31/1 08

Förresten, en glad nyhet! Vår lärare som vi hade under fotolektionen berättade i tisdags att våra bilder som vi hade tagit från fotolektionen kommer ställas ut i Tumba Konsthall. Och det är första gången som Tumba Gymnasiums
ettors verk får ställas ut på något sådant. Skitkul! Han visade oss vilka bilder som skulle ställas ut och så såg jag en på mig! Gillar bilden som de valde på mig men jag ser så arg ut på den. Men det var ju meningen. Nu kommer hela Tumba veta vem jag är, haha! Bilden nedan är den de valde:



Vill ni se fler bilder på mig, de som jag har tagit, bilder på de andra ettorna och även deras bilder,
kom till Tumba Konsthall måndagen 4 februari 17.00!

31/1 08

Hejsan allihopa!

Hur står det till med er då? Själv mår jag toppen! Redovisningen gick bra men det kunde ha gått värre men det gjorde det inte =). Sitter i en datasal nära vårt klassrum med några från klassen och tråkar. Borde egentligen börja med min karaktärsbeskrivning men det fixar jag snart. Så sugen på choklad så ska nog sticka och köpa det nu, skrivs sen! =)

30/1 08

Har pluggat väldigt mycket nu och känner att ögonen kommer lägga av vilken sekund som helst. Får fortsätta mer imorgon i biblioteket under lunchrasten. Har lunchrast i över en timme så det blir inga problem. Lärarna sa idag förresten att vi skulle på någon informationsgrej imorgon 10.30. Blev så glad för tänkte att vi skulle börja den tiden men nej nej, vi börjar åtta ändå. Dummisar.. nåja nu blir det hopp in i duscen och sedan ska jag sussa gott och sedan vakna runt sex, blöö!.. God natt alla! =)

30/1 08

Dagens:

353617-101

Cardigan, GinaTricot
Klänning, GinaTricot
Boots, DinSko
Strumpbyxor, H&M
Armband, Lindex
Blå armband, Turkiet
Halsband, H&M
Ring, privat

30/1 08

Min lärare luktar svett! Satan i gatan.. vill inte lukta såhär när dagen är slut. Men nog om det, märkte till mig förvåning att studiebidraget har kommit idag när den egentligen skulle komma imorgon men jag klagar inte! =) Men måste även köpa busskort och påfyllning till min mobil. Blöö, kan aldrig bara ha mina pengar, alltid något..

Skrivs sen!, nu ska jag ha NATURKUNSKAP, FAVORITÄMNE! :D
Inte för att någon i klassen rör sig mot natursalen men jag sticker! ;)

P.S. Lägger in dagens outfit när jag kommer hem!

30/1 08

Ååååhhhjistanes! Såå andfådd.. fick springa fort som fan fram och tillbaka till matsalen eftersom att Fia glömde sin väska där, haha! Hela jag skakar nästan, snacka om dålig kondis! Det satt några killar runt bordet och eftersom att hennes väska låg under bordet så vågade inte hon gå fram och hämta den men jag rusade bara fram, skrek ursäkta och hämtade den. En av killarna sa:" Jahaaa äre din vääskaaaa?" Haha lät som en jävla hillbilly! Menmen här sitter vi nu i datasalen och har datorkunskap. Efter det har vi naturkunskap, längtar! Såå kul! Ska föröska få MVG i det, mitt första MVG nånsin isf ;p.

Lunchade med Michelle idag igen, alltid lika kul! Visade sin tatuering idag, så snygg! Nu vill jag verkligen tatuera mig ännu en gång! Ska se till att få det gjort i Frankrike OM vi åker dit under sportlovet. Då ska jag till tatueraren som tatuerade mig innan, han är sååååååååååååååååååååååååå heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! Får fan sluta tänka på honom annars kommer jag få en orgasm, haha!

Inga planer för ikväll förutom plugg! Vi håller ju på med ett projekt där man ska göra ett datorspel. Och imorgon är det den första redovisningen då man ska redovisa sitt projekt på engelska. Nemas problemas, damn it i'm good at it! Måste idag skriva ner allt vad jag ska säga så att jag är förberedd tills imorgon. Det går nog bra.. Och så måste jag även jobba med lite grejer inom CUF, får se om jag orkar ;p
Skrivs sen!


29/1 08

Hallojsan!

Hur står det till med er då? Själv har jag huvudvärk men annars är allt bra. Mensen tog slut idag så det gör ju saker och ting ännu bättre :D Gick till ungdomsmottagningen tillsammans med Nico, Hanne och Elin. Tog ett graviditetstest och det var negativt, tur det. Ska dit den sjätte igen för gyntest. Det ska bli spännande, har gjort det förr så det är inget pinsamt med det. Men nog om det, kom hem till Thérese för ett långt tag sen. Vi hade varit hos Lucia och vi sitter här nu i hennes rum och kollar på I huvudet på Gynning. Bruden är för skön, haha!

Imorgon blir det förmodligen fika med brudarna, då menar jag alla brudar och vi är hur många som helst me det blir nog kul! =)
Nu måste jag till nedervåningen, ta på mig ytterkläderna och rusa till bussen. Ha det bäst! =)

28/1 08

Hejsan hoppsan!

Magen kurrar som bara den, måste få i mig något fort! Menmen, hur står det till med er då? Själv är jag trött och frustrerad. Mina örhängen som jag vill ha från Cocoo har fortfarande inte kommit in! Rackarns skit! Vill så gärna ha de, är inne i hemsidan 24/7 och uppdaterar för att se om de kan ha kommit in, haha! Lite besatt? Javisst ;)

Senare idag ska jag ner till tatueraren för att kolla hur mycket två tatueringar som jag så gärna vill göra skulle kunna kosta. Skulle det bli över 1000:- så är det inga problem med tanke på att en av de är stor så. Den lilla som jag har på armen kostade 80 euro, alltså runt 780:-. På tal om tatueringar, min polare Michelle ska få hennes första tatuering idag. Måste se den fort som fan :D!
Nä nu ska jag äta frukost, påbörja min fixination och rulla ner till tatueraren, skrivs sen! =)

27/1 08

Hejsan!

Hur står det till med er? Själv mår jag toppen! Lite för glad, beror nog på all cola som jag har druckit idag, och jag som inte ens gillar cola ;p. Ursäkta denna sena bloggande men idag har varit en storstädnings-dag for real! Men trots det så har jag inte sätdat mitt rum än :/. Får se till att få det gjort ffs men ingen energi här inte. Imorgon är jag som sagt ledig och vet inte hur jag ska spendera denna kväll så att den går över fort som fan. Igår var det bara jag, mamma och brorsan som alltid. Skönt det med mensen och allt. Och märkte idag till min förvåning vilken utväxt jag har! Syns inte så mycket med tanke på att jag har mörkt hår nu men man ser att utväxten är svart och resten rödbrunt, inte så snyggt. Vill färga mitt hår brunt till sommaren men får vänta med det. Mitt hår är förstört nog så vill göra allt jag kan med att reparera det till sommaren och seeeeeeeeen får jag färga det =)

Vill även åka till Gotland eller Magaluf i sommar. Tufft val, innan var det ju Los Angeles men fuck it.. Skrivs sen! =)

27/1 08, SOMETHING NEW

Hejsan hoppsan, era söta nattugglor till läsare!

Som ni ser så har jag ändrat i min blogg, igen! Jag har;

  • Ändrat bakgrund, blev helt tokig av linjerna..
  • Bytt header och stil. Och även texten i headern.
  • Storleken på "ramen" runt min blogg har ändrats från 2px till 3px.
  • Sist men inte minst, ändrat färg på alla rubriker.

