade ju lovat mina polare att vara med de idag och så sa jag även till Hanne och C:O att jag kanske skulle vara med de och så glömde jag helt bort att det var Valborg idag när jag bestämde med G att träffa honom och så har jag sagt till Tommie att ta med mig på fest om han hittar.

Tror jag ska stänga av min mobil idag och låsa in mig i mitt rum.

29/4 08, Min utstyrsel



Armband, halsband och örhängen (lånade örhängen), från
Tess (halsband från Italien)
Min älskade, ÄLSKADE svarta cardigan, H&M
Jeans, köpta i Frankrike
Vit 3/4 ärmad tröja, H&M

Min kropp ser helt förvrängd ut på bilden, men vad gör man? =)

29/4 08

Hej allihopa!

Trodde att denna dag skulle bli en bra dag men tyvärr. Eller mjo på morgonen men inte efter det nationella provet. Då försvann mitt diadem, jag glömde min scarf i toan så jag fick rusa tillbaka, när jag gick in i en annan toa för att pissa så märker jag att en kille har varit i toan innan mig för det är piss överallt. Det märker jag för pisset verkar ha varit perfekt siktat ;p haha!

Äh, jag flummar som vanligt. Dags att fortsätta med illustration, skrivs sen mina vänner!

28/4 08, Mögelost

Är jävligt sugen på saltiner och mögelost. Osten av denna sort är den absolut bästa! Lite stark är den också som ni ser på bilden, med cola till och South Park på MTV. Kan ju inte sitta och dricka vin nu under en skoldag. Eller?
God natt, läsare!



28/4 08

Hejsan!

Sorry för en dålig blogguppdatering men jag ska vara ärlig och säga att jag inte har orkat men nu är jag här! Igår åkte jag hem till G runt sextiden och hade det trevligt. Dock visste jag inte att han har en katt och i must say, jag blev skrämd, hihi! Men vi hade det trevligt och mysigt tillsammans och nu är det nog om denne människa. Vill inte avslöja för mycket. Skoldagen har gått bra idag, väldigt snabbt gick den och jag hann med väldigt mycket i grafisk kommunikation vilket jag annars inte brukar ;p.

Så dagen består för det mesta med en massa plugg inom grafik. Om jag antingen hinner eller orkar så kan jag klämma in lite naturkunskap. Dags för middag, skrivs sen!

27/4 08, Shopping (igen!)

Halloj halloj!

Orkar just nu inte skriva ett inlägg men kan lägga in bilder på det jag köpte igår från Åhléns och min outfit.




Min outfit:
Cardigan och skjortklänning, H&M
Vita tygskor, Skopunkten
Jeans och väska, köpta i Frankrike
Halsband, från
Tess från Italien
Armband, även från Tess

Shopping:
Escada parfym Moon Sparkle, 359:-
Ring (för att matcha örhängerna) 80:-
Läppstift från Lumene nr 83, 105:-
Örhängen, 129:-
Nagellack från Depend, 25:-

Och så fick jag även en ganska okej strandväska från Escada bara för att jag köpte parfymen. Fick även en dagcreme från Lumene för att jag köpte läppstiftet. Visst blev jag glad tills jag såg att det stod Age Defying på. Då fick morsan den bums!

26/4 08, Skit!

DAMP!

Jay Leno Show eller Scrubs? Älskar båda, gah! Äh, nu ska jag in till mitt rum (igen!), bädda ner mig och smsa med G.

Hejdå!

25/4 08, Bytesrätt

Hejsan!

Sorry för denna dåliga uppdatering men har inte hunnit helt enkelt. Dagen har gåt bra trots att jag skippade skolan idag :$. Men äh, skola nästa vecka också så jag missar ju inget. Runt tre tiden åkte jag till Alby föra tt möta upp Tess och sedan åkte vi till Skärholmen där jag vart tvungen att byta ut min skjortklänning till en större (!) storlek. Kom hem runt halv sju och gick direkt in till köket för lite milk and cookies för att sedan bädda ner mig i min säng och ruttna framför tv'n. Här kommer lite pics:



Den vita skjortklänningen till höger var den jag köpte igår i strl 40 och den gav inte mina bröst någon rättvisa så jag bytte ut den till blåvitrandiga till vänster i strl 44 (!). Fick en chock, men nu är den iaf min! Mamma tyckte att jag såg ut som en läkare i den vita skjortklänningen och det var faktiskt sant! IRL alltså.. 198:- från H&M.



Här får ni se klänningen jag köpte igår



Visst är den het? Nu måste jag bara införskaffa ett par vita ballerinaskor. 149:- från H&M as well.
Och så köpte jag även en deo från Ldb men den behöver jag inte visa upp ;p.

25/4 08

Hejsan allihopa!

Hur är det med er? Jag mår bra men vaknade upp med en konstig inte alltför för jävlig smärta på huden på ansiktet. Känns som om någon har gett mig tusentals bitchslaps under tiden jag sov.. som fan! Idag börjar jag egentligen 8.30 men efter det är matteprov och jag kan verkligen ingenting så vill jag inte sitta där och skämma ut mig. Muntligt prov är det också, ännu värre ju, så jag ska vara i skolan tills tio istället för då börjar svenska, en mer mildare lektion, haha! Idag måste jag även göra ett idrotts-prov som jag inte har gjort än, tråkigt ju när alla andra har idrott men så kan det gå om man är lika seg som jag med prov (a).

Nu ska jag ruttna framför tv'n innan jag sticker hemifrån för att bege mig till skolan, blogg you later!

24/4 08, DAGENS



Tights, cardigan och klänning, H&M

Orkar just nu inte hålla på och lägga in bilderna på det jag köpte just nu så det får bli imorgon. Är väldigt trött så ska ta bort mitt smink och sedan bädda ner mig i min säng och glo på South Park. I'll blogg you tomorrow!

24/4 08, Sol och vänskap part II



24/4 08, Mögelost och shopping

Hejsan allihopa!

Har varit hemma i några minuter nu. Idag hade jag utvecklingssamtal och det gick bra, bättre än väntat. Med presentkortet i mammas ficka begav vi oss till H&M och shoppade lite, i allafall jag (a). Fotar och lägger upp de senare. Har även köpt mögelost och saltiner som jag ska äta nu med mamma och se på Simpsons, skrivs sen!