Ingen stor förändring men tycker att det är mycket snyggare nu. Funtar på att byta bild. Har tröttnat på den, urk! Får väl se om jag hittar någon bild som kan passa till min nya "design", höhö!
Skall snooza nu, skrivs om några timmar!


26/1 08

Hallojsan!

Nån mer som kollade på Harry Potter idag? Blev helt "woooooow..!". Skumt, eftersom att jag ändå har filmen ;p. Puuh, är så mätt! Gamade i mig mycket av det vi köpte idag. Hittade äntligen blåbär! Må låta konstigt men innan idag så hade jag aldrig sett blåbär säljas i matbutiker. Tyckte att det verkade lite skumt så blev överlycklig när jag såg de idag i Willys. Verkligen bönade och bad om att få köpa de för mamma. Hon tyckte att jag var tokig och lät mig köpa de, gullepluttsan! Köpte även choklad, mumsmums.. tog slut på mindre än 30 sekunder. Förvandlades till tjockisen i Kalle och Chokladfabriken, haha! Men rackarns vad god den var, önskar jag hade en till.. nåväl imorgon är ju också en dag =)



Funderar på att ha en tävling. Förslag?
Blogg you later!

26/1 08

Hejhej!

Hur står det till med er? Själv mår jag väl sådär. Menshumör you know.. damn behöver massvis med choklad. Ska snart ut och handla med mamsen så ska försöka smugga med mig en eller flera. Vaknade inte på världens bästa humör eftersom att mamma inte kunde sluta prata så jävla högt i hemtelefonen. Urkk! Men jag är ju så van.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Blev bjuden på fest i en krog av min kompis Lucias polare som fyller år. Men får se hur det blir med det, tror inte det blir av. Inte så kul heller med mens, ffs! :(
Nu måste jag fortsätta med mitt rum och sedan så sticker vi till Willy's =) Skrivs sen!

26/1 08

Hejsan hoppsan!

Kom hem för ett långt tag sedan efter en tjejkväll hos Lucia. Vi var fem brudar alltså jag, Therése, Adissa, Vivianne och självklart Lucy. En asskön tjejkväll, så kul med tanke på att vi inte var för många som vi faktiskt brukar vara. Vi pratade om allt, allt, allt från astronomi till sex. Från killar till klimatet. Från Afrika till våra kärleksliv. Och från is till politik. Älskar såna kvällar, mysigt! Har hittat en ny kärlek, gurka och morötter med holiday-dip. Så mums! Måste köpa det imorgon, eller idag, när vi drar ner till Willy's för att handla. Och så ringde min alldeles egna Mr. Big mig under kvällen. Han skulle ringa upp mig igen, hoppas det blir av. Han och jag måste ta ett ordentligt snack och börja planera saker och ting!

Nä, nu måste jag byta tampong och så ska jag fortsätta med mitt te, lägga mig ner i sängen och sedan kolla på Fråga Olle.
Ha det bäst alla läsare!

25/1 08

Hejsan!

Hur står det till med folket då? Damn i'm happy.. stannade kvar en stund efter skolan och kollade på när några killar från klassen repade. Lyckorus över hela kroppen! Vill så gärna hålla på med musik så att se de repa gjorde mig ännu gladare. Ska försöka hooka up med de varje fredag och försöka komma med i deras "gäng" ;p. Och det bästa är att de spelar rock! Love it! Slutade nian med VG i musik. Minnen, minnen.. Vill så gärna börja med det igen. Undrar om vi kommer ha musik i tvåan eller trean? Hmm..

353617-97

Härligt, härligt..

24/1 08

Glömde och nämna att min polare Michelle fyller år idag. Hon blir 18. Din lyckost.. Själv blir man 18 i december :(

Imorgon bitti åker hon till London med hennes pappa över helgen då flygbiljetter, fickpengar, shoppingpengar osv. betalas av farsan. Snacka om lyx! Får hoppas på att hon har det superb där nere.
Nu ska jag gama i mig tortillaschips och se på South Park.

Skrivs sen! <3


24/1 08

 

Kolla in mina nails.. jupp har lackat de själv och det är mina riktiga naglar.
Inte så bra bild men de får duga. Allt detta tack vare ett vitt nagellack från H&M och en nagelstärkare från Yves Rocher. Tuffish.. nu måste jag bara lacka de med antingen en ljusrosa nagellack eller en beige nagellack. Får se hur det blir. =)


24/1 08

Goddag!

Skippade skolan idag. Wanna know why? Jo, jag fick min mens idag och alla (de jag känner) vet att jag har världens skitigaste mensvärk. Och det är inte kul..

En berättelse om min nära-döden-upplevelse:
I november så var jag nära på att svimma eller kollapsa eller något sådant. Det började i duschen. Hade fått min mens den morgonen. Vanligtvis brukar jag duscha med så varmt vatten så att det börjar ånga i hela badrummet. Tänkte inte mer på det, tänkte att det kanske var de varma ångorna som gjorde mig helt dizzy så jag lutade duscha och gick ut ur badrummet, ut till det svala. Det blev bra ett tag men sedan blev det värre när jag gick in till mitt rum.. Kände mig helt yr, illamående och svimfärdig. Ropade på mamma ett flertal gånger men hon hörde inte. Försökte gå ut till köket men kunde knappt gå rakt för jag kunde inte heller se. Såg bara en massa svarta och färgglada prickar framför mig! Så tack vare det slog jag i huvudet ca tre gånger och det knockade ut mig totalt så jag ramlade ner på köksgolvet och var helt borta och kall i kroppen. Kände hur blodet bara åkte ner till mina fötter och ben och hur alltmer svagare jag blev med tiden. Mamma försökte lyfta mig men det gick inte för jag kunde inte hjälpa till, vart fan medvetslös. Så hon hämtade en stol och försökte lyfta mig så att jag skulle kunna sätta mig ner ett tag. Hon försökte prata med mig men jag gav inga svar tillbaka och då började hon be till Gud om att jag inte skulle då osv. medans jag tänkte och bad att om Gud vill ta mig idag så får han göra det. Direkt efter kvicknade jag till, dessa jävla prickar fanns fortfarande överallt vart jag än kollade och irriterade mig men det var så skönt att se min mammas face. Mamma ville ta mig till sjukhus för att kolla efter mitt blodtryck och allt annat men precis som allt så ville jag inte för jag tänkte att allt var okej. Och hur vet jag att detta berodde på mensen? För det händer nästan alltid vart andra månad på första mensdagen. Typiskt..

Oj, vilket långt inlägg det blev här. Aja.. tur att det iaf inte blev så idag nu när jag är ensam hemma! Men vidare till bra grejer.. idag ska jag vara modell för Make-Up Institute. Skulle egentligen vara det i måndags men det blev flyttad till idag. Bara inte sminkösen säger i sista sekunden nu att de ska flytta det igen då får jag ryck! :D

Skrivs sen! <3, får inte bli ett föör långt inlägg =)

23/1 08



Videoklipp från datakunskapen =) Flummish som vanligt!
Den är 2 minuter lång.
Låter som en kille och har värsta häxskrattet men det gör inget ;D

23/1 08

Hallojsan! Här kommer dagens outfit! =)

353617-91353617-94

Cardigan, GinaTricot
Linne, Åhléns märke: Att.
Jeans, Köpt i Frankrike
Boots, DinSko
Halsband, H&M
Armband, H&M
Ring, H&M
Örhängen, H&M

Slänger in en video senare från datorkunskapen ;p

23/1 08

Hejsan!

Hur står det till med er då? Jag mår så jääävlaa bra! Sitter här just nu och har datorkunskap men säg mig någon som arbetar med det just nu i min klass.. haha! Har pårecis tagit bild på dagens outfit så kommer slänga in den i bloggen när jag kommer hem. Blir även jävligt galen på Felix som sitter och sjunger samma tune om och om igen. Och nu börjar Kim.. help me! Borde egentligen jobba med min hemsida men det är galet svårt och läraren vägrar komma så filmar in lite saker och ting med kameran också som ska in i min blogg :D.

Lunchade även med Michelle idag igen. Denna gång även med Fia. Hur trevligt som helst, snackade lite skit om killar och alla tjejer vet hur trevligt det är :D. Men nu måste jag fortsätta med min hemsida, skrivs sen! <3

22/1 08

Det blev I huvudet på Gynning istället. Det var tydligen så att den muskulösa tjejen hade hiv. Dumma dumma jag ;p. Nåja, nu sitter jag och kollar på South Park och har precis fixat fransk manikyr. Ska bara ta fram kläderna jag ska ha på mig imorgon och sedan lägga mig ner i sängen och sedan sova. Måste upp 6.45 :/.. satans tidiga skoldagar!

God natt alla vänner och underbara läsare! <3

22/1 08

21.00 börjar ännu ett avsnitt av I huvudet på Gynning. Skönaste programmet! Denna gång åker hon till USA och träffar på jackassbrudar & en muskulös tjej som verkar förbereda sig inför AIDS? :/ Galet värre, love it! Längtar! =)
Men ett problem! Vill ju även se på På spaning med Bridget Jones. Världens seriekrock ju! Får nog zappa mellan kanalerna under reklampauserna.

353617-90353617-89

22/1 08

353617-88

Tänkte tipsa er om världens bästa nagellack, nämligen Soin Durcissant. En nagelstärkare som jag beställde från Yves Rocher. Använde den samma dag som jag hämtade ut den från posten och redan två dagar efter var mina naglar stenhårda! Och det tar lång tid innan nagellacket flagnar bort, ett stort plus!







En klar femma, try it! ;)


22/1 08

Hejsan!

Hur står det till med er? Själv mår jag bra, så bra! Fortfarande lika glad och lycklig som jag var igår. Skippade skolan idag men får se till att lägga av med detta om jag vill ha mitt studiebidrag ;p. Och snart är det lönedag för mamma. Hon lovade mig cash eftersom att jag har varit så duktig med att passa min bror. Är det över femhundra så ska jag köpa mig en "jacka med skinnimitation" från H&M. Tycker inte om äkta skinn för det luktar som fan! Så det är dagens materiella vill ha. Idag har jag inte gjort något särskilt mest chill. Har även skrivit upp olika ämnesmål. Dvs vilka betyg jag siktar på i olika ämnen, vad jag måste förbättra osv. Blev en väldigt lyckad planering så hoppas att jag är duktig nog och håller mig vid det. Kan säga att jag nuförtiden älskar idrott så mycket så att jag siktar på ett MVG. Skulle jag få VG så duger det också men jag nöjer mig inte med ett G, ffs :D!

Nu skall jag sticka men bloggar mer senare nu när datan är ännu mer snällare mot mig! =)
<3

21/1 08

Hejhej!

Datan börjar sakta men säkert fungera som den ska igen. Idag vaknade jag trött men ändå så jävla lycklig. Inget kunde gå fel idag. Mitt självförtroende och självsäkerhet höjdes rejält! För första gången på flera år vaknade jag och tyckte att jag såg bra ut. Både kroppsmässigt och utseendesmässigt. Har alltid tyckt om mig själv som person. Har alltid tyckt att jag är trevlig, brutalt ärlig, skön, rolig osv. men har aldrig gillat mitt utseende så som jag gjorde idag. Fan vad jag älskar mig själv, så mycket så det inte sant alltså men så är det! :D. Hade för mycket självförtroende inombords idag som bubblade för fullt och ville ut så skrek bara ut en massa bra kommentarer om mig själv och det fick mig att må så mycket bättre. Nästan som om man hade Tourettes-syndrom, haha!

Idag har jag inte gjort något särskilt, bara plockat ut en massa skit som jag så gärna vill sälja. Och även städat lite, första gången på jättelänge på min lediga dag också, lustigt..

Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera nu när datan börjar snälla sig! =)


20/1 08

Ursäkta, ursäkta, URSÄKTA denna bloggtorka men min dator hemma knasar som bara den så sitter här just nu hos Therése. Kom hem till henne för någon timme sen efter en shoppingrunda i Skärholmen. Hon ligger på sin säng och kollar på Fem myror är fler än fyra elefanter. Borde också göra det.. Men men, hittade även svarta smycken som jag har velat ha. Nu måste jag bara köpa en senapsgul tunika. So lovely..

353617-84


353617-87353617-86353617-85

Svart armband, H&M
En massa smala guldiga armband, H&M
Svart ring med blommor ingraverat, GinaTricot
Halsband, H&M
Örhängen med silvrigt mönster, H&M
Pärlarmband, GinaTricot
Bodylotion, Åhlens
Urtunningssax, Clas Ohlson

Saxen ser galet läskig ut men vill verkligen tunna ut mitt hår så köpte denna för 89:-
Nu ska vi dra ut och köpa godis :D Skrivs sen! <3

18/1 08

Hejhej!

Eller snarare, host host! Hostar som in i helvete och har ont i bröstet. Har en sån hosta som gör så att jag varken kan andas med munnen eller skratta för då hostar jag istället. Känner ni igen det? Mhm.. inte alls kul. Jag blir så jävla sällan sjuk så det här känns bara förjävligt. Usch, måste skaffa hostmedicin fort som fan. Nåja, nog om det. Kom hem för ett tag sedan. Har varit i McDonald's med min bror, Sara och hennes bebis. Skönt att då komma ut trots att jag vart galet trött efter idrotten. Vill bara slänga mig ner på min säng och soooooooovaa! Men får se hur det blir ikväll =)

skrivs sen! <3


17/1 08

Nu är jag nyduschad och fin och ska börja äta mina kotletter :D och samtidigt se på South Park. Detta kommer vara det sista inlägget men innan jag sticker så måste jag visa några videos från idrottslektionen idag med temat Friskis och Svettis. Ni kan se här hur mycket jag älskar idrott och kör min egen grej ;)

  1. I första filmen så får ni inte tro att jag har kollapsat. Läraren gjorde en sjuk ställning som såg så jävla roligt ut så jag ramlade på golvet och börjar dö av garv mitt i lektionen. Och när vi börjar springa så ser ni att jag har väldigt svårt att hålla takten. Pratar och sjunger med mig själv samtidigt som jag springer men det hörs inte :(.
  2. I andra filmen så ska vi göra en massa jävla situps och grejer och jag suger verkligen på sånt så jag kör min egen grej här :D





Haha, sexigt med mina strumpor istoppade i mjukisarna ;p
Och man hör Steven, den dummisen, säga:"

Lydia vet inte vilken ställning hon ska föda barn i!" Hahaha tönt! Det är han och Natalie som hörs mest och det var Natalie som filmade. Ska alltid jävlas.. men trots allt så var det en väldigt rolig idrottslektion.. skrivs imorgon! <3


17/1 08

Är galet sugen på kotletter. Gris, lamm whatever! Kryddat med grill- och örtkryddor.. mmmmh =)!
Ska fixa det efter Simpsons. Finns ändå inget särskilt på tv som börjar 21.00 så kan fördriva den tiden med att äta.