23/4 08, Sol och vänskap

22/4: Medverkande på dessa bilder är Nico, Pernilla, Filip, Hanne, Natalie, Felix, Micke och Alex. Alla namn i ordning med personerna på bilderna.






23/4: Filips rompa, Filip & Elin, Nico & Hannes überheta string



Och här har ni gårdagens outfit. På sista bilden ser ni mig och Mona-Lisa under en 20 minuter rast från grafisk illustration.


Grå cardigan, svarta tights & Blondie-linne, H&M
Vita shorts, köpta i Frankrike
Skor, DinSko
Härligt med sol! Bäst för solen att den tittar fram imorgon också. Shulululu läsare, dags för mjölk och kakor! Senare lägger jag in en video som jag spelade in idag.

23/4 08, Bered er på det värsta

Hejsan allihopa!

Snart kommer jag lägga in bilderna som vi har tagit igår och idag. Kommer självklart skriva upp datum när bilderna togs så att ni slipper bli gravt förvirrade. Så min alldeles första bildinlägg kommer komma alldeles snart, måste justera bilderna först osv. Har inte tagit någon dagens outfit idag men kan ju alltid lägga in gårdagens, det funkar lika bra =)

Skrivs sen!

23/4 08, Individuella kurder

JAAAAAAA! Jag har kommit in på mina valdra kurser! Jag valde ju Franska steg 3, körkortsteori och kriminologi samt flera. Och jag kom in på de tre, jag är så glad för när jag väl läser körkortsteori så är jag ju 18 och kommer ju ha kunskaper i det området så jag kommer vara redo att kunna köpa bil, haha!


Jag är lyckligast i hela världen! I år börjar jag med två kurser alltså kriminologi och franska den 20 augusti och den 10 januari börjar jag med körkortsteori. Skrek ut de lite högt nyligen i klassrummet om att jag kom in på körkortsteori och de flesta blev ju lite dystra.. HAHA SUCKERS! xD

23/4 08, Redovisning

Hejsan!

Oj vad dagarna går fort! Den femte juni har ju vi skolavslutning och äntligen börjar jag tvåan! Jag är ju 90a men går med 91or pga att jag fick IG i matte i nian och fick gå i IV i ett år och nu är jag här. Idag var jag, Nico, Michelle, Fia, Hanne, Elin och Filip ute på skolgården på gräsmattan och stektes rejält! Skönt var det ju och imorgon ska jag och Fia ha på oss klänningar. Hoppas bara att det är lika fint väder imorgon som idag. Nu är bara frågan, ska jag ha tights på eller inte? Ähh, nog om det!

Dagen har gått bra och idag skulle varje individ i min klass hålla tal om ett ämne som de hade valt i projektet som vi håller på med. Jag och Fia valde ämnet abort och jag hann aldrig skriva mitt tal (dumma jag!) så efter att Fia höll sitt tal så var det ju min tur och allt det hon hade sagt skulle ju jag egentligen också säga men det känns ju dumt att upprepa allt. Så läraren ville att jag ändå skulle upp dit och improvisera, haha och det gick ju såå bra. Tyckte alla i klassen iaf som skrattade lite ;p. Men det gick iaf bra, sa ca tio rader och läraren berömde mig över mitt engagemang och modighet om hur jag ändå vågade ställa upp och hålla mitt tal trots att jag hade inget att förbereda mig på. It's all good =)

Nu sitter jag i datasalen och har datorkunskap. Vi började halv och jag har väntat så länge på läraren som vägrar komma! Efter skolan blir det plugg med engelska, matte och naturkunskap. Vi har prov i natur den 22 maj och jag vill vara så nedrans förberedd som jag kan och så ett sjuhelvetes bra betyg!

Skrivs sen, nu ska jag tjata till mig läraren! ;D

22/4 08

Hejsan!

Har precis kommit hem efter att ha varit hos Tess. Åkte hem till henne efter skolan och hjälpte henne med engelskan och hon hjälpte mig med matten. Allt gick bra så att säga och kommer inte hinna blogga mer nu för nu måste jag dra, hejdå!

22/4 08

Hejsan underbara läsare!

Hur är det med er? Själv mår jag så jäkla bra! Kan inte vara gladare särskilt när solen tittar fram. Slutar om ca en timme och äntligen har jag fått tag på en mattebok! Gick ju förbi bibblan igår men det fanns ju inga matteböcker kvar och idag kom Pernilla på besök till skolan under lunchen och jag fick ta hennes mattebok. Hon hoppade ju av skolan för någon månad sen och kom idag för att lämna matteboken men jag fick ha den så länge =).

Dagen har varit en jäkligt härlig dag på många sätt, dels också att vi alla har varit ute på skolgården och legat och stekts under solen och tagit en massa bilder (som kommer upp senare i bloggen).

Senare under kvällen ska jag och några från tjejerna kanske gå på en kvällspromenad och kanske t.om. äta picknick, haha! Gulligt och mysigt ju =).

Nu måste jag fortsätta med min porträtt i Illustrator, blogg you later!

21/4 08



(klicka för större bild)
De kostade 349:- och jävlar vad de är heta! Imorgon ska jag ha på mig de till skolan. Tar en dagens outfit bild på, har ju inte tagit det på ett tag men jag har inte på mig något speciellt längre, orkar aldrig piffa upp mig ;p.

Men imorgon, då ska ni få se hur porrig jag kommer vara då. Shit alltså.. ;)

21/4 08

Hej igen!

Kom hem runt sex tiden efter en lunch med Sara och en kort shoppingrunda med morsan, lillbrorsan och hans dagisfröken/vän till familjen Hanna. Nu måste jag berätta lite om dagen =). Slutade ju halv tre och stötte på Nico utanför klassrummet. Där satt hon med en stor filmkamera och en mikrofon i handen och såg så ensam ut. Var med henne en stund och sedan så gick vi båda in till skolan och förbi in till Mediecenter där jag mötte upp Hanne. Nico stack till pendeltåget för hon skulle träffa hennes pojkvän så jag och Hanne stack till Tumba C för att kolla runt i affärer. Vi gick även till DinSko där jag fick syn på mina älsklingar! Åhh, lade undan de snabbt och ringgde upp till mamma som kom en timme senare så jag kunde köpa de =). Bortskämd? Javisst! Lägger in senare en bild på de skorna jag köpte.