En sak till.. trodde aldrig att jag skulle säga detta men vill så gärna fika med tjejerna ännu en gång. Det var så mysigt så det inte var sant. Minus för priserna men det är sånt man får leva med ;p. Ska göra iordning kotletterna nu så att de är redo att stekas klockan nio.. samtidigt som jag äter ska jag fortsätta läsa i min psykologibok..
skrivs sen! <3

17/1 08

Dessa örhängen vill och ska jag ha

353617-84

Alicia Keys har på sig de i sin musikvideo No one. Galet heta! För 145 kr + rabatt ska dessa bli mina.
Finns hos cocoo.se

17/1 08

ÄR SÅ FÖRBANNAD! Vi hade ingen naturkunskap på morgonen så jag stressade mig helt i onödan! Tydligen så skulle schemat börja gälla nästa vecka och när jag frågade min lärare igår om det gällde för nästa vecka eller redan imorgon (idag) så sa hon att alla lektioner skulle börja idag. Jävla skit! Nästa lektion börjar klockan tio och då är det idrott och ingen är här!

16/1 08

Nu är jag nytvättad och fin och har precis tagit på mig min pyjamas (en stor t-shirt!). Ska sova nu men måste lära miga tt sova tidigare på onsdagar om jag ska orka vakna runt sex varje torsdag för att kunna vara i skolan åtta. Hoppas det går bra under naturkunskapen imorgon, är helt excited över att vi ska ha det, helt skumt men aja :D

Skrivs imorgon! Och håll tummarna för mig för att det ska gå bra imorgon ;D


16/1 08

Ursäkta detta bloggterrande men glömde nästan bort!


SMS 23.41 den 15 januari:
"God natt Ludde. Ville bara tacka dig för allt. Du är en bra vän :)."

Hur gulligt som helst! Michelle skickade det smset till mig. Blev varm om hjärtat, fick fan glädjetårar, haha!
Mich, du är en jävligt bra vän du med, älskar dig! <3

16/1 08

Nån mer än jag som saknar de gamla, bästa Girlylicious-onsdagarna med Men in trees, Top Model och Lustgården? Det där var vad man kunde kalla en riktig Girlyliciouskväll med kärlek, skönhet och sex och inte någon jävla Close to home.. it sucks man :(..

353617-75

16/1 08

Skrev ju innan att jag skulle långa några böcker från bibblan. Hade egentligen bara tänkt låna två böcker men kom hem med fem.

353617-82  353617-81  353617-80  353617-79


  1. Utvecklingspsykologi
  2. Medicinens öga
  3. Mera självkänsla
  4. Texter i psykologi
  5. Vetenskapens värld 4, Medicin (hittade ingen bild som ni ser!)

Har blivit så inne i psykologi och medicin så det inte är sant. Nu önskar jag att jag valde omsorg eller natur istället. Men med mina betyg som jag gick ut med i nian skulle det ändå inte räcka till de så ;p. Ska börja med att först läsa Utvecklingspsykologi, den verkar tuffast. Och imorgon ska jag låna fler böcker från bibblan om barn med olika störningar såsom borderline-personlighetsstörning. Nu är det dags för dinner,
skrivs sen! <3

16/1 08

Goddag!

Hur står det till med er? Själv mår jag bra, är lite överlycklig på något sätt. Men man ska inte klaga =). Har lunchat med en av mina bästa polare Michelle och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Hur trevligt som helst! Vi har bestämt att vi ska ha en lunchdejt en gång i veckan på onsdagar och kanske fler, beroende på att vi har inte samma lunchtider. Tragiskt men så är det. Och vi har fått våra nya scheman, helt keffa! Så här lyder de:

  • Måndag; 9.00-16.00
    Medieproduktion hela dagen
  • Tisdag; 10.10 - 16.00
    Medieproduktion hela dagen
  • Onsdag; 08.30-15.50
    Engelska, svenska, datorkunskap, naturkunskap och mediekunskap (fan!)
  • Torsdag; 08.00-14.40
    Naturkunskap, idrott, engelska, och matte
  • Fredag; 08.30-13.50
    Svenska, matte, idrott och mentorstid

Som ni ser så är det slut med våra sovmorgnar på torsdagar. Kommer att sakna att få vakna 12.20. Så skönt att få sova ut ju men nej nej. Bitchballar.. aja får väl ta det med en nypa socker och försöka få det att fungera. Men skit i att jag ska vara i skolan åtta på morgonen imorgon. Jag ska ha min sovmorgon tills elva tiden och sedan ska jag till skolan :D. Just nu har jag håltimma och flummar så ska fördröja tiden med att blogga klart nu, sedan dra till bibblan och låna två böcker och efter det hitta en ny offer att terrorisera. Skrivs sen!


15/1 08

Det var ju ett tag sedan. Snart en månad den 17e och jag börjar bli lite manodepressiv p.g.a. denna miss. Varför måste jag lida? Får nog ta och ringa denna samtal. Inte bara p.g.a. detta utan har även saknat denna individ så.

Om det är någon mer förutom jag som har samma saknad i livet, ljudlägg tangentbordet.

15/1 08

Gårdagens skämt, 14/1

Under lunchrasten så bad jag min vän Nicolina aka Nico följa med mig in till toan för jag skulle fräscha upp mig lite. Då jag börjar skruva fast piercingsmycket i tungan säger hon:

Nico: Vill också ha hål i tungan.
Jag: Gör det?
Nico: Men har nu redan gjort i hakan.
Jag: Haha men gör det ändå!
Nico: Ja iförsej, det syns ju ändå inte så mycket.
Jag: Dåså, problemet är löst ;p.
Nico: Men jag kommer ha för mycket metall i munnen.

Och så börjar vi verkligen dö av garv, förvånar mig inte om hela skolan hörde det. Men fick en galet konstig bild i huvudet. Det var en bild av henne och mannen med värsta järntänderna i en av James Bond-filmerna om ni kommer ihåg honom? För kul! Ni tycker nog att jag har tråkig humor men det skulle ha varit ännu roligare om ni var där. Börjar skratta bara jag tänker på det. Ni ska veta att Nico både är piercad i hakan och har tandställning därav skämtet om metall i munnen.

353617-72

Min älskling, Nicolina Sävmarker

15/1 08

Och så ska man vara modell för Make Up Institute. Detta sker den 21 januari och ska bli kul som fan! Får välja själv om jag vill gå dit sminkad eller inte men väljer nog att gå dit osminkad. Lättare för de och har ändå inga problem att visa allämnheten hur jag ser ut osminkad. Det är en norsk sminkös som kommer att sminka mig och har för mig att de även kommer att fixa och trixa med mitt hår. Får återkomma om det. Can't wait! Får hoppas på att allt kommer att gå bra med tanke på att det är en norsk tjej som ska sminka mig, hmm!..

353617-74

15/1 08

Som ni ser så skippade jag skolan idag. Kände att jag inte hade någon som helst ork eller vilja till det men ska dit imorgon. Får be min ljudlärare att låta mig få göra provet någon annan dag istället. Nu kommer jag iallafall kunna plugga till det eftersom att jag inte gjorde det igår. Men idag har jag iallafall bokat tid i tvättstugan för att tvätta mina kläder från 14.00 - 18.00. Mellan de tiderna måste jag även städa mitt rum och slå in mammas present och innan jag börjar tvätta måste jag ner till centrum och köpa sköljmedel. Den tar alltid slut så jävla snabbt, skyller på mamma den missbrukaren ;p. Men nu ska jag försöka få i mig lite sömn så vi skrivs sen! =)

15/1 08

God morgon allihopa!