Blogg you later, dags för lite plugg med grafisk kommunikation!

21/4 08

En konstig grej hände mig och Hanne idag i matkön. Där står vi, redo med att ta skolmaten och så frågar mattanten oss ifall vi är studerande i Tumba Gymnasium eller studerar i Komvux! Undrar vad alla elever tänkte när de såg mit ansiktsuttryck, jag blev ju så chockad! Den mattanten har sett mig måndag till fredag under två års tid och Hanne i ett års tid men ändå så ställer hon en sån fråga just idag. Ser jag verkligen så gammal ut? :(

Aja, nu har jag slutat så ska tillbaks in till skolan och möta upp Hanne. Måste även in till bibblan så ska försöka släpa med henne in dit. Skrivs sen!

21/4 08

Hejsan!

Sitter här och har grafisk kommunikation, som vanligt på måndagar. Dagen har gått väldigt snabb idag, inte för att jag klagar och senare idag runt fem-tiden ska jag möta upp mamma i Tumba C och så ska vi köpa skor (kanske!) men hoppas det blir av. Vill verkligen ha skorna som jag visade upp här i bloggen, de är så nedrans heta! Måste även förbi bibblan och låna en mattebok :O. Usch fy, hatar matte!

Pratade nyligen med Tess om hennes planer för idag. Hoppas verkligen verkligen att det blir av för henne och att allt går super! Jag håller tummarna för dig babe, höhö!

Skrivs sen!

20/4 08



En bättre bild på skorna som jag tog för i DinSko igår i Uppsala. De kostar 349:- och imorgon blir de kanske mina. Jag hoppas..

20/4 08

Hejsan läsare!

Vaknade runt tio och hade tänkt att blogga då men valde att istället städa rummet. Håller faktiskt fortfarande på och måste säga att det ör dödstråkigt och jobbigt! Och varmt är det också.. men hur står det till med er? Själv så ger inte min näsa mig någon rättvisa då det vara rinner som en jävla fontän. Får se "bygga upp" några spöken av papper och köra upp de i näsan. Dagen består mestadels av plugg! Och så har jag insett en sak, denna månad har inga röda dagar eller några andra "speciella dagar". Sant! Kolla själva i almanackan ska ni få se. Haha trevlig information ;p.

Nåja, ha det bäst! =)

19/4 08



Denna lördagskväll vill jag spendera med lite myspys. Ska gama i mig en massa onyttigt och sedan kolla på Grease. Älskar filmen! Visst är jag duktig och "nyttig" som väljer att skölja ner allt med iskall vatten istället för iskall läsk? Damn i'm good! Ska strax släpa mig bort till soffan men först måste jag slingra mig ur en msn-konversation med Stefan. Skrivs sen! (kanske)

19/4 08





Den absolut snyggaste klänningen (149:-), halsbandet (49:-) och hårinpackningen (25:-) kommer från H&M
Skorna kommer från Skopunkten, 249:- (rea!)

Dessa skor hittade jag även i DinSko. Sko-orgasm ännu en gång!


349:- Dessa ska bli mina en vacker dag!


Detta kommer nog bli ett långt inlägg men måste bara säga. Det finns en stentuff klädaffär i Uppsala som heter New Yorker. Shit! Vilka kläder de har och jävlar vilka billiga priser! Och i Uppsala har de allt! Här i Stockholm är det lätt att när man drar ut och shoppar i skobutiker eller i t.ex. H&M så finns det knappt något kvar men där har de verkligen allt! Plagg och skor som jag aldrig har sett i Stockholm. Vid nästa shoppingtillfälle ska jag för fan dra dit, helt hundra!

19/4 08, Uppsala

Hejsan kära läsare!

Sorry för den dåliga uppdateringen men idag har varit som en stressdag.. nästan. Somnade runt två tiden igår och runt halv åtta idag på morgonen stormar mamma och lillbrorsan in i mitt rum och mamma börjar genast fråga vart min blåa mobil är. Trött som jag var fattade jag noll och för att ni ska förstå måste jag skriva in en liten dialog:

Mamma kommer instormandes Lydia! Vart är den blåa mobilen?
Jag Min blåa mobil?..
Mamma Ja, din blåa mobil. Vart är den?
Jag Pratar du om min gamla 3310:a?
Mamma Nej din Samsung
Jag Men den är väl för fan inte blå?! (får damp för att hon väcker mig för en sån dum sak!)
Mamma Blå, gul skitsamma! Vart är den?
Jag Inte vet jag, jag använder ju inte ens den!
Mamma Nähe men kan du försöka leta efter den?
Jag kollar på klockan och säger mmmmm.. Hon blir glad och lämnar mig ifred.

Hon är rolig.. sedan var det bara att vakna duscha, fixa mig osv. och sedan bege sig till Uppsala för att hälsa på min moster. Det var väl ett tag sedan jag träffade henne.. det blev en shoppingtur för oss i "fina" Uppsala. Egentligen skulle bara min moster få shoppa men jag smugglade med mig lite grejer ändå, höhö!

Lägger in bilder på de alldeles strax. Måste bara överföra de in till datan, justera storlekarna osv. Skrivs sen!

18/4 08, Hjärtattack

Hoppas hon får hjärtattack och försvinner ur denna atmosfär


18/4 08

Hejsan!

Hur står det till med er? Själv mår jag bra är dock lite trött men det går över snart. Sitter här just nu och kollar på Vakna med The Voice och äter frukost som motsvarar ett stor glas kall mjölk och chokladmackor, mums! Kan behöva lite sockerkick denna tidiga morgon.

Idag börjar jag halv nio och slutar halv elva. Eller var det halv tolv? Haha, har aldrig koll på sånt men innan tolv iallafall slutar jag för jag ska fanimej skippa lunchen. Hela skolan slutar så tidigt, kul ju men man orkar ju inte gå med en hel flock ungdomar ner till Tumba C.

Senare idag blir det Tivoli i Fittja tillsammans med Tess, Michelle & Sara och bebis. Roligt ska det bli, kommer ju säkert träffa på en massa coola typer som kan känner. Har kommit i tid till skolan varje dag denna vecka och tänker fortsätta med det nu, har ätit klart min frulle så nu är det dags att borsta tänderna och sedan bege till skolan.

Skrivs sen!

17/4 08

Sorry för en dålig uppdatering men har verkligen valt att prioritera plugget först idag. Har som sagt pluggat med engelska och det har gått hur bra som helst! Fortsätter jag som jag gör så kan jag även få ett MVG i det men.. det kan låta konstigt men jag nöjer mig med ett VG. Snart måste jag också börja plugga med Naturkunskap. Vi har prov på det den 22/5 och jag nöjer mig inte med ett G. Vill ha VG i det :D!

Idag var jag med Tess, Adissa, Sara & bebis, Vivianne och Lucia. De skulle fika och jag hakade bara på men istället blev det en tripp till Mackis. Adissa, Tess & Vivi såg så formella ut med höga klackar, svarta pennkjolar, vita skjortor osv. Är inte ett dugg van att se de så, iaf inte Tess & Adissa. Men trevligt var det med tanke på det härliga vädret. Hoppas det blir samma väder imorgon som det var idag.

Dags att fixa något att äta, magen kurrar! Skrivs sen!

17/4 08

Goddag!

Hemma nu, äntligen! Det har varit så jäkla varmt idag så det inte är sant! Kunde inte ha på mig min jacka nån mer så fick bära den på armen istället. Hur mår ni då? Själv mår man bra.. näsan också ;). Till er som inte vet så piercade jag mig igår och blödde som fan. Inte trevligt men alls innan och efter var trevligt, haha!

Dagen har gått bra, hade engelska nationella prov på morgonen. Gick super! Hoppas på VG där också, det återstår två saker kvar och det är någon reading listening eller vad fan det nu hette. Nåväl, det kommer att gå bra. Trots alls, jag är så jäkla bra på engelska.

Skriver mer senare, dags för plugg i engelska.

16/4 08



Svarta jeans, Frankrike
Linne, scarf, cardigan, guldiga armband,  H&M
Örhängen & skinnjacka,
Tess




Rengöringsmojjen funkade utmärkt! Men nu känner jag bara denna äckliga lukt men det är egentligen inte så konstigt. Det sved inte alls, bara pyttelite när man kände hur den "gick in". It's all good. =)

16/4 08, #500

Runt halv tre idag tog jag och Nico hål i näsan. En tjej i skolan är piercare och fixade det på oss, GRATIS! Så då passade man ju på. Nico var först och allt gick bra och sedan var det min tur och då blödde det som fan. Ont gjorde det också! Men allt gick bra till slut, satte i en ring som är så pörrig. Hade suktat väldigt länge att få ha en piercing i näsan. Har haft det ca 4 gånger förr men nu kände jag för att göra det igen. Detta filmades även in till GGGB ska ni veta! Kom hem runt fyra men innan jag kom hem så gick jag av på första våningen för att fråga grannen om de hade något som man kunde rengöra piercingen med. Hon gav mig något som heter Cyteal, något som hennes dotter hade köpt när hon var i Egypten för någon månad sedan. Den har 80% renande sprit så hon varnade mig med att säga att det skulle svida som fan. Hmm tänkte jag.


Men ska iallafall testa den. Skriver senare om upplevelsen!
Slänger även in en dagens outfit!


16/4 08

HELVETE! Jag är så bra!

Hej Lydia!
Din uppsats var bra och du har en god språkgrund att stå på.
Områden att utveckla är:
 
kongruens:  sheila talks   men people talk
ordförrådet   för ett mer avancerat språk
 
 
Omdöme: VG

//Camilla

Är jag duktig eller vad!? Precis som jag ville, inte G och inte MVG.. VG är något som jag så gärna ville ha och damn it, det fick jag! Är så jäkla lycklig och hoppas att dagen fortsätter bra annars tar jag självmord. Nu ska jag fortsätta platta mitt hår, skrivs sen!

16/4 08

Hejsan allihopa!

Hur är det med er? Själv mår jag fint är bara lite trött som vanligt. Idag börjar jag tolv eller enligt Nico, halv ett. Vet inte vilket av de det är och jag bryr mig inte så mycket heller eftersom att vi bara kommer ha skola i ca två timmar men idag ska vi ju även filma in med GGGB alltså Good Girls Going Bad. Iallafall det jag har fått för mig, nåja vi får hoppas!

Idag börjar jag som sagt 12 men ska luncha med Michelle halv tolv som vanligt på onsdagar. Och torsdagar.. idag blir det Pastasallad Tricolore med kyckling och grönsaker serveras med chutneydressing och mjukt bröd. Jävligt långt namn på en maträtt men det låter smarrigt! Och sedan runt tolvtiden ska jag möta upp Nico, Elin, Hanne, Filip och Natta vid Tumba C och köpte gott till lektionen. Alla ska samlas utanför vår stora aula tolv eller halv ett (beroende på när vi börjar) och ha något som kallas för Länge leve livet. Har hört småprat om att detn ska vara något med rattfylla. Jösses tänkte jag.. den såg jag ju när jag gick i IV förra året! Frågade läraren om jag inte kunde få skippa det eftersom att jag redan hade sett det. Hon bara skrattade och trodde att jag drev men jag stod framför henne och var så jävla allvarlig. Då blev hon seriös till slut och började förklara att det inte gick, haha!

Kom precis upp från tvättstugan och ska börja duscha osv. Skrivs sen!

15/4 08

Alltså.. min mobil är borta :/

15/4 08

Tänkte visa er en bild på två andra brudar jag hänger ihop med in school. Har pratat så mycket om de (iaf en av de) så nu ska ni få se hur de ser ut.





Natalie till vänster och en halvt sminkad Nicolina aka. Nico till höger.
Härligt väder idag och som ni ser så gick jag, Natta och Nico ut i värmen istället för att ruttna inomhus som några ålar i burkar. Sedan kom Hanne, Elin och även Filip och joinade oss. Det var mys, satt ute och stektes medans blattegrabbarna aka. Steven & C:o spelade fotboll. Hoppas det blir samma väder imorgon som idag.