Hur står det till? Mår bra, men är trött som alltid, haha! Kollar på Montel Williams Show men ska strax hoppa in i duschen och efter det lämna brorsan på dagis. Lite surt med tanke på att jag börjar 10.30 idag så jag kunde ha sovit vid det här laget men mamma jobbar och om inte jag kan lämna brorsan, vem fan ska göra det? Nää tänkte väl det.. usch, hatar att jag måste vakna tidigt under mina sena dagar. Hoppas bara att jag slipper lämna brorsan på torsdag för då börjar ju jag 12.20 och i need my f*cking sleep! Nä nu får det vara nog. Bloggar kanske senare efter att ha lämnat brorsan på dagis annars hörs vi när jag har kommit hem runt fem-tiden..

Förresten, min mamma fyller år idag. Jupp hon blir 37 år. GRATTIS! <3 Älskar henne såå!..
Skrivs sen!

15/1 08, BLONDINBELLA

Här sitter jag. Kollade på Scrubs för ett tag sedan och sitter just nu och äter Safari-yoghurt. Borde egentligen plugga eftersom att det är prov idag (efter tolv). Det får vi ta senare idag, det var inte det jag skulle komma fram till.

Läste nyligen Blondinbellas blogg och alla hennes hat/älskvärda kommentarer och kom fram till en sak. Hon är en sådan person som man antingen älskar eller hatar. För min del, så ligger det någonstans mitt emellan. Vissa inlägg som hon skriver kan jag verkligen älska och kommentera såsom:"Fan Bella du är så jävla smart, det har du så rätt i!!!!" och i andra inlägg som jag verkligen hatar kan jag kommentera med en fråga som:"Men herregud tösen är du helt dum i huvudet!?". Det åker upp och ner som en bergochdalbana. Visst, en massa cred till henne som stöter på all kritik och elaka kommentarer varje dag i bloggen men som ändå skiter i det och går igenom hennes lyckliga vardag som alla andra individer och som fortsätter skriva hennes blogginlägg om saker som hon förmodligen (vad vet jag?) vet att folk kommer att gilla eller dissa men ändå bara kör på. Hon är nog den mest hatälskade personen i hela bloggsfären. Alltid en massa prat om henne. Är det bara jag som tycker så? 

Och för Guds skull, hys inga agg mot detta inlägg. Man märker ju att jag varken menar något illa eller är avis. I'm not jealous, just honest!


"Blondinbella, att älska eller inte älska. Det är frågan.."

14/1 08

DESSA SKOR SKA BLI MINA!

353617-73

H&M 98:-

H&M har fått in en massa blå plagg, accessoarer och smycken.
Bra för mig för jag älskar blått som fan!
Har även hittat en fantastiskt snygg stor blå väska som också ska bli min. Hittade tyvärr ingen bild i H&M's hemsida men ni har nog sett den =).

14/1 08

CITAT:

"Sikta mot stjärnorna, så kanske du i alla fall hamnar bland trädtopparna"

14/1 08

Hej!

Är lite pigg och glad p.g.a. att det är soligt. Läste i Aftonbladet nån gång i december om att det kommer vara rekordvarmt nu i januari. Jag klagar inte bara det inte blir som i filmen Day After Tomorrow så är jag nöjd. Men men, skoldagen gick så bra! Vi arbetar just nu med den sista kursen alltså Ljud och idag skulle vi testa på hur det är att göra sändningar i radio. Hur kul som helst!! Men orkar inte skriva något om det, kommer bara börja dö av garv då hela tiden och det har jag ingen energi för ;p.

Men hämtade iaf äntligen ut mitt paket från Yves Rocher. Beställde ju produkter därifrån innan jul och fick ett avi för någon dag sen om att den hade kommit. Sego! Beställde även lite produkter till morsan för hon fyller ju år imorgon =). Min söta moder! De har ju fortf. mellandagsrea så shoppa på! Varor för över 150:- blir fraktfritt. Köpte även en IsaDora-mascara från H&M för bara 29:-. And damn it's good..
Nu skall jag slå in morsans present och äta som vanligt, skrivs sen!


13/1 08

Hej!

Bloggtorka, i know i know.. men det har inte varit så lätt. Igår tänkte jag att jag skulle uppdatera er om allt som har hänt under dessa ökentider men hann bara med ett inlägg igår och så ringer morsan om att jag måste börja fixa mig osv. De som känner mig vet att det tar cirka 100 år för mig att duscha (love it!) så tänk er det, plus att jag måste fixa håret och sminka mig. Inte så kul.. Så började stressa mig som bara den och när det enda som återstod var att fixa håret så ringer mamma och säger att hon kommer senare istället och hämtar mig. Halleluja tänkte jag och tänkte även att jag skulle få vila lite. Vart helt utmattad från all stress. Men nej nej, changed planes. Hon kommer efter ca 45 minuter och förstår inte varför jag inte är klar. Men för i helvete kvinna, skrek jag och tog in kontakten till plattången in till uttaget och började stressplatta trots att den inte hade blivit varm ännu! Direkt efter fick jag ta mitt pick och pack och sticka ner till bilen som skulle skjutsa oss till Vårberg. Och såklart, såklart mitt i all stressande glömmer jag min mobil hemma! Snacka om att jag blev förbannad men bestämde mig att jag inte skulle tänka så mycket på det utan koncentrera mig på att ha det bra den kvällen.

Justja, glömde ju att berätta. Det var en stor fest igår för min lillebrors kusins dotter som hade fyllt år.
Ja, ni läste rätt, min lillebrors kusins dotter. Ni som inte är tröga fattar. Men nu ska jag fixan ihop något att äta och sedan sussa sött. Galet trött. Somnade ett och vaknade tre över att alla från festen (det hölls i en lokal) kom hem till min brorsas kusse och började fucka för alla som försökte sova. Rumpnissar allihopa =(!


12/1 08

Hallojsan people!

Kom hem runt halv tre. Är jävligt trött, vaknade 13.20 och redan 14.00 skulle jag ta bussen hem. Igår var jag ju med Tess, Adissa och Lucia i stan. Först åt vi i Mackis och sedan fikade vi i ett mysigt ställe som heter Café Madeleine i Östermalm. Tog en latte för att pigga upp mig själv som kostade 28:-! Just därför hatar jag att gå på café för det är svindyrt. Och den var inte stor heller men go som fan var den :D. Ville så gärna ha en till men sedan påminde jag mig själv om att den kostade 28:- så jag avstod. Lite skumma typer var det där också. Särskilt männen/killarna. Det vart två killar där som uppenbarligen endast var där för att ragga på brudar. Fan, stick till en krog då! Och rackarns vad de glodde på oss fyra, fula var de också så jag blev ju lite besviken med tanke på vilket humör jag var på igår.. brudarna vet vad jag pratar om ;).

Efter det så flummade vi hela vägen tillbaka till Alby och valde att dra till fritidsgården där Lucias syster jobbar. Spelade kort, nån som spelat Bubblan? Iaf, den är galet rolig.. svårt att hålla sig för skratt säger jag bara, haha :D! Efter ett tag där så valde jag och Adissa att åka hem så Tess följde med oss och vi begav oss till Albyberget för att ta bussen därifrån. Men vi ändrade oss och valde att sova hos Tess istället. Satte på Pirates Of The Carribean men ingen av oss orkade kolla på den senare så vi stängde av och somnade.