15/4 08

Jag är så glad! Har grafisk kommunikation just nu och för första gången känns det som att allting går bra!
Berättar senare varför.. läraren kollar snett på mig. Hon hör för mycket tangentklickande istället för datamusklickande, haha!


Kolla vad jag har gjort! Känner mig så duktig =)




15/4 08

Förstår egentligen inte vad jag gör vaken nu. Vaknade runt kvart över sex och jag börjar ju halv elva idag. Jobbigt! Inga särskilda planer för idag förutom att jag ska plugga intensivt, denna gång med matematik och svenska. Alltid så för mig under de sista perioderna i en termin, då blir det stressigt som fan för mig. Skiter i skolan som fan innan men när det börjar närma sig slutet så vill jag bara slita loss mitt hår. Men men, tough shit!

Ska börja duscha osv. nu så jag slipper stressa mig senare. Har ingen lust att fixa upp mig eller något så det får bli mjukisar och min marinblå kofta. Förmodligen vara utan smink och smycken. Kommer bli svårt att vandra omkring i skolan utan smycken, har ju på mig det varje dag. Så ni får nöja er med gårdagens outfit:



14/4 08

Hejsan!  Jag ska inte ens börja med att fråga ifall ni läsare mår bra för jag antar väl att ni har det bra. Och så ska jag även säga att dagen började bra men kommer förmodligen att sluta kefft. Idag har jag varit i stan med Hanne och Elin, de shoppade och jag hakade bara på. Kul var det att bara få vara med de. Smygfotade lite när Hanne bytte om i provrummet i VeroModa men de ska vi inte lägga in, inte så schysst men har däremot två andra bilder på de som jag kan sätta in. De kommer inte gilla det men det bryr jag mig inte om, mwuhaha!



Hanne till vänster och Elin till höger. Riktiga partypinglor och gullungar!
Dags för matlagning, plugg och sedan städning av mitt rum, skrivs sen!

13/4 08

Gårdagens outfit:



Och så hur jag ser ut i glasögon;



Jösses.. haha! Det ser inte ut som jag! :D Daamn.. ser så oerhört bitchig ut

13/4 08

Hejsan!

Hur står det till med er? Själv mår man bra, känner mig så utvilad idag! Igår drog jag, Tess, Sara, Adissa och Lucia till Max i Masmo och gamade i oss. Hade faktiskt aldrig ätit där förr och fasiken vad gott det var! Ska börja äta där oftare, bye bye Mackis! Efter det ringde jag och Tess till grabbarna för att fråga ifall de ville komma med hem till Tess. De tänkte komma till en början men sedan avböjde de, jävla snobbar! Så jag och Tess lunkade hem till henne där jag satt framför datorn tills 6 på morgonen! Skulle ju till Uppsala idag men vågade inte somna hos henne för då riskerade ju jag att missa mitt tåg så trött som jag var, men det blev ändå inget av med Uppsala så jag ångrar mig väldigt mycket.

Kommer senare lägga in gårdagens outfit och sedan bilder på mig med glasögon på! :O
Skrivs sen!

12/4 08

Min outfit igår:

Cardigan, H&M
Linne, H&M
Grå mjukisar, jösses så gamla. Tror knappt att de är mina


12/4 08

BTW! Igår kom Sin City på kanal5. Den filmen är så bäst! Ska se till att köpa den när stuiebidraget kommer, hihi!

Onödigt inlägg egentligen, men jag fick ett sånt glädjerus när jag tänkte på det :D

12/4 08

Hejsan allihopa!

Hur stå det till med er? Själv mår jag bra. Är hos Tess. Sov hos henne i natt, åkte till henne runt elva igår men mötte henne i M's port med de andra grabbarna. Stackars M, jag och Tess terroriserade hans rum. Hittade en massa bilder på M från dagis där jag också skulle ha varit med på egentligen men vet inte varför jag inte var det, haha! Lucy ringde för ett tag sedan och undrade om vi ville till Max. Visst tänkte jag, har öändå aldrig ätit där ;p.

Nu måste jag bbörja tvätta av mitt smink, för att sedan ta bussen som åker hel härifrån.
Skrivs sen!

11/4 08





Alla plagg och prylar kommer från H&M medans de svarta, vita och linjerade skorna kommer från Skopunkten. De röda kommer från Nilson. Snacka om sko-orgasm när jag såg de. Ask Tess. Har alltid velat ha de men har faktiskt aldrig ha råd. 499:- kostade de och jag tänkte what the hell, kör bara. De andra skorna gick på 398:-. Då hade jag ju runt 600:- kvar att köpa mer skor för i presentkortet. Planerade att köpa mycket mer skor tills jag såg de röda, exklusiva, absolut snyggaste Fred Perry skorna.
Äntligen är de mina!


Rosa, röd & gul linne, 69,50:-
Rosa linne med text och vitt linne, 49,50:-
Svarta linnen med tryck, 149:-
Scarf, 69,50:-
Hårinpackning, smink, tights och hårband (eller vad det heter), 281,50:-
Svarta, vita, linjerade skor, 398:-
Röda Fred Perry-skor, 499:-

11/4 08

Hejsan allihopa!

Kom hem för ca en timme sedan efter en lång shoppingtur i Skärholmen med Tess. Adissa, du borde ha följt med. Galet kul var det för det var ju ett tag sedan jag shoppade så mycket som jag gjorde idag. Håller på och överför bilderna till datorn nu och sedan ska jag förminska de osv. sedan lägger jag in de.



Skrivs sen!

11/4 08

Hejsan allihopa!

Hur står det till med er? Själv mår jag super trots hostan och förkylningen. Har egentligen inte ork för att dra till skolan men måste. Har bara en lektion som varar i 20 minuter och jag börjar 11.20. Lunchen börjar 11.30 så direkt efter kommer jag att äta något för att orka dagen i Skärholmen med Tess och kanske Sara och Adissa. Ni läste väl i mitt förra inlägg om att jag fick presentkort igår från H&M för 2500:- och Jerns för 2000:-? Eftersom att jag ska dela med morsan så får jag hälften av det men det är inga problem! Så idag ska jag sätta sprätt på de i Skärholmen med många sommarplagg och fina skor. Om jag hittar, har alltid otur med sånt.