Det finns mer men orkar inte skriva upp allt.. blev redan ett lite alltför långt GB :$
Men kan bara säga att dagen blev otroligt lyckat! Hade så jävla kul, vi skrattade och pratade om allt och alla, trevligt som fan! Skrivs sen!

11/1 08

Ursäkta denna dåliga uppdatering ännu en gång. Måste bli bättre på det! Nåja, kom hem för ca tio minuter sen efter att ha varit i Skärholmen med Tess. Shopping, shopping ännu en gång. Eller för hennes del. Kände inte för det idag trots att hon nästan tvingade mig till det, haha! Men hon köpte ett par skitsnygga örhängen till mig. De är runda och vita med guldiga detaljer på. Trots min vilja så köpte hon de, gullesnutt!

Nu är jag hemma och ska börja med min fixination för ikväll ska jag in till stan med Tess, Lucia och Adissa och fika. Tänk er mig fika? Något är fel på mig. Och när jag gick igenom Alby Centrum idag med Tess så träffade vi på Mr. Big. Fick panik och gick bara förbi. Haha elakt? Mjo, lite.. men kände inte heller så mycket för att hälsa. Don't know why.. nåja, ska börja fixa mig nu. Skrivs sen!

9/1 08

HALLOJSAN!

Hur mår ni? Själv mår jag väl bra trots att jag har huvudvärk och det känns väldigt torrt i mina luftvägar! Och har även ont i käken för att ha tuggat så mycket tuggummi idag. Är ju väldigt tuggummiberoende. Fan, har jag tur så får jag ingen jävla bajsattack ikväll.

Idag så vaknade jag inte tre på natten som jag trodde. Somnade runt tolv och vaknade halv sju. Skitpigg! Men nu är jag trött som attans. Inte så kul.. Har ju huvudvärk och all skit. Bara jag inte har fått nån skum vinterkräksjuka. Kom hem för ett tag sen efter att ha hämtat brorsan från dagis. Nu måste jag fixa ihop något att äta till oss båda. Efter det ska jag träna min knubbismage. Måste få magen platt och fin innan jag blir arton ju till ni vet vad ;).

Skrivs sen!

8/1 08

Nu ska jag sussa sött. Börjar så tidigt på onsdagar och fredagar nämligen 8.30, men slutar på schyssta tider. På onsdagar slutar jag 14.50 och på fredagar slutar jag 13.20. Det finns de osm har det värre så jag ska inte klaga men ändå. Och jag såg nyligen en lapp som jag hade fått från min lärare nån dag innan jullovet att jag ska träffa kuratorn imorgon klockan två. Vad vill hon nu!? Har redan varit där en gång innan och vi pratade knappt om något just för att det ändå inte fanns något att prata om. Örk.. får väl pallra arslet dit och se vad hon vill. Men nu måste jag verkligen sova. Tog en kvällsdusch så slipper göra det på morgonen, så där "sparar" jag på min 30-minutersmorgondusch. Kan istället ta den tiden för att duscha.

Godnatt alla läsare! Och håll tummarna för mig så att jag slipper vakna tre på natten ännu en gång!  xD

8/1 08

Snart så, bara några månader kvar..

353617-71

Min dröm ska gå i uppfyllelse, lovar!

8/1 08

USCH USCH USCH OCH ÅTER USCH!

Om det är något jag hatar så är det dessa jävla clowner som terroriserar folk med deras hemska utseenden och tror att de är så jävla roliga. De två värsta är clownen i filmen Det och Ronald McDonald. Hur kan någon i sitt fulla sinne tycka om herr Ronald McDonald? Förutom barn dårå. Ett tag sen när jag var i Mackis med mamma och brorsan så såg jag herrn ge ut ballonger till barnen och fjanta sig. Ville bara spy..

353617-70353617-69


Kolla på dessa två. Ronald McDonald ser ut som någon som antastar småflickor och Det-clownen ser ut som ett skrumpet äpple. Utrota alla clowner i denna värld, ffs!

8/1 08

TJENAMORS!

Hur står det till med er då? Själv mår jag bra men är galet trött. Vaknade ju halv tre idag och vart vaken till typ sju. Då tänkte jag att jag skulle försöka att få lite mer sömn. Hade ju larmet på 08:15 så tänkte att det inte var några problem. Larmet gick och som vanligt stängde jag av det och fortsatte sova och vaknade 10:05!! Rusade in i duschen och tänkte att jag bara skulle slänga på mig något och sticka till skolan. Frukost får jag köpa i Pressbyrån tänkte jag. Men det sket sig. Valde att istället ta det lugnt. Läraren fick ursäkta mig men efter att ha varit sömnlös i fyra timmar inatt så var stress det sista jag ville börja dagen med. Så kom till skolan till lunchen och fick påbörja min skoldag därifrån. Min polare Anna besökte mig i skolan, tur det. Annars skulle det ha varit världens tråkigaste skolstart men med henne vid min sida så flummade vi oss igenom dagen.

Har även beställt ett par Bamboo-örhängen. Ett par stora runda silvriga. Älskar silvriga smycken! Guldiga smycken funkar väl också ;p.. 165:- sjukt billigt så varför inte? Förhoppningsvis får jag de nu i veckan. Då blir det stylish som gäller i helgen :D!
Nä, nu skall jag dra och fixa ihop något att äta, skrivs sen!

8/1 08

I tried so haaaaaaaard!..

Som ni ser så kan jag inte sova. Eller mjo, jag somnade runt elva när jag kollade på Scrubs och vaknade halv tre. Försökte sova från den tiden fram tills klockan blev fem. Då var det skitsamma så jag gick upp, in till köket, snodde lite wienerbröd och nu sitter jag här i mitt rum återigen. Det hade vart helt okej om jag började tidigt idag, dvs. halv nio. Men jag börjar ju halv elva.. vad fasiken ska jag göra under denna tid? :O. Sitter iallafall och kollar på Being Bingo på sexan. Har saknat snubben, han är störtskön!

Har bestämt mig sedan länge att jag ska vika ut mig i en tidning när jag blir 18. Och det ska för fan bli av! ;)
Skrivs sen!

7/1 08

Måste dela med mig av sorgen. Och med det menar jag klassfotot. Gosh..

353617-68

Läraren till höger hatar jag en aning. Och Kim, den dummisen, vägrade "blurra" mitt face. Det där ska jag komma ihåg :(! Jag ser så knubbig ut och mina bröst ser enorma ut. Visst jag har stora bröst men come on, ffs!?
Lustigt värre, hoppas nästa klassfoto blir tusen ggr bättre än denna xD!

7/1 08, SOMETHING NEW

Nu har jag gjort lite ändringar i bloggen;

  • Har gjort min profilbild större (äntligen!)
  • Har även bytt profilbild
  • Har tagit bort dessa understrykta länkar (äntligen!)
  • Har även gjort så att när man tar musmarkören på dessa länkar så "förstoras" de. (tufft!)

Men det jobbiga är ändå att vissa länkar förblir bruna. Jävla as, haha! Men snyggt är det iallafall =)! Nu ska jag hämta brorsan från dagis, skrivs sen!

7/1 08

Min kropp och mina ögon börjar svika mig. Börjar känna mig trött. Innan var jag hur pigg som helst, stod och hoppade, skuttade och sjöng samtidigt som jag lyssnade på mina 80-talslåtar och klädde på brorsan. Ska hämta honom klockan fyra, är rädd att jag ska somna nu och sedan ha värsta problemet med att vakna efteråt. Men jag kanske ska sova lite trots allt.. eller? Ska iallafall först äta frukost och sedan får vi se hur det blir =).

Skrivs sen! <3

7/1 08

Kom precis hem efter att ha lämnat brorsan på dagis. Det var så skönt att få komma ut så jag ska ta en väldigt lång promenad senare. Om jag orkar. Känns som om jag är helt jävla bakfull. Måste se till att äta frukost och ta min äckliga Hårkontrolltablett. Har laddat ner en massa gamla rocklåtar från 80-talet. Älskar rock! Nu har jag Soft Cell, Dexy's Midnight Runners, Deep purple, Steppen Wolf m.m. Hittade även en gammal goding från 90-talet. Men det finns en låt som jag älskar bara för mycket! Jag blir så lycklig av att lyssna på den. Nämligen Dexy's Midnight Runners med låten Come on Eileen. Tänkte dela med mig av denna underbara 80-talslåt och den gamla godingen från 90-talet. Min älsklingslåt är den första och den andra heter Never Met A Girl Like You Before med Edwyn Collins.





Sitter just nu och lyssnar sönder dessa låtar. Grannarna hatar mig nog men bajs på de jag gör vafasiken jag vill! =)

7/1 08

Och så var det slut med Simple Life. Tragiskt.. finns inget mer smaskigt på tv just nu så jag får väl nöja mig med att blogg-terrorisera er så länge. Märkte nyligen att jag är medlem i en "underklädershemsida". Nämligen Sexy. Det hade jag för fanken glömt bort. De har skitsnygga underkläder till ett bra pris! Enligt mig. Har redan hittat mina favoriter:

353617-66


Min absoluta favorit är nog den vita. Fick måla över modellens fejja. Hon är verkligen inte fin så ville inte att hennes nylle skulle smutsa ner min blogg. Ni vet nog vem det är, hon är inte så svår att komma ihåg. Men nog om henne, tillbaks till dessa underbara underkläder. Leopardsetet är från D&G och de andra från ett märke som heter Lepel. Aldrig hört talas om den men skitsamma. Snygga är de ändå!


Leopard: 439:- 417:-
Hipster: 229:- 218:-

Brun: 399:- 379:-
Hipster: 199:- 189:-

Vit m. prickar: 399:- 379:-
Hipster: 199:- 189:-

De understrukna priserna är priset för de som är medlemmar. Inte så mycket skillnad men fortf. billigare. Gå in och fynda brudar!


7/1 08

Orkade inte kolla klart på filmen, får fortsätta med den senare idag. Så istället får jag nöja mig med två avsnitt av Simple Life 3 som började nyligen på TV3. These bitches are sooo wack!.. Vill också ha en liten doggy men det får bli när jag vet att jag har all tid i världen att ta hand om en hund. Skrivs sen!

353617-65

7/1 08

Efter några messande med Michelle så ska jag nu sätta på filmen och börja med nagelfixeriet men måste först lägga in ett youtube-klipp med min favoritlåt!
JAG DÖR FÖR DENNA LÅT FFS!


 



Shayne Ward - No you hang up
Skrivs sen!

7/1 08

Can't sleep.. så jag bestämde mig för att vara vaken hela natten. Om jag lägger mig nu kommer jag ha det svårt att vakna runt halv åtta för att lämna brorsan kl. nio. Och detta kanske kan hjälpa mig med att vakna tidigt imorgon 8/1 (efter tolv ju). Jag tänkte att om jag är vaken hela natten och dagen idag så lägger jag mig tidigt på kvällen och vaknar tidigt på morgonen. Börjar ju halv elva på tisdag men måste ändå lära mig att vakna tidigt för de andra tidiga morgnar. 353617-64

Så ska alldeles strax sätta på en dvd-film och samtidigt fixa mina naglar. My Baby's Daddy heter filmen. Nån som sett den? Om inte, gör det! Den är galet rolig, dör av garv varje gång jag ser den. Bara jag inte gör det lika mycket nu pga mamma och brorsan sover. Men skit i de, haha! =) Efter den ska jag förmodligen se på Crash eller så kollar jag på tecknat nämligen Robin Hood. Den är så bra! Vill så gärna se Kogänget men vet inte vart den har tagit vägen =(. Den filmen ger mig en massa minnen tillsammans med mina två bästa polare, Tess & Michelle, älskar er! <3



Skall dra nu, skrivs sen!

6/1 08

Lite sent skrivet nu men måste bara säga att jag har hittat en ny älskling bland VSFS-modellerna. Nämligen Miranda Kerr. Hon är så vacker och har den snyggaste kroppen så man nästan blir deprimerad ;p

353617-62353617-63


Hon är född i Australien och har japanska, siberianska, turkiska, filippinska och indiska härkomster. Coolt va? Blandras, nästan som mig =). Men hon ser så liten ut, svårt att tro att hon är 22 år.. men het är hon ändå!

6/1 08

Hallå alla guldklimpar!

Här sitter jag och äter frukost ;p. Idag vaknade jag första gången runt tio, sedan runt ett och till sist halv fyra. Har vänt på dygnet helt. Måste se till att fixa det innan skolan börjar på tisdag annars blir det inte så kul. Är galet skoltrött. Alla säger att de behöver en vecka till av lovet för att koppla av fullt ut.. fan jag behöver minst ett år till. Men jag antar att jag får ta tjuren vid hornen och få det att funka trots allt. Imorgon jobbar mamma vilket innebär att jag måste lämna brorsan nio på morgonen. Buhuu.. vill sova ju! :(. Igår var det sleepover hos Tess med några av brudarna och några dudes. Brudarna tillagade kycklingssallad som var så jävla gott. Vi hade det trevligt runt matbordet när vi åt, skrattade åt allt och alla, pratade och körde Tysta leken och Viskningsleken. Kul som fan!

Idag kommer ju Victoria's Secret Fashion Show på TV3 kl. 20.00. Mina favoriter är nog allas favoriter Adriana Lima, Heidi Klum och Gisele Bündchen. Hot, hot hot! Nu ska jag slita mig bort från datorn, skrivs sen!

353617-61

5/1 08

Hallojsan!

Tjejmiddagen var hur rolig och mysig som helst! Första gången som alla tjejer verkligen är samlade, oftast brukar det vara 2-3 pers som inte brukar kunna komma. Inte så kul men idag så jävlar! Har lite huvudvärk efter all skrik och gap som tjejerna lämnade efter sig. Det togs en massa bilder så de kommer nog in i bloggen nån dag om kamerans ägare är snäll nog att skicka de till mig i god tid. Men just nu är ju jag hos Therése och flummar. Hon ville att jag skulle sova hos henne idag igen så why not? Idag är det väl fjärde gången jag gör det denna vecka må tro.. och imorgon ska jag göra det igen! Haha, mamma kommer låsa in mig snart.  Hon borde förstå, jullov ju! =).

Musiken spelas högt i datans högtalare medans jag bloggar och hon fixar med hennes überfina presenter som hon fick som var underkläder, "hemprylar" såsom ljus osv., badsalt, rökelse, en plånbok och två toppar. Skitsnygga! Kolla in hennes blogg, hon har nog lagt in en bild på dessa vid det här laget.
Nä, nu ska jag flumma loss med henne.. skrivs sen!

4/1 08

Hallojsan!

Hur står det till med er? Själv mår jag bra men är som vanligt lite trött, tvingades vakna runt elva idag. Hatar sånt ;p. Har precis ätit frukost och även tagit min äckliga Hårkontrolltablett. Ska alldeles strax börja fixa mina naglar. Måste måla om denna franska manikyr. Eller ska jag lacka naglarna med svart färg. Får se. Senare idag runt sextiden ska jag på tjejmiddag/sen födelsedagsfest hos Tess. Denna acaution är för både Tess och Lucia.