Är duktig och pluggar flitigt med engelskan nu till den muntliga redovisningen idag och samtidigt lyssnar på en av mina favoritlåtar. Känner på mig att det kommer att gå galant idag. Skoldelen inte shoppingdelen, haha!


Kanye West & Chris Martin (från Coldplay) - Homecoming



Lyssna och njut!

10/4 08

Och så har man fått presentkort! Från H&M och Jerns. 2500 riksdaler påtankad men ska dela den med mamma så jag får 1250:-, but still that's something! Och i den andra så är det 1000:- där man kan köpa skor i de flesta skoaffärer. Oohh, i'm in heaven!

10/4 08

Hejsan!

Hur står det till med er läsare? Själv mår jag super! Näsan jävlas med mig men annars är allt helt finemangt. Redovisningen i naturkunskap idag gick super! Hoppas att jag får över G i det vilket jag verkligen vill och verkligen satsar på. Och så hade vi även ett engelska prov idag där man skulle argumentera om mat, droger eller media. Fritt val där. Jag valde droger och jag är varken för eller emot. Vill man röka på så kör bara!

Imorgon blir det mer prov i engelska, men då ett muntligt prov där vi ska översätta glosor till svenska. Det är iallafall det jag har fått veta. Måste ta reda på det där, men det ska gå fint! Jag kick ass i engelska, haha! :D

Såhär ser dagen ut, plugg med:

- Engelska (muntligt prov/redovisning imorgon)
- Naturkunskap (prov den 22 maj men vill vara grovt förberedd)
- Mediekunskap (få hela skiten ur vägen)
- Projekt Kampanj (första redovisningen nästa vecka)

Hoppas bara att allt går som jag har tänkt mig. Skrivs sen!

9/4 08

Kolla in min tuffa USB-BOX som jag kallar den. Den ska tydligen vara bättre då det bara är att lägga in minneskortet i en port i denna box som sedan överför bilderna till datorn. Ganska praktiskt. Het är den också! Fick den, ett minneskort på 2GB samt Comviq Kompis påfyllning med 150:-. Nu har jag nästan 200 riksdaler att disponera i mobilen. Jag är lycklig! Kan inte lägga ifrån mig kameran, hihi!



9/4 08

Seså alla underbara läsare!

Nu är det dags för mig att sluta med all skit för dagen. Dags för plugg med NO. Jag jobbar tillsammans med Sophia aka. Fia. Vi ska jobba om Kärnkraft vilket jag faktiskt tycker är roligt och intressant. Jag vill verkligen få G i Naturkunskap, till och med VG. Så länge det inte blir ett IG så är det helt okej för mig! Jag ska berätta om fördelarna med kärnkraft, historia, olika kärnkraftsverk i Sverige och om hur en reaktor fungerar inför C och D-klassen. Dvs inför Hanne och Nico (Nicolina) som går i C-klassen, själv går jag i D. Intressant va? De kommer säkert göra något som kommer att få mig att skratta t.ex. sitta och råglo på mig eller börja skratta åt något som kommer att få mig distraherad. Men ska försöka stå emot frestelserna, höhö!

Nu måste jag verkligen se till att börja. Redovisning imorgon ju kl. 8 på morgonen. Måste vakna runt sex och hinna plugga, duscha osv. innan jag lägger. Har tills elva på mig, hmm..! Men det ska gå. Btw, mamma är på väg hem med minneskort och USB-sladd, äntligen! Slipper beställa, för hon köpte allt med presentkort hos Siba, haha!

God natt!

9/4 08

Jag förstår inte. Varje vecka på onsdagen och/eller torsdagen får jag alltid ett mail där det står om en fest där en massa kända personer går på och som brukar äga rum varje torsdag. Det så kallade Solidaritet. Vad i helsefyr är det? Jag kan inte komma ihåg att jag har blivit medlem på någon sådan hemsida. Kanske någon som spelar ett spratt? Hmm..



Någon mer som får det förutom jag?

9/4 08

Memories never die


9/4 08

Hejsan!

Jag är väldigt pissed off just nu! Det jag ska skriva är bara att 18 - 22 har jag tvättid och så måste jag plugga intensivt med NO. Imorgon blir det redovisning 8 på morgonen. Jösses, men det ska gå bra! Har så mycket tvätt också så vi får se om alla kläder blir rena idag ;p.

Hejdå!

9/4 08

Hejsan! Hur står det till med er? Själv mår man bra, drar till skolan för att luncha med Michelle och Sophia idag halv tolv. Egentligen börjar jag halv nio men jag skulle till vårdcentralen innan men det blev inte av pga särskilda anlednignar. Men har pratat med min mentor och hon förstod så det blev inga problem. Inga särskilda planer för idag förutom att det blir en massa plugg idag igen! Pallar snart inte mer, är inte van ända sen jag började media! Media är ändå en jävligt soft linje, mer om det senare inklusive en sjuk dröm som jag hade där min vän Vivi aka. Wiwi (uttalas Ouioui) medverkade. Kul men sjuk! :/

Dagens och alla dagars låt, Matt Pokora ft. Timbaland - She's Dangerous:




Nu måste jag fortsätta med fixination, skrivs sen!

8/4 08

Sorry för en dålig uppdatering!

Men har inte alls mått bra idag och så har jag även vart upptagen med plugg. Huvudet bankar som fan och det bara rinner från näsan och hostar som en knarkare. Imorgon bär det nog av till Vårdcentralen på morgonen, det blir bra då skippar jag dessa tråkiga lektioner på morgonen och får gå på de roliga efter lunch. De är bäst!

Dampar lite smått, har fortf. ingen USB-sladd till min kamera and it sucks! Efter att ha fotat lite med kameran så dog den pga batterierna så de måste laddas. Btw, måste hämta laddaren från Sara, får inte glömma! Nån gång..





Update:
Yes! Jag har hittat min nedrans sladd! På 24.se. Mailade de och frågade ifall den skulle passa med min kamera (jag har en Casio) och de sa att det gjorde det. Fick ett snabbt svar där, bra! För 49:- plus frakt blir den min. Inte ett dugg dyrt. Jag är så lycklig!

8/4 08

FAN! Jag försov mig och vaknade halv elva, den tiden jag börjar! Så idag måste jag stanna kvar i skolan högst en halvtimma för att komma ikapp. Jag har lärt mig så mycket nu så allt kommer att gå fint :)!

Vaknade upp med en sån huvudvärk. Har tagit en brustablett så hoppas att det blir bättre. Och så måste jag verkligen till Euronics och kolla efter en USB-sladd till min kamera. Har ju tagit lite bilder som jag vill överföra till datan. Nu måste jag börja med frullen och duschen och fixet osv. På en timma! Vi får se hur det går, skrivs sen!

7/4 08

That's hot! Enligt mig!





Mina absoluta tre favoriter som jag vill ha i sommar, i de färgerna! Allt från H&M.
Priser (i ordning!): 129:-/del, 49,50:-/del, 98:-/del.
De nedan är också fina, särskilt den leopardaktiga. Den randiga är så psychadelic! Skitcool!
Den randiga kostar 79,50:-/del och den leopardaktiga kostar 98:-/del.
Vill ha alla! Tror jag ska införskaffa de med studiebidraget som kommer denna månad, hihi!


7/4 08

Hej igen!

Skoldagen har gått bra, blev dock lite trött de sista timmarna. Höll jämt på att somna när läraren kom till min "arbetsplats" för att se hur det gick. Tror han märkte det också hur mycket jag än försökte dölja det för han stack ifrån mig väldigt fort och sa att jag kunde klara av det själv, haha! Så fort som han gick, försvann jag ut till toan, satte mig på toan (med locket på!), lutade mig över handfatet och slumrade till i några minuter. Gör alltid det när jag blir för trött under lektionerna ;p haha!

Först hade jag ont i både magen och halsen. Sedan försvann smärtan i magen och kvar var bara halsen. Nu kliar det som in i helsike i halsen och gör jävligt ont i magen! Vad fan är det som händer!? Måste till vårdcentralen nu i veckan och kolla upp detta.. verkligen!

Sitter här och kollar på Grease (as usual!) och är ensam hemma. Så sugen på fullkornsflingor. Ska göra i ordning en stor skål med det och ruttna framför Simpsons. Blogg you later!

7/4 08

Se så duktig jag är!



Mina ultimata vindruvor, haha! Det må se enkelt ut men det är det inte! Enligt mig iaf (a). Sökte runt i Google på jakt efter den perfekta bilden som visar de absolut snyggaste vindruvorna med den absolut finaste vindruvsblå färgen för inspiration. Tröttnade snabbt så fick improvisera själv, haha! Vad tycks?

7/4 08

Btw, hittade en massa godis hemma som jag snodde med mig till skolan så här sitter jag och remixar mina vindruvor i Illustrator och gamar i mig godis. Antar att det inte blir någon lunch för mig idag ;p. Har såå ont i halsen fortf. Svårt att sova när jag svalde så mycket, är ju svintorr i halsen känns det som. Gjorde det så mycket så jag blev rädd! Rädd över att råka svälja min tunga ;p. You never know..  Måste påminna mig själv om att köpa halstabletter idag. Kanske skriva på handen?

Dags för mer godis och kladd i Illustrator, skrivs sen!

7/4 08

God morgon!

Ojsan, första gången på skitlänge som jag bloggar på morgonen. Ska verkligen inte göra om det här, men anledningen till varför jag gör det är för att jag sov i vardagsrummet idag och mamma skulle ju till jobbet och hon vaknar fem på morgonen och så vaknar brorsan också en halvtimma efter och de brukar hålla på med deras fixination i vardagsrummet. Men det är bra, för annars skulle jag bara sova vidare tills Gud vet vilken tid. Ska egentligen vakna halv åtta men nog om det! Efter skolan måste jag till Euronics och kolla efter ett USB-sladd till min kamera. Sökte runt på nätet igår men hittade ingenting :/! Min kamera är av märket Casio och det enda jag kunde hitta var bara några ynka kameraväskor och annat skit som jag inte vill ha. Hoppas jag hittar idag annars dampar jag i butiken.

Btw, inatt kollade jag på Edward Scissorhands. Den är filmen är sjukt bra! Herregud, längesen jag såg den första gången och jag hade glömt bort hur bra den är. Den ska jag köpa till min DVD-samling samt tre filmer till, mwuhaha!

Nä nu är det dags för duschen och sedan Vakna Med The Voice! Börjar 09.00 och slutar 15.00, skrivs sen!

6/4 08

Jag måste erkänna en sak och det är att jag känner mig väldigt töntig just nu!

Det finns en spindel i mitt rum på taket, inte stor och inte särskilt liten heller. Eller jo, liten är den. Men inte pytteliten utan den går att se. Och jag har faktiskt inte varit inne i mitt rum på typ två dagar. Allt bara för den jäkla spindeln! Men kan inte hjälpa det, jag avskyr spindlar och är så livrädd för de! Kan knappt se på de på tv utan att jag blir helt skakig av rädsla och börjar hyperventilera och andas i en påse. Tror det finns ett namn för det, anarkfobi eller vad fanken det nu hette. Usch.. tänkte duscha men nu vågar jag inte göra det efter denna snack om spindlar. Är rädd över att jag ska öppna ögonen efter att ha tvättat bort ögonsminket och se en spindel på väggen framför mig. Jupp, det är det värsta! Nä nu börjar det klia på hela kroppen, ska ta min kudde och täcke och bege mig mot vardagsrummet, god natt!

6/4 08

God söndag!

Hur står det till med er? Själv vaknade jag med en hemsk värk i magen och i halsen. Måste ut och köpa halstabletter.. Vad händer hos er då? Själv passar jag lillbrorsan och väntar på att mamma ska komma hem. Ska snart göra pannkakor till mig och brorsan, var längesen jag åt det. Och så ska jag fortsätta söka jobb. På tal om jobb, imorgon måste jag skriva ut mitt CV igen för jag har gjort en uppdatering. Ska skriva ut lika många som jag skrev ut förra gången. Dvs att jag kommer gå hem med en stor bunt med papper, haha!

Ska fortsätta smutta i mig mitt varma té nu, skrivs sen!

6/4 08

Om min kamera kunde agera, så skulle den ha tagit självmord vid det här laget. Så mycket som jag terrar den..