Lucy fyller egentligen år den 13 december men eftersom att hon ändå inte gjorde något då, så bestämde hon och Tess att göra något tillsammans, gulligt va? =). Det kommer vara elva tjejer hos Tess. Kaos säger jag bara men hoppas iallafall att allt går bra. Och så kommer vi att sjunga Singstar :D. Haha, är så glad för det, skitkul ju!!
Nä, nu ska jag börja med mina nails.. skrivs sen!

3/1 08

Hej på er igen! :D

Kom hem för en kvart sedan och måste snart ut igen för jag glömde bort att hämta brorsan hos kusinerna. Haha, smart va? Men det är inte så brått. De bor ju ändå ca tio minuter ifrån oss så.. idag ska hans dagisfröken/vår vän till familjen hämta honom så att jag och morsan ska få pusta ut :D. Dagisfröken, som heter Hanna, ska med honom till Disney On Ice imorgon så han ska få sova hos henne idag. Så roligt, vill ju också kunde inte hon ha sagt något innan :(?! Men men så kan det gå. Hon kommer hit och hämtar honom snart så jag måste rusa till kusinerna men tänkte bara blogga lite innan. Måste ta även ta en Hårkontrolltablett men den luktar så jävla illa så törs inte men måste för det är det val jag har gjort :).

Blogg you later!

3/1 08

Goddag!

Hur står det till med er då? Själv mår jag bra men magen kurrar som bara den. Vaknade för ca 25 minuter sedan och det finns inget att äta här hemma. Som tur var så frågade Sara mig om jag ville följa med ner till centrum så visst. För nu kan jag iaf köpa något att äta från Pressbyrån. Synd att Konsum inte finns kvar här i Tumba, för isåfall kunde ju jag köpa en fet baguette med ost och skinka med sallad i för bara 20:-. Hur jävla bra som helst men nej nej. De fick ju ta bort den för den hamnade ju i konkurs, haha! Nej jag ska inte skratta, inte så schysst.

Så nu ska jag duscha, borsta tänderna, tvätta bort sminket och sådant skit och sedan raska ut i snön ner till Tumba Centrum. Skrivs sen! <3

3/1 08

Hejhej!

Åh, är så jävla trött och har så ont överallt! Men vill först skriva detta inlägg innan jag bäddar ner mig.

Idag har jag varit hos Therése med Adissa och Lucia, sjöng Singstar och självklart så ägde jag alla. Inte till en början med efteråt. Spelade även frågespelet Buzz, så kul! Själva "värden" vart så arrogant och stroppig så det inte var sant. Störde mig jättemycket på denne jävel men fick jämt påminna mig själv om att det endast är ett spel ;p. Men kul var det iallafall. Efter ett tag så skulle Tess dra ner till nedervåningen för att hitta något gott som man kunde mumsa på. Jag följde med henne och de andra följde visst också med så det slutade med att vi satt i hennes mysiga kök och pratade om allt mellan himmel och jord och särskilt nyår. Haha för roligt! Vi pratade lite planer inför helgen, hoppas det blir av!
Kom hem runt två men orkade inte blogga förrens nu. Men det blir nog nattens sista för nu ska jag lägga mig så kom tillbaks senare idag för att läsa fler inlägg om mitt spännande liv, haha! xD

2/1 08

Hittade en bild på mina absolut skönaste polare från nyårsfesten! Iaf några av de;

353617-59

I ordning; Therése, Sour, Lucia och Adissa som alltför jämt ser drogad ut på bilder, haha sötnos!
Bästa nyårsfirande med er, älskar er!
Nu måste jag börja duscha osv. för nu ska jag återigen hem till Therése. Skulle egentligen vara hemma med familjen men morsan & brorsan verkar inte vilja komma hem så jag sticker till Tess, tjockar mig med tjejerna och sjunger Singstar :D
After all, it's her birthday! Kanske bloggar hos henne och förmodligen blir det fler bilder.

2/1 08

Tjollahoop!

Hur står det till med er? Själv mår jag bra men har så jävla ont i kroppen. Kan varken gå ner på huk eller sträcka mig efter något. Kan ju knappt gå men försöker så gått jag kan. Igår var inte heller en så bra dag, frös som in i helvete efter en utekväll med Therése som btw fyller år idag. GRATTIS ÄLSKLING PÅ 17-ÅRSDAGEN! <3

Och det kom in vatten i mina skor pga all slask och det snöade rakt i fejjan på mig så fick kisa med ögonen hela tiden. Åhh! Snacka om rynkor i förtid efter det, haha! Och inte nog med det, hade ont i kroppen med världens huvudvärk och inte nog med det, så var jag även så förkyld. Inte så schysst.. Men här sitter jag i mitt rum just nu, fryser med smärta över hela kroppen med en väldigt varm kopp te. Mina lår nog värst! Innan vi drog till Lucia på nyår så tänkte jag att jag kunde cykla lite på Tess träningsredskap. Dumt gjort, på vägen dit fick jag en sån jävla träningsvärk men kunde ju inte heller sitta och jäsa på soffan hela kvällen så vart ju tvungen att röra på mig. Så nu sitter jag här och försöker klara mig igenom denna dag.

Ska inte göra något särskilt ikväll, såvida Tess inte ringer upp. Annars blir det en kväll med familjen. Mår inte så bra. Skrivs sen!

2/1 08

Sorry för den absolut keffa uppdatering i bloggen. Ska bli bättre på det, det var mitt nyårslöfte som jag kom på nyligen. Men mest för Saras skull. Hon ringde till mig idag, eller menar igår, och ville att jag skulle skriva i bloggen och att hon är lite ledsen över denna dåliga uppdatering så jag tog tag i hårdhandskarna och bestämma mig för att fixa detta.

Sitter här just nu hos Therése och flummar loss medans hon är lite seg. Hon är just nu i badrummet i nedervåningen och tvättar bort sitt smink och förhoppningsvis så blir hon mycket piggare. Just nu ska jag ner till nedervåningen in till köket, hälla upp ett glas med Ramlösa Blåbär och ta med mig flaskan upp hit till rummet och även ta så många kort som jag orkar med. Inga perfekta utan riktiga flumm. Längesen med det..

Så mycket som jag och hon (i synnerhet jag) sitter och stojar så är det sjukt att hennes föräldrar inte vaknar.
Blogg you later!


P.S. Therése fyller faktiskt år idag! Och jag var den första som grattade henne kl. 00.00. Tuff va? Haha, GRATTIS ÄLSKLING! <33

NYÅRSDAGEN 1/1 08

God eftermiddag ;D

Bloggade aldrig igår men hade varken tid eller ork. Nyårsfirandet gick så bra! Trodde aldrig att det skulle bli så roligt trots ett missöde. En kille vars namn jag icke skall nämna som spydde på min polare Lucias fåtölj. Stackars henne som fick städa upp allt. Shottade lite väl för mycket och drack endast en Bacardi, blev helt wasted. Men kul var det :D.

Men så kul är det inte idag. Har en sån förjävlig huvudvärk, vill bara sjunka ihop i ett hörn men det verkar som att jag får ta i med hårdhandskarna. Är hemma hos Therése just nu. Hon fönar håret och jag sitter här. Ska snart äta middag hos henne. Det blir lax och någon italiensk potatisgratäng eller vad det nu var, mums! =)
Vad som händer ikväll är fortf. okänt men ska iaf vara med Tess.

Orkar inte blogga så mycket just nu men blir nog mer senare, blogg you later!


RSS 2.0