5/4 08

Finns en sak som jag har upptäckt. Ägg får mig att prestera bättre inom plugg. Är inte det konstigt? Eller är det så för andra personer? Ser inte det som något negativt men ägg av allt? Varför inte mina stora fetisch(er) såsom blåbär och choklad?.. mums!

Nu vill jag så gärna jobba lite till inom mediekunskap. Ska se till att koka mer ägg nu när det går så bra, skrivs sen!

5/4 08

Hej folket!

Kom hem runt tio efter att ha varit hos kussen med Sara och bebis i Hammarby Sjöstad. Har äntligen fått min kamera! Exakt fyra månader har gått ända sedan han lovade mig en digitalkamera alltså ända sedan min födelsedag den 5 december. Men nu är den här och jag är lycklig! Det fick även bli en förseningsavgift på 100:-. Tvingade honom nästan att punga ut det till mig, not much men räcker iaf till en Mackismåltid =).

Här sitter jag och dricker min Blackcurrant té och tänker på pannkakor. Är så sugen på det men har inte så mycket energi till att göra det.. men vi får se, kommer förmodligen att göra det.

Det var allt för mig!
Skrivs sen

5/4 08

Hejsan!

Shit jävlar vilket fint väder! Nästan så att man vill gå ut i shorts och linne men sen kommer ju jag på att det fortf. blåser kallt och man vill inte bli sjuk heller. Allt är bra med mig, vaknade för någon stund sedan så sitter här och bloggar lite. Håller även på att fixa till mig och lillbrorsan för att strax trippa ner till Tumba C och lämna över honom till hans dagisfröken/vår vän till familjen Hanna.

Dagens planer (so far):
13.30  Lämna över lillbrorsan till Hanna
15.00  Möta Sara i Tumba C för att sedan åka till Hammarby Sjöstad hem till min kusin och hämta stålar och förhoppningsvis min kamera som han har lovat mig ända sedan jag fyllde år vilket var den 5 december!


Nu måste jag skynda mig, skrivs sen!

4/3 08

Hej och hå!

Hur är det med er? Själv är jag tröööööööööött!! Tog ledigt från skolan idag för jag behövde verkligen först och främst en vilodag och även en all-plugg dag. Har kommit lite efter med tanke på att jag har skippat skolan så mycket så jag pluggade lite idag och jag har faktiskt fått mycket gjort and that's good. Har bara en grej kvar i grafisk kommunikation som måste göras och det är att göra vindruvor i Illustrator, mhm!

Btw, var hos tatueraren i Tumba C igår för att kolla hur mycket min kommande tatuering skulle kosta. Och han sa att eftersom att den skulle täcka min arm och även ta lång tid att göra så skulle det kosta ca 8000. Lite tveksamt, men ändå värt det med tanke på anledningen som finns till varför jag vill göra den. Men får se, min polare Hanne sa att hon skulle ta mig till tatueraren som fixade hennes tatuering. Det skulle nog vara billigare där.

Men vi får se =) nu måste jag börja med mina vindruvor, skrivs sen!

3/4 08

Fifan!

Jag vill jobba! Är så jäkla jobbsugen så det inte är sant och det är synd för jag hittar inget! Hjälp mig att hitta jobb någon?

3/4 08

I don't love you, like i did..
..yesterday

2/4 08

Här har ni några av Cocoos läckra nyheter. Finns fler men lägger in de någon annan gång. Klicka på bilderna så får ni se smyckerna i övriga färger.
Snygga, vill ha alla!




2/4 08

Sorry för denna icke-bloggande idag men jag valde att inte sitta vid datorn idag men som ni ser så gick det inte så bra. Hmm.. vad kan jag skriva? Har inte så mycket att berätta med tanke på att det inte är så mycket som händer i mitt liv, it sucks! Men men.. Myggan börjar idag kl. 22.25, sitter just nu och kollar på Sverige pussas och ler. Så kul så att håret trillar ner!

Nä men vad är det jag säger? Nä nu är det dags för ostkaka med vaniljsås, mycket vaniljsås. Så jävla gott!
Senare lägger jag in Cocoos läckra nyheter, skrivs sen!

1/4 08

Hejsan!

Har precis kommit hem efter tre-timmarssällskap med Sara och bebis. Trevligt var det, vi tog en tripp ner till Willys och köpte en massa gott. Eller iaf jag, Sara går nämligen på diet. Jag håller tummarna för dig, gullet! Köpte även filmen Grease från Ica och även fyra drycker från Naturdiet med jordgubbssmak. Funderar även på att göra som Sara och försöka skippa allt som gör så att man jäser i en månad, så imorgon ska jag till skolsyster för att väga och mäta mig och sedan får det börja därifrån och får se hur det slutar. Ni läsare ska få följa med på min absolut spännande resa mot smalheten, haha!

Nä nu ska jag kolla på Grease och äta naturgodis, blåbär, ostkaka med vaniljsås (mums!), choklad, mackor med Cantadou på med vitlökssmak (älskar vitlök!) m.m. Shit jävlar, hoppas jag inte får en hjärtattack inatt..

Well well, men innan jag sticker måste jag bara skriva; "en del människor förtjänar inte att leva, din hotfulla parasit!"

Hejdå!

1/4 08

JA ÄNTLIGEN FUNKAR DET!!!

Jävla skit alltså.. har suttit helt sysslolös så länge men äntligen, äntligen funkar det. Ett sånt jävla härligt väder idag, jag känner mig lycklig. Vill bara dra ut i shorts och linne men det är nog inte så rätt läge för det nu, det blåser ju fortf. kallt. Man vill ju inte heller riskera sin egen hälsa. Jag mår bra men är bara så nedrans trött, missade halva lektionen av grafisk kommunikation idag och kom till skolan halv ett så jag får sitta kvar i skolan och ta igen förlorad tid men det är inga problem.

Nu kollar min lärare lite snett på mig och misstänker att jag inte jobbar men innan jag slutar blogga måste jag säga att en av anledningarna till varför jag är så glad är för att mit studiebidrag kom igår helt oväntat. Jo ni förstår, jag hade över 50% frånvaro och gränsen för att inte få studiebidraget ligger på 21%. Nu väntas bara ett brev från CSN som vill ha pengarna tillbaka.. haha!

Skrivs sen!

RSS 2.0